Expressen > Nyheter

Thursday, 18 January, 01:03

Expressen - 12 jan 18 kl. 19:55

Därför delar Therése, 30, sin ärliga bild på sin kroppNär Therése blev förälder tvingades hon att sluta hata sin kropp.Som ett led i detta väljer hon nu att lägga upp ärliga bilder på sin kropp på Instagram.–  Jag kan inte gå runt och hata mig själv. Jag ska kunna känna mig vacker och fin, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Therése, Instagram

Dela artikeln

348 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför delar Therése30 sin , ärliga, bildpå sin , kropp
Jmini.se - 14 feb 16 kl. 10:09

Therése ska gifta sig

Snart gifter sig Therése med sin Markus Lignell, här är bild från hennes möhippa!.

Dagen - 01 apr 11 kl. 03:00

Om männen vill ha äventyr - varför ser jag dem inte på missionsfältet?

Några tankar från Mellanöstern med anledning av den omtalade boken "Varför män hatar att gå i kyrkan". Enligt författaren Dan Murrow tilltalas män av risktagande, utmaningar och äventyr. Stora bedrifter, hjältemodiga offer, mod och action är något de värdesätter.

ÖstersundsPosten - 04 feb 15 kl. 18:41

Nerpin redo för ny säsong

Det krävs mycket av ett golfproffs. Det vet Therése Nerpin, som sedan hon började spela när hon var runt sex år gammal aldrig har tvivlat på att hon skulle satsa på elitspel. Under gymnasiet läste hon bild på Palmcrantzskolan, dels för att bild och foto är ett intresse, men också för att linjen gav henne utrymme att resa och att samtidigt läsa idrottsprogrammet RIÖ.

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 12:21

Obamas sändebud sätter välbehövlig press på Malmö stad

”Hur kan något positivt komma ut av att ett främmande sändebud kommer hit och anklagar Malmös kommunstyrelse för att inte göra tillräckligt för att bekämpa antisemitismen? Det är faktiskt naivt, enligt men mening”, skriver Ulla Sæther (Åsikter 19/3). Låt mig säga att det kan komma något positivt ur detta.

Blekinge Läns tidning - 13 jan 16 kl. 14:13

Kulturskolan även för yngre elever

Kulturskolan startar kurs i bild och form för elever i årskurs ett och två. – I den åldern kan vi väcka lusten och nyfikenheten till bild och form, säger Therése Bondesson, bildpedagog..

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 08:00

"Det är inte hela världen att få diabetes"

Foto: Annica Jönsson
Sallie Jönsson fick sin diabetesdiagnos som tolvåring och lever i?dag med en insulinpump på kroppen. För att stötta forskningen kring sjukdomen arrangerade hon och två skolkamrater en välgörenhetsgala på lördagen.

LV - 09 mar 15 kl. 09:24

Populär sagostond med yoga

Idag är yoga populärare än någonsin innan och det är en träningsform som sägs stärka både kropp och själ. Västerviks stadsbibliotek bjöd därför in Therése Ekelin på deras sagostund för att lära barnen simpla yogaövningar och konsten att andas rätt för att finna ro och kunna koppla av..

SvD - 17 nov 16 kl. 17:00

Fruktansvärt smärtsamt och förkrossande ärligt

Han häller kaffe på henne och isolerar henne från omvärlden. Hon anklagar sig själv, som inte har vett att göra slut. På Frida Hyvönens oumbärliga nya album ”Kvinnor och barn” får vi kliva rakt in i ett smärtsamt, destruktivt förhållande.

