Mobil > Teknik

Monday, 24 September, 03:29

Mobil - 10 jan 18 kl. 14:55

Här är roboten som ska hjälpa dig somnaEn av fem personer har problem med sömnen. Att det finns en marknad för den nederländska sömnroboten Somnox råder det således inget tvivel om. Produkten har nu presenterats närmare i samband med CES-mässan i Las Vegas..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Somnox, CES, Las Vegas

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är robotensom ska , hjälpadig , somna
Nyteknik - 07 feb 17 kl. 16:03

Vinnande roboten hjälper dig att somna

Robotar kan utföra industrins monotona uppgifter. Eller hjälpa dig att somna..

YLE - 11 dec 15 kl. 04:30

Roboten, människans bästa vän?

En robot som ska underlätta vardagen för äldre och funktionshindrade håller nu på att testas i Finland. Roboten är ingen vårdare, utan mer en god vän som alltid ställer upp. Idén kommer från Frankrike och företaget Robosoft.

Expressen - 13 maj 13 kl. 16:58

Här är roboten som ska hjälpa de äldre

Hobbit ska hjälpa äldre att hämta medicin och leta efter saker. Under våren har tester gjorts i Lund. Nästa år ska roboten flytta in i de äldres hem.

DI - 21 okt 15 kl. 21:37

Carrefour tar in roboten Pepper som kundrådgivare

Roboten Pepper gjorde under tisdagen premiär i Europa i en fransk Carrefour-butik, skriver Japan Times. Roboten kan bland annat hjälpa kunder att hitta varor och föreslå recept..

Expressen - 09 jul 12 kl. 08:49

Roboten ska lösa Östersjömysteriet

Här är den svenskutvecklade roboten som ska hjälpa dykarna att lösa Östersjömysteriet. I dag ger sig dykarna i Ocean X Team återigen ner för att undersöka den mystiska cirkeln på havsbotten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här sköter roboten Ray parkeringen av din bilParkering

Flygplatsen i Düsseldorf är en av de största flygplatserna i Tyskland och där testas det nu ett helt nytt parkeringssystem. Det blir snabbt, flexibelt och modernt, skriver Daily Mail.En robot vid namn "Ray" utvecklades för att kunna hjälpa de förare som har svårt att parkera i trånga utrymmen.

BT - 30 jan 17 kl. 13:30

TV: Se roboten i det nya parkeringshuset i Borås

Roboten Qompis ska hjälpa boråsarna att parkera i Pallashusets parkering..

UNT - 12 maj 17 kl. 16:07

UNT TV: Här dansar roboten Pepper

På Ronald McDonalds hus i Uppsala fick barnen ett speciellt besök på fredagen – den dansanta roboten Pepper, som utvecklas för att kunna hjälpa barn på sjukhus..

Nyteknik - 11 okt 17 kl. 09:35

Här är roboten som ska hjälpa folk i nöd

En livräddare – av tuffaste slag. Hondas E2-DR är hjälpen man ska skicka till platser dit levande människor inte kan nå. Se hur roboten tacklar katastrofområden.

GöteborgsPosten - 28 apr 18 kl. 08:18

Låt den rätte komma in – så kan robotar hjälpa dig hitta en partner

Jakten är vild. Roboten Lara, senaste tillskottet på dejtingmarknaden, ska hjälpa dig att hitta din ultimata partner bland dagens alla valmöjligheter. Har det blivit lättare eller svårare att hitta en kärleksrelation som varar, och vart är vi egentligen på väg?

SvD - 31 jul 15 kl. 10:32

Roboten som går på vatten

Genom att efterlikna insekten skräddarens hoppteknik, har forskare tagit fram en liten robot som de hoppas ska kunna hjälpa till att hitta överlevande efter katastrofer till havs..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - I förrgår: 14:40

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Mobil - I förrgår: 14:47

Uppgifter: Facebook presenterar sin videochatt-enhet Portal nästa vecka

Redan i början av året kom uppgifter om att Facebook stod i begrepp att lansera en hårdvaru-enhet för videochatt, kallad Portal. Den sköts dock upp – sannolikt till följd av Cambridge Analytica-skandalen – men ska nu vara på gång att presenteras under nästa vecka, enligt ett färskt rykte..

Mobil - I förrgår: 12:15

Xiaomis spelmobil Black Shark testad

Jag är osäker på om det finns något behov av en särskild spelmobil, men är du säker är Xiaomi Black Shark ett utmärkt val..

Mobil - I förrgår: 11:14

Nu blir det möjligt att köpa betalappar till Androidmobiler för barn

Google har släppt funktionen Familjebibliotek i Sverige, vilket löser problemet att minderåriga Androidanvändare sedan en tid inte kunnat installera betalappar på sina mobiler..

Mobil - I förrgår: 09:36

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - I förrgår: 09:20

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - 20 sep 18 kl. 16:10

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - 20 sep 18 kl. 15:13

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - 20 sep 18 kl. 14:55

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.