Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 July, 07:21

Expressen - 12 jan 18 kl. 16:01

Reepalu: Döm svenska IS-terrorister i SyrienSvenska IS-terrorister som stridit i Syrien bör lagföras där.Det tycker Malmös tidigare kommunalråd Ilmar Reepalu (S).– Jag kan inte se att de har en rättighet att komma tillbaka till vårt samhälle, säger han i tidskriften Kvartals podd "Fredagsintervjun"..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IS, Syrien, Malmös, Ilmar Reepalu, Kvartals, Fredagsintervjun

Dela artikeln

1295 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reepalu, Dömsvenska , IS-terroristeri , Syrien
Kristianstadsbladet - 17 apr 12 kl. 09:04

Åström - mer fatal än Reepalu!

Ilmar Reepalus uttalanden om Israel och judarna och hans tankeoreda kring sionism och antisemitism ä?
Inte heller alla ?pudlar?

Dagen - 24 apr 12 kl. 11:00

Obama skickar sändebud

I dag kommer president Barack Obamas sändebud till Malmö. Uppgiften att se över situationen för den amerikanske, ortodoxe rabbin som utsatts för 90 antisemitiska incidenter på de sju år han bott i Malmö.

Shneur Kesselman har tvingats vänja sig vid tillrop som "Support Hilter" eller "Länge leve Hamas".

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Inbrottstjuv greps på bar gärning

En man i 25-årsåldern försökte ta bryta sig in i en klädaffärI närheten befann sig dock en polispatrull, som hörde glaset krossas – och kunde gripa mannen på bar gärning..

Expressen - 15 minuter sedan

Lisa, 44, spenderar 11 000 i månaden på sina hundar

Tvåbarnsmamman spenderar tusentals kronor varje månad på sina hundar.Hennes fem chihuahuor äger bland annat en lyxbil – samt mängder av märkeskläder och dyra smycken.– Jag vet att folk tycker att jag är galen, men jag bryr mig inte, säger hon..

Expressen - 30 minuter sedan

Nya bränder har blossat upp: ”Extrema förhållanden”

Under natten mot tisdagen har flera nya bränder blossat upp runtom i Sverige.Samtidigt varnar väderinstitutet SMHI för ny extremhetta – och temperaturer upp emot 33-34 grader.– Det är extrema förhållanden, det är sämre nu än när det brann i Västmanland 2014, säger Torbjörn Wannqvist, räddningsledare i Hälsingland..

Expressen - 30 minuter sedan

Man knivhuggen i ryggen – attackerades av två män

En man i 30-årsåldern ska ha knivhuggits i ryggen i Uppsala, skriver Sveriges radio. Enligt radion har han blivit attackerad av två maskerade män..

Expressen - 45 minuter sedan

Bedragarpar svindlade på Blocket – blåste 61 personer

Blocketbedragarna riktade in sig på klockor och dyra bilar.Paret – en kvinna och en man – tog kontakt med säljarna och besökte ofta sina offer ihop med sina barn.Därefter visade de kvittens för köp som var framdaterade flera dagar – och sedan återkallades.

Expressen - 1 timme sedan

William går ned på sina knä – precis som Diana

Prins William använder mamma Dianas uppfostringsknep på sina egna barn.Han går ned på knä och talar med dem – något som kungligheter inte gjorde före Diana, enligt brittiska medier..

Expressen - 2 timmar sedan

Socialnämnden kan ha förväxlat barn

Socialnämndens utredning utfördes för långsamt och handläggaren kan ha förväxlat barnet med ett annat. Nu får nämnden kritik från Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), som menar att barnet  kan han utsatts för våld medan ärendet dröjt. .

Expressen - 2 timmar sedan

Säpo samlar in information om nyanlända – 200 väckte intresse

Det senaste året har Migrationsverket lämnat uppgifter till Säkerhetspolisen om flera hundra personer som sökt uppehållstillstånd i Sverige, rapporterar SR Ekot..

Expressen - 11 timmar sedan

Engångsgrillar säljs – trots eldningsförbud

För att förhindra bränder har både Coop och Ica bestämt sig för att stoppa försäljningen av engångsgrillar.Men Lidl har valt en annan strategi och gör reklam för både grillar och tändvätska i sitt veckoblad. – Det är ju rent olämpligt, säger Björn Björkman, expert på Brandskyddsföreningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Ljög om boende – krävs på 300 000

En kvinna i Västerås har ljugit om sin boendesituation i samband med utbetalningar av bostadsbidrag. Nu måste hon betala tillbaka drygt 300 000 kronor till Försäkringskassan, skriver Vestmanlands Läns Tidning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.