Expressen > Nyheter

Monday, 24 September, 07:36

Expressen - 13 jan 18 kl. 10:08

Då drar snön in – i hela landetVi går mot ljusare tider – ute är det dock fortsatt jämngrått.Men Johan Groth, meteorolog på väderinstitutet Storm, menar att det snart blir ändring på det. Då kommer snön i södra Sverige att lysa upp.– På tisdag drar det första rejäla snövädret in. Då blir det alltså vinterväder i princip i hela landet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johan Groth, Storm, Sverige

Dela artikeln

1629 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: drar , snönin i hela , landet
Barometern - 26 jun 14 kl. 08:07

Hela landet-perspektivet viktigt för C

När jag besöker aktiviteter runt om i länet eller talar med medborgare så är det så tydligt att många är frustrerade och upplever ett åsidosättande. När jag besöker aktiviteter runt om i länet eller talar med medborgare så är det så tydligt att många är frustrerade och upplever ett åsidosättande. Det finns en berättigad känsla att vår del av landet på något sätt glöms bort i debatterna i Stockholm.

Sydsvenskan - 14 jan 11 kl. 13:19

Presidenten lämnar landet

Foto: Christophe Ena
Svenska UD avråder från icke nödvändiga resor till landet.
Valen kommer att tidigareläggas och hållas om sex månader, rapporterade den officiella statliga nyhetsbyrån TAP. Regimen i Tunisien meddelade samtidigt att den förbjuder samtliga allmänna sammankomster i landet samt att den ger säkerhetsstyrkorna rätt att öppna eld mot de som bryter mot ordern.

BT - 14 jan 11 kl. 21:25

Stor dramatik i Tunisien? presidenten har lämnat landet

Efter veckor av politisk oro kastade Tunisiens president Zine el Abidine Ben Ali in handduken på fredagskvällen och lämnade landet. Bakom sig lämnar han en stat i gungning och en oviss framtid för folket. Det blir Tunisiens premiärminister Mohammed Ghannouchi som temporärt tar över efter Ben Ali som sammanlagt suttit 23 år vid makten.

Sydsvenskan - 04 okt 15 kl. 19:54

Håll på asylrätten. Men då måste de som fått nej lämna landet.

Människor fortsätter att riskera livet i läckande gummiflottar mellan framför allt Turkiet och de grekiska öarna. Flyktingkatastrofen måste mötas av EU-länderna gemensamt, men också av EU-länderna i samarbete med Syriens grannländer. Förhållandena i de stora flyktinglägren i Jordanien, Libanon och Turkiet måste förbättras genom gemensamma ansträngningar.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 15 kl. 19:54

Håll på asylrätten. Men då måste de som fått nej lämna landet.

Människor fortsätter att riskera livet i läckande gummiflottar mellan framför allt Turkiet och de grekiska öarna. Flyktingkatastrofen måste mötas av EU-länderna gemensamt, men också av EU-länderna i samarbete med Syriens grannländer. Förhållandena i de stora flyktinglägren i Jordanien, Libanon och Turkiet måste förbättras genom gemensamma ansträngningar.

Sydsvenskan - 23 aug 11 kl. 06:30

Livet på landet lockar

Längtan efter det enkla. Efter lugnet. Men även ett sökande efter utmaningar och ett driv för att få någonting att hända.

BT - 11 feb 12 kl. 12:29

Snöfall över landet

Snön fortsätter att falla över Sverige, när ytterligare ett snöområde under helgen drar in över landet. I snöfallets spår har vi dock sol och mildare väder att vänta under söndagen. Under lördagen och natten mot söndagen väntades mer snö komma in över landet.

Barometern - 29 jun 13 kl. 12:40

Hela landet måste leva

Det finns inte något land i Europa där flyttlassen från land till stad går snabbare än i Sverige. Förra året minskade folkmängden i 141 svenska kommuner. Att människor frivilligt väljer att flytta är naturligtvis inget problem.

YLE - 07 apr 14 kl. 12:01

Grankullaborna rikast i landet - men blev fattigare

Medelinkomsten i Grankulla 2012 var 54 843 euro. Det är högst i landet då alla kommuner jämförs. Det här visar statistik från Statistikcentralen.

YLE - 06 maj 14 kl. 08:50

Finland är fortfarande bästa landet för mammor

Finland är för andra året i rad det bästa landet för mammor, enligt en rapport från organisationen Rädda Barnen. Också i övrigt tar de nordiska länderna hem tätplaceringarna i rankingen. Svårats att vara mamma är det i krisdrababde länder i Afrika.

YLE - 10 sep 14 kl. 09:45

Unga vill bo på landet - vill du?

Ungdomar är intresserade av att bo på landsbygden. En ny undersökning som gjorts vid Åbo universitets enhet för framtidsforskning visar att tre fjärdedelar av ungdomarna föredrar landsbygden framom staden. De tillfrågade var speciellt intresserade av att bo på landet, men nära en stad - det här alternativet intresserade hela 55 procent av ungdomarna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Man knivskuren i ryggen – en gripen för mordförsök

En man knivskars i Borås sent på söndagskvällen och en person greps misstänkt för mordförsök.– Den knivskurne är själv misstänkt för grov misshandel i två fall, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst..

Expressen - 15 minuter sedan

Sveriges feministiska anseende kan skadas om det här kommer ut

Alltså, män i Sverige försöker verkligen anstränga sig. Inte säga ”din lilla hora” alltför ofta, ta ut åtminstone några pappadagar, provgråta någon gång i ensamhet.Ändå, när ungarna vill bli tröstade går de till mamma.

Expressen - 30 minuter sedan

Trafikstörningar efter olycka på E4

En trafikolycka inträffade tidigt på måndagsmorgonen på E4.Det råder trafikstörningar på platsen i samband med räddningsarbetet..

Expressen - 30 minuter sedan

Viktiga reglerna inför hummersäsongen

Snart är det hummersäsong i Sverige.Och ska du fiska hummer – se då till att ha koll på reglerna.– Historiskt sett har vi haft mycket mer hummer i havet, säger Daniel Valentinsson, forskare vid Institutionen för akvatiska resurser vid havsfiskelaboratoriet i Lysekil, till Bohusläningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Suzel, 23, attackerades av hund – får inte längre modelljobb

Suzel Mackintosh, 23, genomgick flera operationer efter den svåra hundattacken.Nu berättar hon att hon har problem att få jobb som modell på grund av ärren.– Jag älskade att vara modell eftersom jag kunde visa upp mig och må bra i min kropp, säger hon till 7.

Expressen - 45 minuter sedan

Två personer till sjukhus efter olycka

Två personer har förts med ambulans till sjukhus efter en krock på måndagsmorgonen.En personbil ska ha kört in i en stillastående bil..

Expressen - 45 minuter sedan

Bilbrand spred sig till villa: ”Inte under kontroll”

En bilbrand har spridit sig till en villa norr om Arvika.Vägen förbi huset har fått stängas av.– Villan är inte övertänd, men det har brunnit rejält.

Expressen - 1 timme sedan

Misstanke om brott efter brand

Ett garage började brinna under natten till måndagen.Nu utreder polisen misstänkt mordbrand..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen varnar för fräcka bedragarna

Bedragarna låtsas vara dövstumma för att locka till sig äldre människors sympatier.Sedan slår de till.– Man utnyttjar ett förtroende och tar fördel av situationen, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson för polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Tjuven smög in – när Gerd, 79, låg och sov

Gerd Eklund, 79, tog en tupplur på sin soffa.Då smög sig en tjuv in i hennes hem.– Känslan av att det har varit en obehörig här inne är obehaglig, säger hon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.