DI > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 02:26

DI - 12 jan 18 kl. 22:32

Cassandra Oil har gjort en riktad emission till fodringsägareSTOCKHOLM (Direkt) Cassandra Oil har gjort en riktad emission av 9.496.704 aktier, till kursen 0:60 kronor per aktie, till Recall Capital. Aktierna är tecknade och betalas genom kvittning mot aktietecknarens fordran om 5.698.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oil, Stockholm, Recall Capital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cassandra, Oilhar gjort en , riktad, emissiontill , fodringsägare
DI - 23 sep 15 kl. 09:05

Riktad emission i Cassandra Oil

Cassandra Oil har säkerställt en riktad emission av sammantaget 3 miljoner stamaktier till en liten grupp investerare huvudsakligen bestående av Opcons storägare Mats Gabrielsson och Johan Thorell.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 sep 17 kl. 09:34

Cassandra Oil betalar skuld med riktad emission

Cassandra Oil har gjort en riktad emission till Recall Capital omfattande 3.720.130 aktier till kurs 0,80 kronor per aktie..

DI - 13 jan 18 kl. 07:11

Riktad emission i Cassandra Oil

Cassandra Oil har gjort en riktad emission av 9.496.704 aktier, till kursen 0:60 kronor per aktie, till Recall Capital..

Realtid - 19 sep 17 kl. 10:06

Cassandra Oil genomför emission

Cassandra Oil ger ut nya aktier i en riktad emission med 3.720.130 aktier till en kurs på 0,80 kronor per aktie.

DI - 22 jul 16 kl. 08:41

Cassandra Oil genomför riktad emission

Styrelsen i Cassandra Oil har beslutat att kalla till extra bolagsstämma den 12 augusti med förslag till beslut om en riktad nyemission till styrelseledamoten och vd:n Anders Olsson om 12,5 miljoner kronor genom kvittning för tidigare investerat kapital..

Realtid - 23 sep 15 kl. 09:27

Gabrielsson och Thorell in i Cassandra Oil

Cassandra Oil genomför en riktad emission med 3 miljoner samaktier till en grupp investerare..

Affärsvärlden - 22 jul 16 kl. 08:32

Cassandra Oil kallar till extra stämma

Cassandra Oil styrelse har i samband med övertecknad företrädesemission  med stöd av tidigare bemyndigande, beslutat om en riktad emission med teckningskurs 1,50 kr per aktie för att ersätta garanti- och emissionskostnader samt kvitta investeringskapital mot aktier i den företrädesemission som genomförts..

DI - 25 maj 15 kl. 09:04

Smäll för Cassandra Oil

Cassandra meddelar att det inte kommer att nå sitt mål om att ha två anläggningar i full drift vid halvårsskiftet och att bolaget nu genomför en riktad emission..

DI - 12 feb 15 kl. 17:50

Africa Oil föreslår riktad emission

Africa Oil föreslår en riktad emission om 100 miljoner dollar, motsvarande 841 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 13 feb 15 kl. 07:09

Africa Oil planerar riktad emission

Oljebolaget Africa Oil släppte på torsdagskvällen ett pressmeddelande där bolaget meddelade att man ska göra en riktad emission (private placement) på 100 miljoner dollar..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Spiltan lägger Pardoxpengar på Boulebar

Investmentbolaget Spiltan, storägare i dataspelsutvecklaren Paradox Interactive, går in i en mer jordnära bransch. Med en investering på 20 miljoner kronor greppas 25 procent av snabbväxande kedjan Boulebar..

DI - 3 timmar sedan

New York-börser: Wal-Mart sänke humöret

USA-börserna backade när handelsveckan inleddes på Wall Street efter långhelgen. Wal-Marts kvartalsvinst var sämre än väntat och tillväxten i näthandeln saktade in kraftigt under julhandeln jämfört med året innan..

DI - 4 timmar sedan

Här är svenskarnas drömbostad

Drömmen om ett eget hus är starkast när svenskarna får välja bostad. Men bostadsrätten är på stark frammarsch. Var fjärde hushåll föredrar en ägd lägenhet..

DI - 5 timmar sedan

Sparkade Ericssonchefen får nytt jobb

Den tidigare Ericsson-vd:n Jan Frykhammar blir ny styrelseledamot i it-bolaget Telavox..

DI - 5 timmar sedan

Råvaror: Begränsade rörelser

Priserna på råolja och basmetaller uppvisade under tisdagen begränsade förändringar. Prisskillnaden mellan den amerikanska WTI-oljan och den dyrare Nordsjöoljan Brent minskade något när båda kontrakten närmade sig varandra..

DI - 5 timmar sedan

Analys till salu lockar fler bolag

Det sker stora förändringar inom storbankernas analys av svenska börsbolag.  Nu kan Di avslöja att den topprankade banken SEB börjar med så kallad uppdragsanalys där bolagen själva finansierar analysen..

DI - 5 timmar sedan

Ulf Petersson: Börsen borde ge bolagen mer hjälp

  Beskedet att SEB följer efter storbankerna Nordea och Danske Bank och börjar ta betalt av börsbolagen för aktieanalys är ett tydligt tecken på att analysen i sig inte har uppskattats av bankernas kunder, fondbolagen. I varje fall har inte uppskattningen varit tillräckligt stor för att fonderna ska vara beredda att själva betala notan nu när fondbolagen inte längre smidigt kan skicka över analyskostnaden till fondandelsägarna..

DI - 6 timmar sedan

Jan Wahlström köper i Elos Medtech

Jan Wahlström, som är vd för Elos Medtech, har köpt sammanlagt 3.800 aktier i bolaget vid två transaktioner under måndagen och tisdagen. Kurserna uppgick till cirka 68-69 kronor per aktie, innebärande en total köpeskilling om cirka 0,26 miljoner kronor.

DI - 6 timmar sedan

Göran Jonsson: Tronskifte på den svenska kroghimlen

KÖPENHAMN. Mitt under Dagens industris segerintervju med Björn Frantzén på scenen i det pampiga rådhuset i Köpenhamn bryter Mathias Dahlgren in, räcker honom handen och säger: "Grattis!".

DI - 6 timmar sedan

HSBC-chefen lämnar efter vänd nedåttrend

HONGKONG. Efter sex år med vikande intäkter lyckades vd Stuart Gulliver – lagom till sin avgång – vända trenden för HSBC. Men det är inte slut på motgångarna för bankjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.