Expressen > Nyheter

Thursday, 21 June, 23:58

Expressen - 11 jan 18 kl. 13:28

Pojkar eldade upp skola – nu krävs föräldrar på 25 miljonerTvå minderåriga pojkar krävs på cirka 25 miljoner kronor, uppger SVT Nyheter Småland.För drygt ett år startade de en brand på en skola i Växjö.– Om de inte delar uppfattningen om att de är skyldiga kan de säga nej, och då kan vi vända oss till domstol för att få saken prövad, säger Mikael Hellberg, skadechef för egendom och ansvar på Protector, till SVT..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT Nyheter Småland, Växjö, Mikael Hellberg, Protector, SVT

Dela artikeln

7044 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojkar, eldadeupp , skolanu , krävs, föräldrarpå 25 miljoner
Nya Wermlands Tidningen - 15 maj 11 kl. 18:51

Pojkar eldade på taket till Pekås

Fyra pojkar eldade med tändstickor på taket till Pekås i Säffle på lördagskvällen..

Sydsvenskan - 16 sep 13 kl. 13:32

Pojkar eldade på skolgård

Ett fönster på Vinstorpsskolan lämnades öppet i helgen. Fyra pojkar i 15-årsåldern är misstänkta för att ha utnyttjat förbiseendet och tagit sig in i skolan, som ligger intill kommunhuset i Lomma. Enligt polisen skedde inbrottet under lördagseftermiddagen..

UNT - 26 aug 14 kl. 10:44

Pojkar eldade upp lekstuga

Flera pojkar tände på en lekstuga vid en förskola på Jenny Linds väg på måndagskvällen..

Nerikes Allehanda - 01 dec 14 kl. 13:33

Pojkar eldade på skrikande chihuahua

Ett osmakligt fall av djurmisshandel har inträffat i Hallsberg. Det är två pojkar som hållt fast en skrikande chihuahua-hund och eldat på dess svans..

Nerikes Allehanda - 01 dec 14 kl. 13:33

Pojkar eldade på chihuahua

Ett osmakligt fall av djurmisshandel har inträffat i Hallsberg. Det är två pojkar som hållt fast en skrikande chihuahua-hund och eldat på dess svans..

Sydsvenskan - 29 maj 15 kl. 11:14

Pojkar eldade på skolgård

Polisen misstänker tre pojkar mellan 12 och 13 år för försök till skadegörelse sedan de satt eld på pappershanddukar invid en yttervägg på Uggelskolan i Södra Sandby.

.

GT - 18 maj 15 kl. 14:33

12-åring rånad av två äldre pojkar vid skola

En 12-årig pojke blev på måndagen rånad, av två äldre pojkar. Pojken ska också ha blivit utsatt för någon form av våld. – Vi vet att en 12-årig pojke ska ha blivit rånad på sin jacka av två 16-åriga pojkar utanför skolan, säger Jeanette Arvidsson, närpolisbefäl vid Falköpingspolisen till SLA..

Kristianstadsbladet - 27 okt 16 kl. 03:00

Eldning på skola utreds inte vidare

Pojkar eldade så att det stod en meter höga lågor på skolgården. Polisen lägger ned förundersökningen..

Sydöstran - 07 maj 17 kl. 12:35

Tre pojkar eldade vid ett hus

Sydöstran - 05 sep 17 kl. 16:21

Pojkar eldade cigaretter på skolgård

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man kraschade med cykel – hittades efter 21 timmar

På onsdagskvällen inträffade en cykelolycka vid Sidsjöbacken i Sundsvall.Först 21 timmar senare hittades den skadade mannen.  – Han var vid medvetande och sa att han hade legat där sedan 22-tiden i går kväll, säger Fredrik Vernerlund vid polisen i Västernorrland, till Aftonbladet.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Ny skottlossning i Malmö – en person skadad

En person uppges ha blivit skadad vid en skottlossning i området Lindängen i Malmö på torsdagskvällen.Polisen bekräftar händelsen.Texten uppdateras..

Expressen - 1 timme sedan

Tio EU-länder i kris- möte om migration

Statsminister Stefan Löfven (S) kommer att delta på det informella toppmötet om migration som EU håller på söndag, rapporterar Sveriges Radio. Stärkt gränskontroll ligger på agendan inför nästa veckas formella toppmöte i Bryssel..

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig minskning av tiggare i Skåne

Länsstyrelsen i Skåne har gjort en ny kartläggning av hur många EU-migranter som uppehåller sig i länet.Den visar att det rör sig om mellan 600 och 800 personer..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Man rånad på bil vid köpcentrum

En man blev på torsdagskvällen rånad på sin bil i ett garage till ett köpcentrum i Nacka. Två gärningsmän ska ha slitit ut honom ur bilen och lämnade sedan platsen i den. .

Expressen - 2 timmar sedan

Håll ut i midsommarkylan – värmen kommer tillbaka!

Vädret på midsommar blir det tyvärr ganska blåsigt och svalt. Men misströsta inte när ni sitter och fryser under filtarna – för sen kommer värmen tillbaka!
– Blir man besviken nu i helgen, kan man se fram emot nästa vecka för då stiger temperaturen, säger Johan Groth, meteorolog på Storm.

Expressen - 2 timmar sedan

Barnen tvingas stanna inne – efter råttinvasion

En råttinvasion har drabbat invånarna i Johannedal. Råttorna är stora och orädda – och har haft en särskild inverkan på förskolan Trädet. – Vi kan inte längre äta lunch ute, berättar Mia Löfgren, rektor på förskolan.

Expressen - 2 timmar sedan

”Många ifrågasätter vad Volvo har i USA att göra”

CHARLESTON. Volvo går som på räls i USA. Men när det nu är dags att slå upp portarna till den nya fabriken och på allvar etablera sig i landet är det inte utan kulturkrockar.

Expressen - 3 timmar sedan

Kate Spades sista önskan till familjen

I stället för att skicka blommor till begravningen av den ikoniska designern Kate Spade uppmanar familjen sörjande att donera pengar för att rädda djur i nöd.Det rapporterar tidningen People. .

Expressen - 3 timmar sedan

Två till sjukhus efter krock

Två personer, en man och en kvinna, har förts till sjukhus efter olycka.Skade- och trafikläget är fortfarande oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.