Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 22 February, 13:21

Alingsås tidning - 11 jan 18 kl. 08:37

Inbrottsförsök i bostadEtt inbrottsförsök i en bostad inträffade i Sollebrunnstrakten vid 06-tiden på torsdagen. När boende i huset vaknade avbröt gärningspersonen sitt försök att ta sig in i bostaden. Enligt polis har en person setts försvinna från platsen i bil..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Sollebrunnstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottsförsöki , bostad
BT - 16 nov 14 kl. 22:50

Inbrottsförsök i Annie Lööfs bostad

En stor mängd poliser ryckte ut till centerledaren Annie Lööfs bostad i Nacka på söndagseftermiddagen. - Så vitt vi vet har det varit ett inbrottsförsök som länskriminalpolisen har hanterat, säger Sirpa Franzén, presschef på Säpo och fortsätter:- Säpo och polisen samarbetar. Säpo ansvarar för personskyddet av skyddspersonen men själva utredningen kring inbrottsförsöket hanteras av dem.

Skånskan - 30 okt 18 kl. 09:45

Man gripen för flera inbrottsförsök

En 26-årig man greps på vid 09.00-tiden på tisdagen, misstänkt för flera inbrottsförsök under morgonen.Allt började vid halv nio-tiden när polisen larmades till Anders Sörenssons gata i Riseberga.

Magazin24 - 01 okt 12 kl. 12:35

Inbrottsförsök under helgen

Två inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Ett i Surahammar och ett i Hallstahammar. Någon gång mellan lördag och söndag blev en bostad vid Gökvägen i Hallsta utsatt för ett inbrottsförsök.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 12:39

Inbrottsförsök avbröts av hund

BLENTARP ERWP.fif(1)Mitt på dagen i måndags misstänks en tjuv ha försökt ta sig in i en bostad på Kristiansväg i Blentarp.
Tjuven ska ha krossat en ruta men en hund som befann sig i husen antas ha skrämt iväg personen innan denne tog sig vidare in i huset.

Alingsås tidning - 23 feb 17 kl. 08:22

Inbrottsförsök i bostad

En bostad i Stora Mellby utsattes för ett inbrottsförsök tidigt på torsdagsmorgonen. Det var vid 04.30-tiden som någon försökte ta sig in genom ytterdörren i bostaden där det fanns en person hemma.

YA - 27 jan 18 kl. 00:16

Inbrottsförsök i bostad – slog sönder fönster

På fredagskvällen ska ett inbrottsförsök ha gjorts i en bostad i de norra delarna av Simrishamn..

Skånskan - 15 apr 16 kl. 15:11

Inbrottsförsök misslyckades

Kävlinge Två villaägare har polisanmält att tjuvar försökt bryta sig in i deras hem.
På torsdagseftermiddagen försökte någon ta sig in i en bostad på Bachmansgatan i Kävlinge. Ägaren upptäckte att någon försökt bryta sig in genom att först krossa ett fönster.

Magazin24 - 02 okt 12 kl. 12:41

Inbrottsförsök på Kihlmansgatan

En boende på Kihlmansgatan i Köping kom hem och upptäckte att någon försökt bryta sig i målsägandes hem. Den målsägande kom hem till sin bostad omkring klockan 01 på lördagen. Då upptäckte den målsägande att någon hade försökt bryta upp dörren till lägenheten.

Nyan - 28 aug 15 kl. 07:10

Två självmordförsök och ett inbrottsförsök i natt

Den åländska polisen rapporterar om en natt fylld av både "tragik och brottslighet", som de själva väljer att beskriva det. Polisen kallades under tidiga kvällen igår till en landsortskommun där en person hotade ta sitt liv. Ambulans som kallats till platsen kunde till sist sköta ärendet.

