Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:49

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossning, Närlunda, polisenhar , spärratav , akuten
Expressen - 24 jul 13 kl. 01:53

Skottlossning i Rosengård - avspärrat

Polisen larmades strax efter klockan 23 på tisdagskvällen om en skottlossning i närheten av Vougts väg på Rosengård i Malmö. ? Det finns folk som har hört att ett vapen har avlossats, säger Lars-Gunnar Backemyr, inre befäl Malmöpolisen..

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 15 kl. 15:05

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. — Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT. Larmet kom 13.

BT - 10 jan 15 kl. 15:02

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. - Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT.Larmet kom 13.

Expressen - 13 okt 13 kl. 18:45

Skottlossning utbröt på öppen gata

Skottlossning utbröt på öppen gata i Eskilstuna på söndagskvällen. Enligt Ekuriren.se har polisen spärrat av ett stort område i närheten av K-Rauta..

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

Misstänkt skottlossning – polisen har spärrat av område

Polisen har spärrat av större ett område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 12 okt 14 kl. 17:01

Område avspärrat efter skottlossning

En skottlossning har ägt rum i Landskrona under söndagseftermiddagen. Polisen har just nu spärrat av ett område runt den misstänkta skottplatsen. – Fem personer är i nuläget tagna till förhör, säger Kim Hild, informatör vid Skånepolisen..

SR - 29 jan 15 kl. 13:58

Stort område avspärrat i Oslo efter skottlossning

Polisen i Oslo har spärrat av ett stort område runt Ullevåls universitetssjukhus, efter anmälan om misstänkt skottlossning i området..

BT - 14 aug 16 kl. 06:52

Ytterligare skottlossning i natt – Stora torget avspärrat

Ännu en man är skottskadad efter en ny skottlossning i centrala Borås i natt. Polisen rubricerar även denna händelse som försök till mord. Delar av centrum, vid Stora torget, är nu avspärrat..

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

JUST NU: Område avspärrat efter misstänkt skottlossning

Polisen har spärrat av större ett område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

Område avspärrat efter misstänkt skottlossning

Polisen har spärrat av ett större område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kristian Anttila ger konsert i Ängelholm

Ingmar Bergman-stipendiaten spelar på Järnvägens museum..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Röglekaptenen efter turbulensen: "Vi måste skydda honom"

Craig Schira om Lucas Elvenes uttalanden och hur Rögletruppen mår..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Guldhjälten vill öppna dörrarna för fler

Guldhjälte i JVM, ankare i VM-guldlaget i våras och en av nyckelspelarna i klassiska New York Rangers redan vid 25 års ålder. Mika Zibanejad hoppas att hans framgångsrika resa ska inspirera ungdomar med rötter i andra kulturer. – Vi hade ingen hockeybak.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Här går helikopterlyftet snett – 80 meter ventilationsrör åker i backen

TV: Det nya röret till Västhamnsverkets skorsten åkte i marken efter en minut..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Iranska soldater kidnappade vid Pakistangräns

Minst tio medlemmar i Irans säkerhetsstyrkor har kidnappats vid gränsen mot Pakistan, rapporterar statliga iranska medier. Bland personerna som förts bort finns medlemmar i Revolutionsgardet. Den sunnitiska separatistgruppen Jaish al-Ad har tagit på sig.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Insändare: "Varför händer inget i korsningen?"

Insändarskribent tycker till efter fredagens dödsolycka utanför Jonstorp..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Helsingborgspensionär krävs på 156 000 kronor

Fick för mycket bostadstillägg under flera år..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Minst fem döda i tågolycka i Marocko

Två tåg har krockat nära Marockos huvudstad Rabat, rapporterar Le Matin du Sahara et du Maghreb. Minst fem personer har omkommit i olyckan, uppger tidningen med hänvisning till icke namngivna källor på olycksplatsen. Kollisionen inträffade i Sidi Boukna.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vinstlyft för Morgan Stanley

Amerikanska storbanken Morgan Stanley redovisar ett vinstlyft på 19 procent för årets tredje kvartal. Vinsten per aktie slutade på 1:17 dollar jämfört med 0:93 cent samma period föregående år och totalt 2,11 miljarder dollar. Det var också en högre vins.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Walmart vinstvarnar

Den amerikanska detaljhandelsjätten Walmart vinstvarnar gällande 2019. Bolaget justerar ned vinsten per aktie till ett spann mellan 4:65–4:80 dollar från tidigare 4:90–5:05 dollar. Walmart har under senare år framförallt utmanats av olika stora e-handel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.