DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:29

DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – noteras på NGMSveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond noteras. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NGM, The Single Malt Fund, Nordic Growth Market

Dela artikeln

384 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Whiskyfondenfår , klartecken, noteras, NGM
DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – går in på börsen

Sveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond går in på börsen. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..

Affärsvärlden - 15 mar 16 kl. 12:11

NGM-börsen: Tio bolag går mot notering

NGM-börsen bedömer att man har runt tiotalet bolag som kan vara på väg att noteras vid bolagets två olika marknadsplatser, NGM Equity och Nordic MTF, framöver..

DI - 08 jun 16 kl. 10:21

Three Gates gör emission inför NGM-notering

Three Gates har ansökt om att noteras på NGM Nordic MTF i början av augusti 2016 och gör i samband med det en nyemission om 12 miljoner kronor..

Realtid - 15 nov 16 kl. 00:00

Nya noteringsmöjligheter för finska bolag på NGM-börsen

Finska bolag kan nu noteras på NGM Equity, Nordic MTF samt på Nordic Pre Market..

DI - 28 aug 17 kl. 09:34

Varningsljus på NGM

Intresset för Topright Nordics ljusteknik och digitala glaslösningar har ökat ordentligt under året. Nu ska bolaget noteras på NGM och göra en nyemission för att få in investeringskapital..

DI - 21 feb 18 kl. 08:35

GoldBlue AB (publ) noteras idag den 21 februari 2018 på NGM Nordic MTF

Idag har GoldBlue AB (publ) sin första handelsdag på NGM Nordic MTF. Bolaget genomförde en väl övertecknad spridningsemission om 24 MSEK under december 2017. GoldBlues aktie kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF och teckningsoptionen kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF TO1.

Affärsvärlden - 22 mar 17 kl. 14:06

Då noteras Prolight Diagnostics

Prolight Diagnostics noteras på NGM den 31 mars 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 05:01

Gängmän enligt BRÅ: Lättkränkta, otrogna och panka

Vad är organiserad brottslighet? Ja, det är inte helt enkelt att definiera, konstaterar Brottsförebyggande råndet (BRÅ) i en färsk rapport. Där noteras att det "är ett fenomen i tiden" men så svårt att fastställ att rapporten i rubriceras "Kriminella nätverk och grupperingar"..

Realtid - 14 sep 17 kl. 11:26

Real Holding obs-noteras

Efter kallelsen till extrastämman har NGM-börsen beslutat att med omedelbar verkan placera aktierna under observation..

News55 - 15 maj 17 kl. 14:33

News55 genomför spridningsemission och ansöker om listning på NGM Nordic MTF

Emissionen har en teckningskurs på 25 SEK per aktie. I samband med emissionen har bolaget ansökt om listning av aktier på NGM Nordic MTF. Den 16 maj deltar News55 AB på NGM Live.

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 9 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 9 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.