DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 13:52

DI - 10 jan 18 kl. 15:12

Topplistan: Här är de säkraste bilarnaVilka bilar var säkrast i sin klass förra året? Nu finns svaret när den europeiska säkerhetsorganisationen Euro NCAP har släppt topplistan för 2017. Volvo XC60 kniper en plats och Volkswagen slår till med tre klassvinnare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Euro NCAP, XC60, Volkswagen

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TopplistanHär är de , säkraste, bilarna
Dagens PS - 13 jan 18 kl. 08:05

SAS och Finnair bland världens säkraste

Flygbolagen ligger på 20-i-topplistan. Det australiska företaget Airlineratings.com rankar varje år de säkraste och farligaste flygbolagen, skriver Expressens Allt om resor.

Dagens PS - 10 jan 17 kl. 08:04

Världens 20 säkraste flygbolag 2017

DagensPS.se berättade i sensomras om flygbolaget som korats till världens sämsta. Vi har även skrivit om världens sämsta flygplatser.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

LISTA: Här är världens 10 säkraste flygbolag

Tyska JACDEC (Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre) har korat världens säkraste flygbolag. Här är topplistan!.

DI - 10 jan 14 kl. 19:52

Kineser gör säkraste bilen

En helt ny kinesisk bil är den säkraste bilen i sin klass. Det visar topplistan över de bilar som testades under 2013..

SvD - 03 jan 11 kl. 14:10

Här är de mest sålda bilarna

Se hela topplistan för 2010. Rekordmånga nyregistreringar av personbilar under förra året..

HBL - 06 jan 15 kl. 12:57

Full gas hos USA:s bilförsäljare

Över 16,5 miljoner bilar såldes i USA förra året, framgår när decembersiffrorna nu är klara. Återhämtningen efter finanskrisen anses därmed fullbordad. Supermiljöbilarna sätter nya rekord, men har ändå bara en marknadsandel på 0,7 procent.

DI - 08 jan 14 kl. 20:26

Folksams favoriter i bilparken

Försäkringsbolaget Folksam har valt ut de säkraste och miljövänligaste bilmodellerna för 2014. Volvo är en biltillverkare som platsar på topplistan..

Affärsvärlden - 04 mar 13 kl. 08:41

Populära bilar 2012

Förra året såldes närmare 300 000 nya personbilar i Sverige. Och diesel- och miljöbilarna slog nya rekord. Spana in topplistan här..

YA - 22 jul 13 kl. 08:00

En taklös njutning

Foto: Mark Hanlon
I Ystad finns 2,28 procent taklösa bilar per invånare. Det ger en topplats i cabtäthet i Sverige.?Jag kan tänka mig att det hänger ihop med vädret.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga bilar såldes i Sverige 2017

Bilförsäljningen i Europa tappade fart på slutet av året och gick ner med nära 5 procent i december. Men för helåret 2017 var det fjärde året med uppgång och 15-miljonersgränsen sprängdes för första gången sedan 2007..

DI - 1 timme sedan

Skanska kan inte utesluta uppsägningar i Sverige

Byggbolaget Skanska kan inte utesluta att en del av de 3.000 anställda som kommer att få gå finns i Sverige. Samtidigt betonar den avgående finanschefen Peter Wallin att den svenska verksamheten går bra..

DI - 1 timme sedan

Bitcoin handlas under 10.000 dollar

Bitcoin handlas på onsdagseftermiddagen under 10.000 dollar för första gången sedan månadsskiftet november-december 2017..

DI - 1 timme sedan

Knorr-Bremse säljer svenska Swedtrac

Knorr-Bremse Nordic Rail Services, ett dotterbolag inom Knorr-Bremse, säljer sin Swedtrac-verksamhet till Stadler. Transaktionen väntas slutföras under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Bank of America stiger i förhandeln efter rapport

Bank of America redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,47 dollar för det fjärde kvartalet 2017. Analytikernas förväntningar var ett justerat resultat på 0,45 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 45 minuter sedan

Mindre justeringar i asylprognos

Migrationsverket justerar ner prognosen för antalet asylsökande under 2017. I oktober spådde myndigheten att 80.000 asylärenden skulle avgöras under 2017.

DI - 45 minuter sedan

EU varnar för bitcoin: "Ingen riktig valuta"

EU uppmanar övervakande myndigheter att uppdatera sina varningar om kryptovalutor. Det sade Vanessa Mock, EU:s talesperson för finansiella frågor, skatte- och tullfrågor, vid en pressbriefing på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Svensk EU-seger om biobränsle

Trots svensk oro på förhand ger EU-parlamentet tummen upp för både stubbar och tallolja som förnybara bränslen. "Seger för skogen", twittrar svenske ledamoten Christofer Fjellner (M) från omröstningen i Strasbourg..

DI - 30 minuter sedan

Avanzas vd: Bolåneerbjudande kan bli "stor succé"

Efterfrågan för nätbanken och mäklaraktören Avanzas breddade bolåneerbjudande tillsammans med Stabelo har varit högre än förväntat. Den stora lanseringen under innevarande kvartal kan tänkas bli en "stor succé". Det säger Avanzas vd Rikard Josefson till Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Miramax intresserade av att köpa Weinstein Company

Miramax uppges vara intresserade av att köpa upp det hårt åtgångna filmbolaget Weinstein Company, skriver Los Angeles Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.