Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 17 January, 04:03

Liknande nyheter

Taggar: Två, män, skjutna, pizzeriai , Uppsala
Uppsalanyheter.se - 13 jan 18 kl. 02:17

Pizzeriaskjutningen: En av de skjutna sköts av misstag

Enligt nya uppgifter från polismyndigheten i Uppsala län vid 02:07 på fredagsnatten är det en kriminell uppgörelse som ligger bakom samt att en av de skjutna sköts av misstag.Enligt nya uppgifter från polismyndigheten i Uppsala län vid 02:07 på fredagsnatten är det en kriminell uppgörelse som ligger bakom samt att en av de skjutna sköts av misstag.   Strax före klockan 21:00 på fredagskvällen sköts två personer inne på en pizzeria i Flogsta, på pizzerian fanns ett trettiotal personer och två av dessa helt obekanta med varandra träffades av skyttens kulor.

Magazin24 - 25 jan 11 kl. 07:37

Pizzeria Kungsör en av Sveriges tio bästa

Har fått högt snittbetyg på onlinepizza.se Svenska Pizzarapporten 2010 delger nu den tredje undersökningen i raden gjord av onlinepizza.se, där de pizzerior i Sverige med högst snittbetyg presenteras.

BT - 26 sep 12 kl. 08:12

Pizzeria fick stänga vid bygge - får ingen ersättning

Under bygget av studentlägenheterna vid Kungsleden kunde pizzeriaägaren Ali Fardad inte bedriva sin verksamhet.
Han anser sig ha rätt till skadestånd.
Men ingen vill betala.

Kristianstadsbladet - 30 okt 12 kl. 16:54

Ingen ehec på pizzeria -oklart var smittan kommer ifrån

Foto: Peter Åklundh
Nu har provsvaren som togs på Pizzeria Viking i samband med att tre personer i Bromölla smittats av ehec kommit. Svaren visar inga spår från pizzerian. Var smittan kom ifrån är däremot oklart.

BT - 15 jul 13 kl. 10:44

Pizzeriaägare pressad på pengar

En 46-årig man från Boråstrakten åtalas för att ha försökt pressa en pizzeriaägare på 40 000 kronor. En 46-årig man från Boråstrakten åtalas för att ha försökt pressa en pizzeriaägare på 40 000 kronor. I maj förra året ska mannen ha hotat att han tillsammans med flera andra skulle ta över pizzerian om han inte fick pengarna.

NT - 15 jan 13 kl. 18:39

Pizzeria Yam yam är Norrköpingsbornas favorit

Norrköpings bästa pizzeria är Pizzeria Yam yam, enligt en sammanställning som OnlinePizza har gjort. Restaurangen har också rankats till Sveriges femte bästa pizzeria..

YLE - 19 aug 17 kl. 14:23

Pizzeria i Pargas attackerades


Pizzerian Paraisten Kebab ja Pizzeria på Strandvägen, utsattes för en attack inatt. Ägaren Mahmoud Haval Khalil, berättar att en man började söndra fönster och skrika in i pizzerian kring halv tre natten till lördagen. Mannen skrek "Jag dödar dig!

Västerbottens Folkblad - 02 feb 11 kl. 08:14

Serveringstillstånd återkallat för pizzeria

SKELLEFTEÅ Skulder och avregistrering av versamhet ligger bakom beslutet. SKELLEFTEÅ Skulder och avregistrering av versamhet ligger bakom beslutet. Aktiebolaget Pizzeria Nicastro stängde Pizzeria Pompei i juni ifjol för renovering.

Västerbottens Folkblad - 25 aug 11 kl. 05:59

Mordbrand i pizzeria

LYCKSELE Strax före två i natt började det brinna i en pizzeria i Lycksele. Det handlar om en mordbrand. LYCKSELE Strax före två i natt började det brinna i en pizzeria i Lycksele.

GöteborgsPosten - 06 nov 11 kl. 07:43

Pizzeria brann i Ytterby

En pizzeria i Ytterby utanför Kungälv eldhärjades tidigt på söndag morgon. Det är andra gången en pizzeria brinner i Ytterby centrum inom loppet av en månad..

NT - 06 nov 11 kl. 12:24

Anlagd brand i pizzeria

Natten till söndagen brann det i ännu en pizzeria i Ytterby utanför Kungälv. Polisen tror att det rör sig om mordbrand. För några veckor sedan eldhärjades en annan pizzeria i området..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.