Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 17 July, 07:26

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 18 kl. 22:27

Skottlossning på Närlunda – polisen har spärrat av akutenEn man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med allvarliga skador..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Närlunda

Dela artikeln

2594 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossning, Närlunda, polisenhar , spärratav , akuten
Expressen - 24 jul 13 kl. 01:53

Skottlossning i Rosengård - avspärrat

Polisen larmades strax efter klockan 23 på tisdagskvällen om en skottlossning i närheten av Vougts väg på Rosengård i Malmö. ? Det finns folk som har hört att ett vapen har avlossats, säger Lars-Gunnar Backemyr, inre befäl Malmöpolisen..

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 15 kl. 15:05

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. — Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT. Larmet kom 13.

BT - 10 jan 15 kl. 15:02

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. - Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT.Larmet kom 13.

Expressen - 13 okt 13 kl. 18:45

Skottlossning utbröt på öppen gata

Skottlossning utbröt på öppen gata i Eskilstuna på söndagskvällen. Enligt Ekuriren.se har polisen spärrat av ett stort område i närheten av K-Rauta..

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

Misstänkt skottlossning – polisen har spärrat av område

Polisen har spärrat av större ett område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 12 okt 14 kl. 17:01

Område avspärrat efter skottlossning

En skottlossning har ägt rum i Landskrona under söndagseftermiddagen. Polisen har just nu spärrat av ett område runt den misstänkta skottplatsen. – Fem personer är i nuläget tagna till förhör, säger Kim Hild, informatör vid Skånepolisen..

SR - 29 jan 15 kl. 13:58

Stort område avspärrat i Oslo efter skottlossning

Polisen i Oslo har spärrat av ett stort område runt Ullevåls universitetssjukhus, efter anmälan om misstänkt skottlossning i området..

BT - 14 aug 16 kl. 06:52

Ytterligare skottlossning i natt – Stora torget avspärrat

Ännu en man är skottskadad efter en ny skottlossning i centrala Borås i natt. Polisen rubricerar även denna händelse som försök till mord. Delar av centrum, vid Stora torget, är nu avspärrat..

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

JUST NU: Område avspärrat efter misstänkt skottlossning

Polisen har spärrat av större ett område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

Område avspärrat efter misstänkt skottlossning

Polisen har spärrat av ett större område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lyft på bred front för SEB

Bankkoncernen SEB redovisar ett vinstlyft för årets andra kvartal. Vd Johan Torgeby ser en ökad aktivitetsnivå inom alla kundsegment. "Bland storföretagskunderna ökade behovet av rådgivnings- och företagsförvärvstjänster liksom efterfrågan på traditione.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Telia köper TDC i Norge

Telia köper det danska företaget TDC:s norska verksamhet, som omfattar GET, leverantör av fasta tjänster med totalt 518 000 hushåll och företag anslutna till sitt fibernätverk. "Vi bygger ett fantastiskt bolag med dedikerade medarbetare och har genomför.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vinstlyft för SEB

Bankkoncernen SEB redovisar en rörelsevinst på 10 674 miljoner kronor för andra kvartalet i år. Det kan jämföras med vinsten på 5 661 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rekordstort antal nya lägenheter till hösten

Många nyproducerade bostäder, och de allra flesta i störstäderna. Vi går emot en höst med rekordsiffror för utbudet av bostäder, och många undrar förstås vilken väg priserna tar. SBAB har tillsammans med bostadssajten Booli tagit fram siffror på bostads.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kinas bostadspriser rusar vidare

Hainans huvudstad är allra hetast när bostadsrallyt i Kina visar sig fortsätta. Det genomsnittliga priset för en ny bostad i landets 70 viktigaste städer steg 1 procent i juni jämfört med maj, enligt nyhetsbyrån Reuters beräkningar baserade på officiell.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rånade sin pappa på kassaskåp – döms till fängelse

Slog till mot bostaden när frun var ensam hemma..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Forskare: Situationen för kvinnliga lokalpolitiker likadan nu som på 80-talet

Därför behåller männen greppet om den lokala politiken..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Män i klar majoritet på de skånska valsedlarna

Inte i en enda skånsk kommun finns fler kvinnor än män på valsedlarna..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

EU och Sverige samlar stöd för Somalia

Efter det plötsliga närmandet mellan Etiopien och Eritrea riktas nu hopp om positiva steg även i grannlandet Somalia. Ett stormöte i Bryssel i delvis svensk regi ska samla nytt stöd till problemstaten på Afrikas horn. – Vi vill ge styrka och stöd till S.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.