DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 18:23

DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – noteras på NGMSveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond noteras. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NGM, The Single Malt Fund, Nordic Growth Market

Dela artikeln

290 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Whiskyfondenfår , klartecken, noteras, NGM
DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – går in på börsen

Sveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond går in på börsen. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..

Affärsvärlden - 15 mar 16 kl. 12:11

NGM-börsen: Tio bolag går mot notering

NGM-börsen bedömer att man har runt tiotalet bolag som kan vara på väg att noteras vid bolagets två olika marknadsplatser, NGM Equity och Nordic MTF, framöver..

DI - 08 jun 16 kl. 10:21

Three Gates gör emission inför NGM-notering

Three Gates har ansökt om att noteras på NGM Nordic MTF i början av augusti 2016 och gör i samband med det en nyemission om 12 miljoner kronor..

Realtid - 15 nov 16 kl. 00:00

Nya noteringsmöjligheter för finska bolag på NGM-börsen

Finska bolag kan nu noteras på NGM Equity, Nordic MTF samt på Nordic Pre Market..

DI - 28 aug 17 kl. 09:34

Varningsljus på NGM

Intresset för Topright Nordics ljusteknik och digitala glaslösningar har ökat ordentligt under året. Nu ska bolaget noteras på NGM och göra en nyemission för att få in investeringskapital..

Affärsvärlden - 22 mar 17 kl. 14:06

Då noteras Prolight Diagnostics

Prolight Diagnostics noteras på NGM den 31 mars 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 05:01

Gängmän enligt BRÅ: Lättkränkta, otrogna och panka

Vad är organiserad brottslighet? Ja, det är inte helt enkelt att definiera, konstaterar Brottsförebyggande råndet (BRÅ) i en färsk rapport. Där noteras att det "är ett fenomen i tiden" men så svårt att fastställ att rapporten i rubriceras "Kriminella nätverk och grupperingar"..

Realtid - 14 sep 17 kl. 11:26

Real Holding obs-noteras

Efter kallelsen till extrastämman har NGM-börsen beslutat att med omedelbar verkan placera aktierna under observation..

News55 - 15 maj 17 kl. 14:33

News55 genomför spridningsemission och ansöker om listning på NGM Nordic MTF

Emissionen har en teckningskurs på 25 SEK per aktie. I samband med emissionen har bolaget ansökt om listning av aktier på NGM Nordic MTF. Den 16 maj deltar News55 AB på NGM Live.

Realtid - 25 feb 14 kl. 09:58

Klartecken för SAS-obligation

Obligationslånet uppgår till ett belopp om 1,6 miljarder kronor och ska noteras på Frankfurtbörsen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA-börser: Läkemedelsjätten Merck tar täten

De ledande amerikanska aktieindexen inledde tisdagen högre, även om de backade från sina öppningsnivåer, efter att har varit stängda på måndagen..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Tredje dagen på minus

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på tisdagen för tredje handelsdagen i rad, där ett antal vinstvarningar från olika sektorer ingav viss oro inför den annalkande rapportperioden. Net Ent och Scandic pressades kraftigt av sina, medan reaktionen i Billerud Korsnäs-aktien tydde på ett luttrat ägarkollektiv..

DI - 45 minuter sedan

Dubbelsmäll för Carl-Henric Svanberg

Det blev ingen toppentisdag för Carl-Henric Svanberg.  Samma morgon skrev telekomkoncernen Ericsson och oljejätten BP ned vardera 14 miljarder - kopplade till svenskens misslyckanden..

DI - 45 minuter sedan

Nordenbörser: Pandorarekyl gav dansk ledartröja

De nordiska grannbörserna utvecklades positivt på tisdagen, med undantag för Helsingfors som sjönk något. Det regionala samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,3 procent till 992 strax före stängning..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Frankfurt klättrade

De större europeiska börserna uppvisade en blandad utveckling under tisdagen. Det regionala samlingsindexet Stoxx Europe 600 hade vid 17-tiden stigit beskedliga 0,1 procent..

DI - 1 timme sedan

Tennislegendarens miljontvist överklagas

Tennislegendaren Stefan Edberg och hans affärskompanjon Fredrik Svensson anklagades för brott mot aktiebolagslagen. De segrade i Västmanlands tingsrätt, men nu överklagas domen till hovrätten..

DI - 1 timme sedan

EU: Senast då ska alla plastförpackningar återvinnas

Alla plastförpackningar i EU ska kunna återvinnas senast 2030. Företags återvinning av plastavfall ska bli lönsam. Vidare ska kvalitetsstandarder för återvunnen plast införas i EU för att underlätta handel med plast som råvara..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: ECB fick euron att vända ner

Euron vände något nedåt mot dollarn i tisdagens handel efter tre dagar med markanta uppgångar. Europeiska statspappersräntor handlades samtidigt något lägre i längre löptider än på måndagen..

DI - 1 timme sedan

Fler pappor tar ut föräldraledighet

Männen fortsätter att vara hemma med barnen i allt större utsträckning. Förra året tog papporna ut i snitt 27,9 procent av föräldraledigheten, en ökning med nästan en procentenhet jämfört med året innan..

DI - 2 timmar sedan

Peter Fellman: Trump nära stupet

NEW YORK Spelet kring budgetstupet och muren mot Mexiko når nya höjder. Donald Trump använder alla knep för att få demokraterna att godkänna bygget i utbyte mot uppehållstillstånd för 680.000 barn till illegala invandrare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.