DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 12:44

DI - 12 jan 18 kl. 22:32

Cassandra Oil har gjort en riktad emission till fodringsägareSTOCKHOLM (Direkt) Cassandra Oil har gjort en riktad emission av 9.496.704 aktier, till kursen 0:60 kronor per aktie, till Recall Capital. Aktierna är tecknade och betalas genom kvittning mot aktietecknarens fordran om 5.698.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oil, Stockholm, Recall Capital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cassandra, Oilhar gjort en , riktad, emissiontill , fodringsägare
DI - 23 sep 15 kl. 09:05

Riktad emission i Cassandra Oil

Cassandra Oil har säkerställt en riktad emission av sammantaget 3 miljoner stamaktier till en liten grupp investerare huvudsakligen bestående av Opcons storägare Mats Gabrielsson och Johan Thorell.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 sep 17 kl. 09:34

Cassandra Oil betalar skuld med riktad emission

Cassandra Oil har gjort en riktad emission till Recall Capital omfattande 3.720.130 aktier till kurs 0,80 kronor per aktie..

DI - 13 jan 18 kl. 07:11

Riktad emission i Cassandra Oil

Cassandra Oil har gjort en riktad emission av 9.496.704 aktier, till kursen 0:60 kronor per aktie, till Recall Capital..

DI - 15 jun 18 kl. 09:37

Cassandra Oil genoför riktad emission

Styrelsen för Cassandra Oil har beslutat att genomföra en riktad emission av 9,2 miljoner aktier till Recall Capital Nordic..

Realtid - 19 sep 17 kl. 10:06

Cassandra Oil genomför emission

Cassandra Oil ger ut nya aktier i en riktad emission med 3.720.130 aktier till en kurs på 0,80 kronor per aktie.

DI - 22 jul 16 kl. 08:41

Cassandra Oil genomför riktad emission

Styrelsen i Cassandra Oil har beslutat att kalla till extra bolagsstämma den 12 augusti med förslag till beslut om en riktad nyemission till styrelseledamoten och vd:n Anders Olsson om 12,5 miljoner kronor genom kvittning för tidigare investerat kapital..

Realtid - 23 sep 15 kl. 09:27

Gabrielsson och Thorell in i Cassandra Oil

Cassandra Oil genomför en riktad emission med 3 miljoner samaktier till en grupp investerare..

Affärsvärlden - 22 jul 16 kl. 08:32

Cassandra Oil kallar till extra stämma

Cassandra Oil styrelse har i samband med övertecknad företrädesemission  med stöd av tidigare bemyndigande, beslutat om en riktad emission med teckningskurs 1,50 kr per aktie för att ersätta garanti- och emissionskostnader samt kvitta investeringskapital mot aktier i den företrädesemission som genomförts..

DI - 25 maj 15 kl. 09:04

Smäll för Cassandra Oil

Cassandra meddelar att det inte kommer att nå sitt mål om att ha två anläggningar i full drift vid halvårsskiftet och att bolaget nu genomför en riktad emission..

DI - 12 feb 15 kl. 17:50

Africa Oil föreslår riktad emission

Africa Oil föreslår en riktad emission om 100 miljoner dollar, motsvarande 841 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bundesbank: Tysk ekonomi svalnar

Den tyska ekonomin kommer troligen att svalna av något de kommande månaderna, även om handelsspänningarna begränsas. Det skriver Bundesbank (Buba) i en månadsrapport på måndagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

BCA tillsätter vd för Skandinavien

BCA Vehicle Remarketing, som är en marknadsplats för begagnade bilar, har tillsatt en vd för Skandinavien med planer på expansion och vidareutveckling av befintliga marknader i Danmark och Sverige..

DI - 45 minuter sedan

Christian Berners omsättning ökar

Teknikhandelsföretaget Christian Berner redovisar ett resultat efter skatt på 10,5 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (6,4). Resultatet per aktie uppgick till 0:56 kronor (0:34)..

DI - 2 timmar sedan

Efter bränderna: Så ska beredskapen stärkas

Regeringen vidtar nya åtgärder – i form av ett antal utredningar – efter sommarens torka och bränder. Syftet är att öka trygghet och krisberedskap i Sverige. .

DI - 45 minuter sedan

EU välkomnar avslut på stödprogram i Grekland

EU-kommissionen välkomnar att Grekland nu kan lämna stödprogrammet via stabilitetsfonden ESM och att landets del i eurosamarbetet är säkrad. Det skriver EU-kommissionen i ett uttalande på måndagen, i samband med det senaste programmet formellt avslutats. .

DI - 1 timme sedan

Franskt oljebolag lämnar Iran efter USA:s hot

Det franska oljebolaget Total har lämnat Iran, uppger den iranske oljeministern Bijan Namdar Zanganeh. Beskedet kommer efter det att USA hotat företag verksamma i Iran med sanktioner..

DI - 1 timme sedan

Stena-sfären ökar i Scandic Hotels – köper en halv miljon aktier

Stena-sfären har den 15 augusti köpt ytterligare drygt 0,5 miljoner aktier i hotelloperatören Scandic Hotels.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista. .

DI - 1 timme sedan

Atomize Announces New Client: Gothia Towers

Gothenburg, (August 20, 2018) - Atomize, an upcoming Swedish based revenue management system (RMS) provider for hotels, today announced one of the biggest and most luxurious hotels in Europe, Gothia Towers, as a client. Gothia Towers has decided to work with Atomize to optimize prices for its 1200 first-class rooms and suites, with 41,000 m² of experience areas, five popular bars and restaurants..

DI - 1 timme sedan

Kraftigt minskad skördeprognos för spannmål

Sommarens torka beräknas ge den näst lägsta spannmålsskörden under 2000-talet. Detta i sin tur kan slå mot konsumenternas plånböcker i mataffärerna..

DI - 1 timme sedan

Byggbolagen i euroområdet ökar produktionen

Produktionen inom byggsektorn i euroområdet steg 0,2 procent i juni jämfört med föregående månad. Det visar statistik från Eurostat. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.