FriaTider > Nyheter

Saturday, 20 October, 04:34

Liknande nyheter

Taggar: Afghanledarefick , asylnu är han på , semester, hemma, hos familjen i Mellanöstern
Blekinge Läns tidning - 23 jun 17 kl. 05:51

27 kilometer räcker för att det ska bli semester

På gården utanför gula huset i Järnavik sitter Max Nilsson från Hallabro och spelar riffet från hårdrockklassikern “Smoke on the water”. Han är en av de 19 som just nu deltar i Ronneby kommuns sommarkollo. Här, bland vågkluck och näktergalssång, hämtar vi årets första sommarreportage under vinjetten “Semester hemma” där vi letar semestermål i Blekinge..

Skånskan - 19 jul 16 kl. 21:30

Stenson hyllades hemma på Barsebäck

barsebäck Henrik Stenson kom som nykorad mästare i British Open till hemmabanan i Barsebäck och möttes av medlemmarnas hyllningar och blombuketter från bland andra Svenska golfförbundet.
Samtidigt lovade han att komma och tävla i Nordea Masters på Barsebäck 2017.Henrik Stenson har haft några hektiska dygn efter att vinsten i British Open blev klar i söndags kväll på Royal Troon Golf Club i Skottland.

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 10:26

Slappa hemma med hjälp av appar

Semester hemma ger utrymme för både spontanitet och planering. Vi tipsar om appar som är användbara för att hitta på aktiviteter och hitta rätt platser..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 13 kl. 07:27

Många väljer semester hemma

Familj och vänner, stränderna och uppfattningen att "här finns allt". Det är sådant som toppar bland argumenten för hemkära semesterfirare. TEXT+TV..

Skånskan - 19 maj 14 kl. 21:37

Agon på semester hemma i Malmö


När MFF tränade på plan 6 på Stadionområdet fanns en semesterfirande Agon Mehmeti på plats..

YLE - 07 nov 14 kl. 05:56

Grankullapappor sällan hemma med barn

Bara sju och en halv procent av de föräldrar som tar ut vårdledighet i huvudstadsregionen är män. Det här visar statistik från Folkpensionsanstalten för i fjol. Andelen har inte förändrats särskilt mycket under de senaste åren.

YLE - 05 feb 17 kl. 12:02

Snart kan dagiset bötfälla dig om du inte meddelar om semester

Föräldrar slarvar med att meddela daghemmen om sina semesterplaner framför allt på sommaren, trots att de har reserverat en daghemsplats för sina barn. Värst är situationen i Helsingfors där nästan 40 procent av barnen, trots en reserverad plats, inte dyker upp på daghemmen i juli. I hela regionen handlar det i runda tal om långt över 2000 barn.

YLE - 28 jul 16 kl. 15:59

Nu överklagar han - IS sprängde hans hus men ingen asyl i Finland

En irakisk man som fått ett uppmärksammat avslag på sin asylansökan av Migrationsverket tänker överklaga beslutet, uppger mannen för Yle Nyheter. Migrationsverket erkänner i beslutet att mannen hotats av terrorgruppen IS, men att detta skett i mannens hemstad Mosul och att huvudstaden Bagdad bör vara säker för honom. Det var Esbo stadsbiblioteks distriktschef Sunniva Drake som offentliggjorde beslutet först.

YLE - 13 nov 16 kl. 09:08

Drogad och våldtagen - flera HBT-personer som sökt asyl trakasseras i Helsingfors

Våldtäkter, misshandel och trakasserier är vardag i huvudstadsregionen bland asylsökande som tillhör sexuellla minoriteter. Heseta, Setas lokalavdelning i Helsingfors, har varit en räddning för många. Yle Huvudstadsregionen har pratat med tre personer som fått asyl.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är yrkena som ger dig mest semester

Alla som arbetar heltid under ett år har rätt till minst 5 veckors semester enligt lagen. Fyra av dem kan vara sammanhängande. Men vissa har det bättre - här är jobben som ger mest semester.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.