Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 15 December, 17:45

Liknande nyheter

Taggar: Butiker, vandaliserasefter , rasistanklagelsermot , H&M
Aftonbladet - 13 jan 18 kl. 11:40

H&M-butiker vandaliseras efter rasistanklagelser

SVT - 13 jan 18 kl. 20:01

Här vandaliseras H&M-butiken

Flera av H&M:s butiker i Sydafrika har vandaliserats och många har protesterat mot den svenska klädjätten under lördagen..

SN - 28 apr 14 kl. 09:42

SN-TV: Välgörenhet vandaliseras

De flesta vill väl – de som på nätter och helger ställer saker på Öppen hands lastkaj – men när kläderna, böckerna och leksakerna vandaliseras blir välgörenheten ett stort problem för personalen..

Expressen - 01 aug 11 kl. 19:58

AIK går inte vidare med rasistanklagelser

AIK tänker inte gå vidare med Teteh Banguras rasistanklagelser. - Problemet är att ord står mot ord, säger AIK:s sportchef Jens Andersson. .

Expressen - 25 jul 12 kl. 08:39

Rasistanklagelser i Australiens OS-trupp

Det australiska friidrottslandslaget skakas av rasistanklagelser inför OS i London. 400-meterslöparen John Steffensen menar att han blir diskriminerad av friidrottsförbundet. Han ska även ha blivit kallad för "nigger" av en ledare under Peking-OS för fyra år sedan.

Dagens PS - 23 feb 18 kl. 08:08

Oops! Outlet-butiker ska rädda H&M

Klädjätten har smygöppnat tre outlet-butiker i Sverige. Det här uppger DN och enligt tidningen har H&M köpt konceptet från Tyskland och Storbritannien. Som Dagens PS berättat i flera artiklar tyngs H&M av en haltande online-affär och vikande försäljning, vilket satt avtryck i resultatet och fått aktien att rasa ned i källaren.

YLE - 26 aug 15 kl. 06:04

”Längre öppettider gynnar stora butiker”

De som skulle dra mest nytta av längre öppethållningstider är butikskedjor, stora mataffärer och småbutiker i centrum av större städer. Det bedömer professor Pekka Mattila vid handelshögskolan vid Aalto-universitetet. - Vinnarna finns sannolikt i handelns knutpunkter.

BT - 05 dec 14 kl. 12:23

Boconcept stänger butiker

Den danska möbelkedjan Boconcept har ekonomiska problem och kommer därför att lägga ned de butiker som är minst lönsamma. Bolaget genomför en "storskalig omorganisation" av kedjan, riktad mot de 35-50 butiker som går sämst. Boconcept kommer att söka nya franchisetagare som kan driva de butiker som har störst potential.

VA - 20 jul 11 kl. 08:21

Expert tar över butiker

20 juli Förstora Hemelektronikkedjan Expert köper 30 av 67 butiker i konkurrenten Onoffs konkursbo. Dessutom tar bolaget över Onoffs centrallager. Men prislappen är än så länge hemlig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.