DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 04:20

DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – noteras på NGMSveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond noteras. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NGM, The Single Malt Fund, Nordic Growth Market

Dela artikeln

384 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Whiskyfondenfår , klartecken, noteras, NGM
DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – går in på börsen

Sveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond går in på börsen. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..

Affärsvärlden - 15 mar 16 kl. 12:11

NGM-börsen: Tio bolag går mot notering

NGM-börsen bedömer att man har runt tiotalet bolag som kan vara på väg att noteras vid bolagets två olika marknadsplatser, NGM Equity och Nordic MTF, framöver..

DI - 08 jun 16 kl. 10:21

Three Gates gör emission inför NGM-notering

Three Gates har ansökt om att noteras på NGM Nordic MTF i början av augusti 2016 och gör i samband med det en nyemission om 12 miljoner kronor..

Realtid - 15 nov 16 kl. 00:00

Nya noteringsmöjligheter för finska bolag på NGM-börsen

Finska bolag kan nu noteras på NGM Equity, Nordic MTF samt på Nordic Pre Market..

Affärsvärlden - 22 mar 17 kl. 14:06

Då noteras Prolight Diagnostics

Prolight Diagnostics noteras på NGM den 31 mars 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 aug 17 kl. 09:34

Varningsljus på NGM

Intresset för Topright Nordics ljusteknik och digitala glaslösningar har ökat ordentligt under året. Nu ska bolaget noteras på NGM och göra en nyemission för att få in investeringskapital..

DI - 21 feb 18 kl. 08:35

GoldBlue AB (publ) noteras idag den 21 februari 2018 på NGM Nordic MTF

Idag har GoldBlue AB (publ) sin första handelsdag på NGM Nordic MTF. Bolaget genomförde en väl övertecknad spridningsemission om 24 MSEK under december 2017. GoldBlues aktie kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF och teckningsoptionen kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF TO1.

DI - 28 aug 18 kl. 15:50

Lumito gör nytt försök att noteras

Medicinteknikbolaget Lumito gör ett nytt försök att listas på börsen. Efter att försöket att noteras på Nasdaqs tillväxtlista First North ställts in innan sommaren siktar bolaget nu på en notering på NGM under andra halvåret 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 05:01

Gängmän enligt BRÅ: Lättkränkta, otrogna och panka

Vad är organiserad brottslighet? Ja, det är inte helt enkelt att definiera, konstaterar Brottsförebyggande råndet (BRÅ) i en färsk rapport. Där noteras att det "är ett fenomen i tiden" men så svårt att fastställ att rapporten i rubriceras "Kriminella nätverk och grupperingar"..

Realtid - 14 sep 17 kl. 11:26

Real Holding obs-noteras

Efter kallelsen till extrastämman har NGM-börsen beslutat att med omedelbar verkan placera aktierna under observation..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Yster framtidstro för 800-årig ostkultur

800 års historia och mjölk från gårdens egna kor har skapat en ost som ska bli Almnäs framtid. ”Vi ville inte bygga ett jättestall med kor och försörja industrin med mängder av mjölk. Vi ville höja förädlingsgraden i stället”, säger Thomas Berglund, vd och delägare av Almnäs bruk..

DI - 7 timmar sedan

Fyra toppchefer ger sin syn på hållbarhetsarbete: “Vi står inför en brytpunkt”

Branscher kommer att dö och nya komma till, men för att klara världens utmaningar måste vi investera nu – och lyssna till yngre generationer.  Det säger fyra tungviktare inom finans och investeringar som Di har samlat till den första delen i den nya serien Hållbara samtal..

DI - 8 timmar sedan

På måndag börjar striden om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

DI - 8 timmar sedan

Debatt: Apotek Hjärtat borde inte få äga Min Doktor

DEBATT. Nyligen investerade Apoteket Hjärtat, som ägs av Ica-Gruppen, 335 miljoner kronor i nätläkartjänsten Min Doktor. Det innebär en risk för ökade kostnader samtidigt som det varken är samhällsekonomiskt eller etiskt försvarbart, skriver Elin Karlsson på Sveriges läkarförbund..

DI - 8 timmar sedan

Debatt: SD har röstat mest med de rödgröna

DEBATT. Riksdagsvalet ledde otvetydigt till att nuvarande regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappade 22 mandat, från 138 mandat 2014 till 116 mandat i årets val. Alliansen fick i år 143 mandat att jämföra med 141 mandat 2014..

DI - 9 timmar sedan

Näringslivsnestor till hårt angrepp SD-utspel: "Oerhört naivt"

Antonia Ax:son Johnssons uppmaning till alliansen att ta makten med SD:s stöd får nu hårt mothugg av en av hennes tidigare närmsta förtrogna i näringslivet, Marcus Storch.  ”Jag är besviken och tycker det är oerhört naivt att tro att SD:s stöd är gratis”, säger han.  .

DI - 9 timmar sedan

Elpriserna svänger vilt - så ska du göra med ditt elavtal

2018 har varit ovanligt turbulent på elmarknaden och efter en historiskt dyr sommar har priserna plötsligt fallit. Di har frågat experterna om hur de ser på utvecklingen och hur man ska göra med sina elavtal. .

DI - 10 timmar sedan

Infranode Energis bud på Skånska Energi: erbjudandehandling offentliggjord

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 10 timmar sedan

Hedgefonder minskar kortpositioner i koppar

Hedgefonder minskar sina kortpositioner i koppar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 11 timmar sedan

AB Volvos vd: Så blir vi vinnare i paradigmskiftet

BERLIN. Tack vare att rörelsemarginalen har skjutit i höjden under Martin Lundstedts tid som vd bygger fordonsjätten Volvo nu upp en historiskt stor nettokassa. För Di förklarar han hur lönsamheten ska öka ytterligare – och hur den växande kassan ska användas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.