DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 00:24

DI - 10 jan 18 kl. 17:41

Tobias Wikström: Göteborg borde ha sin lyckligaste tidLEDARE. Det finns ett stort mörkertal av positiva göteborgare. Den formuleringen finns i en rapport från Västsvenska handelskammaren. Och det är goda nyheter, för det innebär att Göteborg har en chans att rycka upp sig. Det är ju här nyckeln till hela landets tillväxt finns..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wikström, Ledare, Västsvenska, Göteborg

Dela artikeln

467 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobias, Wikström, Göteborg, bordeha sin , lyckligaste, tid
DI - 11 nov 16 kl. 21:00

Tobias Wikström: En tidsresa borde göra oss till optimister

LEDARE. Tänk om man kunde flytta sig några decennier framåt i tiden. Hur skulle världen se ut?

DI - 28 apr 17 kl. 17:46

Tobias Wikström: KD-budgeten populistisk på ovanligt sätt

LEDARE. Den tredje alliansbudgeten presenterades på fredagen. Den borde tilldra sig extra stort intresse, eftersom det är KD som tydligast har velat gå fram med en gemensam alliansbudget..

DI - 27 jun 17 kl. 21:10

Tobias Wikström: Akut behov av incitament för nyanlända

LEDARE. Nyanlända män utan färdig grundskola får jobb i större utsträckning än högskoleutbildade nyanlända kvinnor. Andelen nyanlända som går vidare till studier är lägre ju mindre utbildning personerna hade från början.

DI - 08 feb 18 kl. 19:32

Tobias Wikström: Höginkomsttagare betalar mest i välfärden

LEDARE. Vad får vi för skattepengarna? Kanske borde Leif Östling ha formulerat sig så i stället för att använda ordet "jag".

DI - 15 mar 18 kl. 19:30

Tobias Wikström: Övervärdera inte det blocköverskridande

LEDARE. Statsminister Stefan Löfven vill se en bred skattereform om han vinner valet. Det beskedet gav han på torsdagen i Dagens industris serie av partiledarintervjuer.

DI - 03 feb 17 kl. 12:22

Tobias Wikström: Annie Lööf bör inte lura väljarna

LEDARE. När Annie Lööf på fredagen öppnade sitt partis kommundagar i Göteborg talade hon om centrala centervärderingar. Landsbygden, företagande och valfrihet..

DI - 09 apr 17 kl. 15:21

Tobias Wikström: (S)äkerhetspartiet

LEDARE. Statsministerns tal blev ett dygn försenat på grund av fredagens attentat i Stockholm. Och när Stefan Löfven på söndagseftermiddagen gick upp på podiet på Svenska Mässan i Göteborg var det för att hålla ett tal präglat av det som hade hänt på Drottninggatan..

GT - 28 jul 16 kl. 22:31

Tobias Hysén: "Ja, det borde ha varit straff"

I underläge, 0–1, föll Tobias Hysén i straffområdet och IFK Göteborg ropade efter straff. Men den skotska domaren valde i stället att varna Blåvitt-anfallaren. Fel, menar Hysén.

DI - 22 aug 18 kl. 19:44

Tobias Wikström: S borde medge regeringens svaga ställning

Med 17 dagar till valet börjar det bli möjligt att urskilja de respektive partiledarnas strategier för utfrågningar i radio och tv. Häromdagen var det statsminister Stefan Löfvens tur i SVT..

Expressen - 10 aug 14 kl. 11:12

Wikström: Räkna med tändvätska mot MFF

Champions League-playoff och överlägsen serie- ledning. Malmö FF är precis där IFK Göteborg borde vara. I dag är Blåvitts enda chans att ens få en syl i vädret i kampen om vilken som är Sveriges största klubb..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 1 timme sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 3 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 4 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 4 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 5 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 5 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 5 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 6 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 6 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.