Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 12 December, 01:57

Aftonbladet - 13 jan 18 kl. 07:36

Så ska alla svenskar förberedas för krig och kris – Foldern ”Om kriget kommer” skickas ut till 4,7 miljoner svenska hushåll
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Om

Dela artikeln

5984 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska alla , svenskar, förberedasför , krigoch , kris, Foldern Om kriget kommer skickas ut till 4,7 miljoner svenska hushåll
Nyheter 24 - 11 sep 11 kl. 12:17

Svenskar minns 9/11


Nyheter24 har pratat med fem svenskar ? alla på plats i New York den elfte september 2001. Det här är deras berättelser.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 12 kl. 07:10

Många svenskar känner krigsdrabbade

Många som lever i Sverige har en direkt erfarenhet av krig. I åldern 18?29 år är det sex av tio som känner någon som har varit med om krig eller som själv har erfarenheter av krig.

Nyhetskanalen - 02 jun 12 kl. 07:18

Många svenskar har erfarenhet av krig

Många som lever i Sverige har en direkt erfarenhet av krig. I åldern 18-29 år är det sex av tio som känner någon som har varit med om krig eller som själv har erfarenheter av krig. Det visar en undersökning som Novus gjort för svenska Röda korset.

Barometern - 10 okt 13 kl. 13:16

Krig skrämmer 18-åringar mest

Mer än var tredje 18-åring, 36 procent, i Kalmar svarar att krig skrämmer dem mest av allt annat. Det är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som i sommar har frågat 4 419 svenskar som fyller 18 år under året.
Nationellt kommer också krig överst på listan med 34 procent, följt av terrorism, trafikolycka eller epidemi.

SvD - 08 jun 16 kl. 10:29

Sten Tolgfors: Hedra de hundratusen svenskarna i krig

Det brukar sägas att Sverige inte har varit i krig på 200 år. Men hundratusentals svenskar har varit i krig bara det senaste seklet. Glöm inte Afghanistanveteranerna, manar tidigare försvarsministern Sten Tolgfors..

DN - 20 okt 17 kl. 07:27

Föroreningar dödar fler än krig – drabbar tusentals i Sverige

Miljöföroreningar dödar fler människor i världen varje år än krig, rökning, hungersnöd eller sjukdomar som aids, malaria och tuberkulos, enligt en ny studie. Även tusentals svenskar dör till följd av föroreningar varje år. – Det är ju i alla fall betydligt fler för vår del än de som dör i krig, säger Karin Sjöberg vid Svenska miljöinstitutet..

YLE - 25 jan 13 kl. 05:29

"Aids var som ett krig"

Allt är sant i "Torka aldrig tårar utan handskar". Det finns inte ett påstående eller citat som inte är korrekt. Det här är en sann berättelse, det har hag varit noga med, säger Jonas Gardell.

Cornucopia - 05 okt 13 kl. 09:44

Syrienkriget - krig eller kommunal filminspelning?

"Det finns ingen silvermedalj i strid" - Wiseman mfl Med de allerstädes närvarande mobilkamerorna, kombinerat med en mot alla odds fungerande Internetanslutning, så överträffas antalet döda i Syrienkriget1. endast av antalet filmer från kriget på YouTube. Det är mestadels den mycket oprofessionella rebellsidan som verkar lägga ut dessa filmer, alternativt så är det regeringssidan, som går igenom likens kroppar efter förndrande filmer att publicera online.

SvD - 03 jan 16 kl. 09:00

”Jag har flytt från krig – krig finns i Sverige också"

Han debuterade för två månader sedan. Ändå hann Erik Lundin bli en av det gångna årets mest omtalade svenska artister. Ep:n ”Suedi” är en generationsroman som ger röst åt dem som inte alla vill betrakta som svenskar..

YA - 25 jan 18 kl. 02:12

Svensk beredskap för krig är för dålig

Visste du att hälften av maten vi svenskar äter är importerad? Skulle Sverige hamna i krig får vi svårt att försörja oss med livsmedel. Om kriget kommer skulle hyllorna i butikerna gapa tomma redan efter ett dygn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.