Expressen > Nöje

Sunday, 18 March, 12:29

Expressen - 12 jan 18 kl. 18:30

Efter dramat i TV4 –  nu kopplas polisen inTorsdagens "Farmen" spårade ur helt.Louise Olsson attackerade Kirsi Pärssinen genom att slå henne i huvudet – med gröt.Nu väljer Kirsi att polisanmäla efter bråket.–  Det här är ju ett väldigt allvarligt brott och jag blev ju faktiskt skadad, säger hon till Aftonbladet.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
TV4, Farmen, Olsson, Kirsi Pärssinen, Kirsi, Aftonbladet

Dela artikeln

1592 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter dramati , TV4nu , kopplas, polisenin
Polisen - 19 jan 11 kl. 11:46

Polisen biträder Migrationsverket

Varje år verkställer polisen flera utvisningar. I de fall polisen kopplas in handlar det om personer som inte frivilligt lämnar Sverige. För att genomföra utvisningarna på bästa sätt samverkar polisen med Migrationsverket och Kriminalvården..

Polisen - 17 okt 13 kl. 09:38

Polisen kan bli bättre på arbetsmiljöbrott

Bristande underlag och oklart ansvar är några av resultaten när Rikspolisstyrelsen har undersökt hur polismyndigheterna kan förbättra handläggningen av arbetsmiljöbrott. Dessutom saknas analyser och rapporter som kan kopplas till annan brottslighet..

Polisen - 17 okt 13 kl. 09:38

Polisen kan bli bättre på arbetsmiljöbrott

Bristande underlag och oklart ansvar är några av resultaten när Rikspolisstyrelsen har undersökt hur polismyndigheterna kan förbättra handläggningen av arbetsmiljöbrott. Dessutom saknas analyser och rapporter som kan kopplas till annan brottslighet..

Polisen - 05 aug 14 kl. 15:30

Polisen arbetar med skogsbranden i Västmanland

Polisen förbereder just nu en strukturerad evakuering i det brandhotade området i Västmanland, om det skulle bli nödvändigt. Om räddningsledaren tar beslut om evakuering kommer Polisen i Västmanland att få förstärkning från andra polismyndigheter  för att kunna evakuera så snabbt som möjligt. Utöver Polisen i Västmanland deltar också Polisen i Stockholm, Örebro och Uppsala i arbetet med....

Polisen - 25 sep 12 kl. 08:51

Så jobbar Polisen i trafiken

I kampen mot rattfylleri arbetar Polisen på två fronter. Den ena är att så många trafikanter som möjligt ser att Polisen genomför kontroller och den andra är att Polisen står på platser där man vet att rattfyllerister åker..

Polisen - 26 mar 14 kl. 09:46

Polisen söker vittnen till skottlossning i Västerås

I går kväll, strax innan klockan 21, larmades Polisen om en skottlossning vid Odensvigatan i Västerås. Polisen är intresserad av att personer som har gjort iakttagelser i samband med händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 09 jul 14 kl. 16:19

Polisen söker vittnen till knivskärning på Tråddragargatan i Västerås

Onsdag morgon larmades polisen till Tråddragargatan på Malmaberg i Västerås med anledning av ett bråk mellan två män. Polisen är nu intresserad av att personer som har iakttagit händelsen kontaktar Polisen på telefonnummer 114 14..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

Polisen - 22 apr 15 kl. 09:20

Ökat förtroende för polisen

Förtroendet för polisen ökar. Enligt SOM-institutets årliga mätning ökade andelen med stort förtroende för polisen från 55 till 61 procent. Polisen var med sina 61 procent den samhällsinstitution i SOM-mätningen som svenskarna hade näst störst förtroende för förra året.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 14 timmar sedan

Anna Kinberg Batra dyker upp på scenen – stjäl showen

Anna Kinberg Batra dök upp som hemlig gäst under maken David Batras show i Globen.Den tidigare moderatledaren skämtade om makens show och förklarade efter avgången:– Det är skönt att det är över nu, säger Anna Kinberg Batra.Och makarna gav varandra en kyss på scenen till tonerna av Whitney Houstons "I will always love you"..

Expressen - 14 timmar sedan

Efter stjärnparets uppbrott – uppges dejta ny kärlek

Det uppmärksammade förhållandet mellan Jennifer Aniston, 49 och Justin Theroux, 46 tog slut tidigare i år.Nu rapporterar Daily Mail att Theroux kan ha en ny kärlek på gång: 25-åriga konstnären och fotografen Petra Collins..

Expressen - 12 timmar sedan

Hyllningen ett minne fullt av spelglädje

Det är ett år sedan Sven-Erik Magnusson dog.Men Sven-Ingvars spelar vidare.Turnén är en hyllning, ett minne fullt av spelglädje..

Expressen - 6 timmar sedan

Mia och Jespers miljon- rullning – nu berättar de

Det är ingen hemlighet att familjen Parnevik lever gott i Florida.Men ekonomiskt är det både upp och ner för Jesper och Mia Parnevik.– Det är olika.

Expressen - 5 timmar sedan

SVT-profilen sjukskrevs: "Klart jag har förändrats"

Pernilla Månsson Colt arbetade med fyra tv-program samtidigt – då kom 50-årskrisen. SVT-profilen orkade till slut inte mer, och sjukskrev sig. Nu är den populära programledaren tillbaka på arbetet, och berättar i en intervju med Året Runt om sin livsomställning.

Expressen - 2 timmar sedan

Stenmarks krämpor – nu berättar han om besvären

 Ingemar Stenmark, 61, är i toppform men börjar märka av sin ålder. Skidlegendaren har dragits med problem efter ett diskbråck – nu berättar han om metoden för att undvika problem med ryggen.– Jag är lite stel så jag måste stretcha och se till att ryggen är i ordning, säger Ingemar Stenmark..

Expressen - 15 timmar sedan

Wiktoria krossad efter uppbrottet – berättar i tv

Wiktoria Johansson berättar om känslorna efter ett uppbrott i "Stjärnornas stjärna". Artisten sjunger Dixie Chicks-låten "Not ready to make nice", som påminner henne om de svåra känslorna. – Jag var otroligt ledsen och sårbar och jag kände bara smärta, säger Wiktoria Johansson..

Expressen - 15 timmar sedan

Makens löfte till Kjerstin Dellert i dödsannonsen

Kjerstin Dellert hade teatern Confidencen som livsverk.Nu startar maken Nils-Åke Häggbom en minnesfond för att restaurera 1600-talsbyggnaden. – Det var viktigt att det skulle finnas medel för att teatern skulle få fortsätta, säger Nils-Åke Häggbom.

Expressen - 17 timmar sedan

Petra Medes drömlön – efter SVT-utspelet

Petra Mede lämnade SVT för drömlönen i TV4. Under lördagskvällen är det premiär för hennes nya program "Stjärnornas stjärna" – Petra Mede berättar om nya lönen, hur hon undviker kritik, och om självbilden efter åren i rutan.– Jag tycker alltid att det handlar för lite om mig ska du veta.

Expressen - 17 timmar sedan

Magnus Ugglas besked –  berättar efter sjukdomen

Magnus Uggla sjukskrevs efter att ha drabbats av den ovanliga sjukdomen Horners syndrom.Men nu kommer ett glädjebesked – artisten mår bättre och kommer med en ny show. – Jag har just fått det glädjande beskedet att mitt problem med ögat är mycket bättre, säger Uggla i ett klipp på Instagram.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.