Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 20 August, 11:16

Alingsås tidning - 11 jan 18 kl. 08:37

Inbrottsförsök i bostadEtt inbrottsförsök i en bostad inträffade i Sollebrunnstrakten vid 06-tiden på torsdagen. När boende i huset vaknade avbröt gärningspersonen sitt försök att ta sig in i bostaden. Enligt polis har en person setts försvinna från platsen i bil..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Sollebrunnstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , bostad
BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Magazin24 - 01 okt 12 kl. 12:35

Inbrottsförsök under helgen

Två inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Ett i Surahammar och ett i Hallstahammar. Någon gång mellan lördag och söndag blev en bostad vid Gökvägen i Hallsta utsatt för ett inbrottsförsök.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 12:39

Inbrottsförsök avbröts av hund

BLENTARP ERWP.fif(1)Mitt på dagen i måndags misstänks en tjuv ha försökt ta sig in i en bostad på Kristiansväg i Blentarp.
Tjuven ska ha krossat en ruta men en hund som befann sig i husen antas ha skrämt iväg personen innan denne tog sig vidare in i huset.

Alingsås tidning - 23 feb 17 kl. 08:22

Inbrottsförsök i bostad

En bostad i Stora Mellby utsattes för ett inbrottsförsök tidigt på torsdagsmorgonen. Det var vid 04.30-tiden som någon försökte ta sig in genom ytterdörren i bostaden där det fanns en person hemma.

YA - 27 jan 18 kl. 00:16

Inbrottsförsök i bostad – slog sönder fönster

På fredagskvällen ska ett inbrottsförsök ha gjorts i en bostad i de norra delarna av Simrishamn..

Skånskan - 15 apr 16 kl. 15:11

Inbrottsförsök misslyckades

Kävlinge Två villaägare har polisanmält att tjuvar försökt bryta sig in i deras hem.
På torsdagseftermiddagen försökte någon ta sig in i en bostad på Bachmansgatan i Kävlinge. Ägaren upptäckte att någon försökt bryta sig in genom att först krossa ett fönster.

Magazin24 - 02 okt 12 kl. 12:41

Inbrottsförsök på Kihlmansgatan

En boende på Kihlmansgatan i Köping kom hem och upptäckte att någon försökt bryta sig i målsägandes hem. Den målsägande kom hem till sin bostad omkring klockan 01 på lördagen. Då upptäckte den målsägande att någon hade försökt bryta upp dörren till lägenheten.

Nyan - 28 aug 15 kl. 07:10

Två självmordförsök och ett inbrottsförsök i natt

Den åländska polisen rapporterar om en natt fylld av både "tragik och brottslighet", som de själva väljer att beskriva det. Polisen kallades under tidiga kvällen igår till en landsortskommun där en person hotade ta sitt liv. Ambulans som kallats till platsen kunde till sist sköta ärendet.

Alingsås tidning - 04 sep 17 kl. 09:34

Inbrottsförsök i bostad

Ett inbrottsförsök inträffade på Kullingsbergvägen vid 02-tiden på måndagen. Gärningsmännen försökte bryta upp ett fönster i bostaden men avbröt när ett larm utlöstes..

YA - 23 jan 18 kl. 13:52

Firmabil drabbad av inbrottsförsök

En hantverkarbil som stod parkerad utanför en bostad i Vollsjö drabbades av inbrottsförsök den gångna helgen..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Anders Mattsson är Årets Företagare

Anders Mattsson på anrika Vårgårda Kromverk fick i torsdags kväll ta emot utmärkelsen Årets Företagare i Vårgårda 2018. Han får priset för entreprenörskap med stark miljöprofil och stort samhällsengagemang.
Vårgårda Kromverk grundades 1931 av Gustav Mattsson, som var Anders farfar.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Inbrott på solarium – vet du något?

Under lördagsförmiddagen fick polisen ett larm som rörde ett inbrott på ett solarium på Kungsgatan. Det är oklart när själva brottet ska ha begåtts. Larmet kom från förbipasserande som hörde att larmet tjöt.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Inbrottsstöld på Norrlandsgatan

Natten till söndag, 00.30, begicks en inbrottsstöld på ett företag på Norrlandsgatan i Alingsås. Gärningsmännen, som inte är gripna, tog sig in genom att krossa entrédörren.

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Carola drog storpublik

Vilket drag det blev när vår svenska superstjärna Carola steg upp på Tångahallens scen. I svängiga gospellåtar och gamla hits visade hon de 2 400 i publiken vilken duktig sångerska hon är.
De musikaliska förutsättningarna för en bra konsert kunde inte bli så mycket bättre.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Angelika vill slå hål på myter

Hon vill visa hur verkligheten ser ut för många ensamkommande afghaner i Sverige i dag.
Angelika Wais ställer från måndag ut tavlor och berättelser i Alingsås museum.
– Jag gör det för att det snart är val.

Alingsås tidning - Igår: 17:25

Frontalkrock i Stora Mellby

Två bilar frontalkolliderade vid 14-tiden på länsväg 190 i höjd med Stora Mellby under lördagen. En person avfördes med ambulanshelikopter till sjukhus för att omhändertas. Hur allvarligt personen skadades är oklart, men ska ha varit vaken vid omhändertagandet.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:51

Krockade med älg

Klockan 22.20 under fredagen inträffade en trafikolycka i Bälinge, Alingsås. En bilist körde på en älg på E20.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:46

Misstänkt grovt rattfylleri

Klockan 19 under fredagskvällen stoppade polisen en man i 30-års åldern på Stockholmsvägen i Vårgårda. Mannen misstänks för grovt rattfylleri. Han är nu hörd, släppt och har fått lämna prover.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Döms till fängelse för kvinnomisshandel

En 33-årig man fälls för att ha misshandlat och hotat sin hustru under sommaren. Mannen döms nu till fängelse i fyra månader.
Det var under av juni som polis larmades till en lägenhet i centrala Alingsås efter misstankar om att en kvinna utsattes för våld där.

Alingsås tidning - I förrgår: 21:13

M vill ha tuffare tag

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson var fredagskvällens huvudperson vid Vårgårda Möte. Blir han statsminister efter valet väntar hårdare tag.
– Vi vill öka möjligheterna att pröva utvisning ur landet för de utländska medborgare som bryter mot samhällskontraktet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.