DI > Ekonomi

Saturday, 21 April, 09:57

DI - 10 jan 18 kl. 10:58

Ingves varnar för skräckscenarioRiksbankens direktion drar åt olika håll om räntepolitiken. Och chefen Stefan Ingves varnar för ett skräckscenario där Riksbanken tvingas höja räntan samtidigt som ekonomin bromsar in. Det framgår av protokollet från räntemötet i december.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Ingves, Riksbanken

Dela artikeln

269 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingves, varnarför , skräckscenario
YLE - 11 jan 13 kl. 13:21

Liljeström: Ett skräckscenario för Sibbo

Alla tre alternativ för kommunindelningen i metropolområdet innebär att Sibbo och Grankulla försvinner.
Christel Liljeström sfp-politiker i Sibbo kommenterar Sibbos öde med att tala om ett skräckscenario. - Sibbo försvinner eller fusioneras med Helsingfors, och det stärker oss Sibbopolitiker i att sätta oss ner och fundera på alternativ.

BT - 24 sep 13 kl. 21:16

"Känns som ett skräckscenario"

Skandalen kring polisens registrering av romer växer med uppgifter om fler listor och krav på att polisledningen i Skåne avgår. Samtidigt vidhåller Skånepolisen att det inte är säkert att det rör sig om etniskt baserade register. ?

Expressen - 05 aug 13 kl. 06:46

Rättsexperten Alhem: "Ett skräckscenario"

Rättsexperten Sven-Erik Alhem anser att det är en alldeles för hårdhänt behandling av kontaktförbudsansökningar. ? Det borde vara ett skräckscenario för varje beslutsfattare om någon som ansökt om kontaktförbud inte medges få det och sedan dödas av gärningsmannen, säger han..

SVT - 03 jul 14 kl. 19:10

Skräckscenario: En tredje intifada

Ett obehagligt skräckscenario målas nu upp i krisen sedan de tre israeliska tonåringarna hittats mördade: Att detta blir den tredje intifadan (upproret). .

Kristianstadsbladet - 22 sep 15 kl. 20:30

Skräckscenario iscensattes

Två personer omkom när ett flygplan med 53 passagerare kraschlandade vid Lyngby gård på tisdagen. Ett skräckscenario om det hade varit verklighet. Nu var det bara en övning för att samordna styrkorna..

PrivataAffärer - 23 jan 17 kl. 13:15

Kommentar: Skräckscenario för Fingerprint

Gripandet av Fingerprints styrelseledamot Lars Söderfjell och storägare Johan Carlström förorsakar ett stort ras på börsen. Om detta leder till häktning, åtal och dom bör även bolagets verksamhet drabbas - ett rent skräckscenario för aktieägarna....

DN - 12 apr 17 kl. 16:50

Kan bli skräckscenario för Frankrikes etablissemang

Det är ett skräckscenario för Frankrikes politiska etablissemang som inte längre kan uteslutas: att presidentvalet kommer att stå mellan högerpopulisten Marine Le Pen och vänsterradikalen Jean-Luc Mélenchon..

DN - 12 apr 17 kl. 16:50

Frankrikes etablissemang räds nytt skräckscenario

Det är ett skräckscenario för Frankrikes politiska etablissemang som inte längre kan uteslutas: att presidentvalet kommer att stå mellan högerpopulisten Marine Le Pen och vänsterradikalen Jean-Luc Mélenchon..

NSD - 10 feb 18 kl. 16:23

Ett skräckscenario – på Storgatan

Här utspelar sig ett skräckscenario inför öppen ridå – i Luleå och på 22 andra platser samtidigt..

Resume - 28 jun 15 kl. 12:22

Skräckscenario varnar för terrordåd i Almedalen

På mindre än en timme har Almedalen fallit i terroristernas händer. Säkerhetsexperten Erik Lewin målar upp skräckscenariot i en thriller – med målet att påverka politiker, myndigheter och allmänhet..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Sydkorea överväger krisstöd till GM

Sydkorea överväger kapitaltillförsel till General Motors sydkoreanska verksamhet som befinner sig i ett krisartat tillstånd. Det rapporterar Reuters med hänvisning till ett uttalande från landets finansminister. .

DI - 1 timme sedan

Lista: De mest uppbokade resmålen i sommar

London seglar upp som svenskarnas mest bokade resmål hittills i sommar. Fjolårets etta, Barcelona, hamnar på en andraplats och två europeiska nykomlingar har letat sig in på topplistan. .

DI - 1 timme sedan

En av tre granskar chefen på nätet

Det är inte bara chefer som söker på internet efter information om framtida medarbetare. Granskningen sker i stor utsträckning också i motsatt riktning..

DI - 1 timme sedan

Rekordmånga turister till Japan

HONGKONG. Oavsett om det är blomstrande körsbärsträd, smarrig Kobebiff eller fantasifull shopping som turisterna söker så väller de in i aldrig tidigare skådad mängd till Japan..

DI - 2 timmar sedan

Sex av tio väljare vill ha färre flyktingar

Nästan två tredjedelar av väljarna vill att Sverige tar emot färre flyktingar än i dag, enligt en opinionsmätning. Men gruppen som tycker att invandringen i huvudsak är bra för Sverige är större än den som tycker tvärtom..

DI - 1 timme sedan

Trump vill ge igen efter ryss-stämning

USA:s president Donald Trump kallar motståndarpartiet Demokraternas stämningsansökan mot hans valkampanj för "goda nyheter". Detta eftersom det ger honom en möjlighet att gå till motattack..

DI - 1 timme sedan

Nordkorea: Vi avbryter kärnvapentester

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un meddelar att han kommer att avbryta kärnvapen- och robottester och stänga ner en anläggning för kärnvapenprov, rapporterar landets statliga nyhetsbyrå. Diktaturen ska nu satsa på att stärka sin ekonomi..

DI - 2 timmar sedan

Apple byter ut Macbook-batterier

Teknikjätten Apple meddelar att ett komponentfel i ett begränsat antal datorer av modellen Macbook Pro har orsakat att inbyggda batterier expanderat. Företaget kommer därför erbjuda att dessa batterier byts ut gratis..

DI - 2 timmar sedan

Så ändrar Skatteverket reglerna för kryptovalutor

Skatteverket har beslutat att göra det enklare att deklarera handel i kryptovalutor. ”Det ska inte vara svårare bara för att man väljer att investera i bitcoin istället för mer traditionella tillgångar”, säger Johan Schauman, deklarationsexpert på Skatteverket..

DI - 2 timmar sedan

Heta för Företagarna – efterträdaren som ordförande föreslås snart

Adlibris- och Apoteagrundaren Pär Svärdson, Netonnetägaren Fabian Bengtsson och Mellby Gårds vd Johan Andersson finns bland de hetaste kandidaterna till ny ordförande för Företagarna. Även Collectorgrundaren Lena Apler nämns liksom Anna Omstedt som grundade Tasteline..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.