Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 19 November, 01:56

Alingsås tidning - 11 jan 18 kl. 08:37

Inbrottsförsök i bostadEtt inbrottsförsök i en bostad inträffade i Sollebrunnstrakten vid 06-tiden på torsdagen. När boende i huset vaknade avbröt gärningspersonen sitt försök att ta sig in i bostaden. Enligt polis har en person setts försvinna från platsen i bil..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Sollebrunnstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , bostad
BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Skånskan - 30 okt 18 kl. 09:45

Man gripen för flera inbrottsförsök

En 26-årig man greps på vid 09.00-tiden på tisdagen, misstänkt för flera inbrottsförsök under morgonen.Allt började vid halv nio-tiden när polisen larmades till Anders Sörenssons gata i Riseberga.

Magazin24 - 01 okt 12 kl. 12:35

Inbrottsförsök under helgen

Två inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Ett i Surahammar och ett i Hallstahammar. Någon gång mellan lördag och söndag blev en bostad vid Gökvägen i Hallsta utsatt för ett inbrottsförsök.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 12:39

Inbrottsförsök avbröts av hund

BLENTARP ERWP.fif(1)Mitt på dagen i måndags misstänks en tjuv ha försökt ta sig in i en bostad på Kristiansväg i Blentarp.
Tjuven ska ha krossat en ruta men en hund som befann sig i husen antas ha skrämt iväg personen innan denne tog sig vidare in i huset.

Alingsås tidning - 23 feb 17 kl. 08:22

Inbrottsförsök i bostad

En bostad i Stora Mellby utsattes för ett inbrottsförsök tidigt på torsdagsmorgonen. Det var vid 04.30-tiden som någon försökte ta sig in genom ytterdörren i bostaden där det fanns en person hemma.

YA - 27 jan 18 kl. 00:16

Inbrottsförsök i bostad – slog sönder fönster

På fredagskvällen ska ett inbrottsförsök ha gjorts i en bostad i de norra delarna av Simrishamn..

Skånskan - 15 apr 16 kl. 15:11

Inbrottsförsök misslyckades

Kävlinge Två villaägare har polisanmält att tjuvar försökt bryta sig in i deras hem.
På torsdagseftermiddagen försökte någon ta sig in i en bostad på Bachmansgatan i Kävlinge. Ägaren upptäckte att någon försökt bryta sig in genom att först krossa ett fönster.

Magazin24 - 02 okt 12 kl. 12:41

Inbrottsförsök på Kihlmansgatan

En boende på Kihlmansgatan i Köping kom hem och upptäckte att någon försökt bryta sig i målsägandes hem. Den målsägande kom hem till sin bostad omkring klockan 01 på lördagen. Då upptäckte den målsägande att någon hade försökt bryta upp dörren till lägenheten.

Nyan - 28 aug 15 kl. 07:10

Två självmordförsök och ett inbrottsförsök i natt

Den åländska polisen rapporterar om en natt fylld av både "tragik och brottslighet", som de själva väljer att beskriva det. Polisen kallades under tidiga kvällen igår till en landsortskommun där en person hotade ta sitt liv. Ambulans som kallats till platsen kunde till sist sköta ärendet.

Alingsås tidning - 04 sep 17 kl. 09:34

Inbrottsförsök i bostad

Ett inbrottsförsök inträffade på Kullingsbergvägen vid 02-tiden på måndagen. Gärningsmännen försökte bryta upp ett fönster i bostaden men avbröt när ett larm utlöstes..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Singelolycka på länsväg 1751

Vid 17:30-tiden på söndagen körde en bil av vägen, på länsväg 1751, i höjd med Hemsjö. Två personer avfördes till Alingsås lasarett med lindriga skador. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, misstänks, enligt polisen, för drograttfylla och vårdslöshet i trafik..

Alingsås tidning - 15 timmar sedan

Stöld av plånbok

Vid 19-tiden på lördagen stals en plånbok ur en bostad på Kullingsleden, i Vårgårda. Den brottsutsatte ska, enligt uppgift från polisen, ha gått utomhus en liten stund och glömt att låsa dörren. Och vid hemkomst uppmärksammades det att plånboken var försvunnen.

Alingsås tidning - 15 timmar sedan

Misshandel vid O’Learys

Vid 01-tiden, natten mot söndagen, ska en gäst ha slagit till en entrévärd. Händelsen utspelade sig, enligt polisen, vid restaurang O’Learys på Kungsgatan..

Alingsås tidning - I förrgår: 07:20

”AMTS har sedan länge haft en speciell plats i mitt hjärta”

Under tre helger, med premiär fredag 23 november, ger Alingsås Musikteatersällskap musikalen Rent på Palladium. Sju av alla dem som är engagerade i produktionen bloggar den här veckan om uppsättningen. Söndag 18 november Jajamän, då har denna veckan tagit slut.

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Medger bugg i ToGo-appen

Västtrafik har en bugg i sin mobilapp ToGo, ett fel som trafikbolaget bara delvis har lyckats lösa. En del resenärer får för kort giltighetstid på sina biljetter.
Alingsåsaren Kenneth Alsgren ringer AT om det märkliga problemet som han har stött på i Västtrafiks mobilapp ToGo.

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Ingen vanlig lucia i Bjärke i år

Luciatraditionen ska hållas vid liv – men det blir ingen vanlig luciatrupp i Bjärke i år.
Det har tyvärr inte kommit in några anmälningar alls från unga tjejer som vill vara med i Bjärkes luciatåg i år. Därför blir det ingen omröstning om vem som ska bli lucia och ingen kröning.

Alingsås tidning - Igår: 16:13

Bejublad isshow i Vårgårda

Lerums Konståkningsklubb bjöd under lördagen på en bejublad isshow i Puahallen. Allt från femåriga nybörjare till landslagsåkare visade upp sina program – och flera av de duktiga åkarna var från Vårgårda. Det var i stort sett fullsatt på träbänkarna i Puahallen när showen drog igång på lördag eftermiddag.

Alingsås tidning - Igår: 12:50

Folkfest i Bjärkehallen

Från skinkgissningar till en bas som skakar i hela bilen. Livets goda serverades i Bjärkehallen under lördagen. Det doftar nybakta kanelbullar ända ute i entrén.

Alingsås tidning - Igår: 09:12

Bråk utanför Arena Elva

Vid 21:30-tiden på fredagen larmades polisen till flera småbråk utanför fritidsgården Arena Elva, nära Alströmergymnasiet. Enligt polisen var det omkring 200 ungdomar på plats, i samband med en konsert, och det uppstod flera olika konfrontationer. Ingen anmälan togs upp men polisen avvisade ett antal ungdomar från platsen..

Alingsås tidning - Igår: 07:47

Flera fall av inbrott

Natten mellan onsdag och torsdag anmäldes fem inbrott i garage/lador i Vårgårda kommun. Det finns dock i dagsläget inga bra spår eller iakttagelser, enligt kommunpolisen, som gått ut med ett nyhetsbrev i ärendet till Grannsamverksanföreningen. En målsägande ska ha vaknat vid fyratiden på morgonen av ljud men inte sett något och upptäckte senare på morgonen inbrott i garaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.