DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 10:13

DI - 10 jan 18 kl. 17:41

Tobias Wikström: Göteborg borde ha sin lyckligaste tidLEDARE. Det finns ett stort mörkertal av positiva göteborgare. Den formuleringen finns i en rapport från Västsvenska handelskammaren. Och det är goda nyheter, för det innebär att Göteborg har en chans att rycka upp sig. Det är ju här nyckeln till hela landets tillväxt finns..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Ledare, Västsvenska, Göteborg

Dela artikeln

467 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, Wikström, Göteborg, bordeha sin , lyckligaste, tid
DI - 11 nov 16 kl. 21:00

Tobias Wikström: En tidsresa borde göra oss till optimister

LEDARE. Tänk om man kunde flytta sig några decennier framåt i tiden. Hur skulle världen se ut?

DI - 28 apr 17 kl. 17:46

Tobias Wikström: KD-budgeten populistisk på ovanligt sätt

LEDARE. Den tredje alliansbudgeten presenterades på fredagen. Den borde tilldra sig extra stort intresse, eftersom det är KD som tydligast har velat gå fram med en gemensam alliansbudget..

DI - 27 jun 17 kl. 21:10

Tobias Wikström: Akut behov av incitament för nyanlända

LEDARE. Nyanlända män utan färdig grundskola får jobb i större utsträckning än högskoleutbildade nyanlända kvinnor. Andelen nyanlända som går vidare till studier är lägre ju mindre utbildning personerna hade från början.

DI - 08 feb 18 kl. 19:32

Tobias Wikström: Höginkomsttagare betalar mest i välfärden

LEDARE. Vad får vi för skattepengarna? Kanske borde Leif Östling ha formulerat sig så i stället för att använda ordet "jag".

DI - 15 mar 18 kl. 19:30

Tobias Wikström: Övervärdera inte det blocköverskridande

LEDARE. Statsminister Stefan Löfven vill se en bred skattereform om han vinner valet. Det beskedet gav han på torsdagen i Dagens industris serie av partiledarintervjuer.

DI - 03 feb 17 kl. 12:22

Tobias Wikström: Annie Lööf bör inte lura väljarna

LEDARE. När Annie Lööf på fredagen öppnade sitt partis kommundagar i Göteborg talade hon om centrala centervärderingar. Landsbygden, företagande och valfrihet..

DI - 09 apr 17 kl. 15:21

Tobias Wikström: (S)äkerhetspartiet

LEDARE. Statsministerns tal blev ett dygn försenat på grund av fredagens attentat i Stockholm. Och när Stefan Löfven på söndagseftermiddagen gick upp på podiet på Svenska Mässan i Göteborg var det för att hålla ett tal präglat av det som hade hänt på Drottninggatan..

GT - 28 jul 16 kl. 22:31

Tobias Hysén: "Ja, det borde ha varit straff"

I underläge, 0–1, föll Tobias Hysén i straffområdet och IFK Göteborg ropade efter straff. Men den skotska domaren valde i stället att varna Blåvitt-anfallaren. Fel, menar Hysén.

Expressen - 10 aug 14 kl. 11:12

Wikström: Räkna med tändvätska mot MFF

Champions League-playoff och överlägsen serie- ledning. Malmö FF är precis där IFK Göteborg borde vara. I dag är Blåvitts enda chans att ens få en syl i vädret i kampen om vilken som är Sveriges största klubb..

GöteborgsPosten - 12 mar 15 kl. 07:52

Wikström hoppas på positiv trend

Idrottsministern tror på ett bättre år för svensk fotboll 2015 än 2014. Mer debatt kring positiv supporterkultur och det nya "huliganregistret" skall hjälpa till. I går besökte Gabriel Wikström Göteborg..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Carnegie sågar snusjätten: Överdriven värdering

Carnegie behåller sin negativa syn på Swedish Match aktie. Argumenten är i stort de samma som när investmentbanken sänkte till sälj i maj, en rekommendation som nu upprepas. .

DI - 10 minuter sedan

22 miljarder euro i överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 22 miljarder euro i maj. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 45 minuter sedan

Utebliven tidning i Mälardalen

På grund av ett tekniskt problem på Di:s tryckeri i Akalla saknar 7 000 prenumeranter i dag sin tidning..

DI - 45 minuter sedan

Damberg (S) kallar till sig Telias styrelse: "Sista ordet inte sagt"

Näringsminister Mikael Damberg (S) är inte nöjd med beskedet att Telia nu köper TV4 och säger att sista ordet inte är sagt i frågan. I eftermiddag ska han träffa styrelsen för Telia. .

DI - 1 timme sedan

Analytiker höjer Betsson efter stark rapport

Flera analyshus har höjt sina riktkurser på Betsson efter torsdagens rapport som med råge överträffade resultatförväntningarna..

DI - 1 timme sedan

Net Insight visar röda siffror

Net Insight, som levererar lösningar för medienät, hade en nettoomsättning på 120 miljoner kronor under andra kvartalet, en ökning med 25 procent jämfört med motsvarande kvartal föregående år. I jämförbara valutor var ökningen 21,5 procent..

DI - 1 timme sedan

Förändring i ägarstrukturen i Net Trading Group NTG AB

Ett konsortium bestående av huvudsakligen Styrelsen i Net Trading Group NTG AB (”NTG”), och Orvelin Group AB, NTGs lager- och logistikpartner, har den 18 juli köpt 700 000 aktier i NTG av en storägare. Affären är gjord utanför marknaden och köpkursen uppgick till 3,70 SEK per aktie, en affär på sammanlagt 2 590 000 SEK..

DI - 1 timme sedan

Slår larm: Biltullar en miljardsmäll mot tysk ekonomi

Om USA inför biltullar så skulle det minska Tysklands BNP med cirka 6 miljarder euro. Det sade Eric Schweitzer, chef för den tyska handelskammaren DIHK, i en tv-intervju på fredagen enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Sobi miljardköper rättigheter

Specialistläkemedelsbolaget Sobi förvärvar rättigheter globalt för emapalumab mot hemofagiska syndrom som är en störning i immunsystemet från schweiziska bioteknikbolaget Novimune.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Skanskas vd: Tufft i Stockholm och Göteborg

I Norge och Sverige har volymerna legat kvar på relativt låga nivåer inom Skanskas bostadsutvecklingsdel under det andra kvartalet. Det skriver Anders Danielsson i halvårsrapportens vd-ord. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.