Mobil > Teknik

Saturday, 17 March, 05:29

Mobil - 10 jan 18 kl. 14:55

Här är roboten som ska hjälpa dig somnaEn av fem personer har problem med sömnen. Att det finns en marknad för den nederländska sömnroboten Somnox råder det således inget tvivel om. Produkten har nu presenterats närmare i samband med CES-mässan i Las Vegas..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Somnox, CES, Las Vegas

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är robotensom ska , hjälpadig , somna
Nyteknik - 07 feb 17 kl. 16:03

Vinnande roboten hjälper dig att somna

Robotar kan utföra industrins monotona uppgifter. Eller hjälpa dig att somna..

YLE - 11 dec 15 kl. 04:30

Roboten, människans bästa vän?

En robot som ska underlätta vardagen för äldre och funktionshindrade håller nu på att testas i Finland. Roboten är ingen vårdare, utan mer en god vän som alltid ställer upp. Idén kommer från Frankrike och företaget Robosoft.

Expressen - 13 maj 13 kl. 16:58

Här är roboten som ska hjälpa de äldre

Hobbit ska hjälpa äldre att hämta medicin och leta efter saker. Under våren har tester gjorts i Lund. Nästa år ska roboten flytta in i de äldres hem.

DI - 21 okt 15 kl. 21:37

Carrefour tar in roboten Pepper som kundrådgivare

Roboten Pepper gjorde under tisdagen premiär i Europa i en fransk Carrefour-butik, skriver Japan Times. Roboten kan bland annat hjälpa kunder att hitta varor och föreslå recept..

Expressen - 09 jul 12 kl. 08:49

Roboten ska lösa Östersjömysteriet

Här är den svenskutvecklade roboten som ska hjälpa dykarna att lösa Östersjömysteriet. I dag ger sig dykarna i Ocean X Team återigen ner för att undersöka den mystiska cirkeln på havsbotten..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här sköter roboten Ray parkeringen av din bilParkering

Flygplatsen i Düsseldorf är en av de största flygplatserna i Tyskland och där testas det nu ett helt nytt parkeringssystem. Det blir snabbt, flexibelt och modernt, skriver Daily Mail.En robot vid namn "Ray" utvecklades för att kunna hjälpa de förare som har svårt att parkera i trånga utrymmen.

BT - 30 jan 17 kl. 13:30

TV: Se roboten i det nya parkeringshuset i Borås

Roboten Qompis ska hjälpa boråsarna att parkera i Pallashusets parkering..

UNT - 12 maj 17 kl. 16:07

UNT TV: Här dansar roboten Pepper

På Ronald McDonalds hus i Uppsala fick barnen ett speciellt besök på fredagen – den dansanta roboten Pepper, som utvecklas för att kunna hjälpa barn på sjukhus..

Nyteknik - 11 okt 17 kl. 09:35

Här är roboten som ska hjälpa folk i nöd

En livräddare – av tuffaste slag. Hondas E2-DR är hjälpen man ska skicka till platser dit levande människor inte kan nå. Se hur roboten tacklar katastrofområden.

SvD - 31 jul 15 kl. 10:32

Roboten som går på vatten

Genom att efterlikna insekten skräddarens hoppteknik, har forskare tagit fram en liten robot som de hoppas ska kunna hjälpa till att hitta överlevande efter katastrofer till havs..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 13 timmar sedan

Mobilens batteri: Det här gäller och så får du batteriet att räcka längre

Mobilens batteri åldras för varje laddning, men använder du det på rätt sätt kan du få det att räcka längre..

Mobil - 14 timmar sedan

Bild som påstås föreställa HTC U12 Plus läcker ut

HTC:s nya flaggskeppsenhet U12 Plus ska inte offentliggöras förrän tidigast i maj, men specifikationerna på enheten har redan läckt ut. Och nu tycks vi av allt att döma även ha fått veta hur telefonen ser ut. Detta då den notoriske techläckaren Evan Blass nu publicerat en bild på enheten som förvisso inte håller högsta kvalitet, men som ändå avslöjar en hel del..

Mobil - 14 timmar sedan

Rykte: Iphone-tillverkare använde otillåtna delar

Enligt rapporter från källor som påstås ha insyn i saken ska Iphone-tillverkaren Wistron, vid tillverkningen av Iphone 8 Plus, ha använt komponenter som Apple inte godkänt. Wistron säger att man inte kommenterar uppgifter som rör specifika kunder, men förnekar att något driftstopp ska ha ägt rum till följd av den påstådda upptäckten..

Mobil - 17 timmar sedan

Huawei skickar ut Android 8.0-uppdatering till P10

Efter flera månaders betatestande har Huawei nu börjat skicka ut Android 8.0 till P10 och P10 Plus..

Mobil - 18 timmar sedan

Ionic uppdateras till Fitbit OS 2.0

Fitbit har börjat rulla ut en ny systemversion till sin sportklocka Ionic..

Mobil - 20 timmar sedan

Officiellt: Nu har Android Wear blivit Wear OS

För några dagar sedan kom tecken som tydde på att Android Wear var på väg att byta namn till Wear OS. Nu är det hela officiellt, och enligt Google beror namnbytet på att man vill spegla användarklientelet bättre än vad det gamla namnet gjorde..

Mobil - 20 timmar sedan

Facebook Lite nu släppt i fler i-länder

Facebook Lite – det vill säga den avskalade och resurssnålare varianten av Facebooks mobil-app – var ursprungligen ämnad för så kallade utvecklingsmarknader. Men nu har appen släppts i ett flertal i-länder, då Facebook konstaterat att även rika länder lider av dålig uppkoppling här och var..

Mobil - Igår: 15:23

Smarta cykelhjälmen börjar säljas i Sverige

Den smarta cykelhjälmen Witt by Livall har fått en del uppmärksamhet på IFA- och CES-mässorna, och snart börjar den säljas i Sverige..

Mobil - Igår: 15:08

Youtube kontrar konspirations-klipp med Wikipedia-länkar

Youtubes vd Susan Wojcicki har i samband med SXSW-festivalen i Austin, Texas meddelat att Youtube nu ska vidta åtgärder mot spridningen av vilseledande och felaktig information på plattformen. Detta genom att förse exempelvis konspirationsvideo-klipp med Wikipedialänkar. Till Wikimedias förvåning har dock Youtube inte pratat med dem om saken..

Mobil - Igår: 14:46

Broadcom drar tillbaka sitt bud på Qualcomm

Det blir av allt att döma ingen affär mellan halvledarjätten Broadcom och den amerikanska chippgiganten Qualcomm. Broadcom har nu formellt dragit tillbaka sitt bud och ger därmed upp försöken att köpa Qualcomm. Detta i kölvattnet av att Donald Trump satt stopp för saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.