Trelleborgs Allehanda - 05 maj 17 kl. 15:56

Lindgren kan ta storslam på Guldtuben

Nu är det klart vilka videobloggare, humorister, skönhetsexperter och gamers som har chans att ta hem priser på den årliga Youtube-galan Guldtuben. I den tyngsta kategorin årets Youtuber är Therése Lindgren, IJustWantToBeCool, Jocke & Jonna, Thomas Sekelius och Randommakingmovies nominerade.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 17 kl. 15:55

Lindgren kan ta storslam på Guldtuben

Nu är det klart vilka videobloggare, humorister, skönhetsexperter och gamers som har chans att ta hem priser på den årliga Youtube-galan Guldtuben. I den tyngsta kategorin årets Youtuber är Therése Lindgren, IJustWantToBeCool, Jocke & Jonna, Thomas Seke.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Malmökonstnären Sture Johannesson är död

Sture Johannesson är död.En av få svenska konstnärer sprungna ur 60-talets hippie-kultur har hyllats som Sture på den internationella konstscenen.Med böcker, analyser och utställningar i flera av världens konstmetropoler..

Expressen - 2 timmar sedan

Morgan Johanssons dubbla budskap – efter Löfvens utspel

Statsminister Stefan Löfven öppnade för att militären kan sättas in mot kriminella gäng. Därefter gick justitieminister Morgan Johansson först emot – för att sedan byta spår två gånger. – Nu försöker Morgan Johansson agera så att det inte ska framstå som att det finns en spricka i regeringen, säger Jenny Madestam, statsvetare.

Expressen - 3 timmar sedan

Sjukhus kallar in extra personal – efter halkan

Snöiga och isiga gator leder till halka och fler olyckor. Något som märks av på Stockholms akutmottaggningar – som får kalla in extrapersonal för att bemöta anstormningen. – Det har varit ett högt tryck, säger Johanna Green, pressansvarig på Södersjukhuset..

Expressen - 3 timmar sedan

Hårda angreppet mot Trump: Jämförs med Stalin

Den republikanske senatorn Jeff Flake har gått till hård attack mot Donald Trump.I ett tal jämförde han presidentens medieutspel med ord som yttrats av Josef Stalin.– Avskyvärda påståenden, säger han om presidentens ord.

Expressen - 4 timmar sedan

Sanningen bakom den otroliga bilden

Här ger Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen anhängare och motståndare skrämselhicka.På 3 500 meters höjd smyger han fram till bakluckan på ett Herkulesflyg och vinkar glatt åt stridspiloterna som eskorterar honom i luften.– Otroligt imponerande (och lite ångestframkallande för en man med höjdskräck) att uppleva våra duktiga piloter på så nära håll, skriver han själv på Facebook..

Expressen - 3 timmar sedan

M-toppen träder tillbaka från ordförandeposten

Maria Rydén träder nu tillbaka från ytterligare ett lokalt uppdrag - som ordförande för Moderaterna i Göteborg.Det beskrivs i ett pressmeddelande som att hon tar en ”paus” fram till årsmötet i mars då nya val hålls.–  Axel Josefson träder in i hennes ställe och leder Göteborgsmoderaternas arbete fram till årsmötet.

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Kraftig explosion vid polishuset på Rosengård

Boende i flera stadsdelar i Malmö har slagit larm om en kraftig smäll.Polishuset i Rosengård är avspärrat.Det är fortfarande oklart vad som har hänt..

Expressen - 4 timmar sedan

Succé för reklamfilmen mammorna önskade att H&M hade gjort

Småbarnsmammorna Torny och Ingrid gillade inte det könsstereotypa upplägget av H&M:s barnkläder.Så de gjorde en egen reklamfilm  - som blivit en stor succé i sociala medier.– Vi gjorde bara det vi önskade att H & M hade gjort, säger Torny Hesle..

Expressen - 4 timmar sedan

Getingbetyg: Så klädde sig kungligheterna

På onsdagen kom Islands presidentpar till Sverige och inledde sitt tre dagar långa statsbesök. Det inleddes med en välkomstceremoni på Slottet – och avslutades med en statsbankett. Expressens Emma Malmlöf har satt modebetyg på kungligheter och gäster..

Expressen - 4 timmar sedan

Ridande poliser lyckades gripa knivtjuv

Personalen i en köksbutik slog larm efter att en tjuv stulit flera knivar.Mannen hotade personer med kofot och uppträdde allmänt aggressivt.Tjuven kunde sedan gripas av ridande polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.