Nyteknik > Teknik

Saturday, 19 January, 23:24

Nyteknik - 11 jan 18 kl. 10:55

Euro NCAP: Här är de säkraste bilarnaNära 70 bilmodeller krocktestades av Euro NCAP under 2017. Nu, när man samlat ihop delarna och utvärderat datan, har de säkraste bilarna utsetts. Flest priser fick den mest utskällde bland tillverkarna..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
NCAP, Euro NCAP

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Euro, NCAPHär är de , säkraste, bilarna
Nyteknik - 13 dec 18 kl. 13:54

Euro NCAP: Här är de säkraste bilarna

För Volvo är säkerhet ett adelsmärke. Men när Euro NCAP summerar 2018 hamnar inte svenska tillverkarens modeller i rampljuset. Här är bilarna som krocktestorganisationen anser är årets säkraste..

DI - 10 jan 18 kl. 15:12

Topplistan: Här är de säkraste bilarna

Vilka bilar var säkrast i sin klass förra året? Nu finns svaret när den europeiska säkerhetsorganisationen Euro NCAP har släppt topplistan för 2017. Volvo XC60 kniper en plats och Volkswagen slår till med tre klassvinnare..

Expressen - 29 nov 17 kl. 16:00

Se när de nya bilarna krocktestas i Euro NCAP

Euro NCAP har återigen krocktestat de senaste bilarna. Den här gången fick åtta av nio modeller toppbetyget fem stjärnor. Men Citroën fick bara med sig en trea.

SvD - 07 okt 14 kl. 18:06

Här är de säkraste tjänstebilarna

Du som kör långt förtjänar en bil med hög säkerhet. Här är listan på bilarna som är bäst – och bilarna som du bör undvika. Testresultaten kommer från både Euro NCAP och Folksam..

Expressen - 10 jan 18 kl. 11:45

Volvo XC60 är årets säkraste bil

Volvos segertåg på den internationella arenan fortsätter.Nu utser Euro NCAP modellen XC60 till årets säkraste suv – och den totala vinnaren av alla bilar som krocktestades under 2017. .

GöteborgsPosten - 10 jan 18 kl. 21:00

Säkraste bilen i sex klasser

Volkswagen toppar i tre kategorier när Euro NCAP presenterar årets säkraste bilar..

Testfakta - 02 feb 12 kl. 11:19

Säkraste bilarna korade

Säkerhetsorganisationen Euro NCAP har utsett de säkraste bilarna i fem olika segment. Här är alla vinnarna..

DI - 11 jan 17 kl. 14:39

Här är de fem farligaste bilarna

Här är de fem farligaste bilarna det senaste året. Rankningen bygger på testerna och analyserna hos Euro Ncap, som är den ledande organisationen i Europa för bilsäkerhet..

GöteborgsPosten - 02 sep 15 kl. 12:35

Volvo gör världens hittills säkraste bil

Nu kan vi äntligen ta del av de senaste krocktesterna från Euro NCAP. Volvo XC90 och Audi Q7 testas i den stora suvklassen och de får båda toppbetyget fem stjärnor, dock är betygsprocenten något bättre för XC90.Även Toyota Avensis, Renault Kadjaar, VW Touran och Ford S-Max samt Galaxy belönas med fem stjärnor för sin goda krocksäkerhet..

Affärsvärlden - 20 dec 16 kl. 15:26

Årets säkraste bilar

Krocksäkerhetsorganisationen Euro Ncap har testat 18 nya personbilar och utsett tre modeller till säkrast i sin respektive klass, skriver dn.no..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 16 timmar sedan

Min plastfria månad avslöjade beroendet

KRÖNIKA. Livet som plastbantare gjorde det tydligt hur mycket plast vi köper och använder – varje dag, skriver Ny Tekniks reporter Ania Obminska..

Nyteknik - Igår: 17:30

Seabased lägger ner verksamheten i Lysekil

Företaget Seabased, som utvecklar teknik för att utvinna el ur vågkraft, lämnar verksamheten i Lysekil..

Nyteknik - Igår: 15:24

Optimister gräsrotsfinansierar asteroidresa

Flera svenska initiativ koordineras nu med målet att genomföra världens första privata resa till en asteroid..

Nyteknik - Igår: 14:28

Sverige avråds från kärnvapenförbud

Sverige avråds från att ratificera ett förbud mot kärnvapen. Det skulle försvåra Sveriges säkerhetspolitiska samarbeten, enligt en utredning..

Nyteknik - Igår: 12:55

De flesta amerikaner kan inte namnge en enda elbil

I USA har elbilarna ökat explosionsartat, men 2018 var hälften av de som såldes en Tesla. Det är fortfarande de rika miljövännerna som väljer bort fossila bränslen – undersökningar visar att de flesta amerikaner inte kan namnge en enda elbilsmodell..

Nyteknik - Igår: 11:34

Tesla minskar personalstyrkan med sju procent

Elbilstillverkaren Tesla ska minska antalet heltidsanställda med sju procent. Enligt bolaget är åtgärden nödvändig samtidigt som produktionstakten av bilar av Model 3 behöver ökas..

Nyteknik - Igår: 10:45

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..

Nyteknik - Igår: 09:42

Japansk satellit ger konstgjorda stjärnfall

En satellit som ska bjuda på världens första konstgjorda meteoritregn har skjutits upp från rymdcentret i Uchinoura i Japan. Syftet är att framöver lansera spektakulära himlaspel över hela världen, meddelar företaget som står bakom projektet..

Nyteknik - Igår: 09:29

Miljögrupper tvivlar på industrins plastplan

En rad miljöorganisationer sätter stora frågetecken för ett initiativ från jättar inom olje- och plastindustrin att minska plastavfallet i världen..

Nyteknik - Igår: 08:55

Kai Johan Jiang: Nu är Nevs ur krisen

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs. Nu ger storägaren Kai Johan Jiang sin syn på saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.