Expressen > Opinion

Saturday, 20 January, 15:58

Liknande nyheter

Taggar: Hårdare, tagmed , massorav , brasklappar
Supermiljöbloggen - 07 mar 17 kl. 18:25

MP: ”Hårdare tag mot illegal handel med vilda djur och växter”

I fredags var det FN:s dag för Världens Vilda Djur, ”World Wildlife Day”. Den biologiska mångfalden minskar globalt, i en takt vi inte sett sedan dinosaurierna dog ut, skriver Max Andersson och Stina Bergström från Miljöpartiet idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Förra veckan röstade EU-parlamentet om en resolution för hårdare tag mot illegal handel med vilda djur och växter.

YLE - 13 nov 12 kl. 05:59

Hårdare tag i kampen mot dopning

Det ska bli tuffare tag i kampen mot dopning bland idrottsmän. På ett möte i Paris på måndagskvällen samlades för första gången internationella läkemedelsförbund med internationella organisationer som IOK och Europarådet. - Genom ett intensifierat samarbete hoppas man kunna bekämpa dopning bättre, säger Gabriella Battaini-Dragoni vice generalsekreterare i Europarådet.

YLE - 20 jan 16 kl. 10:24

Ligaprofiler risar: ”Domarchefen måste ta hårdare tag”

Hårdare straff, tydligare riktlinjer och bättre kommunikation. Där TPS-profilerna Tomi Kallios och Henrik Tallinders tips för förbättrat domar- och disciplinarbete i ishockeyligan. Hockeyligan har i vinter skapat otaliga rubriker genom ojusta tacklingar och andra tvivelaktiga tilltag.

YLE - 07 nov 12 kl. 12:46

Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag mot Talvivaara

Finlands Naturskyddsförbund är bestört över att läckan som i söndags uppstod vid Talvivaaragruvan fortfarande inte har täppts till. Enligt verksamhetsledaren finns det klara brister i både lagstiftning och myndighetsförfarande, skriver förbundet i ett pressmeddelande. Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag av staten och Kajanalands NTM-central för att stoppa läckaget.

YLE - 07 nov 12 kl. 16:13

Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag

Finlands naturskyddsförbund är bestört över att den läcka som i söndags uppstod vid Talvivaaragruvan fortfarande inte har täppts till. Det finns klara brister i både lagstiftning och myndighetsförfarande, skriver förbundet i ett pressmeddelande. Naturskyddsförbundet kräver hårdare tag av staten och Kajanalands NTM-central för att stoppa läckaget.

NSD - 13 mar 13 kl. 13:06

Samebyar vill se hårdare tag från länsstyrelsen

Semisjaur-Njarg i Arjeplog tillhör de samebyar som oftast ansöker om skyddsjakt. - Situationen är snart ohållbar. Jag vill se hårdare tag från länsstyrelsens sida, säger Anders-Erling Fjällås, ordförande..

Corren - 15 maj 13 kl. 15:12

"Hårdare tag leder inte långt"

Hårdare tag leder inte långt på egen hand, menar Linköpingsforskaren Katja Kircher på VTI..

Sydsvenskan - 25 maj 13 kl. 06:30

MI5:s miss väcker krav på hårdare tag

Borde och kunde polis och säkerhetstjänst ha reagerat på förhand mot de män som i onsdags brutalt mördade en brittisk soldat i London?
Frågan väcker debatt i Storbritannien med krav på ännu hårdare tag mot islamister..

Sydsvenskan - 16 sep 13 kl. 06:30

Oppositionen efterlyser ännu hårdare tag

USA, Ryssland och Syrien är alla nöjda med den kompromiss om nedrustning av kemvapen som slutits i helgen. Men oppositionen ser inget slut på inbördeskriget ? och efterlyser hårdare tag mot regimen..

SR - 02 okt 13 kl. 16:16

Cameron lovar hårdare tag mot illegal invandring

Storbritanniens premiärminister David Cameron avslutade i dag regeringspartiets kongress och han gjorde det bland annat med långtgående löften om hårdare tag mot den illegala invandringen till landet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Studenter tvingas fantisera ihop sin praktik

Det är en skandal att lärarstudenter inte får praktikplatser. Lös problemet, regeringen..

Expressen - 20 timmar sedan

Dina Instagram-följare betalar inte din pension

Dagens 25-åringar måste sluta leva i nuet och börja tänka på pensionen. Annars blir det ruskigt knapert på ålderns höst. .

Expressen - Igår: 19:00

Skattebetalarna håller flyget under vingarna

Trots skatten som införs 1 april är flyget kraftigt skattegynnat. Tro inte bolag som skyller nedlagda linjer på flygskatten..

Expressen - I förrgår: 15:41

Gratis doktor i mobilen är ju rena galenskapen

Shoppa gratis sjukvård från djupet av din tv-fåtölj - det är lika tokigt som det låter. .

Expressen - I förrgår: 19:30

Spola alkoholförbud i sociala medier

Är alkoholreklam rent avskräckande? Svenska tonåringar super mycket mindre sedan vinannonserna blev vardag. Ändå föreslås förbud i sociala medier.

Expressen - I förrgår: 16:33

MP-Lövin är arg på verkligheten

Isabella Lövin attackerar verklighetsbilden i stället för riktiga samhällsproblem. Det är illa både för Miljöpartiet och för Sverige..

Expressen - 16 jan 18 kl. 18:38

Skärp kraven för att få svenskt medborgarskap

Medborgarskapet ska vara ett kvitto på lyckad integration, inte blott ett kravlöst första steg..

Expressen - 16 jan 18 kl. 17:20

Freda assistansen från organiserad brottslighet

Andelen personer som erhåller assistansersättning är dubbelt så hög i de särskilt utsatta områdena som i landet i stort. Det är ännu en signal om att regeringen behöver agera..

Expressen - 15 jan 18 kl. 19:30

Byt ut byråkraterna mot snabba robotar

I Trelleborg tar ett datorprogram hand om utbetalningen av försörjningsstöd. Det är värt att kopiera. Men inte resten av modellen..

Expressen - 15 jan 18 kl. 16:17

Regeringen sover – men du kan rädda liv

Regeringen drar benen efter sig i organdonationsfrågan - samtidigt som dödssjuka slåss mot klockan. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.