Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 21 May, 09:26

Alingsås tidning - 11 jan 18 kl. 08:37

Inbrottsförsök i bostadEtt inbrottsförsök i en bostad inträffade i Sollebrunnstrakten vid 06-tiden på torsdagen. När boende i huset vaknade avbröt gärningspersonen sitt försök att ta sig in i bostaden. Enligt polis har en person setts försvinna från platsen i bil..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Sollebrunnstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , bostad
BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Magazin24 - 01 okt 12 kl. 12:35

Inbrottsförsök under helgen

Två inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Ett i Surahammar och ett i Hallstahammar. Någon gång mellan lördag och söndag blev en bostad vid Gökvägen i Hallsta utsatt för ett inbrottsförsök.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 12:39

Inbrottsförsök avbröts av hund

BLENTARP ERWP.fif(1)Mitt på dagen i måndags misstänks en tjuv ha försökt ta sig in i en bostad på Kristiansväg i Blentarp.
Tjuven ska ha krossat en ruta men en hund som befann sig i husen antas ha skrämt iväg personen innan denne tog sig vidare in i huset.

Alingsås tidning - 23 feb 17 kl. 08:22

Inbrottsförsök i bostad

En bostad i Stora Mellby utsattes för ett inbrottsförsök tidigt på torsdagsmorgonen. Det var vid 04.30-tiden som någon försökte ta sig in genom ytterdörren i bostaden där det fanns en person hemma.

YA - 27 jan 18 kl. 00:16

Inbrottsförsök i bostad – slog sönder fönster

På fredagskvällen ska ett inbrottsförsök ha gjorts i en bostad i de norra delarna av Simrishamn..

Skånskan - 15 apr 16 kl. 15:11

Inbrottsförsök misslyckades

Kävlinge Två villaägare har polisanmält att tjuvar försökt bryta sig in i deras hem.
På torsdagseftermiddagen försökte någon ta sig in i en bostad på Bachmansgatan i Kävlinge. Ägaren upptäckte att någon försökt bryta sig in genom att först krossa ett fönster.

Magazin24 - 02 okt 12 kl. 12:41

Inbrottsförsök på Kihlmansgatan

En boende på Kihlmansgatan i Köping kom hem och upptäckte att någon försökt bryta sig i målsägandes hem. Den målsägande kom hem till sin bostad omkring klockan 01 på lördagen. Då upptäckte den målsägande att någon hade försökt bryta upp dörren till lägenheten.

Nyan - 28 aug 15 kl. 07:10

Två självmordförsök och ett inbrottsförsök i natt

Den åländska polisen rapporterar om en natt fylld av både "tragik och brottslighet", som de själva väljer att beskriva det. Polisen kallades under tidiga kvällen igår till en landsortskommun där en person hotade ta sitt liv. Ambulans som kallats till platsen kunde till sist sköta ärendet.

Alingsås tidning - 04 sep 17 kl. 09:34

Inbrottsförsök i bostad

Ett inbrottsförsök inträffade på Kullingsbergvägen vid 02-tiden på måndagen. Gärningsmännen försökte bryta upp ett fönster i bostaden men avbröt när ett larm utlöstes..

YA - 23 jan 18 kl. 13:52

Firmabil drabbad av inbrottsförsök

En hantverkarbil som stod parkerad utanför en bostad i Vollsjö drabbades av inbrottsförsök den gångna helgen..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Dator stals vid inbrott

En villa på Lärketorpsvägen i Västra Bodarna utsattes för inbrott under söndagen. Enligt polisanmälan stals en dator. Inbrottet anmäldes vid 13-tiden.

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Körde utan körkort

En bilförare i 25-årsåldern saknade körkort då han stoppades av polis på länsväg 180 vid Ängabo på söndagskvällen. Han är misstänkt för grov olovlig körning..

Alingsås tidning - 2 timmar sedan

Omhäktad för dödsmisshandel

Åtal dröjer mot den 52-årige man som misstänks för dödsmisshandeln på Östlyckan tidigare i år.
Det var under början av april som en man avled efter att han utsatts för en grov misshandel i en lägenhet på Östlyckan under påskhelgen. En 52-årig man som misstänks för gärningen har suttit häktad under en tid.

Alingsås tidning - 2 timmar sedan

William får stipendium

2018 års Hantverks- och kulturstipendium om 5 000 kronor tilldelas William Mannerland. Han är 18 år och har varit elev på Musikskolan i Herrljunga sedan årskurs 5. William får priset då han har en bred musikalisk kunskap och behärskar flera musikinstrument samt även spelat i olika ensembler, som storband, jazzband, lovsångsband och gospelgrupper.

Alingsås tidning - 3 timmar sedan

Sena och inställda tåg

Det är förseningar i tågtrafiken mellan Göteborg-Skövde-Stockholm, Göteborg-Jönköping och Göteborg-Mariestad på måndagsmorgonen, uppger Trafikverket. Vissa tåg ställs in. Resenärer hänvisas till sitt tågbolag för mer information.

Alingsås tidning - 14 timmar sedan

Rustam och Julia var först ut

Under söndagseftermiddagen tågade uppklädda studenter ut från Kunskapskällan i Herrljunga för att vidare medels eleganta bilar ta sig till balen på Bjertorp slott. Första paret ut var Rustam Sadid och Julia Frost. Studenter och åskådare kunde knappast önskat sig en bättre inramning när det var dags för bal för de blivande studenterna i Herrljunga under söndagen.

Alingsås tidning - Igår: 06:00

Konstgräsplan äntligen invigd

I samband med Noltorpsfesten i torsdags blev Noltorpsvallens konstgräsplan formellt invigd.
– Det känns jättebra att vi har tre konstgräsplaner i Alingsås. För alla som vill kan man nu spela fotboll tolv månader om året, säger Jan Wärn från Kultur- och Fritidsförvaltningen.

Alingsås tidning - Igår: 20:04

Tre till sjukhus efter olycka

Vid klockan sex på lördagskvällen inträffade en trafikolycka mellan två personbilar på väg 42, i höjd med Bergstena. Tre personer fick föras med ambulans till Alingsås lasarett med vad polisen uppger som skador av det mer lindriga slaget. .

Alingsås tidning - Igår: 12:58

Välbesökt familjedag i parken

Det vackra majvädret fick många barnfamiljer att vallfärda till Nolhagaparken idag, då Familjedagsföreningen bjöd in till familjedag. Det är med anledningen av FN:s internationella familjedag som Familjedagsföreningen idag, lördag, bjudit in flera föreningar, representanter från kyrkor och politiska partier för ett arrangemang i Nolhagaparken.  De familjer som kommit till parken kunde bland annat ta del av ponnyridning, scenunderhållning och hoppa runt på en stod studsmatta.

Alingsås tidning - Igår: 10:20

Misstänkt rattfylleri

Vid klockan halv åtta på fredagskvällen stoppades en manlig bilist av polisen på E20 i höjd med Vårgårda. Mannen blåste positivt i polisens alkoholmätare och är därmed misstänkt för rattfylleri.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.