TA > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 02:14

TA - 13 jan 18 kl. 00:01

En nära och trygg vårdNyligen vann vårdcentralernas patienter och anställda i Skåne en viktig seger. Med Liberalerna i spetsen beslutade Region Skåne om en extra satsning på Skånes vårdcentraler..
Läs mer på TA
Läs mer om:
Skåne, Liberalerna, Region Skåne, Skånes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En näraoch , trygg, vård
Skånskan - 17 aug 16 kl. 07:19

”Varför hjälper ni inte Mats, Trygg-Hansa?”

ESLÖV/Bangkok I Bangkok slås Eslövsbon Mats Öberg för sitt liv i en respirator på ett thailändskt sjukhus.
Hans exfru Birgitta Öberg är kvar tillsammas med sonen Rasmus. I ett öppet brev till försäkringsbolaget Trygg-Hansa, där Mats Öberg är försäkrad, berättar Birgitta Öberg om familjens kamp – och kräver svar av försäkringsjätten på varför de inte får någon hjälp.

Skånskan - 04 aug 16 kl. 11:09

Trygg klickade bort förtvivlade anhöriga

ESLÖV/BANGKOK Insamlingen till Eslövsbon Mats Öberg, som ligger nedsövd i en respirator i Bangkok efter att ha blivit sjuk under flygresan till Thailand, var på torsdagsförmiddagen uppe i ett belopp om 325 000 kronor.
Men Mats Öbergs hälsoläge är nu sådant att det krävs ambulansflyg till en kostnad av 2-2,5 miljoner kronor om hans familj ska få hem honom som de vill.Skånskan berättade under onsdagen om hur Mats Öbergs försäkringsbolag Trygg-Hansa inte vill ställa upp och hjälpa till.

Skånskan - 04 aug 16 kl. 11:09

Trygg-Hansa klickade bort förtvivlade anhöriga

ESLÖV/BANGKOK Insamlingen till Eslövsbon Mats Öberg, som ligger nedsövd i en respirator i Bangkok efter att ha blivit sjuk under flygresan till Thailand, var på torsdagsförmiddagen uppe i ett belopp om 325 000 kronor.
Men Mats Öbergs hälsoläge är nu sådant att det krävs ambulansflyg till en kostnad av 2-2,5 miljoner kronor om hans familj ska få hem honom som de vill.Skånskan berättade under onsdagen om hur Mats Öbergs försäkringsbolag Trygg-Hansa inte vill ställa upp och hjälpa till.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 06:00

Läkare rasar mot Trygg Hansa

ESLÖV/BANGKOK Akutläkaren Ardavan Khoshnood i Lund är mycket kritisk till hur försäkringsbolaget Trygg-Hansa kunnat lämna sin kund, svårt sjuke Eslövsbon Mats Öberg, åt sitt öde i en respirator i en sjukhussal i Thailand.Trygg-Hansa vägrar att hjälpa till eftersom man fått veta att Mats Öberg någon gång innan resan besökte en vårdcentral i Eslöv, och där fick konstaterat en lindrig lunginflammation och blev ordinerad antibiotika.
I och med det hävdar Trygg-Hansa att försäkringen inte gäller.

Kristianstadsbladet - 07 maj 11 kl. 05:52

"Jag känner mig trygg"

Foto: Johanna Wallin
Någon vill ha fler synliga poliser i centrum för att känner sig säker, någon annan säger att man är säker dagtid men inte kvällstid medan andra känner sig helt trygga i Bromölla kommun.
- Trygghet innebär olika saker för olika människor, säger Berit Lindh (S) i beredningen för trivsel och trygghet. Beredningen har fått i uppgift av fullmäktige att ta fram långsiktiga mål för tryggheten i kommunen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför vill Trygg-Hansa stoppa SD:s bröstfilmEn plankningSvaret

SD-kvinnors omtalade reklamfilm inför EU-valet kommer nu att göras om. Detta efter att Trygg-Hansa uppmärksammat partiet på att deras logga under någon sekund syns i filmen – något som man inte uppskattar.– Det stämmer att vi har bett Sverigedemokraterna ta bort inledningen i sin valfilm där livbojen med Trygg-Hansas varumärke zoomas in, säger Trygg-Hansas presschef Hanna Axelsson till Nyheter24 och fortsätter:– Anledningen är att vi är ett kommersiellt företag och vi vill inte förknippas med något politiskt parti eller ideologi.

Skånskan - 06 feb 17 kl. 01:00

Kan trygg­hets­bud­skap rädda Löfvens par­ti?

