Barometern > Nyheter

Saturday, 20 October, 05:58

Liknande nyheter

Taggar: Slutetför , föräldrakooperativen
SmålandsPosten - 13 jan 18 kl. 04:00

Slutet för föräldrakooperativen

Förslaget om tillståndskrav för bland annat skolor riskerar att slå ut landets föräldrakooperativ..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Ghana har blivit hemma för Maria

För 20 år sedan flyttade Maria Morsing och hennes familj till Afrika för första gången. Omställningen mot trygga livet i Sverige var stor och Maria hade hemlängtan från och till. Numera bor familjen i Ghana som blivit lika mycket hemma som Lilla Klobo strax utanför Fågelfors.

Barometern - 1 timme sedan

Resepanelen ger sig ut i världen

Välkommen säger vi till Resepanelen. Här är gänget som älskar att utforska världen och som gärna packar väskan och ger sig ut på vägarna..

Barometern - 1 timme sedan

Havsromantiken inte självklar för alla

Jag bor vid havet. Visst låter det tjusigt och lyxigt att kunna säga det? När jag flyttade till Kalmar som barn, fick jag lära mig att det var fint att bo vid havet.

Barometern - 1 timme sedan

Klädförsäljare längtar efter köldknäpp

Inför hösten i år trodde klädbranschen att försäljningssiffrorna skulle vända uppåt. Men vädret har hittills inte varit på försäljarnas sida. Men kyligare väder kan få siffrorna att ta fart uppåt.

Barometern - 1 timme sedan

Ernsts renovering skedde utan giltigt bygglov

Ombyggnaden av Kånsta kvarn som gjordes under inspelningen av "Sommar med Ernst" som sändes i TV4 skedde utan lagligt bygglov. Produktionsbolaget sökte och beviljades bygglov av den gamla kvarnen från Hallsbergs kommun. Men bygglovet beviljades utan att alla grannar kontaktats.

Barometern - 1 timme sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Skellefteå vill testa självkörande bussar

Skellefteå kommun undersöker möjligheterna att prova självkörande minibussar på landsbygden. Tanken är att testa bussarna på exempelvis små grusvägar, och se om tekniken fungerar i ett vinterlandskap.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Förortens mammor tar ordet

Förortens mammor tar ordet. Alexandra Pascalidous bok är måste-läsning för alla som vill förstå något om Sverige, tycker recensenten Lena Kvist..

Barometern - 2 timmar sedan

Hernández vill hjälpa migranter hem

Honduras president Juan Orlando Hernández har begärt godkännande från Guatemalas regering att skicka räddningsmanskap för att hjälpa honduraner i Guatemala. Han har även bett om att få anlita transport för de som vill vända hem, twittrar han.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Basshunter tillbaka efter tolv år

Tolv år efter att sommarplågan "Boten Anna" och den engelska versionen "Now you're gone" släpptes är Basshunter tillbaka med nya "Masterpiece". Halmstadsartisten, som numera bor i Dubai, turnerar fortfarande världen över. - Alla gamers vet vad låten handlar om.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.