DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 07:38

DI - 10 jan 18 kl. 10:58

Ingves varnar för skräckscenarioRiksbankens direktion drar åt olika håll om räntepolitiken. Och chefen Stefan Ingves varnar för ett skräckscenario där Riksbanken tvingas höja räntan samtidigt som ekonomin bromsar in. Det framgår av protokollet från räntemötet i december.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Ingves, Riksbanken

Dela artikeln

269 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingves, varnarför , skräckscenario
YLE - 11 jan 13 kl. 13:21

Liljeström: Ett skräckscenario för Sibbo

Alla tre alternativ för kommunindelningen i metropolområdet innebär att Sibbo och Grankulla försvinner.
Christel Liljeström sfp-politiker i Sibbo kommenterar Sibbos öde med att tala om ett skräckscenario. - Sibbo försvinner eller fusioneras med Helsingfors, och det stärker oss Sibbopolitiker i att sätta oss ner och fundera på alternativ.

BT - 24 sep 13 kl. 21:16

"Känns som ett skräckscenario"

Skandalen kring polisens registrering av romer växer med uppgifter om fler listor och krav på att polisledningen i Skåne avgår. Samtidigt vidhåller Skånepolisen att det inte är säkert att det rör sig om etniskt baserade register. ?

Expressen - 05 aug 13 kl. 06:46

Rättsexperten Alhem: "Ett skräckscenario"

Rättsexperten Sven-Erik Alhem anser att det är en alldeles för hårdhänt behandling av kontaktförbudsansökningar. ? Det borde vara ett skräckscenario för varje beslutsfattare om någon som ansökt om kontaktförbud inte medges få det och sedan dödas av gärningsmannen, säger han..

SVT - 03 jul 14 kl. 19:10

Skräckscenario: En tredje intifada

Ett obehagligt skräckscenario målas nu upp i krisen sedan de tre israeliska tonåringarna hittats mördade: Att detta blir den tredje intifadan (upproret). .

Kristianstadsbladet - 22 sep 15 kl. 20:30

Skräckscenario iscensattes

Två personer omkom när ett flygplan med 53 passagerare kraschlandade vid Lyngby gård på tisdagen. Ett skräckscenario om det hade varit verklighet. Nu var det bara en övning för att samordna styrkorna..

PrivataAffärer - 23 jan 17 kl. 13:15

Kommentar: Skräckscenario för Fingerprint

Gripandet av Fingerprints styrelseledamot Lars Söderfjell och storägare Johan Carlström förorsakar ett stort ras på börsen. Om detta leder till häktning, åtal och dom bör även bolagets verksamhet drabbas - ett rent skräckscenario för aktieägarna....

DN - 12 apr 17 kl. 16:50

Kan bli skräckscenario för Frankrikes etablissemang

Det är ett skräckscenario för Frankrikes politiska etablissemang som inte längre kan uteslutas: att presidentvalet kommer att stå mellan högerpopulisten Marine Le Pen och vänsterradikalen Jean-Luc Mélenchon..

DN - 12 apr 17 kl. 16:50

Frankrikes etablissemang räds nytt skräckscenario

Det är ett skräckscenario för Frankrikes politiska etablissemang som inte längre kan uteslutas: att presidentvalet kommer att stå mellan högerpopulisten Marine Le Pen och vänsterradikalen Jean-Luc Mélenchon..

NSD - 10 feb 18 kl. 16:23

Ett skräckscenario – på Storgatan

Här utspelar sig ett skräckscenario inför öppen ridå – i Luleå och på 22 andra platser samtidigt..

Resume - 28 jun 15 kl. 12:22

Skräckscenario varnar för terrordåd i Almedalen

På mindre än en timme har Almedalen fallit i terroristernas händer. Säkerhetsexperten Erik Lewin målar upp skräckscenariot i en thriller – med målet att påverka politiker, myndigheter och allmänhet..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Betssons resultat bättre än väntat

Betsson redovisade ett rörelseresultat, ebit, på 340,2 miljoner kronor för det tredje kvartalet. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 296 Mkr enligt Bloombergs prognossammanställning av upp till nio analytikers estimat. .

DI - 15 minuter sedan

Efter vd:ns tillväxtplaner: Telenor höjer årets vinstprognos

Den norska teleoperatören Telenor, som leds av Sigve Brekke, höjer sin prognos för helåret 2018 om en organisk tillväxt i ebitda-resultatet till 3-4 procent, från 2-3 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Norsk Hydros resultat klart lägre än väntat

Det norska aluminiumbolaget Norsk Hydro redovisar ett rörelseresultat på 2.057 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2018 – 16 procent lägre än väntat..

DI - 15 minuter sedan

Högre vinst för Kungsleden, "stark marknad för kommersiella lokaler"

Fastighetsbolaget Kungsledens hyresintäkter uppgick till 592 miljoner kronor i det tredje kvartalet (571)..

DI - 30 minuter sedan

Starkt resultat från Telenor

Den norska teleoperatören Telenor redovisar ett underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, på 12.373 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet 2018, framgår det av delårsrapporten..

DI - 15 minuter sedan

Aker Solutions upprepar årets vinstprognos

Det norska oljeservicebolaget Aker Solutions upprepar sina prognoser för helåret 2018. Bolaget räknar fortfarande med att intäkterna 2018 ökar med nära 10 procent 2018 jämfört med 2017..

DI - 30 minuter sedan

Tietos kvartal helt i linje med förväntningarna

IT-konsulten Tieto redovisar ett justerat rörelseresultat på 41,6 miljoner euro, exklusive engångsposter, för det tredje kvartalet 2018. .

DI - 30 minuter sedan

Deutsche Bank tappar intäkter, men "på väg mot lönsamhet"

Tyska storbanken Deutsche Bank minskade intäkterna med 9 procent i tredje kvartalet, till 6,2 miljarder euro. Det var också lägre än förväntningarna på 6,34 miljarder euro enligt Bloombergs sammanställning..

DI - 30 minuter sedan

Axfood storsatsar automation – investerar 400-600 miljoner om året

Dagligvarubjässen Axfood storsatsar på ett högautomatiserat lager i Stockholm. Under de kommande fyra åren kommer bolaget uppskattningsvis investeras 400-600 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Följ onsdagens rapporter

Di TV sänder en intensiv rapportmorgon, börsöppning och räntebeskedet. Programledare Jesper Norberg synar rapporterna från bland annat Nordea och SHB. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.