GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 20 January, 04:37

GöteborgsPosten - 13 jan 18 kl. 18:07

Larm om misstänkt skottlossning i GöteborgFlera polispatruller är på plats på centrala Hisingen i närheten av Kyrkbyn efter att flera samtal om höga smällar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Hisingen, Kyrkbyn

Dela artikeln

519 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , misstänkt, skottlossningi , Göteborg
GT - 17 jan 16 kl. 14:46

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i Bergsjön i östa Göteborg. – Det har varit bråk på platsen, men vi har inte hittat någon skadad och kan inte se tecken på att skottlossning faktiskt skett, säger polisens presstalesman Jenny Widén..

GT - 29 maj 13 kl. 14:39

Misstänkt skottlossning i centrala Göteborg

Ett larm om misstänkt skottlossning i centrala Göteborg inkom till polisen strax innan halv tre-tiden på onsdagen. Det är ännu oklart vad som har hänt..

GöteborgsPosten - 16 nov 13 kl. 22:07

Misstänkt skottlossning i Rannebergen

20.52, Göteborg. Larm om misstänkt skottlossning i Rannebergen..

GT - 15 okt 16 kl. 19:45

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har under lördagskvällen larmats till en misstänkt skottlossning i södra Göteborg, skriver GP. – Vi har hittat tomhylsor på platsen så något har hänt, säger Ann-Christin Löfstrand, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 01:08

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Biskopsgården i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Larmet kom strax efter midnatt, och polisen söker i området. – Vi är där med anledning av en misstänkt skottlossning, säger Lars Tunefjord, befäl vid.

BT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning.- Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg


Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen.Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. - Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

BT - 28 maj 14 kl. 07:24

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. – Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

UNT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt. Men polisen hittade inga tecken på att skott hade avlossats.(TT).

SvD - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Diesel- och bensinfria gator - en fråga som splittrar politikerna

Frågan om miljözoner splittrar både de rödgröna och alliansen. Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Liberalerna vill införa zonerna i centrala Göteborg. Men Moderaterna och Socialdemokraterna är starkt emot.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Gemensam satsning mot Angeredssläkten – flera häktade

Nu kraftsamlar ett antal olika myndigheter mot den stora klanliknande släkt i Angered som vållat polisen så omfattande problem.
Två av de fyra beväpnade unga män som greps i en bil på E 45:an häromnatten, tillhör den punktmarkerade gruppen..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kommunanställd misshandlad - idrottshall stängs

Efter att en anställd vid Hammarkullehallen i förra veckan blev misshandlad har kommunen beslutat att stänga hallen under kvällar och helger.
– Nu håller vi på att se över åtgärder för att säkra arbetsmiljön för våra medarbetare, säger Maria Westberg, enhetschef på idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborg..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Rödgrön oenighet om diesel- och bensinfria gator

Miljöpartiet och Vänsterpartiet vill på sikt införa så kallade miljözoner i centrala Göteborg – gator där det råder totalförbud för vissa personbilar. Men de rödgröna är inte eniga i frågan.
– Vi är inte beredda att införa detta utan tror att konsekvenserna för den enskilde blir för stora, säger Johan Nyhus (S), kommunalråd med ansvar för trafikfrågor..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Nu granskar kommunen politikers bonuskort

Göteborgs stad startar en egen granskning efter GT:s avslöjande att tidigare M-ordföranden och kommunalrådet Maria Rydén har använt privata bonuskort i tjänsten.
– Det är viktigt att man förhåller sig till de regler och riktlinjer vi har. Det ska vara lätt att göra rätt, säger Gabriella Nässén, chef för förvaltningsstaben vid Stadsledningskontoret i Göteborg..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Åklagaren: Unga sålde cannabis och kokain från lägenhet i Kortedala

Sju unga killar – den yngste född 2001 – har häktats efter en omfattande försäljning av cannabis och kokain som utgått från en lägenhet i Kortedala.
Några av dem uppges ha koppling till det så kallade Bergsjögänget..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Nu granskar kommunen toppolitiker

Göteborgs stad startar en egen granskning efter GT:s avslöjande att tidigare M-ordföranden Maria Rydén har använt privata bonuskort i tjänsten..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Personbil har voltat av vägen

En personbil voltade av vägen i Angered vid lunchtid på fredagen..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Junggrens på väg mot högsta instans

Cappuccino och Junggrens bör få behålla serveringstillstånden – en varning räcker. Det anser Kammarrätten. Men kommunens tillståndsenhet ger sig inte utan har sökt prövningstillstånd i högsta instans..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Elever skickades hem på grund av kyla

Över 160 mellanstadieeleverna på Bräckeskolan i Göteborg skickades under fredagen hem på grund av att skolans lokaler var för kalla.
– I en del salar har det bara varit 13 grader, säger rektorn Angelique Bergagård..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.