Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 21 February, 02:13

Alingsås tidning - 11 jan 18 kl. 08:37

Inbrottsförsök i bostadEtt inbrottsförsök i en bostad inträffade i Sollebrunnstrakten vid 06-tiden på torsdagen. När boende i huset vaknade avbröt gärningspersonen sitt försök att ta sig in i bostaden. Enligt polis har en person setts försvinna från platsen i bil..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Sollebrunnstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , bostad
BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Magazin24 - 01 okt 12 kl. 12:35

Inbrottsförsök under helgen

Två inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Ett i Surahammar och ett i Hallstahammar. Någon gång mellan lördag och söndag blev en bostad vid Gökvägen i Hallsta utsatt för ett inbrottsförsök.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 12:39

Inbrottsförsök avbröts av hund

BLENTARP ERWP.fif(1)Mitt på dagen i måndags misstänks en tjuv ha försökt ta sig in i en bostad på Kristiansväg i Blentarp.
Tjuven ska ha krossat en ruta men en hund som befann sig i husen antas ha skrämt iväg personen innan denne tog sig vidare in i huset.

Alingsås tidning - 23 feb 17 kl. 08:22

Inbrottsförsök i bostad

En bostad i Stora Mellby utsattes för ett inbrottsförsök tidigt på torsdagsmorgonen. Det var vid 04.30-tiden som någon försökte ta sig in genom ytterdörren i bostaden där det fanns en person hemma.

YA - 27 jan 18 kl. 00:16

Inbrottsförsök i bostad – slog sönder fönster

På fredagskvällen ska ett inbrottsförsök ha gjorts i en bostad i de norra delarna av Simrishamn..

Skånskan - 15 apr 16 kl. 15:11

Inbrottsförsök misslyckades

Kävlinge Två villaägare har polisanmält att tjuvar försökt bryta sig in i deras hem.
På torsdagseftermiddagen försökte någon ta sig in i en bostad på Bachmansgatan i Kävlinge. Ägaren upptäckte att någon försökt bryta sig in genom att först krossa ett fönster.

Magazin24 - 02 okt 12 kl. 12:41

Inbrottsförsök på Kihlmansgatan

En boende på Kihlmansgatan i Köping kom hem och upptäckte att någon försökt bryta sig i målsägandes hem. Den målsägande kom hem till sin bostad omkring klockan 01 på lördagen. Då upptäckte den målsägande att någon hade försökt bryta upp dörren till lägenheten.

Nyan - 28 aug 15 kl. 07:10

Två självmordförsök och ett inbrottsförsök i natt

Den åländska polisen rapporterar om en natt fylld av både "tragik och brottslighet", som de själva väljer att beskriva det. Polisen kallades under tidiga kvällen igår till en landsortskommun där en person hotade ta sitt liv. Ambulans som kallats till platsen kunde till sist sköta ärendet.

Alingsås tidning - 04 sep 17 kl. 09:34

Inbrottsförsök i bostad

Ett inbrottsförsök inträffade på Kullingsbergvägen vid 02-tiden på måndagen. Gärningsmännen försökte bryta upp ett fönster i bostaden men avbröt när ett larm utlöstes..

YA - 23 jan 18 kl. 13:52

Firmabil drabbad av inbrottsförsök

En hantverkarbil som stod parkerad utanför en bostad i Vollsjö drabbades av inbrottsförsök den gångna helgen..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 6 timmar sedan

Vitvaror och verktyg stals

I eftermiddags inträffade misstänkta inbrott i två nybyggen i Vårgårda. Husen ligger bredvid varandra på Havrevägen och polisen ser ett samband mellan händelserna. Ur det ena huset stals vitvaror, och ur det andra tillgreps verktyg.

Alingsås tidning - 9 timmar sedan

Tre misstänks för narkotikabrott

Tre personer i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott.
Det var vid tvåtiden på eftermiddagen som polisen stoppade en bil på länsväg 180 i höjd med Björkekärr i Alingsås. Föraren, som är född 1997, misstänks för drograttfylleri.

Alingsås tidning - 9 timmar sedan

Rekordintresse för teknikutmaning

Över 1 000 Alingsåselever, fördelat på klasser från tolv grundskolor, är med i årets upplaga av Stora teknikutmaningen, och intresset är därmed rekordstort.
För fjärdeklassarna blir utmaningen att utveckla leksaker av återvunnet material. För de äldre eleverna blir uppgiften att ta fram ett snillrikt vardagshjälpmedel.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Körde bil utan körkort

En bilförare i 50-årsåldern saknade körkort när han stoppades av polis på Bankgatan i Alingsås vid 20-tiden på måndagen. Han är misstänkt för grov olovlig körning..

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Fick lämna ifrån sig bilnycklarna

En misstänkt drogpåverkad man togs omhand av polis vid Järnvägsgrillen, Stationsgatan, Alingsås strax efter midnatt, natten till tisdagen. Han satt i en bil med motorn igång, men eftersom bilen inte rullade kan det inte bevisas att han körde i påverkat tillstånd. Polispatrullen tog bilnycklarna och tog med mannen, som är i 30-årsåldern, för provtagning.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Snattade graviditetstest

En man i 50-årsåldern åkte fast när han tog varor för 288 kronor utan att betala på Ica Maxi på måndagseftermiddagen. Mannen hade bland annat tagit ett graviditetstest. Han är nu misstänkt för ringa stöld, den nya brottsrubriceringen för snatteri, och narkotikabrott, eget bruk..

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Vill höja sekreterarlöner

Det är svårt för medicinska sekreterare på Alingsås lasarett att få en vettig löneutveckling över tid.
Det anser deras fackliga företrädare, Catarina Smith. I fredags fick Catarina Smith tillfälle att samtala med facket Visions ombudsman Faraj Abuiseifan om hur det nya avtalet fungerar i en mindre landstingsförvaltning.

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Två års fängelse för våldtäkt

En 56-årig man fälls för våldtäkt av en kvinna i Vårgårda. Han döms till fängelse i två år och ska också betala 115 000 kronor i skadestånd.
Det var under slutet av 2016 som en bostadslös kvinna fick följa med en 56-årig Vårgårdabo hem.

Alingsås tidning - Igår: 16:11

Olycka på Stationsgatan

Två bilar kolliderade på Stationsgatan vid 10-tiden på måndagen. Olyckan inträffade i samband med att en av bilarna fick sladd i det dåliga väglaget. Båda fordonen fick bärgas från platsen, men några personskador har inte rapporterats..

Alingsås tidning - Igår: 13:00

Klart med omstridd ombyggnad

Med stor majoritet röstades om- och tillbyggnaden av kommunhuset i Vårgårda igenom i förra veckan. Men KD, MP, V och opolitiske Hans-Åke Max ville återremittera ärendet, för att hitta en billigare lösning. Det finns 10 miljoner kronor i budget, men de pengarna räcker inte till då projektet kostar drygt 26 miljoner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.