GöteborgsPosten > Lokalt

Tuesday, 17 July, 07:18

GöteborgsPosten - 13 jan 18 kl. 18:07

Larm om misstänkt skottlossning i GöteborgFlera polispatruller är på plats på centrala Hisingen i närheten av Kyrkbyn efter att flera samtal om höga smällar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Hisingen, Kyrkbyn

Dela artikeln

523 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , misstänkt, skottlossningi , Göteborg
GT - 17 jan 16 kl. 14:46

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i Bergsjön i östa Göteborg. – Det har varit bråk på platsen, men vi har inte hittat någon skadad och kan inte se tecken på att skottlossning faktiskt skett, säger polisens presstalesman Jenny Widén..

GT - 29 maj 13 kl. 14:39

Misstänkt skottlossning i centrala Göteborg

Ett larm om misstänkt skottlossning i centrala Göteborg inkom till polisen strax innan halv tre-tiden på onsdagen. Det är ännu oklart vad som har hänt..

GöteborgsPosten - 16 nov 13 kl. 22:07

Misstänkt skottlossning i Rannebergen

20.52, Göteborg. Larm om misstänkt skottlossning i Rannebergen..

GT - 15 okt 16 kl. 19:45

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har under lördagskvällen larmats till en misstänkt skottlossning i södra Göteborg, skriver GP. – Vi har hittat tomhylsor på platsen så något har hänt, säger Ann-Christin Löfstrand, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 01:08

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Biskopsgården i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Larmet kom strax efter midnatt, och polisen söker i området. – Vi är där med anledning av en misstänkt skottlossning, säger Lars Tunefjord, befäl vid.

BT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning.- Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg


Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen.Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. - Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

BT - 28 maj 14 kl. 07:24

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. – Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

UNT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt. Men polisen hittade inga tecken på att skott hade avlossats.(TT).

SvD - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Förskola vandaliserad i Göteborg

Under söndagskvällen och natten har en förskola i östra Göteborg haft inbrott och lokalerna har utsatts för skadegörelse.
– Det känns fruktansvärt. Det är ju barnens pengar som försvinner, säger Farid Dashti, tillförordnad förskolechef på förskolan Stora Björn..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Man till sjukhus efter misshandel

Det har varit ett slagsmål mellan två män med tillhyggen i Kortedala i Göteborg. En av männen har förts till sjukhus med oklara skador. Den andra mannen har gripits för misshandeln..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Lista: Så klarar sommarplågorna torkan

Den som inte är bonde eller särskilt värmekänslig njuter nog för fulla muggar just. Men det finns andra som har det tufft i torkan – småkryp och annat som vi älskar att hata..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Man häktad för mordförsök i Högsbo

Den man som sitter häktad för mordet på Eddie, 31, är nu också häktad för ett annat mordförsök i samma område i december förra året. Teknisk bevisning knyter den misstänkta till mordförsöket uppger polisen på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Guldhedsmordet: Ytterligare en gripen – två tjejer häktade

Ytterligare en person har anhållits efter det uppmärksammade mordet på Guldheden i mitten av maj.
Sedan tidigare sitter två unga tjejer häktade för påstådd inblandning..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Förskolor vandaliserade i Göteborg

Under söndagskvällen och natten har två förskolor i östra Göteborg haft inbrott och utsatt lokalerna för skadegörelse.
– Det känns fruktansvärt. Det är ju barnens pengar som försvinner, säger Farid Dashti, tillförordnad förskolechef på förskolan Stora Björn..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Festival hyllas för tillgänglighet för funktionsnedsatta

Therese Carlsson är funktionsnedsatt och hyllar dagfestivalens ”Vi som älskar 90-talet” arrangemang vid Bananpiren för dess tillgänglighet.
– Aldrig tidigare har jag varit med om ett arrangemang som varit så inbjudande och öppet för oss med funktionshinder..

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 02:22

Kylie Jenner kan bli yngsta miljardären

Blott 20 år gammal är tv-stjärnan Kylie Jenner på god väg att bli den yngsta personen hittills i USA som själv har tjänat ihop en miljardförmögenhet i dollar, skriver Forbes..

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:00

Lägre vinst för DNB

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:26

Asiatiska börser repar modOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.