Expressen > Nyheter

Friday, 20 April, 20:10

Expressen - 12 jan 18 kl. 17:02

Mamman Elin, 33, hyllas för sitt smarta barnvagnsknepElin Wall, 33, kunde knappt leda barnvagnen genom den djupa snön.Då kom idén – och barnvagnen "byggdes om", något som VK har skrivit om.– Det passade så pass bra med vagnen vi har, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Elin, Wall, VK

Dela artikeln

449 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamman, Elin33 , hyllasför , sitt, smarta, barnvagnsknep
Expressen - 16 apr 15 kl. 16:52

Mamman Elin: "Låt barnen leka i stället för att tänka på utseende"

Hennes nioåriga dotter blev retad i skolan för att hon inte hade på sig "märkeskläder". Nu vädjar Elin Pettersson till andra föräldrar om att låta barn vara barn – och att barn borde leka i stället för att bry sig om utseende och kläder. – Min dotter ska inte få höra att hon är för tjock, måste ha bh innan hon fått bröst eller ha speciella kläder för att passa in, säger Elin..

Expressen - 03 dec 14 kl. 20:33

Elin fick sitt id kapat: "Otroligt obehagligt"

Nättjuven kapade Elin Hasselbergs personnummer och försökte köpa varor för tusentals kronor i hennes namn. Men bluffen avslöjades i sista stund och nu vill Elin varna andra för bedragarna. – Det är otroligt obehagligt att någon kan stjäla ens personnummer så enkelt, säger hon..

Expressen - 07 feb 13 kl. 17:39

Mamman kvävde sitt barn i ryggsäck

På torsdagen inleddes rättegången mot den kvinna i Tyskland som i november förra året kvävde dottern Celine till döds i en ryggsäck. Men det är inte första gången hon ställs inför rätta. Redan 2004 dömdes hon till skyddstillsyn och samhällstjänst efter att ha kvävt sitt första barn Justin.

Expressen - 11 jan 12 kl. 12:11

Ammande mamman misstänkt för brott

SKARA. Mamman som ammade sitt spädbarn, inte ens en månad gammalt, när hon körde bil kommer att delges misstanke om brott. Mamman krockade på E20 utanför Skara med en framförvarande tankbil.

Expressen - 26 sep 14 kl. 10:01

Mamman misstänkt efter barn dog i badet

Mamman lämnade sitt spädbarn ensamt i badkaret för att hämta en handduk. Åklagaren Elena Severin bekräftar att det är bakgrunden till att modern misstänkts för grovt vållande till sitt barns död..

Expressen - 26 sep 14 kl. 10:01

Mamman misstänkt efter spädbarns död

Mamman lämnade sitt spädbarn ensamt i badkaret för att hämta en handduk. Åklagaren Elena Severin bekräftar att det är bakgrunden till att modern misstänkts för grovt vållande till sitt barns död. -Det känns väldigt uppenbart att det är frågan om grov oaktsamhet, säger Sven-Erik Alhem, tidigare överåklagare och rättslig expert åt bland annat Kvällsposten.

DalaDemokraten - 30 aug 17 kl. 06:00

Elin från Säter vann en miljon - överraskades av postkodlotteriets prankteam

Under måndagseftermiddagen fick Elin Martinsson sitt livs chock när hon kom hem till villan i Skönvik. Någon målade rosa färg på väggen. Det var Sandra Dahlberg från postkodlotteriet..

Dalarnas tidningar - 30 aug 17 kl. 06:00

Elin från Säter vann en miljon - överraskades av postkodlotteriets prankteam

Under måndagseftermiddagen fick Elin Martinsson sitt livs chock när hon kom hem till villan i Skönvik. Någon målade rosa färg på väggen. Det var Sandra Dahlberg från postkodlotteriet..

Sydsvenskan - 22 nov 16 kl. 16:30

Tjuven slog till när mamman hämtade sitt barn på förskolan

Flera bilinbrott utanför förskolor och skolor samma eftermiddag..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Sorgen efter Avicii: ”Jag har känt honom sen han var liten"

Superstjärnan Tim "Avicii" Bergling har gått bort, 28 år gammal.Han var populär över hela världen – och nu reagerar många med sorg på dödsbeskedet.– Det är tragiskt, säger artisten Tommy Körberg..

Expressen - 1 timme sedan

Nätjättarna flyr Irland – för att slippa strängare datalag

Innan den strängare, nya datalagen GDPR träder i kraft pågår nu en virtuell massflykt av företag från Irland.Ett av företagen är Facebook.Sociala medier-jätten "flyttar" miljarder konton från EU, uppger The Guardian..

Expressen - 1 timme sedan

Jag vågar inte öppna dörren om jag inte har ansiktet täckt

När jag klär på mig på morgnarna tänker jag på Nejlikan. Min bästa vän i Syrien. .

Expressen - 1 timme sedan

Utländska medier om prinsessan Sofia och Meghan: ”Kusligt lika”

”Meghans kusliga likhet med svenska prinsessan Sofia” Så lyder just nu rubriker hos flera engelskspråkiga tidningar. Och journalisterna har verkligen grävt i det förflutna för att hitta flera gemensamma nämnare..

Expressen - 1 timme sedan

Hon ordnar hästhoppning – för bilar i stentuff terräng

Doften av bränsle och ljudet av vrålande motorer lär inte undgå någon i trakten av Näsum på lördag.Då släpper Rocks motorklubb loss hästkrafterna för häftig körning i branta backar.– Det är häftig sport där man ständigt ligger på gränsen, säger arrangören Jeanette Karlsson..

Expressen - 1 timme sedan

Rekordvärmen: Hetaste aprildagen – på 18 år

Rekordvärmen är här – och det är just nu årets hittills varmaste dag.Inte sedan år 2000 har det varit så här hett i april.Som mest över 26 grader.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i skola: ”Öppna lågor”

En brand startade på Kroksbäcksskolan i Malmö på fredagskvällen.Vid 18.15 uppgavs branden vara släckt, men med en fortsatt kraftig rökutveckling.

Expressen - 1 timme sedan

Jimmie Åkesson: ”Kalla mig populist – jag bryr mig inte”

Det var till stor del "avskyn" mot Jimmie Åkesson som fick honom att bränna ut sig under den förra valrörelsen. Det säger Åkesson själv i Kvartals "Fredagsintervju" – där han även slår tillbaka mot dem som säger att SD är populister. – Kalla mig populist, jag bryr mig inte.

Expressen - 4 timmar sedan

Privat sjukförsäkring eller sjukvårdsförsäkring – så funkar de

Vill du ha ett bättre skydd om du blir sjuk? Då finns två slags privata försäkringar att teckna:Sjukförsäkring eller sjukvårdsförsäkring. Vi reder ut begreppen..

Expressen - 2 timmar sedan

Olycka påverkar trafiken – oklart skadeläge

Bilister på Inre Ringvägen, mellan trafikplats Lindeborg och trafikplats Söderkulla, kan vänta sig störningar i trafiken.En singelolycka skedde strax efter klockan 17 på fredagen och Trafikverket varnar för att krocken kan ha stor påverkan på trafiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.