Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 20 January, 04:34

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 18 kl. 22:27

Skottlossning på Närlunda – polisen har spärrat av akutenEn man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med allvarliga skador..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Närlunda

Dela artikeln

2567 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossning, Närlunda, polisenhar , spärratav , akuten
Expressen - 24 jul 13 kl. 01:53

Skottlossning i Rosengård - avspärrat

Polisen larmades strax efter klockan 23 på tisdagskvällen om en skottlossning i närheten av Vougts väg på Rosengård i Malmö. ? Det finns folk som har hört att ett vapen har avlossats, säger Lars-Gunnar Backemyr, inre befäl Malmöpolisen..

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 15 kl. 15:05

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. — Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT. Larmet kom 13.

BT - 10 jan 15 kl. 15:02

Misstänkt skottlossning i Eslöv

Polisen har spärrat av delar av Södergatan i Eslöv sedan en skadad person hittats i samband med larm om skottlossning. - Vi fick påringningar från allmänheten, och flera ska ha hört vad man misstänker är en skottlossning, säger polisen presstalesperson Jimmy Modin till TT.Larmet kom 13.

Expressen - 13 okt 13 kl. 18:45

Skottlossning utbröt på öppen gata

Skottlossning utbröt på öppen gata i Eskilstuna på söndagskvällen. Enligt Ekuriren.se har polisen spärrat av ett stort område i närheten av K-Rauta..

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

Misstänkt skottlossning – polisen har spärrat av område

Polisen har spärrat av större ett område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 12 okt 14 kl. 17:01

Område avspärrat efter skottlossning

En skottlossning har ägt rum i Landskrona under söndagseftermiddagen. Polisen har just nu spärrat av ett område runt den misstänkta skottplatsen. – Fem personer är i nuläget tagna till förhör, säger Kim Hild, informatör vid Skånepolisen..

SR - 29 jan 15 kl. 13:58

Stort område avspärrat i Oslo efter skottlossning

Polisen i Oslo har spärrat av ett stort område runt Ullevåls universitetssjukhus, efter anmälan om misstänkt skottlossning i området..

BT - 14 aug 16 kl. 06:52

Ytterligare skottlossning i natt – Stora torget avspärrat

Ännu en man är skottskadad efter en ny skottlossning i centrala Borås i natt. Polisen rubricerar även denna händelse som försök till mord. Delar av centrum, vid Stora torget, är nu avspärrat..

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

JUST NU: Område avspärrat efter misstänkt skottlossning

Polisen har spärrat av större ett område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 11 apr 17 kl. 23:19

Område avspärrat efter misstänkt skottlossning

Polisen har spärrat av ett större område i Malmö.Enligt uppgifter till Sydsvenskan rör det sig om en skottlossning. – Vi är på plats för att kontrollera ett misstänkt våldsbrott, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Regeringen gör rätt i att omfördela delar av idrottsbidraget till skolans värld.”

Kia Orback Pettersson och Christer Ferngren, Friskis & Svettis..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fyra döda när motell brann i Seoul

Fem människor har omkommit och fyra har skadats i en anlagd brand på ett motell i de centrala delarna av Sydkoreas huvudstad Seoul. En 53-årig man som misstänks ha anlagt branden har gripits, enligt polisen. Mannen nekades ett rum på motellet för att h.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ovanligt mycket snö på flera håll

Det är mycket snö på flera håll i landet. Idre har ett snödjup på 80 centimeter. Det har inte varit så mycket snö under januari sedan 1982, rapporterar Sveriges Radio P4 Dalarna.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Anan utmanar al-Sisi i presidentval

Tidigare militärchefen Sami Anan kommer att ställa upp i presidentvalet i Egypten i slutet av mars. Anan säger att han vill rädda Egypten från dålig politik. Han uppmanar statliga institutioner att hålla sig neutrala och inte ta ställning för någon ka.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sopletare arbetslösa när tipp stängs

Brasilien har stängt en enorm, stinkande soptipp utanför huvudstaden. Tusentals människor som tjänat sitt levebröd bland avfallet undrar nu vad de ska ta sig till. En detalj som arkitekterna bakom Brasiliens modernistiska huvudstad Brasília glömde bort.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Möller hördes på nytt i hovrätten

Johanna Möller dömdes mot sitt nekande till livstids fängelse av tingsrätten för de så kallade sommarstugemorden utanför Arboga. På fredagen förhördes hon under förhandlingarna i Svea hovrätt. Tidigare har rätten till största del hört bandinspelningar.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Trump har skrivit under övervakningslag

USA:s president Donald Trump har undertecknat en lag som förlänger ett övervakningsprogram vid den federala myndigheten National Security Agency (NSA). Programmet samlar in stora mängder information på nätet om såväl utlänningar utanför USA som amerikan.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Senaten ska rösta om temporär lösning

En nedstängning av statsapparaten står för dörren om inte den amerikanska senaten röstar ja till en tillfällig lösning. Federala myndigheter kan stängas ned om inte den djupt splittrade amerikanska senaten säger ja till en förlängning av budgeten som sl.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Tre till sjukhus efter brand i Västerås

Tre personer fick föras till sjukhus för kontroll efter en brand i en trevåningsfastighet i Västerås. Räddningstjänsten fick larmet vid 23-tiden, och skickade personal från fem stationer för att bekämpa branden. Totalt sett brann det i en lägenhet och.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tom Petty dog av läkemedelsöverdos

Rockstjärnan Tom Petty dog av en oavsiktlig överdos av läkemedel, skriver hans familj på Facebook. Familjen skriver att man fått informationen under dagen av rättsläkare, enligt flera amerikanska medier. Den slutgiltiga rapporten visar att Tom Petty gå.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.