SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 20 July, 10:41

Liknande nyheter

Taggar: Lakerståget, orange, expresshar , avgått

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Pidde P och Dogge släpper singel

Tidigare i år gjorde Pidde P VM-låten "Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva" ihop med barnen till herrarna i fotbollslandslaget. Nu har den 36-årige artisten hittat sin nya samarbetspartner: Dogge Doggelito. Tillsammans släpper duon singeln "När texten är på spanska börjar alla dansa".

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Änkan till IS "krigsminister" gripen

Turkiska myndigheter har gripit änkan till Abu Omar al-Shishani, extremistgruppen IS "krigsminister", vid en räd i Istanbul, uppger turkiska polisen. al-Shishani dödades i strider söder om Mosul i Irak sommaren 2016.(TT).

SmålandsPosten - 3 minuter sedan

Länet: Köper in vattentankar för att säkra upp vid kris

Länsstyrelsen Kronoberg och Växjö kommun köper gemensamt in tio så kallade flexitankar för 50 000 kronor. Tankarna används för att förvara vatten i vid en krissituation för lantbrukare. .

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Löfven: Situationen är extrem

Statsminister Stefan Löfven och Dan Eliasson, chef för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, konstaterar vid en presskonferens i Rosenbad om skogsbränderna att läget fortfarande är mycket allvarligt. Situationen är extrem, enligt statsministern.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Välkommen Alexander

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Välkommen Abbe

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Uteblivna kantarellmackor

Det ekar tomt i skogen och än så länge är vi utan några smörstekta kantareller att ha på mackan. Vid det här laget borde vi kunnat plocka både kantareller, soppar och kremlor. Det är alltså mer än bara blåbär som torkan tar ifrån oss, svamparna frodas inte alls..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Barn i Stockholm smittat av mässling

Ett barn i Stockholms län har smittats av mässling, meddelar landstiget. Barnet besökte en närakut i Danderyd den 14 och 17 juli och Astrid Lindgrens barnakut i Solna den 18 juli. En rutinmässig smittspårning ska nu ske.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

SMHI: Vi ser inget slut på detta

En lite svalare söndag kan göra att klass 2-varningar plockas bort - sedan fortsätter värmeböljan. - Vi ser inget slut på detta, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Länet: Lösa hundar drev runt – flera människor bitna

Runt midnatt fick polisen rapporter om att två hundar drivit runt och skadat folk och djur runt järnvägsstationen i Lessebo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.