Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 08:06

Expressen - 12 jan 18 kl. 17:02

Mamman Elin, 33, hyllas för sitt smarta barnvagnsknepElin Wall, 33, kunde knappt leda barnvagnen genom den djupa snön.Då kom idén – och barnvagnen "byggdes om", något som VK har skrivit om.– Det passade så pass bra med vagnen vi har, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Elin, Wall, VK

Dela artikeln

449 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamman, Elin33 , hyllasför , sitt, smarta, barnvagnsknep
Expressen - 16 apr 15 kl. 16:52

Mamman Elin: "Låt barnen leka i stället för att tänka på utseende"

Hennes nioåriga dotter blev retad i skolan för att hon inte hade på sig "märkeskläder". Nu vädjar Elin Pettersson till andra föräldrar om att låta barn vara barn – och att barn borde leka i stället för att bry sig om utseende och kläder. – Min dotter ska inte få höra att hon är för tjock, måste ha bh innan hon fått bröst eller ha speciella kläder för att passa in, säger Elin..

Expressen - 03 dec 14 kl. 20:33

Elin fick sitt id kapat: "Otroligt obehagligt"

Nättjuven kapade Elin Hasselbergs personnummer och försökte köpa varor för tusentals kronor i hennes namn. Men bluffen avslöjades i sista stund och nu vill Elin varna andra för bedragarna. – Det är otroligt obehagligt att någon kan stjäla ens personnummer så enkelt, säger hon..

Expressen - 07 feb 13 kl. 17:39

Mamman kvävde sitt barn i ryggsäck

På torsdagen inleddes rättegången mot den kvinna i Tyskland som i november förra året kvävde dottern Celine till döds i en ryggsäck. Men det är inte första gången hon ställs inför rätta. Redan 2004 dömdes hon till skyddstillsyn och samhällstjänst efter att ha kvävt sitt första barn Justin.

Expressen - 11 jan 12 kl. 12:11

Ammande mamman misstänkt för brott

SKARA. Mamman som ammade sitt spädbarn, inte ens en månad gammalt, när hon körde bil kommer att delges misstanke om brott. Mamman krockade på E20 utanför Skara med en framförvarande tankbil.

Expressen - 26 sep 14 kl. 10:01

Mamman misstänkt efter barn dog i badet

Mamman lämnade sitt spädbarn ensamt i badkaret för att hämta en handduk. Åklagaren Elena Severin bekräftar att det är bakgrunden till att modern misstänkts för grovt vållande till sitt barns död..

Expressen - 26 sep 14 kl. 10:01

Mamman misstänkt efter spädbarns död

Mamman lämnade sitt spädbarn ensamt i badkaret för att hämta en handduk. Åklagaren Elena Severin bekräftar att det är bakgrunden till att modern misstänkts för grovt vållande till sitt barns död. -Det känns väldigt uppenbart att det är frågan om grov oaktsamhet, säger Sven-Erik Alhem, tidigare överåklagare och rättslig expert åt bland annat Kvällsposten.

DalaDemokraten - 30 aug 17 kl. 06:00

Elin från Säter vann en miljon - överraskades av postkodlotteriets prankteam

Under måndagseftermiddagen fick Elin Martinsson sitt livs chock när hon kom hem till villan i Skönvik. Någon målade rosa färg på väggen. Det var Sandra Dahlberg från postkodlotteriet..

Dalarnas tidningar - 30 aug 17 kl. 06:00

Elin från Säter vann en miljon - överraskades av postkodlotteriets prankteam

Under måndagseftermiddagen fick Elin Martinsson sitt livs chock när hon kom hem till villan i Skönvik. Någon målade rosa färg på väggen. Det var Sandra Dahlberg från postkodlotteriet..

Sydsvenskan - 22 nov 16 kl. 16:30

Tjuven slog till när mamman hämtade sitt barn på förskolan

Flera bilinbrott utanför förskolor och skolor samma eftermiddag..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Uppgifter: Använde syra för att göra sig av med kroppen

Den regimkritiske journalisten Jamal Khashoggi försvann under ett besök på Saudiarabiens konsulat i Istanbul.Mycket tyder på att han mördats och enligt turkiska utredare ska han ha styckats inne på konsulatet. Bevisning pekar också mot att kronprins Mohammed bin Salman ligger bakom Khashoggis död.

Expressen - 15 minuter sedan

TV: Det vet vi om Khashoggis död

 .

Expressen - 1 timme sedan

Systern vädjar – efter Meghans nya besked

Samantha Markle har under lång tid inte haft mycket över för sin berömda lillasyster – Meghan.Men efter beskedet om att Meghan och Harry väntar sitt första barn väljer Samantha att begrava stridsyxan.– Jag tycker att alla ska bli sams, och inse att detta är något väldigt viktigt och speciellt, säger Samantha till Entertainment Daily..

Expressen - 1 timme sedan

Man misshandlade poliser vid upprepade tillfällen

En 25-årig man har upprepade gånger misshandlat poliser i Halmstad.Senaste gången slog han en polis och en ordningsvakt som ingrep mot en annan person.– Det här är ovanligt, säger Gith Thedvall, kommunikatör inom Hallandspolisen..

Expressen - 1 timme sedan

Syskonen Rachel och Albert är templets sista väktare

DAMASKUS. Albert Comé vänder ansiktet mot söder – mot Jerusalem – och ber en bön för fred och hälsa. Fred för världen, hälsa för sig själv och systern Rachel.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna gripen efter knivhuggning

En man har knivhuggits i bålen och en kvinna har gripits, skriver Aftonbladet.Händelsen ägde rum i en lägenhet i Vällingby i västra Stockholm sent på fredagskvällen.Kvinnan är misstänkt för mordförsök..

Expressen - 7 timmar sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 7 timmar sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 8 timmar sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.