Expressen > Nyheter

Wednesday, 25 April, 20:22

Expressen - 12 jan 18 kl. 16:01

Reepalu: Döm svenska IS-terrorister i SyrienSvenska IS-terrorister som stridit i Syrien bör lagföras där.Det tycker Malmös tidigare kommunalråd Ilmar Reepalu (S).– Jag kan inte se att de har en rättighet att komma tillbaka till vårt samhälle, säger han i tidskriften Kvartals podd "Fredagsintervjun"..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IS, Syrien, Malmös, Ilmar Reepalu, Kvartals, Fredagsintervjun

Dela artikeln

1295 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reepalu, Dömsvenska , IS-terroristeri , Syrien
Kristianstadsbladet - 17 apr 12 kl. 09:04

Åström - mer fatal än Reepalu!

Ilmar Reepalus uttalanden om Israel och judarna och hans tankeoreda kring sionism och antisemitism ä?
Inte heller alla ?pudlar?

Dagen - 24 apr 12 kl. 11:00

Obama skickar sändebud

I dag kommer president Barack Obamas sändebud till Malmö. Uppgiften att se över situationen för den amerikanske, ortodoxe rabbin som utsatts för 90 antisemitiska incidenter på de sju år han bott i Malmö.

Shneur Kesselman har tvingats vänja sig vid tillrop som "Support Hilter" eller "Länge leve Hamas".

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Macron: ”Vi står inför nya hot och utmaningar”

Frankrikes president Emmanuel Macron är på statsbesök i USA.På onsdagseftermiddagen talade han i den amerikanska kongressen – och pressade Donald Trump på flera punkter.– Vi står inför nya hot och utmaningar som våra förfäder aldrig skulle kunna föreställa sig, förklarade Macron enligt CNN..

Expressen - 30 minuter sedan

Sport och politik i KvP:s monter på Seniormässan

I går kunde Seniormässans besökare i Malmö träffa Kvällspostens sportmedarbetare. Många var det som ville komma förbi och få sig en pratstund med krönikörerna Jan Peter Andersson, Mattias Larsson och sportsamordnare Johan Dolck Wall. I dag avslutas mässan – och då blir det politik i Kvällspostens monter.

Expressen - 30 minuter sedan

Andreas rasar – efter bilistens dödsmanöver

Andreas Papagiannis var under lördagen ute och tränade i Lindomeområdet med sin cykelförening. Solen sken och stämningen var på topp. Men plötsligt ändrades allt.

Expressen - 30 minuter sedan

Här kan Madsen spärras in bland Danmarks farligaste

Efter domen fördes Peter Madsen, 47, tillbaka till Vestre fængsel där han suttit häktad i drygt åtta månader.Om domen står fast ska livstidsstraffet troligen avtjänas i Herstedvester-fängelset.Här sitter många av Danmarks farligaste fångar som Peter Lundin, dömd för fyra mord, trippelmördaren Elisabeth Wæver och sexmördaren John Knudsen..

Expressen - 30 minuter sedan

Okända kaoset innan Madeleines bröllop

I en ny SVT-dokumentär avslöjar prinsessan Madeleine att hennes brudklänning inte passade.Upptäckten gjordes när pappa kungen stod redo att föra henne till altaret – och kyrkklockorna ringde.– De sprang runt som små möss och sydde ihop hela klänningen, säger Madeleine i "Kungliga brudklänningar" som sänds den 13 maj i SVT1..

Expressen - 45 minuter sedan

Personbil i olycka – vägen helt avstängd

En personbil har kört in i mitträcket på länsväg 108, mellan Lund och Vallkärra i norrgående riktning.
Föraren uppges vara chockad.Vägen är helt avstängd vid olycksplatsen.

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar i krock – ena bilen har voltat

Två personbilar är inblandade i en trafikolycka på länsväg 126, vid Vislanda.
Olyckan ska ha skett i en korsning, varav ena bilen ska ha voltat.Alla vägar vid korsningen är avspärrade.

Expressen - 1 timme sedan

Äldre kvinna död – blev påkörd av lastbil

En kvinna i 85-årsåldern som gick med rullator blev på onsdagen påkörd av en lastbil på Hisingen i Göteborg. Hon avled av sina skador – anhöriga har underrättats. .

Expressen - 1 timme sedan

Ygeman om LO-filmen: ”M är ovana att bli granskade”

Förra inrikesministern Anders Ygeman försvarar i kväll den kritiserade valfilmen från LO där Moderaternas arbetsmarknadspolitik sågas. – Jag tycker det är bra att vanliga löntagares perspektiv kommer till tals i samhällsdebatten, säger han inför kvällens utfrågning i Expressens politikmagasin "Bara Politik". .

Expressen - 1 timme sedan

Näringslivets hjälp – från kungaparet

TOKYO. Kungaparets officiella besök i Japan är över – och de är själva nöjda.Men nöjdast är näringslivet där tunga företrädare som Jacob Wallenberg, Carl-Henric Svanberg och Gunilla von Platen använder kungligheterna i sitt PR-maskineri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.