Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 20 October, 03:54

Liknande nyheter

Taggar: Läraren, Anna-Karin, slutar, Hemskthur , elever, betersig
SR - 23 mar 14 kl. 15:38

Anna Karin Strömstedt slutar - vill bli tränare

Anna-Karin Strömstedt slutar med skidskytte efter sin sista tävling på söndagen från Holmenkollen där hon slutade 29:a..

YLE - 25 dec 16 kl. 13:00

Anna-Karin reste i timmar för att rädda sin hund

Det kan löna sig att försäkra sina djur för att undvika att veterinärkostnaderna skjuter i höjden. Försäkringen har ändå hjälpt Vasabon Anna-Karin Åkers. Hon äger en häst, två katter och en hund.

SVT - 21 jul 11 kl. 20:54

Vad säger Hyltebor om Anna-Karin Hatt?

Anna-Karin Hatt är från Hylte kommun och Smålandsnytt besöker Hyltebruk för att höra med ortsbor vad de tror om Anna-Karin Hatt som partiledare för Centern. Medverkande: Christer Ottosson, Catharina Löfgren, Lennart Olsson (C), kommunalråd, Karin Torstensson, Sonja Andersson, Anna-Karin Hatts mamma, Karin Avenäs, reporter, Sara Ringhagen fotograf/redigerare..

Regeringen - 14 jan 11 kl. 11:05

Regionminister Anna-Karin Hatt inleder tillväxtturné

Idag, fredag den 14 januari, inleder regionminister Anna-Karin Hatt en tillväxtturné. Arbetet för regional tillväxt i hela landet ska bli mer träffsäkert. Varje län har unika förutsättningar och då krävs ordentlig kunskap om både deras möjligheter och utmaningar.

Dalarnas tidningar - 10 jan 11 kl. 08:22

Anna-Karin snabb i spåret

[SKIDSKYTTE/NOVE MESTO, TJECKIEN] I skuggan av världscupen har Anna-Karin Strömstedt laddat om i den så kallade IBU-cupen. Trots att skyttet var si så blev det ändå två bra dagar för färska skidskytten Anna-Karin..

Politikerbloggen - 08 apr 11 kl. 16:05

FICK EN SON Anna-Karin Hatt (C) har blivit mamma

MINISTERN BLEV MAMMA. IT- och regionminister Anna-Karin Hatt (C) har fått barn. - Hon fick en son i tisdags, säger hennes pressekreterare Jonas Johansson till Politikerbloggen.

Regeringen - 29 mar 12 kl. 08:53

It- och energiminister Anna-Karin Hatt besökte Get Online Week

Onsdagen den 28 mars besökte Anna-Karin Hatt Kungsholmens bibliotek för att delta vid en av Get Online Weeks många aktiviteter. Get Online Week är en europeisk kampanj för digital delaktighet som pågår mellan den 26 -30 mars i hela Europa. I Sverige drivs kampanjen av nätverket Digidel 2012 och stöds bland annat av regeringen och Stiftelsen för Internetinfrastruktur (.

Regeringen - 30 maj 12 kl. 08:59

Anna-Karin Hatt presenterade samordningsråd för smarta elnät

I dag presenterade it- och energiminister Anna-Karin Hatt regeringens satsning på ett nationellt samordningsråd för smarta elnät. Lanseringen skedde i samband med ett rundabordssamtal där representanter för politik, näringsliv, forskning och konsumenter diskuterade hur Sverige bör dra nytta av de möjligheter som skapas i och med utvecklingen av smarta elnät. Artikel: Anna-Karin Hatt presenterade samordningsråd för smarta elnät Näringsdepartementet, 30 maj 2012.

Regeringen - 26 sep 12 kl. 16:41

Anna-Karin Hatt presenterar ny generaldirektör för Energimarknadsinspektionen

I dag presenterar it- och energiminister Anna-Karin Hatt Energimarknadsinspektionens nya generaldirektör på en webbutsänd pressträff. Pressträffen börjar klockan 9.30.

Regeringen - 17 dec 12 kl. 08:47

Anna-Karin Hatt presenterar regeringens e-förvaltningsstrategi

I dag bjuder it- och energiminister Anna-Karin Hatt in till direktsänd pressträff klockan 10.00 för att presentera regeringens strategi "Med medborgaren i centrum - För en digitalt samverkande statsförvaltning". Pressinbjudan: Anna-Karin Hatt presenterar regeringens e-förvaltningsstrategi Näringsdepartementet, 17 december 2012.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.