Aftonbladet > Nyheter

Friday, 14 December, 23:33

Liknande nyheter

Taggar: Koala, hittadesdöd , fastskruvadi , träbjälke
YLE - 09 apr 15 kl. 14:45

Granaten i Ekenäs är ofarlig

Det finns ingen risk att den granat som hittades i Ekenäs församlingshem i går (9.4) kan detonera. Det meddelar Nylands brigad som tog hand om granaten efter att den hittades bakom en bjälke på församlingshemmets vind.

YLE - 09 apr 15 kl. 14:45

Granaten i Ekenäs ska spängas i Syndalen

Det fanns ingen risk att den krigstida granat som hittades i Ekenäs församlingshem i går (9.4) skulle ha detonerat. Det meddelar Nylands brigad som tog hand om granaten efter att den hittades bakom en bjälke på församlingshemmets vind.

Expressen - 11 jan 18 kl. 09:05

Vidriga bilden på koalan upprör alla djurvänner

Här är bilden som upprör djurvänner över hela Australien.Nu sprids den även över resten av världen. En död koalabjörn, fastskruvad i en träbjälke.

YLE - 08 apr 15 kl. 12:32

Byggarbetare hittade granat i Ekenäs församlingshem

En granat hittades på onsdagen i Ekenäs församlingshem. Granaten fanns bakom en bjälke på vinden som renoveras. Det var en byggnadsarbetare som hittade granaten på vinden på onsdagsförmiddagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.