GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 20 October, 06:48

GöteborgsPosten - 13 jan 18 kl. 18:07

Larm om misstänkt skottlossning i GöteborgFlera polispatruller är på plats på centrala Hisingen i närheten av Kyrkbyn efter att flera samtal om höga smällar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Hisingen, Kyrkbyn

Dela artikeln

523 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , misstänkt, skottlossningi , Göteborg
GT - 17 jan 16 kl. 14:46

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i Bergsjön i östa Göteborg. – Det har varit bråk på platsen, men vi har inte hittat någon skadad och kan inte se tecken på att skottlossning faktiskt skett, säger polisens presstalesman Jenny Widén..

GT - 29 maj 13 kl. 14:39

Misstänkt skottlossning i centrala Göteborg

Ett larm om misstänkt skottlossning i centrala Göteborg inkom till polisen strax innan halv tre-tiden på onsdagen. Det är ännu oklart vad som har hänt..

GöteborgsPosten - 16 nov 13 kl. 22:07

Misstänkt skottlossning i Rannebergen

20.52, Göteborg. Larm om misstänkt skottlossning i Rannebergen..

GT - 15 okt 16 kl. 19:45

Larm om misstänkt skottlossning

Polisen har under lördagskvällen larmats till en misstänkt skottlossning i södra Göteborg, skriver GP. – Vi har hittat tomhylsor på platsen så något har hänt, säger Ann-Christin Löfstrand, gruppbefäl vid polisens regionledningscentral, till tidningen..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 01:08

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Biskopsgården i Göteborg, enligt Göteborgs-Posten. Larmet kom strax efter midnatt, och polisen söker i området. – Vi är där med anledning av en misstänkt skottlossning, säger Lars Tunefjord, befäl vid.

BT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning.- Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg


Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen.Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. - Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

BT - 28 maj 14 kl. 07:24

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen. Polisen satte in stora resurser i sökandet med hundar och helikopter men hittade inga spår av skottlossning. – Såvitt vi vet har det inte varit någon skottlossning.

UNT - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt. Men polisen hittade inga tecken på att skott hade avlossats.(TT).

SvD - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

ÖstersundsPosten - 28 maj 14 kl. 02:29

Misstänkt skottlossning i Göteborg

Flera personer ringde till polisen och SOS om misstänkt skottlossning på Smycketorget, Tynnered i Västra Frölunda i Göteborg strax före midnatt natten till onsdagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Svårt sjukt barn överdoserades kraftigt på Sahlgrenska

Ett svårt sjukt barn injicerades med en sex gånger för hög läkemedelsdos vid akuten på Sahlgrenska – vilket ledde till att tillståndet blev än mer kritiskt.
– Det är naturligtvis allvarligt, säger chefsläkaren Jerker Isacson..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Vem stjäl strokepatienternas tavlor?

Någon stjäl strokepatienternas upphängda tavlor i Vegahemmets lokaler vid Slottsskogen i Linnéstaden. Hittills har fem tavlor försvunnit i år..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Efter trafiknämndskaoset – M-toppen slutar delta på presidiemötena

Det har stormat ordentligt kring trafiknämnden den senaste månaden. Nu meddelar Axel Josefson (M) att han inte kommer att delta på nämndens presidiemöten i framtiden.
– Vi har personer som gör dolda inspelningar på dessa möten, det ger inget fruktbart samarbetsklimat, säger han..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Sjuksköterskor attackerades i ambulans – en fick opereras

En ambulans skickades till Brunnsparken för att ta hand om en berusad ung kvinna. Inne i ambulansen gick kvinnan till attack och en av sjuksköterskorna skadades illa.
– Hon är opererad och gipsad i dag, säger Leif Persson, chef för ambulanssjukvården..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Äldre man allvarligt skadad efter krock

En äldre man är förd till sjukhus i ambulans efter en kollision mellan en bil och en moped. Mannen är troligtvis allvarligt skadad, enligt polisen..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Skott mot Hisingsvilla – hämnd för incident i Haga?

Konflikten mellan två kriminella gäng från Biskopsgården har blossat upp på nytt.
Under torsdagskvällen sköts det mot en villa på Hisingen. Enligt polisen kan det vara ett svar på incidenten i ett garage i Haga, två dygn tidigare.

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

Hösten är på intåg – men inte överallt

Det råder en form av vädersegregation i Göteborg. Trots skinande sol är temperaturen på stadig nedgång. I vissa stadsdelar har man redan börjat nå hösttemperaturer – men i andra är det fortfarande sommar..

GöteborgsPosten - Igår: 06:47

En till sjukhus efter krock

Enligt räddningstjänsten är en person skadad och tas om hand av ambulans efter en olycka på Bredfjällsgatan i Göteborg..

GöteborgsPosten - Igår: 22:50

Brand i tre bilar – på olika ställen

Tre bilar, på två olika ställen i Partille, har börjat brinna. I nuläget är det oklart vad som ligger bakom..

GöteborgsPosten - Igår: 20:32

Bullret kostar miljarder och levnadstid

Med fler och större byggprojekt så riskerar fler att utsättas för buller i framtiden. Redan nu beräknas bullret kosta Göteborg miljardbelopp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.