GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 25 April, 19:55

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , misstänkt, skottlossningi , Göteborg
GT - 17 jan 16 kl. 14:46

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i Bergsjön i östa Göteborg. – Det har varit bråk på platsen, men vi har inte hittat någon skadad och kan inte se tecken på att skottlossning faktiskt skett, säger polisens presstalesman Jenny Widén..

GT - 29 maj 13 kl. 14:39

Misstänkt skottlossning i centrala Göteborg

Ett larm om misstänkt skottlossning i centrala Göteborg inkom till polisen strax innan halv tre-tiden på onsdagen. Det är ännu oklart vad som har hänt..

GöteborgsPosten - 16 nov 13 kl. 22:07

Misstänkt skottlossning i Rannebergen

20.52, Göteborg. Larm om misstänkt skottlossning i Rannebergen..

GT - 15 okt 16 kl. 19:45

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har under lördagskvällen larmats till en misstänkt skottlossning i södra Göteborg, skriver GP. – Vi har hittat tomhylsor på platsen så något har hänt, säger Ann-Christin Löfstrand, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 01:08

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Biskopsgården i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Larmet kom strax efter midnatt, och polisen söker i området. – Vi är där med anledning av en misstänkt skottlossning, säger Lars Tunefjord, befäl vid.

BT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning.- Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg


Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen.Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. - Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

BT - 28 maj 14 kl. 07:24

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. – Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

UNT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt. Men polisen hittade inga tecken på att skott hade avlossats.(TT).

SvD - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Lärartätheten i Göteborgs förskolor ökar

Under 2017 minskade barngrupperna samtidigt som förskollärartätheten ökade i flera av Västra Götalands kommuner. Trots det finns stora behov i många kommuner.
– Lärarbristen i förskolan i Göteborg är fortfarande stor och det är kamp om de förskollärare som finns, säger Anna-Mia Nilsson, Lärarförbundet i Göteborg..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

En person till sjukhus efter olycka

Två bilar krockade på Viktoriagatan i centrala Göteborg. Vägen stängdes av under räddningsarbetet. En person har förts med ambulans till sjukhus..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ville driva ut onda andar ur dottern – nu döms Göteborgspastorn

En medelålders frikyrkopastor i Göteborg döms till ett års fängelse för grov fridskränkning.
I terrorn mot tonårsdottern – som också är församlingsmedlem – ingick försök till demonutdrivning, så kallad exorcism..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Kvinna påkörd i Göteborg

En kvinna blev under onsdagseftermiddagen påkörd i Torslanda. Skadeläget är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Politikerna sade ja till nytt kulturhus i Bergsjön

Under tisdagen beslutade byggnadsnämnden att godkänna detaljplanen för ett nytt kulturhus på Rymdtorget. Tanken är att det ska vara ett första steg i omvandlingen av torget..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Karl-Olofs operation har ställts in fyra gånger

Fyra gånger har Karl-Olof Karlssons operation ställts in på Sahlgrenska. Nu har han så ont i benen att han bara kan gå ett par meter åt gången. I veckan anmälde han SU till Patientnämnden.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Väg avstängd efter olycka

En olycka mellan två bilar har inträffat på Gamlestadsvägen i Göteborg. Vägen är avstängd i båda riktningar under räddningsarbetet, enligt polisen..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Stor polisinsats –två misstänka för vapenbrott

Polisen larmades till Angereds torg efter att flera anmälare sett ett antal personer med något som såg ut att vara en pistol.
– Två personer har hämtats till förhör misstänkta för vapenbrott, säger Tommy Nyman, presstalesperson för polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Stopp i spårvagnstrafiken efter olycka

En olycka har skett med en spårvagn vid Olskrokstorget. Det är stopp i spårvagnstrafiken..

GöteborgsPosten - 23 timmar sedan

Man attackerad med verktyg – misstänkt ringde SOS

En man attackerades under tisdagskvällen med något form av stickvapen i en lägenhet i Göteborg. Händelsen utreds som en grov misshandel.
– Anledningen att vi åker dit är att personen som vi nu har gripen misstänkt för brottet själv kontaktade SOS Alarm, säger polisens presstalesman Stefan Gustafsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.