SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 16 October, 04:34

SmålandsPosten - 13 jan 18 kl. 13:12

Lakerståget orange express har avgått675 människor i olika åldrar men med samma intresse: Växjö Lakers. Klockan 12.29 lämnade ett fullt tåg med Lakerssupportar Växjö central. Slutdestination: Malmö. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Lakers, Lakerssupportar Växjö

Dela artikeln

279 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lakerståget, orange, expresshar , avgått

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Håll kvar vid nolltolerans

Nu i veckan blir Kanada formellt det första G20-landet att avkriminalisera cannabis.  Mest uppmärksamhet i Sverige har kanske den regionala legaliseringen i delar av USA fått. I Europa har Portugal redan avkriminaliserat, och länder som Belgien och Nederländerna straffar inte längre personligt innehav.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Växjö som undantag?

Vi har tidigare skrivit om Stockholmsmoderaternas ovilja att ta hänsyn till sina väljare när de envist stött planerna på fyrkanten Nobelcentret. En eftervalssökning bland de kvarter som antogs omfatta partiets kärntrupper visade på märkbara förluster. Och, som sagt, går det dåligt i Stockholm tenderar det att gå dåligt i riket.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bolt erbjuds proffsfotbollskontrakt i Malta

Friidrottsstjärnan Usain Bolt kan vara på väg mot europeisk proffsfotboll igen. Han har erbjudits ett tvåårskontrakt med maltesiska Valletta FC, uppger australiska Daily Telegraph.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Trump vinner första seger mot Stormy Daniels

Den före detta porrstjärnan Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, har åkt på ett bakslag i och med att en amerikansk domare avslagit hennes stämningsansökan mot USA:s president Donald Trump. Daniels stämde Trump för ärekränkning, sedan han twittrat om henne.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rädda Barnen kritiserar återvändarprocess

Barn och unga som återvänder till Afghanistan från Europa får inte tillräckligt stöd och löper stor risk att utsättas för våld i hemlandet, varnar organisationen Rädda Barnen i en ny rapport.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Australien överväger ambassadflytt

Australien överväger att flytta sin Israelambassad från Tel Aviv till Jerusalem. Landets premiärminister Scott Morrison meddelade vid en presskonferens beskedet, vilket bryter mot Australiens tidigare Mellanösternpolitik. - Vi står fast vid en tvåstatslösning, men rent frankt har det inte gått så bra.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

USA-underskott största sedan 2012

USA stängde budgetåret 2018 i rött, med ett underskott på 779 miljarder dollar, motsvarande 7 000 miljarder svenska kronor. Det är 17 procent mer än motsvarande period ett år tidigare.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nord- och Sydkorea kopplar ihop sig

Nord- och Sydkorea är överens om att börja koppla ihop vägar och järnvägar som varit stängda sedan Koreakriget, ytterligare ett steg i de förbättrade relationerna mellan länderna.(TT).

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Absurt dyrt för fattiga att mätta sig

Ett enkelt mål mat som täcker en tredjedel av det dagliga kaloribehovet kostar en New York-bo 1:20 dollar, motsvarande en dryg tiokrona. I urfattiga Sydsudan motsvarar priset nästan 350 dollar, mer än 3 100 kronor, med hänsyn tagen till inkomstläge och köpkraft.(TT).

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Stift släpper lista med övergreppsanklagade

Det katolska ärkestiftet i amerikanska Washington DC släpper en lista med 31 namn på präster som anklagas för att ha begått övergrepp sedan 1948, rapporterar Washington Post. Anklagelserna beskrivs som trovärdiga.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.