SVT > Inrikes

Friday, 20 July, 10:37

Liknande nyheter

Taggar: , påverkar, vinterns, ljusfattiga, dagar, människans, välmående
Dagens PS - 16 nov 16 kl. 14:15

Här är vinterns weekend-raket

Prag i Tjeckien är den tredje mest bokade weekendresan i vinter efter London och New York, konstaterar Ticket. Även andra städer i forna östblocket går starkt framåt. ”För de som rest mycket till klassiska storstäder som London eller New York känns städerna österut som fräscha alternativ med hög mysfaktor och bra prisnivåer”, säger Karin Starkman Ahlstedt, pr- och kommunikationsansvarig på Ticket Privatresor.

Länstidningen i Jämtland - 19 feb 18 kl. 15:18

Norrtåg svarar på kritiken om vinterns tågkaos: ”Många saker kunde ha utförts bättre”

Tidigare i februari pekade Norrtågs vd Maria Höglander ut viltolyckor ut som den största orsaken till vinterns tågkaos, med över 80 incidenter med djur på spåren under december och januari. Nu förklarar hon i ett nyhetsbrev vad som ligger bakom vinterns störningar i tågtrafiken och vad företaget ska göra åt problemen..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 11 kl. 04:00

Stigar lär om vinterns natur

Två nya stigar med fakta och frågor på temat vinterns natur finns nu att följa på Fredriksdal. Båda stigarna startar i den engelska parken nära herrgården och facit till stigarna finns att hämta i Kulturmagasinets reception vardagar klockan 8?16.

E24 - 07 jan 11 kl. 12:56

G&L Beijer vinterns börsraket

G&L Beijer är en av vinterns stora kursvinnare med en uppgång på nära 40 procent på en månad. Frågan är dock om de inte skruvat upp förväntningarna lite väl mycket, skriver Tomas Linnala..

Politikerbloggen - 13 feb 11 kl. 08:53

SNÖBRÅK Ministrar oense efter vinterns snökaos

VINTERNS SNÖKAOS. Näringsminister Maud Olofsson (C)anser att mer måste satsas på infrastrukturen efter senaste tidens snökaos. Mer pengar ingen lösning kontrar infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M).

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 11 kl. 10:37

Inaktiva elkunder vinterns förlorare

Vinterns vinnare blev de som i november i fjol valde att binda sitt elavtal på tre år. Förlorare är som vanligt de som inte valde alls. Inaktiva villakunder har förlorat i snitt 4 250 kronor på att inte välja elavtal, skriver elpriskollen.

VA - 02 maj 11 kl. 13:59

Vinterns förlorare

2 maj Förstora Vinterns vinnare blev de som i november i fjol valde att binda sitt elavtal på tre år. Förlorare är som vanligt de som inte valde alls. Inaktiva villakunder har förlorat i snitt 4 250 kronor på att inte välja elavtal, skriver elpriskollen.

UNT - 17 maj 11 kl. 07:57

Många spräckta rutor i vinterns spår

Fler friktionsdäck, sämre bilrutor eller farligare grus på vägarna. Det är några av teorierna bakom vinterns ökning av spräckta bilrutor i landet. Skadorna har ökat med 30 procent, enligt försäkringsbolaget If..

Nya Wermlands Tidningen - 20 sep 11 kl. 14:28

Miljontapp efter vinterns snöfall

Vinterns snöröjning har grävt ett stort hål i ekonomin för Säffle och Åmåls teknik- och fritidsnämnd. I Säffle ser vinterväghållningen ut att göra ett underskott med 800 000 kronor och i Åmål ser snöröjningen ut att ge ett underskott på en miljon kronor..

Hela Gotland - 08 okt 11 kl. 04:00

Kick-off inför vinterns Rockskalle

Gitarristen Ryan Roxie är kvällens stora dragplåster när Gotlands Allehanda arrangerar en Kick-off inför vinterns Rockskallegala i Visby..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

SD svarar Lukas, 21, om felprioriteringar hos polisen

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här får Lukas svar från Adam Marttinen (SD)..

SVT - 45 minuter sedan

MUF svarar Stina, 52, om elever med diagnoser

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här får Stina svar från Elin Petersson (MUF)..

SVT - 1 timme sedan

KDU svarar Jonas, 50, om väntetiderna på akuten

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här får Jonas svar från Sarah Havneraas (KDU)..

SVT - 1 timme sedan

MP svarar Jan-Anders, 64, om villkoren för småföretagare

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här får Jan-Anders svar från Miljöpartiets ekonomisk-politiska talesperson Janine Alm Ericson..

SVT - 1 timme sedan

Utredare för Västmanlandsbranden 2014: ”Räddningstjänsten har kontinuerligt nedrustat sen dess”

Regeringens särskilda utredare för Västmanlandsbranden Aud Sjökvist anser att det är positivt att myndigheterna i år bett om utländsk hjälp vid ett relativt tidigt stadium. Däremot riktar hon kritik mot räddningstjänstens resurser. – Under de senaste femton åren har det skett en kontinuerlig nedrustning inom räddningstjänsten.

SVT - 5 timmar sedan

Polis sköt man i nödvärn i Norrköping

En man i 30-årsåldern har skjutits till döds av polis natten till fredag i Norrköping..

SVT - 9 timmar sedan

Brand i flerfamiljshus i Stockholm

En brand bröt ut i ett flerfamiljshus på torsdagskvällen i Rinkeby i norra Stockholm, skriver Aftonbladet..

SVT - 13 timmar sedan

Klimatoro hos skogsägare – miljoner nysatta plantor riskerar att dö

– De nya skogsplantor som vi satte ut i våras riskerar att dö på grund av torkan. Det säger Erik Petré, VD för skogsbolaget HäradSkog och ägare till ett eget privat skogsbruk tillsammans med frun Monika. – Klimatförändringarna tas inte på tillräckligt stort allvar.

SVT - 13 timmar sedan

Miljoner skogsplantor kasseras – förluster för skogsindustrin

Den extremt torra sommaren innebär problem för skogsbruket. Miljoner nya gran- och tallplantor som skulle planterats får nu kastas. Risken för skogsbränder gör att man inte kan sätta ut de unga plantorna i skogen.

SVT - 14 timmar sedan

Erik Benini valde med hjärtat – satsade på motorbranschen

Erik Benini 21 år, valde att gå anläggningsfordonsprogrammet på gymnasiet. Nu har han en provanställning med stora möjligheter till en tillsvidareanställning som servicetekniker efter en internutbildning inom företaget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.