DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 12:42

DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – noteras på NGMSveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond noteras. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NGM, The Single Malt Fund, Nordic Growth Market

Dela artikeln

384 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Whiskyfondenfår , klartecken, noteras, NGM
DI - 10 jan 18 kl. 12:05

Whiskyfonden får klartecken – går in på börsen

Sveriges, och sannolikt även världens, första whiskyfond går in på börsen. Det står klart efter att nystartade The Single Malt Fund fått klartecken för notering på Nordic Growth Market, NGM..

Affärsvärlden - 15 mar 16 kl. 12:11

NGM-börsen: Tio bolag går mot notering

NGM-börsen bedömer att man har runt tiotalet bolag som kan vara på väg att noteras vid bolagets två olika marknadsplatser, NGM Equity och Nordic MTF, framöver..

DI - 08 jun 16 kl. 10:21

Three Gates gör emission inför NGM-notering

Three Gates har ansökt om att noteras på NGM Nordic MTF i början av augusti 2016 och gör i samband med det en nyemission om 12 miljoner kronor..

Realtid - 15 nov 16 kl. 00:00

Nya noteringsmöjligheter för finska bolag på NGM-börsen

Finska bolag kan nu noteras på NGM Equity, Nordic MTF samt på Nordic Pre Market..

Affärsvärlden - 22 mar 17 kl. 14:06

Då noteras Prolight Diagnostics

Prolight Diagnostics noteras på NGM den 31 mars 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 aug 17 kl. 09:34

Varningsljus på NGM

Intresset för Topright Nordics ljusteknik och digitala glaslösningar har ökat ordentligt under året. Nu ska bolaget noteras på NGM och göra en nyemission för att få in investeringskapital..

DI - 21 feb 18 kl. 08:35

GoldBlue AB (publ) noteras idag den 21 februari 2018 på NGM Nordic MTF

Idag har GoldBlue AB (publ) sin första handelsdag på NGM Nordic MTF. Bolaget genomförde en väl övertecknad spridningsemission om 24 MSEK under december 2017. GoldBlues aktie kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF och teckningsoptionen kommer att handlas under kortnamnet GOLDB MTF TO1.

DI - 28 aug 18 kl. 15:50

Lumito gör nytt försök att noteras

Medicinteknikbolaget Lumito gör ett nytt försök att listas på börsen. Efter att försöket att noteras på Nasdaqs tillväxtlista First North ställts in innan sommaren siktar bolaget nu på en notering på NGM under andra halvåret 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DalaDemokraten - 04 sep 16 kl. 05:01

Gängmän enligt BRÅ: Lättkränkta, otrogna och panka

Vad är organiserad brottslighet? Ja, det är inte helt enkelt att definiera, konstaterar Brottsförebyggande råndet (BRÅ) i en färsk rapport. Där noteras att det "är ett fenomen i tiden" men så svårt att fastställ att rapporten i rubriceras "Kriminella nätverk och grupperingar"..

Realtid - 14 sep 17 kl. 11:26

Real Holding obs-noteras

Efter kallelsen till extrastämman har NGM-börsen beslutat att med omedelbar verkan placera aktierna under observation..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Theresa May väntas få viss brexithjälp från EU-toppmötet

EU-toppmötet väntas på torsdagskvällen göra ett uttalande för att försöka underlätta för det brittiska parlamentet att godkänna brexitavtalet..

DI - 15 minuter sedan

Ikeas nya storsatsning: Högteknologisk sallad

Ikea vill bli självförsörjande på sallad och planerar en global storsatsning på högteknologisk odling i containrar. Det är det senaste greppet när heminredningskoncernen vill ta ledartröjan i kampen mot klimathotet och för ökad hållbarhet..

DI - 10 minuter sedan

Starbreeze-chef ändrar uppgifter om insynsköp

Starbreeze avgående finanschef har ändrat informationen i insynsregistret om sina brottsmisstänkta aktieförsäljningar i november. Nu uppger han att han även sålde aktier den 16 november, dagen efter han skrevs in i spelbolagets loggbok för insiderinformation..

DI - 15 minuter sedan

Oljepriset vänder ned efter IEA-rapport

Oljan vänder nedåt vid lunchtid med spotpriset på Brent ned 0,3 procent till några drygt 60 dollar per fat. Den amerikanska WTI-oljan handlas samtidigt ned 0,6 procent till 50,90 dollar per fat..

DI - 15 minuter sedan

Kluven svensk inställning till eurobudgeten – skulle få lägre avgift

Sveriges EU-avgift skulle sänkas om en eurobudget skapades inom EU-budgeten..

DI - 30 minuter sedan

Sweco: Den stora världsomställningen pågår nu

Sweco och Stora Enso hör till de bolag, investerare och städer som på torsdagen krävde högre klimatambitioner från EU.  ”Det har kommit till ett läge där vi måste stå upp för våra värderingar”, säger Swecos hållbarhetschef Andreas Gyllenhammar. .

DI - 45 minuter sedan

Icas vd säger sig inte frukta Amazon

Icas vd är inte orolig för om Amazon går in i Sverige, säger han på kapitalmarknadsdagen – en dag efter att e-handelsjättens molntjänstbolag invigde sina nya serverhallar i Mälardalen..

DI - 45 minuter sedan

Ingen parlamentsomröstning om brexit innan jul

Det finns inga planer på att låta det brittiska parlamentet rösta om brexitavtalet med EU innan jul. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters med hänvisning till ett schema som underhusets ledare, Andrea Leadsom, presenterat..

DI - 1 timme sedan

Sänkta prognoser för tyska ekonomin

Ifo-institutet skriver ned tillväxtprognoserna för Tyskland och hänvisar bland annat till den svaga utvecklingen för bilindustrin. Samtidigt anser Tysklands finansdepartement att ekonomin fortfarande är inne i en expansiv fas..

DI - 45 minuter sedan

Quartiers Properties offentliggör målsättningar för respektive fastighetsprojekt och publicerar investerarpresentation

Styrelsen i Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”) har beslutat om målsättningar för respektive fastighetsprojekt. Samtidigt publicerar Quartiers en investerarpresentation som Bolaget avser att använda vid investerarträffar i framförallt Madrid. I presentationen framgår att styrelse och verkställande direktör bedömer att den befintliga fastighetsportföljen kan skapa ytterligare aktieägarvärde utöver nuvarande substansvärde om cirka 67,4 MEUR..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.