GT > Nyheter

Wednesday, 17 January, 16:00

GT - 13 jan 18 kl. 13:25

Det är så här jag vill minnas EvaBegravningar är aldrig roliga. Men den här var så jävla mäktig och fin. Den saknade motstycke mot alla andra jag varit på.  Min vän Eva var envis, snäll och ödmjuk och ett enormt Blåvitt-fan. Det är så jag vill minnas henne.
Läs mer på GT
Läs mer om:
Eva, Blåvitt

Dela artikeln

423 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är här jag vill , minnas, Eva
YLE - 13 mar 16 kl. 18:02

Efter tio år lämnade Eva Ramstedt kortisonet

Förra sommaren insåg Eva Ramstedt att hon inte kan fortsätta med kortisonet hon behandlat sin atopiska hud med i över tio år. – Jag kände att det höll på att falla mig ur händerna och jag fixade inte att det skulle bli ännu värre, säger Ramstedt. Hon bestämde sig för att sluta med all kortison.

SVT - 30 dec 15 kl. 20:27

Eva Elmsäter: Bara sanna optimister tror på ett ljusare år

2015 var ett av de mest dramatiska år jag kan minnas. Kommer 2016 att fortsätta så eller blir det ännu mörkare? SVT:s utrikeskommentator Eva Elmsäter om vad som väntar nästa år..

DN - 08 jan 18 kl. 11:24

Fråga Eva-Karin: Fruängens fruar försvunna

Hej Eva-Karin! Långt bort i västra delen av Fruängens centrum har intill en mindre plaskdamm stått två bastanta fruar diskuterande dagens spörsmål. Jag skriver bastanta då de var omkring två och en halv meter höga och utförda i brons eller annan plåt.

Sydsvenskan - 29 maj 11 kl. 06:30

Fängelsetiden fick Eva att sluta slå

Eva slår kvinnan till marken med flera knytnävslag. Hon sparkar på kroppen, slår sönder den andra kvinnas fötter med en träpåk. Sedan lyfter hon upp henne igen för nya knytnävar i ansiktet.

Magazin24 - 21 okt 11 kl. 14:47

Köpings-Eva kan bli Nordisk mästare

Det hann gå en dag för Eva Lagerhorn Blom efter segern i Bodybuilding-SM innan hon fick veta att hon var utvald att representera Sverige i Nordiska Mästerskapen. Det var bara för Eva att ladda om och hoppas på att kroppen skulle reagera positivt på att börja med tävlingsförberedelsen igen. Det hann gå en dag för Eva Lagerhorn Blom efter segern i Bodybuilding-SM innan hon fick veta att hon var utvald att representera Sverige i Nordiska Mästerskapen.

News55 - 27 apr 17 kl. 12:55

Ny app ska få äldre att minnas

Att minnas kan skapa både trygghet och en känsla av ett sammanhang, något som kan vara särskilt viktigt för äldre och dementa. Därför lanserar Hushållningssällskapet i väst en ny app som bland annat är uppbyggd kring minnesbilder, det rapporterar P4 Sjuhärad. – När man får se, höra eller känna något från förr så väcks minnet just i stunden man får en känsla av trygghet och sammanhang, säger Margareta Frost, utvecklingsledare på Hushållningssällskapet, till P4 Sjuhärad.

Kristianstadsbladet - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 13 kl. 11:47

Konstnären Eva Bonnier lyfts fram

Myten om Eva Bonniers tragiska levnad är seglivad. Men i en ny bok och en stor utställning på Waldemarsudde lyfts hon fram som konstnär i sin egen rätt.
Dåligt självförtroende, olycklig kärlek, psykisk ohälsa och ett liv som avslutades i förtid.

Barometern - 29 mar 14 kl. 10:55

Eva Noreús

Vår vän prosten Eva Noréus, Uppsala, Åkerby, har hastigt lämnat oss i en ålder av 61 år. Närmaste sörjande är barnen Erik och Karin med familjer samt svärmor Asta. Eva Noréus, född Persson, påbörjade efter studentexamen i Kalmar teologistudier i Uppsala 1973, studier som avslutades i Lund med prästvigning.

