Expressen > Nyheter

Thursday, 26 April, 07:53

Expressen - 13 jan 18 kl. 00:15

Testet kan lösa gåtan med Trumps längdDonald Trump kan vilja framstå som längre för att inte få ett överviktigt BMI, menar författaren Michael Wolff. Nu har den amerikanske presidenten gjort sin första hälsoundersökning som kan lösa gåtan om hans längd, skriver The Telegraph. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trumps, Trump, BMI, Michael Wolff, The Telegraph

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Testetkan , lösa, gåtanmed , Trumps, längd
Expressen - 17 jan 18 kl. 14:29

Klarar du testet som Trump fick alla rätt på?

Donald Trumps intellekt har ifrågasatts under hans dryga år i Vita huset. Men när presidentens kognitiva förmågor testades blev det full pott. Gör testet här och se var du hamnar.

YLE - 14 feb 17 kl. 05:56

Morgonkollen: Trumps säkerhetsrådgivare avgår, i dag firas alla hjärtans dag

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn avgår. Flynn medger i sin avskedansökan att han gav ofullständiga uppgifter om sina ryska kontakter till vicepresident Mike Pence.

Expressen - 26 okt 14 kl. 02:23

Nya DNA-testet kan lösa Maddie-gåtan

Scotland Yard hoppas att ny DNA-teknik kan avslöja mysteriet med den försvunna flickan Madeleine McCann. Det nya spåret är att analysera gardinerna som hängde i rummet där hon försvann, skriver Sunday Mirror..

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera.

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

Ekonomistas - 15 aug 17 kl. 10:01

Inget handelskrig med Donald Trump, men världshandelssystemet kan krackelera

Detta är ett gästinlägg av Carl B. Hamilton, f.d.

BT - 08 nov 14 kl. 10:37

Dyr känga läcker mestt

Många av kängorna i testet håller inte tätt och priset är inte alltid ett bra riktmärke. Sämst vattentäthet har en dyr känga i Gore-Tex-material. En bra vintersko ska både stå emot vatten, andas och hålla värmen.

Nerikes Allehanda - 25 aug 16 kl. 04:31

Populisterna kastar sten i glashus

Som ett sätt att bekämpa terrorismen ”på hemmaplan” föreslår Donald Trump ett test för muslimer som vill resa in i USA. ”Vi ska bara tillåta personer in i landet som delar våra värderingar och respekten för vårt folk” sade han under ett tal i Ohio i mitten av augusti. Exakt hur testet ska gå till och administreras framgick inte riktigt.

Nerikes Allehanda - 24 aug 16 kl. 16:35

Populisterna kastar sten i glashus när de talar om värderingar

Som ett sätt att bekämpa terrorismen ”på hemmaplan” föreslår Donald Trump ett test för muslimer som vill resa in i USA. ”Vi ska bara tillåta personer in i landet som delar våra värderingar och respekten för vårt folk” sade han under ett tal i Ohio i mitten av augusti.Exakt hur testet ska gå till och administreras framgick inte riktigt.

DN - 01 feb 17 kl. 15:35

Flera dödade i strider i Ukraina

Fler än tio personer har dödats och flera tiotals har skadats i strider som betecknas som de hårdaste sedan månader tillbaka mellan ukrainska regeringsstyrkor och Rysslandsorienterade rebellgrupper i sydöstra Ukraina. Utbrottet kan bli första testet av nye USA-presidenten Donald Trumps förmåga att förhandla med Moskva..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Björklund: Centerns beslut skapade spricka i alliansen

Centerns beslut om ensamkommande är djupt olyckligt och skapar en spricka i alliansen.Det säger Liberalernas partiledare Jan Björklund.  – Jag hade hoppats alliansen kunde presentera en gemensam migrationspolitik före valet.

Expressen - 45 minuter sedan

Någon gjorde inbrott i vårdlokaler

Tidigt på torsdagen upptäckte en person att det varit inbrott i hemtjänstens lokaler på Skansgatan i Halmstad.Flera föremål har blivit stulna..

Expressen - 1 timme sedan

Sandras snabba insats – räddade vännens liv

Sandra, 37, agerade blixtsnabbt när lunchen med vännen förvandlades till en nödsituation.  Ny hyllas hennes hjälteinsats.– Jag hoppas att jag aldrig behöver göra det igen, men det känns bra att veta att jag faktiskt har gjort det, säger Sandra..

Expressen - 1 timme sedan

Skuldsatta Florence, 22, köper pizza på avbetalning

Lärarvikarien Florence, 22, från Borås går back med 18 000 kronor i månaden. Hon köper pizza på avbetalning och äter dyra lunchbuffér – för att spara pengar. – Man kan äta hur mycket man vill och blir proppmätt, säger hon till Lyxfällan.

Expressen - 1 timme sedan

Nordeas vd: " Vi är inte naiva"

Bolåneuppstickarna  hotar plocka russinen ur kakan för storbankerna.Men åtminstone en bank antyder nu en strategi för att möta hotet om de lägre räntorna hos de nya konkurrenterna.– Vi är inte naiva.

Expressen - 1 timme sedan

Man gripen för mordförsök – försökte strypa kvinna

En man försökte strypa en kvinna i Stockholm under natten mot torsdagen, enligt Stockholmspolisens misstankar. Han ska även ha slagit ner ett vittne, som försökte ingripa..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna föll från balkong – misstänks ha mördats

En kvinna som misstänks ha blivit nerknuffad från en balkong har avlidit av sina skador på sjukhus, enligt Stockholmpolisen.– Det har inletts förundersökning på mord, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl. .

Expressen - 1 timme sedan

88-årig kvinna åkte sjuktransport – föll ur taxin och bröt höftben

När den 88-åriga kvinnan var på väg ut ur taxin började chauffören köra. Då föll hon och bröt höften. Nu åtalas chauffören som körde sjuktransporten.

Expressen - 2 timmar sedan

Oro för rysk påverkan av valet

Gayrykten, hackerattacker och falska nyheter om flyktingbråk som sprids via sociala medier.Flera exempel på ryska försök att påverka valrörelser med cyberattacker i andra länder förskräcker inför årets svenska val och Säpo varnar för "främmande makt" och ”påverkansoperationer”..

Expressen - 2 timmar sedan

Man sparkad medvetslös – en gripen

En man fördes till sjukhus efter att ha blivit misshandlat så svårt att han förlorade medvetandet, skriver Upsala Nya Tidning. Mannen ska bland annat ha blivit sparkad.En 28-årig man greps efter händelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.