Mobil > Teknik

Tuesday, 19 June, 10:47

Mobil - 10 jan 18 kl. 14:55

Här är roboten som ska hjälpa dig somnaEn av fem personer har problem med sömnen. Att det finns en marknad för den nederländska sömnroboten Somnox råder det således inget tvivel om. Produkten har nu presenterats närmare i samband med CES-mässan i Las Vegas..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Somnox, CES, Las Vegas

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är robotensom ska , hjälpadig , somna
Nyteknik - 07 feb 17 kl. 16:03

Vinnande roboten hjälper dig att somna

Robotar kan utföra industrins monotona uppgifter. Eller hjälpa dig att somna..

YLE - 11 dec 15 kl. 04:30

Roboten, människans bästa vän?

En robot som ska underlätta vardagen för äldre och funktionshindrade håller nu på att testas i Finland. Roboten är ingen vårdare, utan mer en god vän som alltid ställer upp. Idén kommer från Frankrike och företaget Robosoft.

Expressen - 13 maj 13 kl. 16:58

Här är roboten som ska hjälpa de äldre

Hobbit ska hjälpa äldre att hämta medicin och leta efter saker. Under våren har tester gjorts i Lund. Nästa år ska roboten flytta in i de äldres hem.

DI - 21 okt 15 kl. 21:37

Carrefour tar in roboten Pepper som kundrådgivare

Roboten Pepper gjorde under tisdagen premiär i Europa i en fransk Carrefour-butik, skriver Japan Times. Roboten kan bland annat hjälpa kunder att hitta varor och föreslå recept..

Expressen - 09 jul 12 kl. 08:49

Roboten ska lösa Östersjömysteriet

Här är den svenskutvecklade roboten som ska hjälpa dykarna att lösa Östersjömysteriet. I dag ger sig dykarna i Ocean X Team återigen ner för att undersöka den mystiska cirkeln på havsbotten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här sköter roboten Ray parkeringen av din bilParkering

Flygplatsen i Düsseldorf är en av de största flygplatserna i Tyskland och där testas det nu ett helt nytt parkeringssystem. Det blir snabbt, flexibelt och modernt, skriver Daily Mail.En robot vid namn "Ray" utvecklades för att kunna hjälpa de förare som har svårt att parkera i trånga utrymmen.

BT - 30 jan 17 kl. 13:30

TV: Se roboten i det nya parkeringshuset i Borås

Roboten Qompis ska hjälpa boråsarna att parkera i Pallashusets parkering..

UNT - 12 maj 17 kl. 16:07

UNT TV: Här dansar roboten Pepper

På Ronald McDonalds hus i Uppsala fick barnen ett speciellt besök på fredagen – den dansanta roboten Pepper, som utvecklas för att kunna hjälpa barn på sjukhus..

Nyteknik - 11 okt 17 kl. 09:35

Här är roboten som ska hjälpa folk i nöd

En livräddare – av tuffaste slag. Hondas E2-DR är hjälpen man ska skicka till platser dit levande människor inte kan nå. Se hur roboten tacklar katastrofområden.

GöteborgsPosten - 28 apr 18 kl. 08:18

Låt den rätte komma in – så kan robotar hjälpa dig hitta en partner

Jakten är vild. Roboten Lara, senaste tillskottet på dejtingmarknaden, ska hjälpa dig att hitta din ultimata partner bland dagens alla valmöjligheter. Har det blivit lättare eller svårare att hitta en kärleksrelation som varar, och vart är vi egentligen på väg?

SvD - 31 jul 15 kl. 10:32

Roboten som går på vatten

Genom att efterlikna insekten skräddarens hoppteknik, har forskare tagit fram en liten robot som de hoppas ska kunna hjälpa till att hitta överlevande efter katastrofer till havs..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Första intrycket: Youtube Music och Youtube Premium lanserat i Sverige

Googles nya musiktjänst Youtube Music finns nu i Sverige. Vi har kollat in tjänsten..

Mobil - 1 timme sedan

Tips: Fyra headset till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - 1 timme sedan

Nytt patent skvallrar om planer på kantfri Huawei-telefon

Huawei har tagit patent på en lösning som medger en smartphone-skärm som täcker nästan hela framsidan av en telefon. Nu hoppas vi förstås på att teknologin har applicerats på det kommande flaggskeppet Mate 20..

Mobil - 18 timmar sedan

Motorola tar patent på lösning för böjbara skärmar som deformeras

Det är inte bara Samsung som har planer på en smartphone med böjbar skärm. Även Motorola jobbar ihärdigt på saken och har nu tilldelats ett patent på en teknologi som råder bot på skärmdeformationer..

Mobil - 20 timmar sedan

Sonos öppna för att förse sina högtalare med Siri

I dagsläget finns Amazons AI-assistent Alexa på en rad externa plattformar, däribland för Sonos multirumshögtalare. Och där kan även Apples motsvarighet Siri komma att dyka upp på sikt..

Mobil - Igår: 10:17

Tips: Tre högtalare till sommaren

Ska du på utlandsresa i sommar, komma i form, rusta upp sommarstugan eller bara hänga i stadens parker? Oavsett vilket har vi tips på mobiltillbehör..

Mobil - Igår: 08:55

Sony arbetar med ny hemskärmsapp

En Sonyanställd har förtydligat varför man slutar utveckla Xperia Home..

Mobil - Igår: 08:50

Var ”Project V” en tidig Samsung-prototyp på en vikbar telefon?

Ett antal bilder som påstås föreställa en tidig vikbar telefon med dubbla skärmar från Samsung har nu fått spridning på nätet. Enligt obekräftade uppgifter handlar det om en prototyp som gick under kodnamnet ”Project V”..

Mobil - Igår: 08:35

”Apple tror mest på billiga LCD-versionen av årets Iphone-enheter”

Apple förväntas släppa hela tre Iphone-modeller i höst, varav två är uppföljare till Iphone X och utrustade med OLED-skärmar. Men enligt färska uppgifter från leverantörer så ska Apple tro mer på den enklare budgetmodellen med LCD-skärm..

Mobil - 15 jun 18 kl. 12:49

var femte svensk bokar resan med mobilen

Enligt siffror från researrangören Tui bokar ökar andelen svenskar som bokar resan i mobilen snabbt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.