Expressen > Nyheter

Thursday, 18 January, 01:09

Expressen - 13 jan 18 kl. 09:28

Döda mammans chef: "Hon gav stöd åt andra"Föräldrarna dök aldrig mer upp på sina jobb.För döttrarna, som ansetts för sjuka för att gå i skolan, avslutades livet inne i Bjärredsvillan.Ett hus där familjen levde alltmer isolerat på slutet, och som nu utreds som brottsplats efter morddramat som skakat ett samhälle i grunden..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bjärredsvillan

Dela artikeln

735 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Döda, mammans, chefHon , gav, stöd, åtandra
Expressen - 23 mar 17 kl. 16:05

Chef gav löspenisar till anställd – döms till fängelse

En chef i 40-årsåldern döms till fängelse av Varbergs tingsrätt för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning..

BT - 22 sep 11 kl. 12:19

Läkarens kollegor gav sin version

Barnet fick narkosmedlet tiopental vid ett tidigare tillfälle, uppgav ett vittne i rätten.
På den fjärde rättegångsdagen mot den dråpåtalade läkaren förhördes hennes kollegor.
Förhandlingarna i Solna tingsrätt följdes av ett 20-tal åhörare.

Dagens Medicin - 26 feb 16 kl. 08:00

Mammans problem gav flera nya uppslag

När hennes mamma inte hade fått duscha på fem veckor fick vårdvetenskapsprofessorn Inger K Holmström nog. Nu vill hon sjösätta flera olika studier som ska förbättra omsorgen om sjuka äldre..

DI - 26 jun 13 kl. 22:11

USA-börser: Fed-chef gav skjuts

De amerikanska börserna stängde onsdagens handel upp, indikerande en andra dag av uppgångar för S&P 500..

GT - 11 jun 14 kl. 18:36

Chef gav damkläder till homosexuell anställd

GÖTEBORG. En butiksanställd klagade över att han tvingades bära arbetskläder i damstorlek. Då ska chefen ha hånat hans sexuella läggning.

Länstidningen i Jämtland - 19 feb 16 kl. 15:00

Telias chef gav löften till Strömsundsbor

Centerpartiet i Strömsunds kommun hade bjudit in Björn Berg till två träffar med boende och företagare för att diskutera den dåliga mobiltäckningen som råder på många ställen i kommunen. Den första träffen var i Jormvattnet på torsdagsförmiddagen..

Nyheter 24 - 30 mar 11 kl. 18:45

Mammans bröstmjölk dödade bebis


En elva månader gammal bebis dog av dålig bröstmjölk. Picardie. Ett veganpar i norra Frankrike står åtalade för vållande till annans död.

Sydsvenskan - 17 dec 11 kl. 01:30

Mamman gav upp efter tre dygn

Foto: Peter Frennesson.
Föll och bröt lårbenet på Caremas äldreboende i Lomma. Tre dygn senare avled hon.

BT - 17 sep 14 kl. 14:28

Ingen FOI-chef i utskottsutfrågning

Vad visste försvarsmyndigheten FOI:s chef Jan-Olof Lind om ett bulvanupplägg med Kina? Det fick riksdagen inget svar på i dag - Lind skickade en medarbetare till utfrågningen. - Meningslöst, säger Peter Rådberg (MP).

HBL - 27 nov 13 kl. 12:45

"En chef med så mycket makt har Hbl inte haft sedan Amos Andersons dagar"

Hufvudstadsbladet får en ny ansvarig utgivare som både fungerar som vd och chefredaktör. Tidningschefen blir samtidigt högsta chef för alla sex tidningar i KSF-koncernen.Samtidigt som KSF Media får en stark tidningschef fortsätter de nuvarande sex chefredaktörerna att leda sin respektive tidningar, i framtiden som biträdande ansvariga utgivare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Malmökonstnären Sture Johannesson är död

Sture Johannesson är död.En av få svenska konstnärer sprungna ur 60-talets hippie-kultur har hyllats som Sture på den internationella konstscenen.Med böcker, analyser och utställningar i flera av världens konstmetropoler..

Expressen - 2 timmar sedan

Morgan Johanssons dubbla budskap – efter Löfvens utspel

Statsminister Stefan Löfven öppnade för att militären kan sättas in mot kriminella gäng. Därefter gick justitieminister Morgan Johansson först emot – för att sedan byta spår två gånger. – Nu försöker Morgan Johansson agera så att det inte ska framstå som att det finns en spricka i regeringen, säger Jenny Madestam, statsvetare.

Expressen - 3 timmar sedan

Sjukhus kallar in extra personal – efter halkan

Snöiga och isiga gator leder till halka och fler olyckor. Något som märks av på Stockholms akutmottaggningar – som får kalla in extrapersonal för att bemöta anstormningen. – Det har varit ett högt tryck, säger Johanna Green, pressansvarig på Södersjukhuset..

Expressen - 3 timmar sedan

Hårda angreppet mot Trump: Jämförs med Stalin

Den republikanske senatorn Jeff Flake har gått till hård attack mot Donald Trump.I ett tal jämförde han presidentens medieutspel med ord som yttrats av Josef Stalin.– Avskyvärda påståenden, säger han om presidentens ord.

Expressen - 4 timmar sedan

Sanningen bakom den otroliga bilden

Här ger Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen anhängare och motståndare skrämselhicka.På 3 500 meters höjd smyger han fram till bakluckan på ett Herkulesflyg och vinkar glatt åt stridspiloterna som eskorterar honom i luften.– Otroligt imponerande (och lite ångestframkallande för en man med höjdskräck) att uppleva våra duktiga piloter på så nära håll, skriver han själv på Facebook..

Expressen - 3 timmar sedan

M-toppen träder tillbaka från ordförandeposten

Maria Rydén träder nu tillbaka från ytterligare ett lokalt uppdrag - som ordförande för Moderaterna i Göteborg.Det beskrivs i ett pressmeddelande som att hon tar en ”paus” fram till årsmötet i mars då nya val hålls.–  Axel Josefson träder in i hennes ställe och leder Göteborgsmoderaternas arbete fram till årsmötet.

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Kraftig explosion vid polishuset på Rosengård

Boende i flera stadsdelar i Malmö har slagit larm om en kraftig smäll.Polishuset i Rosengård är avspärrat.Det är fortfarande oklart vad som har hänt..

Expressen - 4 timmar sedan

Succé för reklamfilmen mammorna önskade att H&M hade gjort

Småbarnsmammorna Torny och Ingrid gillade inte det könsstereotypa upplägget av H&M:s barnkläder.Så de gjorde en egen reklamfilm  - som blivit en stor succé i sociala medier.– Vi gjorde bara det vi önskade att H & M hade gjort, säger Torny Hesle..

Expressen - 4 timmar sedan

Getingbetyg: Så klädde sig kungligheterna

På onsdagen kom Islands presidentpar till Sverige och inledde sitt tre dagar långa statsbesök. Det inleddes med en välkomstceremoni på Slottet – och avslutades med en statsbankett. Expressens Emma Malmlöf har satt modebetyg på kungligheter och gäster..

Expressen - 4 timmar sedan

Ridande poliser lyckades gripa knivtjuv

Personalen i en köksbutik slog larm efter att en tjuv stulit flera knivar.Mannen hotade personer med kofot och uppträdde allmänt aggressivt.Tjuven kunde sedan gripas av ridande polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.