Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 24 October, 07:39

Liknande nyheter

Taggar: Blev visiteradoch , gripenefter , besöketi , sminkbutiken
BT - 03 sep 13 kl. 17:10

"Besöket är en fråga om prestige"

USA:s president Barack Obama är på ingång. Nu väntar en chans för Sverige och statsminister Fredrik Reinfeldt att synas i världen. Men förväntningarna på konkreta resultat är låga.

YLE - 07 aug 17 kl. 07:48

Polisens interna meddelanden om Putin-besöket läckte till utomstående

Säkerhetspådraget under president Vladimir Putins besök i juli var rekordstort men en rejäl säkerhetsmiss verkar ändå ha förekommit. Interna meddelanden poliser emellan hamnade i en utomstående människas e-post-inkorg, rapporterar Iltalehti. Den 27 juli, dagen för den ryska presidentens senaste besök i Finland, fick Uleåborgsbon Minna Timonen e-post från polisen.

Regeringen - 13 feb 14 kl. 18:08

Utrikesministern om besöket i Iran

Utrikesminister Carl Bildt besökte Iran den 3-6 februari på inbjudan av Irans utrikesminister Javad Zarif. Det var det första svenska utrikesministerbesöket i landet sedan Anna Lindh var där 2002. Vid besöket hade Carl Bildt överläggningar med både Irans president Hassan Rouhani och utrikesminister Javad Zarif.

YA - 13 aug 13 kl. 10:00

Alanyadelegation uppskattade besöket

För en vecka sedan lämnade en mycket nöjd Alanyadelegation Tomelilla efter fyra fullspäckade dagar. Om bara några månader möts alla igen, då i Alanya.
Det har gått en vecka sedan delegationen från Alanya lämnade Tomelilla.

SmålandsPosten - 27 aug 13 kl. 12:03

Kronobergspolisen hjälper till vid Obama-besöket

När president Barack Obama besöker Stockholm i nästa vecka medför det en av de största polisinsatserna någonsin i Sverige. Ett par tusen poliser berörs ? en handfull av dem kommer från Kronobergs län.

YLE - 07 aug 17 kl. 07:48

IL: Polisens interna meddelanden om Putin-besöket läckte till utomstående

Säkerhetspådraget under president Vladimir Putins besök i juli var rekordstort men en rejäl säkerhetsmiss verkar ändå ha förekommit. Interna meddelanden poliser emellan hamnade i en utomstående människas e-post-inkorg, rapporterar Iltalehti. Den 27 juli, dagen för den ryska presidentens senaste besök i Finland, fick Uleåborgsbon Minna Timonen e-post från polisen.

Expressen - 02 sep 13 kl. 20:14

Så ska Obamas team göra besöket säkert

Det är inte bara den svenska polisen som gör ett omfattande säkerhetsarbete inför Barack Obamas besök. Presidentens egna säkerhetsteam tar till exempel med sig blod från presidentens blodgrupp och tar reda på vilken mat som ska serveras vid besöket. Sedan köper de med sig samma råvaror låter den egna kocken tillaga maten..

Expressen - 18 dec 15 kl. 20:42

Eget initiativ bakom kungliga besöket

Under torsdagen besökte kronprinsessan Victoria och Prins Daniel "Bostad Ung", ett boende som drivs av Stadsmissionen. Besöket skedde på initiativ av kronprinsesseparet själva eftersom de ville uppmärksamma de boendes situation. – Det var inget som fanns inbokat i den officiella kalendern, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

Regeringen - 29 feb 16 kl. 10:52

Besöket av Somalias president Hassan Sheikh Mohamud i Stockholm är inställt

Efter helgens terrordåd i Somalia har president Hassan Sheikh Mohamud tvingats skjuta upp sitt besök i Sverige. Besöket var planerat äga rum den 2 mars..

SvD - 29 apr 16 kl. 00:58

Första brittiska besöket på Kuba på över 55 år

Storbritanniens utrikesminister Philip Hammond besöker Kuba – det första besöket av en brittisk utrikesminister i landet sedan revolutionen 1959..

Expressen - 07 mar 17 kl. 18:18

Messi kallas "idiot" efter Egypten-besöket

Leo Messi, 29, besökte Egypten som en del av en kampanj för att bekämpa Hepatit C. Under besöket fick Barcelonastjärnan dessutom en visning av de berömda pyramiderna - och nu får Messi stenhård kritik av guiden Zahi Hawass.– Jag är ledsen över att behöva säga det, men han är en idiot, säger Hawass i egyptisk tv enligt 101greatgoals.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 45 minuter sedan

Dagens tre rubriker onsdag 24 oktober

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Julens heliga favorit har ändrats - igen

Aftonbladet - 11 timmar sedan

Här skenar rulltrappan i Rom

Aftonbladet - 10 timmar sedan

Här skenar rulltrappan för ryska fansen

Aftonbladet - 1 timme sedan

Har Sverige blivit en nation full av svin?

Aftonbladet - 1 timme sedan

Aftonbladet Daily 24 oktoberOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.