Barometern - 29 mar 14 kl. 10:54

Eva Noréus

Vår vän prosten Eva Noréus, Uppsala, Åkerby, har hastigt lämnat oss i en ålder av 61 år. Närmaste sörjande är barnen Erik och Karin med familjer samt svärmor Asta. Eva Noréus, född Persson, påbörjade efter studentexamen i Kalmar teologistudier i Uppsala 1973, studier som avslutades i Lund med prästvigning.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Så förändrar Frölunda laget inför rivalmötet

Ett nytt rivalmöte väntar Frölunda som kommer att ta emot Färjestad inför storpublik i Scandinavium.Då ser tränare Roger Rönnberg till att göra flera förändringar i laget.Bland annat byter kapten Joel Lundqvist omgivning – igen.

GT - 45 minuter sedan

IFK-kaptenen byter position

GÖTEBORG. Förra säsongen fick han rycka in som vänsterback.Nu kan innermittfältaren Sebastian Eriksson, 28, hamna på en ny ovan position – som mittback.

GT - 2 timmar sedan

Ännu ett fall av mässlingen konstaterat

Ytterligare ett fall av mässling har konstaterats i det pågående utbrottet i Västsverige.28 personer har nu drabbats..

GT - 4 timmar sedan

Läkare åtalas – sålde bluffmedicin för miljoner

En man som misstänks ha utgett sig för att vara läkare och lurat äldre personer genom att sälja falska mediciner åtalas för grova bedrägeri.– Att på detta sätt lura av åldringar deras livs besparingar visar på en obeskrivlig hänsynslöshet och på en fullständig avsaknad av empati för offren, säger Håkan Carlsson, chef för polisens Cicaragrupp i ett pressmeddelande..

GT - 6 timmar sedan

Klart: Blåvitt värvar från AIK

GÖTEBORG. IFK Göteborg värvar från AIK.Amin Affane, 23, är klar för Blåvitt.

GT - 7 timmar sedan

Störningar i morgontrafiken

Under onsdagsmorgonen råder stopp i tågtrafiken mellan Karlstad och Göteborg. Det är även begränsad framkomlighet på E18 mot Karlstad efter en trafikolycka..

GT - 7 timmar sedan

Buss och personbil i kollision – väg avstängd

Räddningstjänst, ambulans och polis har kallats till en trafikolycka vid Varnhem mellan Skara och Skövde. Det är en buss som kört in i bakändan på en personbil. Skadeläget är just nu oklart, polisen varnar för att det är halt väglag i området..

GT - 9 timmar sedan

Så skapades den stora splittringen i hamnen

Den stora hamnkonflikten i Göteborg har beskrivits som en strid mellan det hårdföra Hamnarbetarförbundet och den lika hårdföra arbetsgivaren APM Terminals.Men "Uppdrag granskning" kan i onsdagens program visa på att konflikten är betydligt större än så och att delar av den kan spåras 45 år tillbaka i tiden.Någon lösning är ännu inte i sikte – och konflikten kan ändra på svensk arbetsrätt i grunden..

GT - 9 timmar sedan

Misstänkt mordförsök - gärningsman på fri fot

Det var vid 05.30 tiden som ett bråk bröt ut i centrala Alingsås. När väktare kom till platsen ska de ha funnit en skottskadad man.

GT - 8 timmar sedan

Begränsa fackets makt och rädda Göteborgs hamn

Den svenska arbetsmarknadsmodellen ger nästintill obegränsad makt till facket och den som ifrågasätter det utmålas som suspekt och osolidarisk. Ytterkantsvänstern inom facken och politiken ska inte längre tillåtas att skada Sverige, skriver EU-parlamentarikern Christofer Fjellner (M) om hamnkonflikten i Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.