DI > Ekonomi

Wednesday, 17 January, 13:45

DI - 10 jan 18 kl. 10:58

Ingves varnar för skräckscenarioRiksbankens direktion drar åt olika håll om räntepolitiken. Och chefen Stefan Ingves varnar för ett skräckscenario där Riksbanken tvingas höja räntan samtidigt som ekonomin bromsar in. Det framgår av protokollet från räntemötet i december.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Ingves, Riksbanken

Dela artikeln

252 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingves, varnarför , skräckscenario
YLE - 11 jan 13 kl. 13:21

Liljeström: Ett skräckscenario för Sibbo

Alla tre alternativ för kommunindelningen i metropolområdet innebär att Sibbo och Grankulla försvinner.
Christel Liljeström sfp-politiker i Sibbo kommenterar Sibbos öde med att tala om ett skräckscenario. - Sibbo försvinner eller fusioneras med Helsingfors, och det stärker oss Sibbopolitiker i att sätta oss ner och fundera på alternativ.

BT - 24 sep 13 kl. 21:16

"Känns som ett skräckscenario"

Skandalen kring polisens registrering av romer växer med uppgifter om fler listor och krav på att polisledningen i Skåne avgår. Samtidigt vidhåller Skånepolisen att det inte är säkert att det rör sig om etniskt baserade register. ?

Expressen - 05 aug 13 kl. 06:46

Rättsexperten Alhem: "Ett skräckscenario"

Rättsexperten Sven-Erik Alhem anser att det är en alldeles för hårdhänt behandling av kontaktförbudsansökningar. ? Det borde vara ett skräckscenario för varje beslutsfattare om någon som ansökt om kontaktförbud inte medges få det och sedan dödas av gärningsmannen, säger han..

SVT - 03 jul 14 kl. 19:10

Skräckscenario: En tredje intifada

Ett obehagligt skräckscenario målas nu upp i krisen sedan de tre israeliska tonåringarna hittats mördade: Att detta blir den tredje intifadan (upproret). .

Kristianstadsbladet - 22 sep 15 kl. 20:30

Skräckscenario iscensattes

Två personer omkom när ett flygplan med 53 passagerare kraschlandade vid Lyngby gård på tisdagen. Ett skräckscenario om det hade varit verklighet. Nu var det bara en övning för att samordna styrkorna..

PrivataAffärer - 23 jan 17 kl. 13:15

Kommentar: Skräckscenario för Fingerprint

Gripandet av Fingerprints styrelseledamot Lars Söderfjell och storägare Johan Carlström förorsakar ett stort ras på börsen. Om detta leder till häktning, åtal och dom bör även bolagets verksamhet drabbas - ett rent skräckscenario för aktieägarna....

DN - 12 apr 17 kl. 16:50

Kan bli skräckscenario för Frankrikes etablissemang

Det är ett skräckscenario för Frankrikes politiska etablissemang som inte längre kan uteslutas: att presidentvalet kommer att stå mellan högerpopulisten Marine Le Pen och vänsterradikalen Jean-Luc Mélenchon..

DN - 12 apr 17 kl. 16:50

Frankrikes etablissemang räds nytt skräckscenario

Det är ett skräckscenario för Frankrikes politiska etablissemang som inte längre kan uteslutas: att presidentvalet kommer att stå mellan högerpopulisten Marine Le Pen och vänsterradikalen Jean-Luc Mélenchon..

Resume - 28 jun 15 kl. 12:22

Skräckscenario varnar för terrordåd i Almedalen

På mindre än en timme har Almedalen fallit i terroristernas händer. Säkerhetsexperten Erik Lewin målar upp skräckscenariot i en thriller – med målet att påverka politiker, myndigheter och allmänhet..

NSD - 26 okt 13 kl. 05:41

Mjölkkrisen ett skräckscenario

Krisen för mjölkbönderna i Norrbotten blir allt djupare. Bankerna drar åt sig öronen, stora förändringar i EU-stödet är på ingång ? och när botten går ur drar branschen med sig många i fallet.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga bilar såldes i Sverige 2017

Bilförsäljningen i Europa tappade fart på slutet av året och gick ner med nära 5 procent i december. Men för helåret 2017 var det fjärde året med uppgång och 15-miljonersgränsen sprängdes för första gången sedan 2007..

DI - 1 timme sedan

Skanska kan inte utesluta uppsägningar i Sverige

Byggbolaget Skanska kan inte utesluta att en del av de 3.000 anställda som kommer att få gå finns i Sverige. Samtidigt betonar den avgående finanschefen Peter Wallin att den svenska verksamheten går bra..

DI - 45 minuter sedan

Bitcoin handlas under 10.000 dollar

Bitcoin handlas på onsdagseftermiddagen under 10.000 dollar för första gången sedan månadsskiftet november-december 2017..

DI - 45 minuter sedan

Knorr-Bremse säljer svenska Swedtrac

Knorr-Bremse Nordic Rail Services, ett dotterbolag inom Knorr-Bremse, säljer sin Swedtrac-verksamhet till Stadler. Transaktionen väntas slutföras under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Bank of America stiger i förhandeln efter rapport

Bank of America redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,47 dollar för det fjärde kvartalet 2017. Analytikernas förväntningar var ett justerat resultat på 0,45 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 45 minuter sedan

Mindre justeringar i asylprognos

Migrationsverket justerar ner prognosen för antalet asylsökande under 2017. I oktober spådde myndigheten att 80.000 asylärenden skulle avgöras under 2017.

DI - 30 minuter sedan

EU varnar för bitcoin: "Ingen riktig valuta"

EU uppmanar övervakande myndigheter att uppdatera sina varningar om kryptovalutor. Det sade Vanessa Mock, EU:s talesperson för finansiella frågor, skatte- och tullfrågor, vid en pressbriefing på onsdagen, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Svensk EU-seger om biobränsle

Trots svensk oro på förhand ger EU-parlamentet tummen upp för både stubbar och tallolja som förnybara bränslen. "Seger för skogen", twittrar svenske ledamoten Christofer Fjellner (M) från omröstningen i Strasbourg..

DI - 15 minuter sedan

Avanzas vd: Bolåneerbjudande kan bli "stor succé"

Efterfrågan för nätbanken och mäklaraktören Avanzas breddade bolåneerbjudande tillsammans med Stabelo har varit högre än förväntat. Den stora lanseringen under innevarande kvartal kan tänkas bli en "stor succé". Det säger Avanzas vd Rikard Josefson till Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Miramax intresserade av att köpa Weinstein Company

Miramax uppges vara intresserade av att köpa upp det hårt åtgångna filmbolaget Weinstein Company, skriver Los Angeles Times..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.