DI > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 10:46

Liknande nyheter

Taggar: Whiskyfondenfår , klartecken, noteras, NGM
DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – går in på börsen

Sveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond går in på börsen. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..

Affärsvärlden - 15 mar 16 kl. 12:11

NGM-börsen: Tio bolag går mot notering

NGM-börsen bedömer att man har runt tiotalet bolag som kan vara på väg att noteras vid bolagets två olika marknadsplatser, NGM Equity och Nordic MTF, framöver..

DI - 08 jun 16 kl. 10:21

Three Gates gör emission inför NGM-notering

Three Gates har ansökt om att noteras på NGM Nordic MTF i början av augusti 2016 och gör i samband med det en nyemission om 12 miljoner kronor..

Realtid - 15 nov 16 kl. 00:00

Nya noteringsmöjligheter för finska bolag på NGM-börsen

Finska bolag kan nu noteras på NGM Equity, Nordic MTF samt på Nordic Pre Market..

DI - 28 aug 17 kl. 09:34

Varningsljus på NGM

Intresset för Topright Nordics ljusteknik och digitala glaslösningar har ökat ordentligt under året. Nu ska bolaget noteras på NGM och göra en nyemission för att få in investeringskapital..

DI - 21 feb 18 kl. 08:35

GoldBlue AB (publ) noteras idag den 21 februari 2018 på NGM Nordic MTF

Idag har GoldBlue AB (publ) sin första handelsdag på NGM Nordic MTF. Bolaget genomförde en väl övertecknad spridningsemission om 24 MSEK under december 2017. GoldBlues aktie kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF och teckningsoptionen kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF TO1.

Affärsvärlden - 22 mar 17 kl. 14:06

Då noteras Prolight Diagnostics

Prolight Diagnostics noteras på NGM den 31 mars 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 05:01

Gängmän enligt BRÅ: Lättkränkta, otrogna och panka

Vad är organiserad brottslighet? Ja, det är inte helt enkelt att definiera, konstaterar Brottsförebyggande råndet (BRÅ) i en färsk rapport. Där noteras att det "är ett fenomen i tiden" men så svårt att fastställ att rapporten i rubriceras "Kriminella nätverk och grupperingar"..

Realtid - 14 sep 17 kl. 11:26

Real Holding obs-noteras

Efter kallelsen till extrastämman har NGM-börsen beslutat att med omedelbar verkan placera aktierna under observation..

News55 - 15 maj 17 kl. 14:33

News55 genomför spridningsemission och ansöker om listning på NGM Nordic MTF

Emissionen har en teckningskurs på 25 SEK per aktie. I samband med emissionen har bolaget ansökt om listning av aktier på NGM Nordic MTF. Den 16 maj deltar News55 AB på NGM Live.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Draghi: ECB "tålmodiga" om första räntehöjning

ECB kommer att vara tålmodiga när de bestämmer timingen för den första räntehöjningen, och ha ett gradvist tillvägagångssätt därefter. Marknaden prissättning ligger i stort i linje med ECB:s intentioner. .

DI - 15 minuter sedan

EU-smocka mot Le Pen – tvingas betala miljoner

Ledaren för det EU-kritiska och främlingsfientliga franska partiet Nationell samling, Marine Le Pen, ska betala tillbaka 300.000 euro, motsvarande drygt 3 miljoner kronor, till EU-parlamentet. Det beslutar EU-domstolen..

DI - 30 minuter sedan

Stort sug efter ekologiskt – försäljningen klättrar

Omställningen till ekologisk odling och försäljningen av ekologiska produkter ökar stadigt. "Ekonomiska kalkyler visar att det är lönsamt att odla ekologiskt", säger Johan Ascard, samordnare och rådgivare på Jordbruksverket..

DI - 30 minuter sedan

Napoleons hatt såld på auktion

En av Napoleons ikoniska hattar har under måndagen klubbats på auktion för 400.000 dollar, motsvarande drygt 3,5 miljoner kronor. Hatten sägs ha blivit hämtad från slagfältet efter nederlaget vid Waterloo för 203 år sedan, skriver New York Times..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på tullskraj börs

Stockholmsbörsen backade när handeln drogs igång på tisdagen. Det tilltagande globala ordkriget om nya importtullar bidrog till nedgångar världen över. .

DI - 30 minuter sedan

Boverket: Byggandet bromsar ytterligare

Boverket sänker sin prognos för bostadsbyggandet i år.  Det framgår av en ny prognos från Boverket..

DI - 45 minuter sedan

Ökat handelsöverskott i euroområdet

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 28,4 miljarder euro i april. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 45 minuter sedan

Kina ryter till mot USA

USA bör upphöra med sina skadliga ord och handlingar. Kina vill inte ha ett handelskrig men är heller inte rädda för ett sådant. Det sade Geng Shuang, talesperson för Kinas utrikesdepartement, på tisdagen enligt Reuters..

DI - 1 timme sedan

Nya favoriter in på Handelsbankens småbolagslista

Leo Vegas, Lifco och Scandic Hotels letar sig in på Handelsbankens småbolagslista, som består av åtta små och medelstora favoritbolag, på bekostnad av Kindred, Addtech och Bravida som alla petas..

DI - 1 timme sedan

Riksgälden spår högre överskott för statens betalningar

Riksgälden spår att statens betalningar kommer att visa ett överskott på 90 miljarder kronor 2018 och ett överskott på 69 miljarder kronor för 2019.  Det skriver Riksgäldskontoret i ett pressmeddelande på tisdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.