Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 19 April, 11:50

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 18 kl. 12:32

Handelsetablering klar för parkeringDet har varit på gång under flera år, men strax innan jul skrevs kontraktet under och i veckan kommer bygglovsansökan att lämnas in. Sedan kommer butiken att öppna i oktober om allt rullar på..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

275 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsetablering, klarför , parkering
YLE - 01 jun 17 kl. 18:16

Besvär mot Mannerheimvägens parkering i Hangö bör förkastas anser nämnd

Hangö miljöförening har besvärat sig till Helsingfors förvaltningsdomstol om realiseringsplanen för en ny parkeringsplats nära Råudden. Tekniska nämnden i Hangö håller fast vid att den nya parkeringen kan byggas. Det finns en inofficiell parkering vid Råudden och den används av allmänheten.

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 14 kl. 10:31

Inget gehör för S-motion om fri parkering

Arkiv: Claes Nyberg
Det blev en tuff votering som slutade med sju röster mot sju i samhällsbyggnadsnämnden när Socialdemokraternas motion om fri parkering på kommunal mark var uppe till diskussion. Ordförandes utslagsröst gjorde att motionen inte fick något medhåll i nämnden.
Socialdemokraterna föreslår i sin motion att all parkering på kommunens mark ska vara gratis, med olika tider i olika zoner, reglerat med p-skiva.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 14:00

”Fler p-automater men ingen 2h-parkering”

ESLÖV Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens ordförande, Bengt Andersson (M), säger att en snabb utvärdering ska göras av parkeringssystemet i centrala Eslöv.
Han antyder att resultatet kan bli fler och bättre placerade parkeringsautomater – men han tror inte på två timmars gratis parkering. ERWP.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 10:30

Ny parkering bäddar för utbyggnad

Foto: Annica Jönsson
Nu går det att parkera snyggt vid Hanöhallen, på en ny parkering som både är omgjord och utökad med 100 platser. Något som i sin tur bäddar för en planerad utbyggnad av 1 700 kvadratmeter butiksyta om några år.
Parkeringen var inte optimalt placerad.

YLE - 16 nov 15 kl. 12:56

Trångt på tågstationens parkering i Bennäs

Parkeringsområdena byggdes ut med 80 nya platser i samband med den förra utbyggnaden 2012-2014 men det är redan periodvis trångt på parkeringen. Nu ska en tilläggsparkering byggas. – Parkeringen är full nästan jämnt, folk parkerar på refuger och halvvägs ner i diket och därför har det här initiativet kommit, säger Stefan Svenfors som är ordförande i den kommunala samarbetsnämnden.

Magazin24 - 17 okt 16 kl. 20:00

Ny parkering ska ge fler platser i centrum

En ny parkering i centrum ska stå klar i november..

BT - 29 maj 12 kl. 13:05

Strategiska planen för Knalleland klar - här är skisserna

Nytt gångstråk med lekplats vid Ålgårdsvägen. Stadens första höghastighetsbana för cykel. Brandstationen byggs om till bostäder.

YLE - 03 dec 16 kl. 15:24

Parkering utan tillstånd vid Svenvikens hamn i Ingå

En parkeringsplats har byggts utan tillstånd intill båtbryggorna i Svenviken i Ingå. Byggnadsinspektionen anser att det inte är lämpligt att bygga en parkering mellan bosättningen intill stranden. I augusti gjorde en rågranne till fastigheten Svenviken, där det finns en småbåtshamn, en anmälan till Ingå kommun om att det byggts en parkeringsplats intill båtbryggorna.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 00:30

Dyrare parkering timme för timme

Parkering Malmö vill att gatuparkeringsavgifter i centrala Malmö ska bli progressiva, alltså dyrare och dyrare timme för timme.
- Gatumarksparkering i city ska främst vara till för korta ärenden, säger Parkering Malmös vd Tomas Strandberg. Gatukontoret har skickat ut ett förslag på trafikmiljöprogram för Malmö 2012-17 på remiss till en rad förvaltningar och organisationer.

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 14 kl. 06:30

Gratis parkering på kommunens mark

Arkivfoto: Fredrik Sandberg/TT
Det ska vara gratis att ställa bilen på de kommunala parkeringarna. Det blir p-skiva som gäller både på Rådhusparkeringen och vid Centralskolan, beslöt tekniska nämnden på sitt senaste sammanträde.
- Det har visat sig att många av dem som tidigare parkerade på Stortorget har sökt sig till gatorna runt om och inte står på Centralskolans parkering, säger Eric Samuelson (M), ordförande i tekniska nämnden.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Seriepremiär för Ölme 2

IFK Ölme har för första gången ett B-lag på division 5-nivå och på söndag är det seriepremiär, hemma mot Nyedshov. Ölme spelar i den östra divisionen..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Har felat med skatten

Skatteverket har genomfört en skatterevision hos Rolls-Royce. Resultatet blir att företaget får betala 1,5 miljoner kronor i skattetillägg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Brand längs banvallen i Kilstrakten

Det brinner just nu på flera platser längs banvallen i Kilstrakten..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Körde för fort vid Timsbron

Tog förare, körde 106 kilometer i timmen på 80-väg..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Biltrafiken genom centrum

Trafik.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Rattfylleri på camping

En karlskogabo i 30-årsåldern har dömts vid Örebro tingsrätt till villkorlig dom och samhällstjänst för grovt rattfylleri, narkotikabrott och ringa narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Gick runt med kniv

Polisen tog man i centrala Karlskoga som gick runt med kniv..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Fick sin rullator stulen

Kvinna glömde bort sin rullator, fick den stulen utanför butik..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Kräver skadestånd efter gymnasiebeslut

Allvarlig kritik riktas nu mot kommunledningen i Sunne för att man inte följt gängse tågordning när beslutet om att lägga ner samhälls- och naturprogrammen på SG Broby togs i kommunstyrelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Intresset är något i hästväg

Värmlands distansryttare arrangerar på lördag Kristinehamnsritten.– Det är inte rekord i antalet deltagare, men inte långt därifrån, säger banläggare Enar Jonasson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.