DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 07:20

DI - 12 jan 18 kl. 15:38

Analyspodden: H&M borde utnyttja krisenH&M och andra detaljhandelsbolag borde använda sig av krisläget i sektorn för rejäla förändringar. Det anser Di:s börsexperter i Analyspodden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di, Analyspodden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analyspodden, H&M, borde, utnyttja, krisen

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Bakslag för oljebolaget – borrade torrt

Prospekteringsborrningen Cormorant-1 i Namibia, som Africa Energy har intresse i, har nått sitt måldjup utan att olja påträffats och beskrivs därmed som en torrborrning ("dry hole").  Det framgår av ett pressmeddelande från partnern Pancontinental. .

DI - just nu

Nya sexanklagelser mot Trumps HD-kandidat

Vindstyrkan tilltar i det blåsväder av övergreppsmisstankar som omger president Donald Trumps kandidat till Högsta domstolen i USA. Brett Kavanaugh anklagas nu öppet för sexuella övergrepp av ännu en kvinna..

DI - 15 minuter sedan

Labour: Brittiska bolag ska ge aktier till anställda

Företag baserade i Storbritannien, med mer än 250 anställda, ska tvingas överlämna 10 procent av aktiekapitalet till personalen om Labour vinner nästa parlamentsval, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Nedräkning till talmansvalet

I dag samlas den nyvalda riksdagen för att välja talman, ett val som i år diskuterats flitigt. Det blir av allt att döma Alliansens kandidat Andreas Norlén som får ta sig an den grannlaga uppgiften att hitta en ny regering som kan få stöd av riksdagen..

DI - 30 minuter sedan

Höjt bud på Skånska Energi

Acsnacs Energi höjer budet på Skånska Energi till 72 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Skaffa dig morgonkoll: Börserna och nyheter från natten

God morgon! Få totalkoll inför måndagen med läget på Asienbörserna, det viktigaste ur agendan och nattens nyheter. .

DI - 45 minuter sedan

Opec skruvar upp långsiktig prognos

Efterfrågan av olja väntas bli något högre på riktigt lång sikt, år 2040, än tidigare.  Det skriver Opec i sin årsrapport World Oil Outlook 2018..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Oro efter inställda handelssamtal

Amerikanska statspappersräntor sjönk marginellt i kortare löptider efter den svenska marknadens stängning på fredagen, dollarns nettorörelser mot euron och japanska yen var samtidigt obetydliga..

DI - 1 timme sedan

Citianalytiker: Varning för falsk trygghet

NEW YORK. Donald Trump tror att han vinner handelskonflikterna. Därför kommer de att fortsätta även nästa år, säger storbanken Citis politiska chefsanalytiker Tina Fordham till Di.

DI - 1 timme sedan

Sparpengar läggs i befläckade företag

Bättre arbete med hållbarhetsfrågor. Men trots det lägger de svenska storbankerna fortfarande kundernas fondpengar i företag som kopplas till miljöförstöring och kränkningar av mänskliga rättigheter, enligt en studie av Amnesty och Fair Finance Guide..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.