Alingsås tidning - 04 sep 17 kl. 09:34

Inbrottsförsök i bostad

Ett inbrottsförsök inträffade på Kullingsbergvägen vid 02-tiden på måndagen. Gärningsmännen försökte bryta upp ett fönster i bostaden men avbröt när ett larm utlöstes..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 7 timmar sedan

Fler guider till slottsparken

En satsning görs nu på att utbilda guider som kan visa runt turister i Gräfsnäs slottspark – under nästa vecka är det möjligt att söka utbildningen.
Gräfsnäs, med tillhörande slottspark, är ett av kommunens mest besökta turistmål. Nu sker en satsning på att utöka antalet guider som kan visa runt besökare i parken, och berättar mer om Gräfsnäs historia.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Stökig man på lasarettet

Vid 15-tiden på torsdagen larmades polis till Alingsås lasarett efter att en påverkad man uppträtt stökigt. Mannen ska bland annat ha försökt ta sig in på en avdelning. Flera poliser och även väktare deltog i sökande efter mannen som försökte hålla sig undan inne på lasarettet.

Alingsås tidning - Igår: 08:20

Största ansvaret hos allmänheten

Visst görs det insatser från kommunens håll för det ska hållas rent och snyggt i Alingsås. Men enligt Markus Thunberg, avdelningschef på gatu- och parkavdelningen, handlar det också till stor del om att var och en tar eget ansvar om vi vill ha en skräpfri stad.
I förra veckan skrev AT:s medarbetare Kerstin Brandqvist-Aspenstedt en krönika om sitt skräpplockande, och uppmanade samtidigt fler att göra detsamma.

Alingsås tidning - Igår: 07:39

Milano till Stadsskogen

Stadsskogens första restaurang slår upp sina portar i vår. Och det blir en filial till Pizzeria Franco Milano som lägger rabarber på ett av de bästa lägena i området.
– Det känns hur bra som helst, säger Gabriel Gibo, som kommer driva restaurangen tillsammans med pappa Frank och lillebror Filip.

Alingsås tidning - Igår: 06:00

MP vill instifta miljöpris

Anna Hansson (MP) vill att goda insatser för miljön ska uppmärksammas och har därför skrivit en motion med förslaget att Alingsås kommun inrättar ett miljöpris.
Anna Hansson skriver att det är viktigt att goda insatser för miljön och den långsiktigt ekologiska hållbarheten uppmärksammas. Stimulerar fler Hon anser att förebilder och goda exempel kan stimulera fler personer och organisationer till ett ökat engagemang.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Vabruari slår hårt mot skolan

Vårgårda kommun har akuta problem med att hitta lärarvikarier inom skolan. Utbildningschef Malin Lindberg tror att en vikariepool kan vara lösningen. Januari och februari brukar vara tuffa månader för skolan då många ordinarie lärare är borta.

Alingsås tidning - Igår: 14:36

Hundstallet får nej

Den ideella föreningen Hundstallet får inte etablera sig i Hol. Bygg- och miljönämnden i Vårgårda har avslagit dess ansökan.
Som AT tidigare berättat har Hundstallet sökt förhandsbesked för att bygga en 1500 kvadratmeter stor anläggning på den nuvarande Marbogårdens tomt i Hol – en anläggning som bland annat skulle rymma veterinärmottagning, träningshallar, kontor och rastgårdar för ett 40-tal hundar.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:27

Möte i Herrljunga om kulturstrategi

I dag, onsdag, håller Västra Götalandsregionen två hearingar i Herrljunga om regionens nya kulturstrategi. Västra Götalandsregionen håller på att ta fram en ny kulturplan och kulturstrategi. Ett första utkast ska diskuteras vid fyra träffar i Göteborg och Herrljunga denna vecka.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Så ska skolan växa

Alströmergymnasiet växer. Med de nya lokalerna kommer skolan kunna ta emot upp till 150 fler elever.
– I den bästa av världar står det klart till början av nästa läsår, säger Dennis Pavlovic, utbildningschef.

Alingsås tidning - I förrgår: 18:58

Stoppades vid stationen

En man i 25-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och brott mot knivlagen. Polisen stoppade mannen vid tågstationen i Alingsås, vid 15:30-tiden på tisdagen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.