Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 20 January, 04:35

Sydsvenskan - 12 jan 18 kl. 18:44

Grönt ljus för friskvårdsbidrag till golfGolf kan ingå i friskvårdsbidraget på jobbet. Det står klart sedan Högsta förvaltningsdomstolen slutgiltigt avgjort frågan. Men det gäller inte all sorts golfspel. Enligt domen utgör ett friskvårdsbidrag på 4 000 kronor – som används för att specifikt s.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Högsta

Dela artikeln

245 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grönt, ljusför , friskvårdsbidragtill , golf
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 18 kl. 18:44

Grönt ljus för friskvårdsbidrag till golf

Golf kan ingå i friskvårdsbidraget på jobbet. Det står klart sedan Högsta förvaltningsdomstolen slutgiltigt avgjort frågan. Men det gäller inte all sorts golfspel.

BT - 17 dec 14 kl. 21:30

Få nyttjar friskvårdsbidrag

Mindre än hälften av alla som erbjuds friskvårdsbidrag utnyttjar det. - Arbetsgivare har ett ansvar att få i gång icke-motionärer. Det gynnar både företag och arbetstagare, säger Marita Södergren vid Folkhälsomyndigheten.

Länstidningen i Jämtland - 15 jan 18 kl. 14:49

Nytt beslut: Golfare och ryttare kan också få friskvårdsbidrag

Tar du ridlektioner eller spelar golf? Då kan du ha rätt till friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Det står klart efter en ny dom i Högsta förvaltningsdomstolen..

Länstidningen i Jämtland - 15 jan 18 kl. 21:42

Nytt beslut: Golfare, skidåkare och ryttare kan också få friskvårdsbidrag

Tar du ridlektioner, åker skidor eller spelar golf? Då kan du ha rätt till friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Det står klart efter en ny dom i Högsta förvaltningsdomstolen..

DI - 19 aug 15 kl. 07:43

Nej, du får inte friskvårdsbidrag till öl

Det kan ibland vara lite svårt att veta vad som egentligen räknas som friskvård och vad man kan få bidrag för. Förmånsadministreraren Benify har tagit fram några av semesterfirarnas roligaste ansökningar om friskvårdsbidrag..

SmålandsPosten - 13 nov 17 kl. 05:30

Se över reglerna för friskvårdsbidrag

Frågan är vad som räknas som friskvård. Arbetsgivare erbjuder friskvårdsbidrag för att uppmuntra de anställda att träna och ta hand om sin hälsa. Vilket är mycket bra..

Nerikes Allehanda - 03 dec 14 kl. 17:03

Kommunen inför friskvårdsbidrag

Från årsskiftet får kommunens cirka 900 anställda tillgång till ett friskvårdsbidrag på tusen kronor per år..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 21:32

Få nyttjar friskvårdsbidrag

Mindre än hälften av alla som erbjuds friskvårdsbidrag utnyttjar det. — Arbetsgivare har ett ansvar att få i gång icke-motionärer. Det gynnar både företag och arbetstagare, säger Marita Södergren vid Folkhälsomyndigheten..

UNT - 17 dec 14 kl. 21:30

Få nyttjar friskvårdsbidrag

Mindre än hälften av alla som erbjuds friskvårdsbidrag utnyttjar det..

SvD - 17 dec 14 kl. 21:30

Få nyttjar friskvårdsbidrag

Mindre än hälften av alla som erbjuds friskvårdsbidrag utnyttjar det..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ovanligt mycket snö på flera håll

Det är mycket snö på flera håll i landet. Idre har ett snödjup på 80 centimeter. Det har inte varit så mycket snö under januari sedan 1982, rapporterar Sveriges Radio P4 Dalarna.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Anan utmanar al-Sisi i presidentval

Tidigare militärchefen Sami Anan kommer att ställa upp i presidentvalet i Egypten i slutet av mars. Anan säger att han vill rädda Egypten från dålig politik. Han uppmanar statliga institutioner att hålla sig neutrala och inte ta ställning för någon ka.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sopletare arbetslösa när tipp stängs

Brasilien har stängt en enorm, stinkande soptipp utanför huvudstaden. Tusentals människor som tjänat sitt levebröd bland avfallet undrar nu vad de ska ta sig till. En detalj som arkitekterna bakom Brasiliens modernistiska huvudstad Brasília glömde bort.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hundratusentals flyr från Venezuela

Över en halv miljon venezuelaner flydde förra året till grannlandet Colombia för att komma undan landets djupa ekonomiska kris, enligt migrationsmyndigheterna i Colombia. Under 2017 var antalet migranter från Venezuela 62 procent fler än året dessförin.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Trio frias efter dödlig tågolycka

En jury i Kanada har friat tre järnvägsanställda från ansvar för tågolyckan i Quebec 2013 då 47 personer omkom. Beslutet togs efter en nära fyra månader lång rättegång och en juryöverläggning som pågått i över nio dagar. Det förarlösa godståget rullade.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Häktad för barnvåldtäkt på toalett

En man i 50-årsåldern har häktats misstänkt för att ha våldtagit ett barn under 15 år på en offentlig toalett i centrala Örebro. Mannen anhölls i onsdags. Han misstänks för två fall av våldtäkt mot barn, den ena på toaletten i oktober förra året.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Budgetchef tror på lösning inom ett dygn

Vita husets budgetchef Mike Mulvaney bedömer att politikerna inom ett dygn kommer att ha en lösning för finansieringen av USA:s statsapparat. – Jag tror på en uppgörelse inom 24 timmar, säger han, och tillägger att det viktiga är att det finns en lösni.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Supertalangen nobbar NHL - stannar i Timrå

Poängkungen: ”Så länge vi har rimlig chans att nå SHL-kval så ska jag ingenstans.”.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Facebookanvändare får rangordna nyhetssajter

Gör ett försök att motverka spridningen av falska nyheter..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Storslam för Löfvens ministrar på Elle-galan

Med i Nobelfestens änglalika skapelse i färskt minne var det kanske ingen större överraskning att årets bäst klädda kvinna heter Alice Bah Kuhnke. Men även priset för årets bäst klädda man landade i Rosenbad. Elle-galan är starten för Stockholm fashion.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.