DI > Ekonomi

Monday, 21 May, 17:13

DI - 12 jan 18 kl. 22:32

Cassandra Oil har gjort en riktad emission till fodringsägareSTOCKHOLM (Direkt) Cassandra Oil har gjort en riktad emission av 9.496.704 aktier, till kursen 0:60 kronor per aktie, till Recall Capital. Aktierna är tecknade och betalas genom kvittning mot aktietecknarens fordran om 5.698.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oil, Stockholm, Recall Capital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cassandra, Oilhar gjort en , riktad, emissiontill , fodringsägare
DI - 23 sep 15 kl. 09:05

Riktad emission i Cassandra Oil

Cassandra Oil har säkerställt en riktad emission av sammantaget 3 miljoner stamaktier till en liten grupp investerare huvudsakligen bestående av Opcons storägare Mats Gabrielsson och Johan Thorell.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 sep 17 kl. 09:34

Cassandra Oil betalar skuld med riktad emission

Cassandra Oil har gjort en riktad emission till Recall Capital omfattande 3.720.130 aktier till kurs 0,80 kronor per aktie..

DI - 13 jan 18 kl. 07:11

Riktad emission i Cassandra Oil

Cassandra Oil har gjort en riktad emission av 9.496.704 aktier, till kursen 0:60 kronor per aktie, till Recall Capital..

Realtid - 19 sep 17 kl. 10:06

Cassandra Oil genomför emission

Cassandra Oil ger ut nya aktier i en riktad emission med 3.720.130 aktier till en kurs på 0,80 kronor per aktie.

DI - 22 jul 16 kl. 08:41

Cassandra Oil genomför riktad emission

Styrelsen i Cassandra Oil har beslutat att kalla till extra bolagsstämma den 12 augusti med förslag till beslut om en riktad nyemission till styrelseledamoten och vd:n Anders Olsson om 12,5 miljoner kronor genom kvittning för tidigare investerat kapital..

Realtid - 23 sep 15 kl. 09:27

Gabrielsson och Thorell in i Cassandra Oil

Cassandra Oil genomför en riktad emission med 3 miljoner samaktier till en grupp investerare..

Affärsvärlden - 22 jul 16 kl. 08:32

Cassandra Oil kallar till extra stämma

Cassandra Oil styrelse har i samband med övertecknad företrädesemission  med stöd av tidigare bemyndigande, beslutat om en riktad emission med teckningskurs 1,50 kr per aktie för att ersätta garanti- och emissionskostnader samt kvitta investeringskapital mot aktier i den företrädesemission som genomförts..

DI - 25 maj 15 kl. 09:04

Smäll för Cassandra Oil

Cassandra meddelar att det inte kommer att nå sitt mål om att ha två anläggningar i full drift vid halvårsskiftet och att bolaget nu genomför en riktad emission..

DI - 12 feb 15 kl. 17:50

Africa Oil föreslår riktad emission

Africa Oil föreslår en riktad emission om 100 miljoner dollar, motsvarande 841 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 13 feb 15 kl. 07:09

Africa Oil planerar riktad emission

Oljebolaget Africa Oil släppte på torsdagskvällen ett pressmeddelande där bolaget meddelade att man ska göra en riktad emission (private placement) på 100 miljoner dollar..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Miljarder i italienskt börsvärde upp i rök

240 miljarder svenska kronor har gått upp i rök på den italienska börsen sedan första utkastet till regeringsförklaring läckte.  Oron för hur regeringen ska se ut får nu börsen att hålla andan och kreditinstitutet Fitch varnar för det italienska kreditvärdet. .

DI - 15 minuter sedan

Bilexport hot mot fossilfri fordonsflotta

Nära 4 000 nya gasbilar registrerades i fjol. Trots det syntes ingen ökning av gasbilar i svensk trafik. .

DI - 30 minuter sedan

Pharmalundensis nyemission missar målet

Pharmalundensis, som utvecklar nya läkemedel mot lungsjukdomar, har i en nyemission tagit in 3,5 miljoner kronor. Det motsvarar en teckningsgrad 34,3 procent.  Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

"Det rullar på bra" – så mycket drar Börspodden in

Aktieprofilerna John Skogman och Johan Isaksson fortsätter att växa sitt företag bakom den populära Börspodden.  "Det rullar på bra", säger Johan Isaksson..

DI - 30 minuter sedan

New York-börser: Handelsuppgörelse lyfter aktiekurserna

USA-börserna har stigit i den inledande måndagshandeln i kölvattnet av den preliminära handelsuppgörelsen mellan USA och Kina i helgen. Teknologi- och verkstadsbolag går överlag starkt. En del börser världen över håller pingststängt på måndagen, däribland Torontobörsen..

DI - 45 minuter sedan

Crowdsoft tecknar avtal med Ericsson

Crowdsoft har ingått ett femårigt partneravtal, avseende Flowscape, med Ericsson. Ericsson ska erbjuda Flowscapes produkter i sitt smart building-utbud mot teleoperatörer över hela världen.  Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärks mot dollarn och euron

Fortsatt politisk oro runt Italien ställdes mot positiva handelssignaler från USA/Kina på måndagen. Resultatet blev bland annat fortsatt vidgade tysk/italienska räntespreadar och något av en berg och dalbana för euron mot dollarn..

DI - 45 minuter sedan

Trög försäljning skapar högt utbud på bostadsmarknaden

Utbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet har ökat de senaste veckorna och kombinationen av en fortsatt trög försäljning och många nya objekt gör att utbudet kan väntas fortsätta stiga i närtid.  Det säger Hemnets talesperson Staffan Tell till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 45 minuter sedan

Venezuela: Segerrusig Maduro fördöms av omvärlden

Venezuelas president Nicolás Maduro har utropats till segrare med bred marginal i ett val där mer än hälften stannade hemma. Båda hans utmanare tar avstånd från processen, som möts av internationell kritik..

DI - 1 timme sedan

Brittiska FCA kritiserar robotrådgivning

Den brittiska finansregleringsmyndigheten, FCA, kritiserar online-baserad robotstyrd investeringsrådgivning. Det skriver Financial Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.