Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 22 January, 15:14

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 18 kl. 12:32

Handelsetablering klar för parkeringDet har varit på gång under flera år, men strax innan jul skrevs kontraktet under och i veckan kommer bygglovsansökan att lämnas in. Sedan kommer butiken att öppna i oktober om allt rullar på..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

271 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsetablering, klarför , parkering
YLE - 01 jun 17 kl. 18:16

Besvär mot Mannerheimvägens parkering i Hangö bör förkastas anser nämnd

Hangö miljöförening har besvärat sig till Helsingfors förvaltningsdomstol om realiseringsplanen för en ny parkeringsplats nära Råudden. Tekniska nämnden i Hangö håller fast vid att den nya parkeringen kan byggas. Det finns en inofficiell parkering vid Råudden och den används av allmänheten.

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 14 kl. 10:31

Inget gehör för S-motion om fri parkering

Arkiv: Claes Nyberg
Det blev en tuff votering som slutade med sju röster mot sju i samhällsbyggnadsnämnden när Socialdemokraternas motion om fri parkering på kommunal mark var uppe till diskussion. Ordförandes utslagsröst gjorde att motionen inte fick något medhåll i nämnden.
Socialdemokraterna föreslår i sin motion att all parkering på kommunens mark ska vara gratis, med olika tider i olika zoner, reglerat med p-skiva.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 10:30

Ny parkering bäddar för utbyggnad

Foto: Annica Jönsson
Nu går det att parkera snyggt vid Hanöhallen, på en ny parkering som både är omgjord och utökad med 100 platser. Något som i sin tur bäddar för en planerad utbyggnad av 1 700 kvadratmeter butiksyta om några år.
Parkeringen var inte optimalt placerad.

YLE - 16 nov 15 kl. 12:56

Trångt på tågstationens parkering i Bennäs

Parkeringsområdena byggdes ut med 80 nya platser i samband med den förra utbyggnaden 2012-2014 men det är redan periodvis trångt på parkeringen. Nu ska en tilläggsparkering byggas. – Parkeringen är full nästan jämnt, folk parkerar på refuger och halvvägs ner i diket och därför har det här initiativet kommit, säger Stefan Svenfors som är ordförande i den kommunala samarbetsnämnden.

Magazin24 - 17 okt 16 kl. 20:00

Ny parkering ska ge fler platser i centrum

En ny parkering i centrum ska stå klar i november..

BT - 29 maj 12 kl. 13:05

Strategiska planen för Knalleland klar - här är skisserna

Nytt gångstråk med lekplats vid Ålgårdsvägen. Stadens första höghastighetsbana för cykel. Brandstationen byggs om till bostäder.

YLE - 03 dec 16 kl. 15:24

Parkering utan tillstånd vid Svenvikens hamn i Ingå

En parkeringsplats har byggts utan tillstånd intill båtbryggorna i Svenviken i Ingå. Byggnadsinspektionen anser att det inte är lämpligt att bygga en parkering mellan bosättningen intill stranden. I augusti gjorde en rågranne till fastigheten Svenviken, där det finns en småbåtshamn, en anmälan till Ingå kommun om att det byggts en parkeringsplats intill båtbryggorna.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 00:30

Dyrare parkering timme för timme

Parkering Malmö vill att gatuparkeringsavgifter i centrala Malmö ska bli progressiva, alltså dyrare och dyrare timme för timme.
- Gatumarksparkering i city ska främst vara till för korta ärenden, säger Parkering Malmös vd Tomas Strandberg. Gatukontoret har skickat ut ett förslag på trafikmiljöprogram för Malmö 2012-17 på remiss till en rad förvaltningar och organisationer.

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 14 kl. 06:30

Gratis parkering på kommunens mark

Arkivfoto: Fredrik Sandberg/TT
Det ska vara gratis att ställa bilen på de kommunala parkeringarna. Det blir p-skiva som gäller både på Rådhusparkeringen och vid Centralskolan, beslöt tekniska nämnden på sitt senaste sammanträde.
- Det har visat sig att många av dem som tidigare parkerade på Stortorget har sökt sig till gatorna runt om och inte står på Centralskolans parkering, säger Eric Samuelson (M), ordförande i tekniska nämnden.

BT - 01 sep 14 kl. 09:02

Betalar för att få betala parkering med sms

För inte så länge sedan kunde man betala med kort – man drar kort innan parkering och drar efter. Enklare kan det inte vara, inget trassel med att knappa en massa siffror, det klarar både gammal och ung, och man betalar endast för den tiden man står parkerad. Borttaget, ”för det var för låg säkerhet med kort med magnet remsa”.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Flera synpunkter på ny detaljplan för Stora torget

Arbetet med nya detaljplanen för Stora torget, där Ica vill bygga, fortsätter. Nu har planförslaget varit ute på samråd och några synpunkter har kommit in..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Har passion för extremsport

Extremsportaren Marcus Palm från Kristinehamn besökte i torsdags Christinehamns idrottshistoriska sällskap i Församlingshemmet..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Polis drog vapen – flyktbil körde ändå

Minst fyra personer tros ha varit inblandade i inbrottet i elektronikbutiken. En slog en polis i huvudet med kofot. Två åtalades för stöld.

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Är det dåligt plogat?

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Spurtade hem GM-guldet

Åmåls OK var sekunder från individuella medaljer i Götalandsmästerskapen i fristil i Borås. I sprintstafetterna kom revanschen. Klara Pettersson och Alva Olsson vann D11-12-klassen och Samuel Gustafsson och Linus Nilsson tog brons i H13-14-klassen..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Natursköna längdspår att njuta av

Säsongsstart för Persbergs SFs fina spår.

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Olycka vid stora rondellen

Vid 11-tiden i måndags skedde en mindre trafikolycka i stora rondellen..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Annelis Värmland nära semifinalspel

Värmlandslaget F01, där kristinehamnaren Anneli Bergdahl är en av två förbundskaptener, var nära en skräll i Cup Kommunals slutspel.– 2–2 mot Skåne var en riktig bragd. Ett distrikt som rent fotbollsmässigt och historiskt är betydligt större och bättre än Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Kristoffer valde bort yrket han älskar

I maj ifjol berättade Fryksdalsbygden om Kristoffer Landberg som valde att sluta som lastbilschaufför efter att ha varit inblandad i två olyckor på mindre än ett och ett halvt år.Nu har han bytt jobb, och är transportledare sedan drygt ett halvår.– Jag trivs jättebra, så det blev betydligt bättre än vad jag vågat hoppas på, berättar han..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Vinst och förlust i Skåne

Helgens bortamatcher i Elitserien för BK Tegnér gav blandad utdelning. Lördagen blev ett tungt nederlag, men helgen slutade på topp efter en härlig revanschmatch på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.