ERWP.fif(0)Om två må­nader, i bör­jan av ap­ril, har Socialdemokraterna par­ti­kon­gress i Gö­te­borg. Te­mat för kon­gressen blir ”trygg­het i en ny tid”, be­rättade nya par­ti­sek­re­te­ra­ren Lena Råd­ström Baasta till­sam­mans med Ste­fan Löfven i Dagens Nyheters nät­upp­la­ga i går.

Dagens PS - 16 aug 18 kl. 11:54

JUST NU: Trygg-Hansas vd går på dagen

Trygg-Hansas vd Niclas Ward lämnar med omedelbar verkan efter meningsskiljaktigheter med högsta ledningen kring hur bolaget bör drivas framåt. ”Jag respekterar Niclas beslut och vill tacka honom för hans arbete och engagemang”, säger Patrick Bergander, vd och koncernchef för Codan/Trygg-Hansa. Ersättare blir Mats Dahlquist, i dag marknads- och kommunikationsdirektör inom företaget.

Barometern - 19 nov 13 kl. 11:33

"Mamma kan inte känna sig trygg"

84-åriga Gun Johansson fick vänta flera timmar över tiden på att få komma upp ur sängen och få mat. Hon och dottern ställer sig nu kritiska till besparingarna inom hemtjänsten. – Mamma kan inte känna sig trygg, jag som anhörig kan inte känna mig trygg och de som jobbar inom hemtjänsten kan inte känna att de hinner göra ett bra jobb.

Västerbottens Folkblad - 20 nov 14 kl. 16:13

Trygg lämnar Björklöven

Mathias Trygg lämnar Björklöven med omedelbar verkan. Mathias trygg värvades till Björklöven från norska Vålerenga strax innan seren började i höstas. Nu har föreningen och Trygg kommit överens om att gå skilda vägar..

Expressen - 20 feb 16 kl. 16:35

Trygg Hansa återkallar farliga haklappar

Flera kunder i försäkringsbolaget Trygg Hansa har fått gratis haklappar skickade till sig. Men de röda haklapparna fästs med hjälp av lösa knappar, som lätt faller av. Nu stoppar Trygg-Hansa leveransen av haklapparna.

Fler nyheter från TA

TA - 08 jan 18 kl. 15:30

Klart med ny lokal för Fribergs Cykel

Cykelbutiken lämnar Hamngatan för Hedvägen. I mars öppnar Fribergs Cykel i Jysks gamla lokaler. .

TA - 05 jan 18 kl. 00:01

Miljarder mer till vården – men köerna är kvar

På tio år har skatteintäkterna till vården ökat med över 41 procent, drygt 10,9 miljarder kronor. Men köerna har inte blivit mindre, utan på sina håll tvärtom ökat..

TA - 02 jan 18 kl. 15:00

Skåne: Fler konkurser under 2017

Fler företag gick i konkurs under 2017. I Skåne ökade antalet konkurser med 7 procent..

TA - 02 jan 18 kl. 17:00

Konkurserna ökar i Sverige, men minskar i Trelleborg

Medan konkurserna ökade i Sverige som helhet minskade de i Trelleborg under 2017 jämfört med 2016. Frans Hellstrand, ordförande i Företagarna i Trelleborg, tycker att det stämmer med hans bild av näringslivet i kommunen..

TA - 23 dec 17 kl. 21:00

Hallongården fortsätter växa

Hallongården vill anlägga fler parkeringsplatser. Det populära turistmålet vill utöka antalet platser med 160..

TA - 21 dec 17 kl. 05:00

Tjänsten som chef kan försvinna

Det är inte säkert att Ulf Bingsgård får någon permanent ersättare på posten som näringslivschef. Politikerna ska nu diskutera ifall tjänsten ska återbesättas..

TA - 16 dec 17 kl. 00:01

Vi vill tillåta gårdsförsäljning av öl och vin

Sveriges inhemska vingårdar och ölbryggerier har länge missgynnats av den omoderna alkoholpolitiken. Att låta lokala småskaliga alkoholproducenter få sälja sina varor på den egna gården är en av flera viktiga delar som kan bidra till att utveckla en hel ort. Vi vill snarast tillåta gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker - för fler småföretag och en levande landsbygd som också ökar attraktionskraften i besöksnäringen..

TA - 16 dec 17 kl. 00:01

Moderaternas budgetförslag var ohållbart och illa underbyggt

Med sitt budgetförslag för 2018 var Moderaterna övertygade om att de kunde göra skillnad i att styra Trelleborg, och hänvisade i diskussionen till sina ekonomiska kunskaper..

TA - 04 dec 17 kl. 17:00

Gamla bankomathörnan är borta

Bankomaterna i hörnet av C B–Friisgatan och Algatan togs bort på måndagen. Nu hänvisas kunderna till Valens köpcentrum..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.