GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 January, 16:05

GöteborgsPosten - 13 jan 18 kl. 18:07

Skottlossning i Göteborg – polisen söker i områdetFlera polispatruller är på plats på centrala Hisingen i närheten av Kyrkbyn efter att flera samtal om höga smällar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Hisingen, Kyrkbyn

Dela artikeln

503 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossningi , Göteborg, polisen, sökeri , området
GT - 16 apr 14 kl. 22:42

Polisen undersöker larm om skottlossning

GÖTEBORG. Polisen undersöker just nu ett larm om skottlossning i Frölunda. – Uppgifter gör gällande att några har kommit in och skjutit på spelautomater på en restaurang, säger Johan Ljung, biträdande vakthavande befäl..

Expressen - 16 sep 17 kl. 14:36

Skottlossning i Luleå – polisen söker tips

Under natten till lördag inträffade en skottlossning i en lägenhet på en adress i centrala Luleå. Ingen person skadades enligt polisen.Nu efterlyser polisen tips från allmänheten..

Polisen - 26 mar 14 kl. 13:46

Polisen söker vittnen till skjutning i Rissne

Polisen söker vittnen till en skottlossning som skedde i Rissne centrum kl. 00:25 natten till tisdagen den 18 mars..

Skånskan - 01 jun 16 kl. 21:00

Polisen söker vittnen som sett flyktbilen

Malmö Polisen söker nu efter flera gärningsmän som ska ha varit inblandade i den skottlossning som inträffade på Möllevångsgatan i tisdags morse, där en man i 50-årsåldern utsattes för mordförsök.
– Vi söker även efter vittnen som kan ha sett en bil som ska ha lämnat platsen, säger polisens pressinformatör Linda Pleym.Mannen i 50-årsåldern befann sig i en bil utanför restaurangen Vespa på Möllevångsgatan i höjd med Södra Skolgatan strax efter klockan nio när flera skott avlossades mot honom.

GT - 28 okt 16 kl. 01:25

Polisen undersöker misstänkta skott

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Biskopsgården i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Larmet kom strax efter midnatt, och polisen söker i området..

Polisen - 26 mar 14 kl. 09:46

Polisen söker vittnen till skottlossning i Västerås

I går kväll, strax innan klockan 21, larmades Polisen om en skottlossning vid Odensvigatan i Västerås. Polisen är intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i samband med händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 31 jan 17 kl. 12:09

Vittnen söks efter skottlossning i Ronneby

Natten till tisdagen inkom ett larm om skottlossning i Ronneby. Polisen söker nu vittnen till händelsen..

Skånskan - 17 maj 17 kl. 12:39

Polisen söker vittnen om skottlossning i Ystad

Ystad Det var vid midnatt som flera skott avlossades vid korsningen Marigatan - Oskarsgatan, skriver Ystads Allehanda. ERWP.fif(0)Enligt tidningen ska polisen ha bekräftat att det rör sig om skott från ett skarpt handelsvapen.

Polisen - 05 jul 15 kl. 21:12

Polisen söker vittnen till skjutning i Vivalla

17:13 inkommer ett larm till polisen om skottlossning i bostadsområdet Vivalla i Örebro. Polisen är angelägna om att de som har sett eller hört något i samband med skjutningen kontaktar polisen..

Polisen - 16 jun 14 kl. 10:17

Polisen söker vittnen till skottlossning på Råby

Strax efter midnatt anträffades en man i 30-årsåldern skottskadad vid Sidensvansgatan på Råby i Västerås. Polisen är nu intresserad av att personer som har tips eller har gjort iakttagelser kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ännu ett fall av mässlingen konstaterat

Ytterligare ett fall av mässling har konstaterats i det pågående utbrottet i Västsverige. Det uppger Smittskydd Västra Götaland i sin kontinuerliga rapportering. Sammanlagt har nu 28 fall konstaterats sedan det första fallet kunde bekräftas den 10 december förra året..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Smittskyddet: Vet inte om kulmen är nådd

Ytterligare ett fall av mässling, det 28:e, har konstaterats i det pågående utbrottet i Västsverige. Det uppger Smittskydd Västra Götaland i sin kontinuerliga rapportering..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Joakim Lundell till Vi i femman

Årets upplaga av klassiska Vi i femman har ett nytt inslag: kända profiler medverkar och ställer frågor..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Rosenfeldt tar över "På minuten"

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Östlund till Sundancejuryn

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Randy Newman ställer in Europaturné

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Filmrecension: Katie says goodbye

En hjältinna av ett mycket ovanligt slag skildras i den här välspelade historien. Den lyckas landa på en filmisk plats där en ung prostituerad med – jo, faktiskt – ett gott hjärta känns som en uppfriskande person att heja på..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

I Zazzis kök samsas klassikerna med det udda

Läsaren Gunilla ogillade ämnesvalen i förra veckans spalt. Alexandra Zazzi berättar om sin inställning, samt bjuder på ett extra syrligt Pavlovarecept..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Separatistkandidat ny talman i Katalonien

Separatisternas kandidat valdes till talman när Kataloniens parlament inledde sitt första möte efter nyvalet. Valet av Roger Torrent ses som en seger för de partier som vill bryta loss regionen från Spanien..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Skolpersonal slutar efter brottsmisstankeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.