Expressen > Nyheter

Friday, 19 January, 02:42

Expressen - 12 jan 18 kl. 17:02

Mamman Elin, 33, hyllas för sitt smarta barnvagnsknepElin Wall, 33, kunde knappt leda barnvagnen genom den djupa snön.Då kom idén – och barnvagnen "byggdes om", något som VK har skrivit om.– Det passade så pass bra med vagnen vi har, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Elin, Wall, VK

Dela artikeln

434 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamman, Elin33 , hyllasför , sitt, smarta, barnvagnsknep
Expressen - 16 apr 15 kl. 16:52

Mamman Elin: "Låt barnen leka i stället för att tänka på utseende"

Hennes nioåriga dotter blev retad i skolan för att hon inte hade på sig "märkeskläder". Nu vädjar Elin Pettersson till andra föräldrar om att låta barn vara barn – och att barn borde leka i stället för att bry sig om utseende och kläder. – Min dotter ska inte få höra att hon är för tjock, måste ha bh innan hon fått bröst eller ha speciella kläder för att passa in, säger Elin..

Expressen - 03 dec 14 kl. 20:33

Elin fick sitt id kapat: "Otroligt obehagligt"

Nättjuven kapade Elin Hasselbergs personnummer och försökte köpa varor för tusentals kronor i hennes namn. Men bluffen avslöjades i sista stund och nu vill Elin varna andra för bedragarna. – Det är otroligt obehagligt att någon kan stjäla ens personnummer så enkelt, säger hon..

Expressen - 07 feb 13 kl. 17:39

Mamman kvävde sitt barn i ryggsäck

På torsdagen inleddes rättegången mot den kvinna i Tyskland som i november förra året kvävde dottern Celine till döds i en ryggsäck. Men det är inte första gången hon ställs inför rätta. Redan 2004 dömdes hon till skyddstillsyn och samhällstjänst efter att ha kvävt sitt första barn Justin.

Expressen - 11 jan 12 kl. 12:11

Ammande mamman misstänkt för brott

SKARA. Mamman som ammade sitt spädbarn, inte ens en månad gammalt, när hon körde bil kommer att delges misstanke om brott. Mamman krockade på E20 utanför Skara med en framförvarande tankbil.

Expressen - 26 sep 14 kl. 10:01

Mamman misstänkt efter barn dog i badet

Mamman lämnade sitt spädbarn ensamt i badkaret för att hämta en handduk. Åklagaren Elena Severin bekräftar att det är bakgrunden till att modern misstänkts för grovt vållande till sitt barns död..

Expressen - 26 sep 14 kl. 10:01

Mamman misstänkt efter spädbarns död

Mamman lämnade sitt spädbarn ensamt i badkaret för att hämta en handduk. Åklagaren Elena Severin bekräftar att det är bakgrunden till att modern misstänkts för grovt vållande till sitt barns död. -Det känns väldigt uppenbart att det är frågan om grov oaktsamhet, säger Sven-Erik Alhem, tidigare överåklagare och rättslig expert åt bland annat Kvällsposten.

DalaDemokraten - 30 aug 17 kl. 06:00

Elin från Säter vann en miljon - överraskades av postkodlotteriets prankteam

Under måndagseftermiddagen fick Elin Martinsson sitt livs chock när hon kom hem till villan i Skönvik. Någon målade rosa färg på väggen. Det var Sandra Dahlberg från postkodlotteriet..

Dalarnas tidningar - 30 aug 17 kl. 06:00

Elin från Säter vann en miljon - överraskades av postkodlotteriets prankteam

Under måndagseftermiddagen fick Elin Martinsson sitt livs chock när hon kom hem till villan i Skönvik. Någon målade rosa färg på väggen. Det var Sandra Dahlberg från postkodlotteriet..

Sydsvenskan - 22 nov 16 kl. 16:30

Tjuven slog till när mamman hämtade sitt barn på förskolan

Flera bilinbrott utanför förskolor och skolor samma eftermiddag..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i folkmassa på Copacabana

En bil har kört in flera turister på strandpromenaden på Copacabana i Brasilien, skriver flera medier.Enligt RCN Radio ska minst 15 personer ha skadats..

Expressen - 2 timmar sedan

SD tänker rösta mot kärnvapenförbud

De borgerliga partierna har sagt att man inte vill ratificera FN:s konvention med förbud mot kärnvapen.Nu meddelar även SD att man tänker rösta nej till, skriver Aftonbladet. .

Expressen - 4 timmar sedan

Busschaufför stoppade knivslagsmål - hyllas

Lulzim Hamiti har hyllats av polisen för sitt ingripande vid ett knivslagsmål i Billesholm.Busschauffören räddade flera personer som hade blivit misshandlade och blödde kraftigt.– Jag kunde inte bara se på, säger han..

Expressen - 4 timmar sedan

Nya uppgifter om Donald Trumps påstådda relation med porrstjärna

LONDON. Nya detaljer framkommer kring Donald Trumps påstådda affär med en porrstjärna. I en intervju hon gjorde med InTouch 2011 berättade hon:– Det var en ställning, vad man skulle kunna förvänta sig att någon i hans ålder skulle göra..

Expressen - 4 timmar sedan

De tio viktigaste sakerna Donald Trump har gjort

LONDON. Det har gått ett år sedan Donald Trump svors in som president.Det har knappt varit en lugn stund sedan dess.

Expressen - 4 timmar sedan

Höll sina 13 barn inspärrade – föräldrarna kan få livstid

Föräldrarna misstänks ha spärrat in och torterat sina 13 barn.Barnen hittades undernärda – vissa av dem fastkedjade till möbler i hemmet i Kalifornien.Mannen och kvinnan kan nu vänta fängelse i 94 år om de fälls, rapporterar La Times..

Expressen - 5 timmar sedan

Larm om ny explosion i Malmö

Polisen har larmats om en ny misstänkt explosion i Malmö.Larmet kom in strax efter klockan 21.Omständigheterna är oklara.

Expressen - 6 timmar sedan

Polisledningen får kritik efter sprängning i Malmö

Polisfacket är kritiskt till hur polisledningen hanterat säkerheten för de anställda.– Vi har kämpat för bättre säkerhet sedan polisstationen på Rosengård byggdes, säger Sophia Willander, polisfackets ordförande i region Syd.Att ingen kom till skada vid sprängdådet mot polisstationen betecknas av som ren tur..

Expressen - 6 timmar sedan

Hanna jobbar för att återanvända elektronik 

Miljöfarliga och dyrbara ämnen används i våra telefoner.  Nu vill både elektronikföretaget Apple och Hanna Ljungkvist på Svenska miljöinstitutet att vi tar till vara på teknikskrotet bättre.  – Det vore kul om det kom nya trender och affärsmodeller som gör att vi i högre utsträckning uppgraderar mjukvara så att vi inte behöver köpa nytt, säger hon.

Expressen - 6 timmar sedan

Akut läcka blev enorm fontän

Hundratals liter vatten gick så att säga till spillo utanför Malmö på torsdagen efter en läcka av modell större.Innan ansvarig kunde vrida av kranen sprutades hundratals liter vatten rakt upp i himlen – som en gigantisk fontän.– Jag kan inte säga exakt vad som hände, men det är ju något vi ska titta på förstås, säger Stefan Johnsson, säkerhets- och kvalitetschef på Sydvatten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.