Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 23 July, 01:49

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 18 kl. 12:32

Handelsetablering klar för parkeringDet har varit på gång under flera år, men strax innan jul skrevs kontraktet under och i veckan kommer bygglovsansökan att lämnas in. Sedan kommer butiken att öppna i oktober om allt rullar på..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

275 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsetablering, klarför , parkering
YLE - 01 jun 17 kl. 18:16

Besvär mot Mannerheimvägens parkering i Hangö bör förkastas anser nämnd

Hangö miljöförening har besvärat sig till Helsingfors förvaltningsdomstol om realiseringsplanen för en ny parkeringsplats nära Råudden. Tekniska nämnden i Hangö håller fast vid att den nya parkeringen kan byggas. Det finns en inofficiell parkering vid Råudden och den används av allmänheten.

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 14 kl. 10:31

Inget gehör för S-motion om fri parkering

Arkiv: Claes Nyberg
Det blev en tuff votering som slutade med sju röster mot sju i samhällsbyggnadsnämnden när Socialdemokraternas motion om fri parkering på kommunal mark var uppe till diskussion. Ordförandes utslagsröst gjorde att motionen inte fick något medhåll i nämnden.
Socialdemokraterna föreslår i sin motion att all parkering på kommunens mark ska vara gratis, med olika tider i olika zoner, reglerat med p-skiva.

Skånskan - 15 mar 18 kl. 14:00

”Fler p-automater men ingen 2h-parkering”

ESLÖV Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens ordförande, Bengt Andersson (M), säger att en snabb utvärdering ska göras av parkeringssystemet i centrala Eslöv.
Han antyder att resultatet kan bli fler och bättre placerade parkeringsautomater – men han tror inte på två timmars gratis parkering. ERWP.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 10:30

Ny parkering bäddar för utbyggnad

Foto: Annica Jönsson
Nu går det att parkera snyggt vid Hanöhallen, på en ny parkering som både är omgjord och utökad med 100 platser. Något som i sin tur bäddar för en planerad utbyggnad av 1 700 kvadratmeter butiksyta om några år.
Parkeringen var inte optimalt placerad.

YLE - 16 nov 15 kl. 12:56

Trångt på tågstationens parkering i Bennäs

Parkeringsområdena byggdes ut med 80 nya platser i samband med den förra utbyggnaden 2012-2014 men det är redan periodvis trångt på parkeringen. Nu ska en tilläggsparkering byggas. – Parkeringen är full nästan jämnt, folk parkerar på refuger och halvvägs ner i diket och därför har det här initiativet kommit, säger Stefan Svenfors som är ordförande i den kommunala samarbetsnämnden.

Magazin24 - 17 okt 16 kl. 20:00

Ny parkering ska ge fler platser i centrum

En ny parkering i centrum ska stå klar i november..

BT - 29 maj 12 kl. 13:05

Strategiska planen för Knalleland klar - här är skisserna

Nytt gångstråk med lekplats vid Ålgårdsvägen. Stadens första höghastighetsbana för cykel. Brandstationen byggs om till bostäder.

YLE - 03 dec 16 kl. 15:24

Parkering utan tillstånd vid Svenvikens hamn i Ingå

En parkeringsplats har byggts utan tillstånd intill båtbryggorna i Svenviken i Ingå. Byggnadsinspektionen anser att det inte är lämpligt att bygga en parkering mellan bosättningen intill stranden. I augusti gjorde en rågranne till fastigheten Svenviken, där det finns en småbåtshamn, en anmälan till Ingå kommun om att det byggts en parkeringsplats intill båtbryggorna.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 00:30

Dyrare parkering timme för timme

Parkering Malmö vill att gatuparkeringsavgifter i centrala Malmö ska bli progressiva, alltså dyrare och dyrare timme för timme.
- Gatumarksparkering i city ska främst vara till för korta ärenden, säger Parkering Malmös vd Tomas Strandberg. Gatukontoret har skickat ut ett förslag på trafikmiljöprogram för Malmö 2012-17 på remiss till en rad förvaltningar och organisationer.

UNT - 27 aug 15 kl. 21:13

Ny parkering klar till våren

I maj nästa år beräknas den nya pendlarparkering vid Grevegatan i Tierp stå klar..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Värmländskt i topp trots nedtrappning

Efter en lång och framgångsrik elitkarriär tackade Emma Johansson från Kristinehamn för sig i landslagssammanhang förra året.Men orientering slutar man inte med hur som helst.I O-ringen i Örnsköldsvik finns Emma med och trots att hon trappat ner har hon en bra chans att blanda sig i slutstriden..

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Sverige missade bronset

Simon Berg, Jonathan Gustafsson och Albin Bergström föll mot USA i bronsmatchen och missade därmed chansen att bli historiska. Sverige blev utklassat med 61–9..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Nordvärmland vann VM-cupen

Favoriten höll för trycket.

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Slutspelat i boule-SM

Under en vecka har boule-SM spelats i Karlstad. Finalspelet har avgjorts på Stora Torget och gruppspelsmatcherna huserade vid Löfbergs arena..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

United tappade serieledningen

Andra raka poängtappet kom borta mot Linköping.

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

FBK-framgångar i Gothia Cup

FBK Karlstads P-15 lag stod för ett mycket bra Gothia Cup när man lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal i A-slutspelet. I hela P15-klassen ställde 193 lag upp från 38 olika nationer, och Karlstadslaget var alltså bland de åtta bästa..

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Rekordresultat i "rekordtävlingen"

Malibu 3-round slalom, en av nordens mest omtyckta tävlingar i vattenskidor.Varför?– För att tävlingen brukar innebära många nya rekord, säger Eric Lithner från Karlstad vattenskidsklubb..

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Missade pallplatser för Karlstad GK

Det blev inga framskjutna placeringar för Karlstad GK:s bägge lag under lag-SM i golf som spelades på Barsebäck Golf & Country Club i helgen..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Stark prestation av Per Jansson gav fjärdeplats

I tuff konkurrens blev OK Djerfs löpare Per Jansson fyra i söndagens O-ringenpremiär.– Det får jag vara nöjd med, säger Jansson som tävlar i klassen H50–2..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Melwins nya rekordhopp – i tresteg

Under Götas ungdomsspel stod Melwin Lycke-Holm återigen för ett kanonhopp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.