Mobil > Teknik

Friday, 23 March, 00:05

Mobil - 10 jan 18 kl. 09:58

Uppgifter: LG blir Face ID-leverantör till AppleEnligt uppgifter till den koreanska affärspublikationen The Investor så ska Apple ha tecknat avtal med LG om att leverera Face ID-komponenter till årets Iphone- och Ipad-enheter. Detta för att säkra tillgången på komponenter och undvika flaskhalsar av det slag som drabbade Iphone X-produktionen i höstas..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Face ID, Apple, The Investor, LG, Iphone, Ipad

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterLG blir , Face, ID-leverantörtill , Apple
E24 - 19 nov 15 kl. 16:18

Uppgifter: 10 miljoner Apple Watch skeppade

Uppgifter till Digitimes från källor inom Apples leverantörsled gör gällande att Apple är på god väg att skeppa 10 miljoner enheter av sin smarta klocka Apple Watch före årsskiftet..

Dagens PS - 17 jan 18 kl. 09:14

Usla arbetsförhållanden i Apple-fabrik

Apple-leverantören Catcher anklagas för tuffa arbetsförhållanden i sin fabrik i kinesiska Suqian. Enligt observatörer och arbetarnas egna uppgifter är maskinerna inte bara högljudda, det sprutar sprayvätska och metallpartiklar som ofta träffar arbetarnas ansikten. Det rapporterar Bloomberg News.

Mobil - 10 timmar sedan

Uppgifter: Produktionen av 2018 års Iphone-modeller snart igång

Normalt sett brukar Apple inleda produktionen av varje års nya Iphone-modeller i juli. Men enligt obekräftade uppgifter från olika Apple-leverantörer i Taiwan, så ska årets Iphone-modeller börja testproduceras redan under andra kvartalet..

Mobil - 11 dec 17 kl. 08:45

Leverantörer: Efterfrågan på Iphone X-komponenter har dalat

Hur bra går det egentligen för Apples nya Iphone X? Ja, det verkar bero på vem man frågar. Det finns förstås siffror som visar hur det förhåller sig i verkligheten, men de siffrorna håller Apple fortfarande hemliga.

DI - 19 mar 18 kl. 08:39

Apple utvecklar egna skärmar

Uppgifter om att Apple jobbar på en egen skärmteknik för sina produkter fick asiatiska leverantörer till Iphone-skärmar att falla på måndagen..

Affärsvärlden - 19 mar 18 kl. 08:40

Apple utvecklar egen skärmteknik - underleverantörer faller

Uppgifter om att Apple jobbar på en egen skärmteknik för sina produkter fick asiatiska leverantörer till Iphone-skärmar att falla på måndagen..

Mobil - 08 jan 18 kl. 09:22

Uppgifter: TSMC blir exklusiv tillverkare av Apples nya A12-chipp

Enligt uppgifter som publicerats i Digitimes så ska Apple ha valt att förlita sig helt och hållet på den taiwanesiska leverantören TSMC när det gäller produktionen av nästa generations mobilchipp, A12..

IDG - 28 mar 17 kl. 13:59

Apple Watch kan få inbyggd mobildata


Analytikern Christopher Rolland har träffat olika leverantörer i Asien och kom hem med flera uppgifter om Apples framtida planer..

Mobil - 17 jan 18 kl. 15:41

”Första Homepod-leveransen till Apple har påbörjats”

Apples löfte om att lansera sin försenade AI-högtalare Homepod ”tidigt under 2018” tycks hålla. Åtminstone om de uppgifter från källor hos Apples leverantörer i Taiwan som nu dykt upp stämmer..

E24 - 09 jul 15 kl. 14:10

Rykte: 90 miljoner ”iPhone 6S” beställda

Enligt uppgifter till Wall Street Journal ska Apple ha lagt rekordbeställningar hos sina leverantörer på hela 90 miljoner enheter av den kommande smartphonemodell som sannolikt kommer att få namnet iPhone 6S..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 9 timmar sedan

Snart får Samsung Galaxy S9 stöd för Googles AR

Listan över telefoner som har stöd för Googles Augmented reality-teknik är för närvarande kort, men snart kommer Samsung Galaxy S9 och S9 plus att finnas på den..

Mobil - 10 timmar sedan

Siri-bugg kan avslöja dolda notifieringar

IOS ger Iphone-användarna möjligheten att dölja innehållet i notifieringar på låsskärmen. Men det har visat sig vara pinsamt enkelt att kringgå skyddet. Allt man behöver göra är att be Siri läsa upp notifieringen..

Mobil - 10 timmar sedan

Test: Nest uppkopplade kameror för övervakning

Nest med sina smarta hemmet-produkter har kommit till Sverige och vi har testat tre av bolagets uppkopplade övervakningskameror..

Mobil - 10 timmar sedan

Uppgifter: Produktionen av 2018 års Iphone-modeller snart igång

Normalt sett brukar Apple inleda produktionen av varje års nya Iphone-modeller i juli. Men enligt obekräftade uppgifter från olika Apple-leverantörer i Taiwan, så ska årets Iphone-modeller börja testproduceras redan under andra kvartalet..

Mobil - 14 timmar sedan

Nytt bakslag för Huawei i USA: Best Buy slutar sälja telefonerna

Det tycks inte finnas minsta ljus i tunneln för Huawei när det handlar om den amerikanska smartphone-marknaden. Efter att flera stora uppgörelser med operatörer stupat i sista stund så slutar nu även landets största elektronikkedja att ta in Huaweis telefoner i sitt sortiment..

Mobil - 13 timmar sedan

Comviq höjer surfpotterna

Till den omskakning av mobilabonnemang som pågått bland mobiloperatörerna den senaste veckan sällar sig nu Comviq..

Mobil - 14 timmar sedan

Nytt bakslag för Huawei i USA: Best Buy påstås sluta sälja telefonerna

Det tycks inte finnas minsta ljus i tunneln för Huawei när det handlar om den amerikanska smartphone-marknaden. Efter att flera stora uppgörelser med operatörer stupat i sista stund så sägs nu även landets största elektronikkedja stå i begrepp att sluta ta in Huaweis telefoner i sitt sortiment..

Mobil - 14 timmar sedan

Google på väg att köpa Lytro

Enligt ännu obekräftade uppgifter så ska Google stå i begrepp att köpa den tidigare kameratillverkaren Lytro, som nu mer fokuserar på VR-relaterad bilteknik. Enligt uppgifterna ska Google betala motsvarande 325 miljoner kronor för Lytro, vilket får anses vara ett riktigt klipp med tanke på att företaget så sent som förra året värderades till motsvarande 2,9 miljarder kronor..

Mobil - Igår: 16:10

De firar valseger med Iphone X i guldutförande

Den ryska lyxförädlings-firman Caviar är återigen framme med en minst sagt uppseendeväckande telefonvariant. Den här gången är det Iphone X som fått en speciell guldfinish med Vladimir Putin i centrum på bakstycket..

Mobil - Igår: 15:59

Huawei kan bli först med 512 GB i mobilen

En Huaweimobil med 512 GB lagringsminne har certifierats a en kinesisk myndighet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.