DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 13:44

DI - 10 jan 18 kl. 17:41

Tobias Wikström: Göteborg borde ha sin lyckligaste tidLEDARE. Det finns ett stort mörkertal av positiva göteborgare. Den formuleringen finns i en rapport från Västsvenska handelskammaren. Och det är goda nyheter, för det innebär att Göteborg har en chans att rycka upp sig. Det är ju här nyckeln till hela landets tillväxt finns..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Ledare, Västsvenska, Göteborg

Dela artikeln

420 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, Wikström, Göteborg, bordeha sin , lyckligaste, tid
DI - 11 nov 16 kl. 21:00

Tobias Wikström: En tidsresa borde göra oss till optimister

LEDARE. Tänk om man kunde flytta sig några decennier framåt i tiden. Hur skulle världen se ut?

DI - 28 apr 17 kl. 17:46

Tobias Wikström: KD-budgeten populistisk på ovanligt sätt

LEDARE. Den tredje alliansbudgeten presenterades på fredagen. Den borde tilldra sig extra stort intresse, eftersom det är KD som tydligast har velat gå fram med en gemensam alliansbudget..

DI - 27 jun 17 kl. 21:10

Tobias Wikström: Akut behov av incitament för nyanlända

LEDARE. Nyanlända män utan färdig grundskola får jobb i större utsträckning än högskoleutbildade nyanlända kvinnor. Andelen nyanlända som går vidare till studier är lägre ju mindre utbildning personerna hade från början.

DI - 03 feb 17 kl. 12:22

Tobias Wikström: Annie Lööf bör inte lura väljarna

LEDARE. När Annie Lööf på fredagen öppnade sitt partis kommundagar i Göteborg talade hon om centrala centervärderingar. Landsbygden, företagande och valfrihet..

DI - 09 apr 17 kl. 15:21

Tobias Wikström: (S)äkerhetspartiet

LEDARE. Statsministerns tal blev ett dygn försenat på grund av fredagens attentat i Stockholm. Och när Stefan Löfven på söndagseftermiddagen gick upp på podiet på Svenska Mässan i Göteborg var det för att hålla ett tal präglat av det som hade hänt på Drottninggatan..

GT - 28 jul 16 kl. 22:31

Tobias Hysén: "Ja, det borde ha varit straff"

I underläge, 0–1, föll Tobias Hysén i straffområdet och IFK Göteborg ropade efter straff. Men den skotska domaren valde i stället att varna Blåvitt-anfallaren. Fel, menar Hysén.

Expressen - 10 aug 14 kl. 11:12

Wikström: Räkna med tändvätska mot MFF

Champions League-playoff och överlägsen serie- ledning. Malmö FF är precis där IFK Göteborg borde vara. I dag är Blåvitts enda chans att ens få en syl i vädret i kampen om vilken som är Sveriges största klubb..

GöteborgsPosten - 12 mar 15 kl. 07:52

Wikström hoppas på positiv trend

Idrottsministern tror på ett bättre år för svensk fotboll 2015 än 2014. Mer debatt kring positiv supporterkultur och det nya "huliganregistret" skall hjälpa till. I går besökte Gabriel Wikström Göteborg..

Expressen - 31 mar 17 kl. 14:39

Tobias Sana med mot IFK – efter dialog med psykolog

Efter skandalmatchen i fjol – nu återvänder Tobias Sana till Göteborg.Ett beslut MFF-tränaren Magnus Pehrsson fattat efter samråd med klubbens psykolog.– Det känns bra, säger Pehrsson..

YLE - 29 jul 16 kl. 06:20

IFK Göteborg hyllar HJK: "De kan knepen och får oss ur balans"

På torsdagen tog HJK en 2–1-bortaseger över IFK Göteborg. En seger som genererar både goda avancemangsmöjligheter och prestige. IFK-spelarna tyckte att HJK spelade helt rätt.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga bilar såldes i Sverige 2017

Bilförsäljningen i Europa tappade fart på slutet av året och gick ner med nära 5 procent i december. Men för helåret 2017 var det fjärde året med uppgång och 15-miljonersgränsen sprängdes för första gången sedan 2007..

DI - 1 timme sedan

Skanska kan inte utesluta uppsägningar i Sverige

Byggbolaget Skanska kan inte utesluta att en del av de 3.000 anställda som kommer att få gå finns i Sverige. Samtidigt betonar den avgående finanschefen Peter Wallin att den svenska verksamheten går bra..

DI - 45 minuter sedan

Bitcoin handlas under 10.000 dollar

Bitcoin handlas på onsdagseftermiddagen under 10.000 dollar för första gången sedan månadsskiftet november-december 2017..

DI - 45 minuter sedan

Knorr-Bremse säljer svenska Swedtrac

Knorr-Bremse Nordic Rail Services, ett dotterbolag inom Knorr-Bremse, säljer sin Swedtrac-verksamhet till Stadler. Transaktionen väntas slutföras under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Bank of America stiger i förhandeln efter rapport

Bank of America redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,47 dollar för det fjärde kvartalet 2017. Analytikernas förväntningar var ett justerat resultat på 0,45 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 45 minuter sedan

Mindre justeringar i asylprognos

Migrationsverket justerar ner prognosen för antalet asylsökande under 2017. I oktober spådde myndigheten att 80.000 asylärenden skulle avgöras under 2017.

DI - 30 minuter sedan

EU varnar för bitcoin: "Ingen riktig valuta"

EU uppmanar övervakande myndigheter att uppdatera sina varningar om kryptovalutor. Det sade Vanessa Mock, EU:s talesperson för finansiella frågor, skatte- och tullfrågor, vid en pressbriefing på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Svensk EU-seger om biobränsle

Trots svensk oro på förhand ger EU-parlamentet tummen upp för både stubbar och tallolja som förnybara bränslen. "Seger för skogen", twittrar svenske ledamoten Christofer Fjellner (M) från omröstningen i Strasbourg..

DI - 15 minuter sedan

Avanzas vd: Bolåneerbjudande kan bli "stor succé"

Efterfrågan för nätbanken och mäklaraktören Avanzas breddade bolåneerbjudande tillsammans med Stabelo har varit högre än förväntat. Den stora lanseringen under innevarande kvartal kan tänkas bli en "stor succé". Det säger Avanzas vd Rikard Josefson till Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Miramax intresserade av att köpa Weinstein Company

Miramax uppges vara intresserade av att köpa upp det hårt åtgångna filmbolaget Weinstein Company, skriver Los Angeles Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.