DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 13:51

DI - 11 jan 18 kl. 06:44

Mäklare i stor undersökning: Prisbotten är nåddAllt fler mäklare tror på sjunkande bostadspriser. Samtidigt bedömer fler än varannan att vi nått botten. Det visar Mäklarsamfundets senaste undersökning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mäklarsamfundets

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäklarei , stor, undersökning, Prisbottenär , nådd
YLE - 23 jul 12 kl. 13:14

Ekoprodukter i fokus i stor undersökning

En stor undersökning som kartlägger ekoprodukternas samhälleliga värde startar i höst. Det är Vasa universitet tillsammans med Jyväskylä- och Helsingfors universitet som kommer att undersöka närmare den samhälleliga diskussionen kring ekologiska produkter. Dessutom kommer man att titta närmare på hur ekoproducenterna upplevt sin identitet vid övergången från traditionellt jordbruk till ekologiskt jordbruk.

DalaDemokraten - 08 sep 15 kl. 15:26

Dalakommun näst sämsta skolkommun i Sverige enligt stor undersökning

Fackförbundet Lärarnas Riksförbund (LR) har gjort en stor undersökning av skolan i Sveriges kommuner. De har undersökt elevresultat, resursanvändning, likvärdighet, lärarbehörighet och lärarlöner i Sveriges kommuner..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor undersökning: Så används olika emojis runt om i världen

Har nu någonsin undrat hur olika emojis används runt om i världen? Nu har vi svaret!Det är tangentbordsappen Swiftkey som har sammanställt en global undersökning där man har tittat på hur olika emojis används.

ÖstersundsPosten - 09 maj 17 kl. 08:14

Ungdomar sexuellt ojämställda visar ny stor undersökning

En omfattande undersökning av ungdomars sexvanor har i dag offentliggjorts av Folkhälsomyndigheten. Undersökningen visar på en rad skillnader i killars och tjejers upplevelser och kunskaper..

Länstidningen i Jämtland - 09 maj 17 kl. 08:14

Ungdomar sexuellt ojämställda visar ny stor undersökning

En omfattande undersökning av ungdomars sexvanor har i dag offentliggjorts av Folkhälsomyndigheten. Undersökningen visar på en rad skillnader i killars och tjejers upplevelser och kunskaper..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Många röstar på SD – men bara så här många sympatiserar med partietSCB:s undersökning

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Statistiska Centralbyråns (SCB) stora undersökning om hur folk skulle rösta om det vore val idag. Nu har de också släppt siffrorna för vilka partier folk sympatiserar med, skriver Aftonbladet.LÄS MER: Toppnotering för SD i stor undersökningFör de flesta partier ligger siffrorna för röstning och sympati nära varandra, men talen för Sverigedemokraterna skiljer ut sig rejält.

Nyheter 24 - 04 dec 13 kl. 09:31

SD tredje största partiet i stor undersökning

För första gången är Sverigedemokraterna tredje största parti i en av Statistiska centralbyråns stora partisympatiundersökningar.I mätningen som presenteras på onsdagen når partiet 9,3 procent, en ökning med 1,6 procenenheter. SD ökar därmed mest av alla partier, och går om Miljöpartiet som det tredje största.

SVT - 29 nov 16 kl. 09:44

Ny undersökning: Så bra är svenska elever

10:00 Ny stor undersökning presenteras – SVT sänder live.

VBL - 05 feb 13 kl. 19:06

Femteklassares hälsa granskas i stor undersökning

Alla femteklassare i landet kallas till ett forskningsprojekt som undersöker deras hälsa och levnadsvanor. Avsikten är att följa med 40.000 skolelever i 25 års tid..

BT - 31 maj 16 kl. 09:38

MP tappar i stor undersökning

Miljöpartiet tappar över två procentenheter i SCB:s partisympatiundersökning och får 4,7 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga bilar såldes i Sverige 2017

Bilförsäljningen i Europa tappade fart på slutet av året och gick ner med nära 5 procent i december. Men för helåret 2017 var det fjärde året med uppgång och 15-miljonersgränsen sprängdes för första gången sedan 2007..

DI - 1 timme sedan

Skanska kan inte utesluta uppsägningar i Sverige

Byggbolaget Skanska kan inte utesluta att en del av de 3.000 anställda som kommer att få gå finns i Sverige. Samtidigt betonar den avgående finanschefen Peter Wallin att den svenska verksamheten går bra..

DI - 1 timme sedan

Bitcoin handlas under 10.000 dollar

Bitcoin handlas på onsdagseftermiddagen under 10.000 dollar för första gången sedan månadsskiftet november-december 2017..

DI - 1 timme sedan

Knorr-Bremse säljer svenska Swedtrac

Knorr-Bremse Nordic Rail Services, ett dotterbolag inom Knorr-Bremse, säljer sin Swedtrac-verksamhet till Stadler. Transaktionen väntas slutföras under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Bank of America stiger i förhandeln efter rapport

Bank of America redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,47 dollar för det fjärde kvartalet 2017. Analytikernas förväntningar var ett justerat resultat på 0,45 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 45 minuter sedan

Mindre justeringar i asylprognos

Migrationsverket justerar ner prognosen för antalet asylsökande under 2017. I oktober spådde myndigheten att 80.000 asylärenden skulle avgöras under 2017.

DI - 30 minuter sedan

EU varnar för bitcoin: "Ingen riktig valuta"

EU uppmanar övervakande myndigheter att uppdatera sina varningar om kryptovalutor. Det sade Vanessa Mock, EU:s talesperson för finansiella frågor, skatte- och tullfrågor, vid en pressbriefing på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Svensk EU-seger om biobränsle

Trots svensk oro på förhand ger EU-parlamentet tummen upp för både stubbar och tallolja som förnybara bränslen. "Seger för skogen", twittrar svenske ledamoten Christofer Fjellner (M) från omröstningen i Strasbourg..

DI - 30 minuter sedan

Avanzas vd: Bolåneerbjudande kan bli "stor succé"

Efterfrågan för nätbanken och mäklaraktören Avanzas breddade bolåneerbjudande tillsammans med Stabelo har varit högre än förväntat. Den stora lanseringen under innevarande kvartal kan tänkas bli en "stor succé". Det säger Avanzas vd Rikard Josefson till Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Miramax intresserade av att köpa Weinstein Company

Miramax uppges vara intresserade av att köpa upp det hårt åtgångna filmbolaget Weinstein Company, skriver Los Angeles Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.