Mobil > Teknik

Wednesday, 19 December, 02:04

Mobil - 10 jan 18 kl. 09:58

Uppgifter: LG blir Face ID-leverantör till AppleEnligt uppgifter till den koreanska affärspublikationen The Investor så ska Apple ha tecknat avtal med LG om att leverera Face ID-komponenter till årets Iphone- och Ipad-enheter. Detta för att säkra tillgången på komponenter och undvika flaskhalsar av det slag som drabbade Iphone X-produktionen i höstas..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Face ID, Apple, The Investor, LG, Iphone, Ipad

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterLG blir , Face, ID-leverantörtill , Apple
Mobil - 18 sep 18 kl. 09:29

Apple-leverantörer påstås vara oroade av höga Iphone-priserna

Många av de komponenter som sitter i Apples Iphone-enheter kommer från taiwanesiska leverantörer. Och enligt färska uppgifter, så ska flera av Apple-leverantörerna nu vara djupt oroade över de höga priserna på Apples nya telefoner..

Mobil - 18 jun 18 kl. 08:35

”Apple tror mest på billiga LCD-versionen av årets Iphone-enheter”

Apple förväntas släppa hela tre Iphone-modeller i höst, varav två är uppföljare till Iphone X och utrustade med OLED-skärmar. Men enligt färska uppgifter från leverantörer så ska Apple tro mer på den enklare budgetmodellen med LCD-skärm..

Mobil - 26 sep 18 kl. 14:54

”Apple skaffar extra leverantör efter oväntat stor Apple Watch-efterfrågan”

Enligt uppgifter från källor bland Apples leverantörer så ska efterfrågan på nya Apple Watch Series 4 vara så stor att Apple nu tvingats engagera ännu en tillverkare utöver Quanta..

Mobil - 29 jun 18 kl. 09:25

”LG blir Apples andra OLED-leverantör”

Apple ska enligt färska uppgifter från källor med insyn i saken stå i begrepp att börja anlita LG som leverantör av OLED-skärmar. Därmed gör sig Apple mindre beroende av Samsungs som leverantör på området, även om relationen med LG får en relativt blygsam start..

Mobil - 22 aug 18 kl. 09:45

Källor: Billigare komponenter lockar Apple från Taiwan till Kina

Apple ska enligt uppgifter från källor i Taiwan ha börjat leta leverantörer i Kina, då de erbjuder komponenter till lägre priser än de taiwanesiska leverantörerna. Om uppgifterna stämmer så återstår det att se om det hela enbart leder till bättre marginaler för Apple, eller om vi även får se lite mer prismässigt överkomliga produkter..

E24 - 19 nov 15 kl. 16:18

Uppgifter: 10 miljoner Apple Watch skeppade

Uppgifter till Digitimes från källor inom Apples leverantörsled gör gällande att Apple är på god väg att skeppa 10 miljoner enheter av sin smarta klocka Apple Watch före årsskiftet..

Mobil - 23 apr 18 kl. 08:36

Uppgifter: LG kan inte leverera tillräckligt med Iphone-skärmar

Apple har under en tid försökt hitta ytterligare en leverantör av OLED-skärmar till sina Iphone-modeller, något som skulle göra Apple mindre beroende av Samsung. Men enligt uppgifter från källor till Wall Street Journal så ska det se tufft ut på den fronten. Detta då LG Display inte sägs klara att tillgodose de behov som Apple har rent volymmässigt..

Dagens PS - 17 jan 18 kl. 09:14

Usla arbetsförhållanden i Apple-fabrik

Apple-leverantören Catcher anklagas för tuffa arbetsförhållanden i sin fabrik i kinesiska Suqian. Enligt observatörer och arbetarnas egna uppgifter är maskinerna inte bara högljudda, det sprutar sprayvätska och metallpartiklar som ofta träffar arbetarnas ansikten. Det rapporterar Bloomberg News.

Mobil - 22 mar 18 kl. 13:56

Uppgifter: Produktionen av 2018 års Iphone-modeller snart igång

Normalt sett brukar Apple inleda produktionen av varje års nya Iphone-modeller i juli. Men enligt obekräftade uppgifter från olika Apple-leverantörer i Taiwan, så ska årets Iphone-modeller börja testproduceras redan under andra kvartalet..

Mobil - 11 dec 17 kl. 08:45

Leverantörer: Efterfrågan på Iphone X-komponenter har dalat

Hur bra går det egentligen för Apples nya Iphone X? Ja, det verkar bero på vem man frågar. Det finns förstås siffror som visar hur det förhåller sig i verkligheten, men de siffrorna håller Apple fortfarande hemliga.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 10 timmar sedan

Samsungs marknadsandel på OLED-skärmar på hela 93,3 procent

Har du en telefon med en OLED-skärm? Chansen att det är någon annan än Samsung som har producerat den är i så fall minimal..

Mobil - 10 timmar sedan

Uppgifter: Samsungs Galaxy F får dubbla batterier

Kräver dubbla skärmar dubbla batterier? Ja, så påstås i alla fall Samsung ha löst saken när det handlar om Galaxy F, det vill säga den telefon med böjbar skärm som man förväntas släppa under nästa år..

Mobil - 13 timmar sedan

Sony Xperia XZ4 kan få udda format med tunna ramar

Stämmer det senaste ryktet blir Sony Xperia XZ4 en mycket avlång mobil med tunna ramar..

Mobil - 15 timmar sedan

Fitbit uppdaterar sina klockor Ionic och Versa till 3.0 med nya funktioner

Operativsystemet i Fitbits klockor Ionic och Versa har fått en uppdatering och den ska innebära bättre översikt och flera nya appar..

Mobil - 16 timmar sedan

Apple stäms – anklagas för lögner om skärmstorlek och pixelantal

Ett antal personer har lämnat in en grupptalan mot Apple, som man anser har ljugit när det handlar om både skärmstorleken och antalet pixlar på Iphone X..

Mobil - 16 timmar sedan

Rykte: LG visar upp smartphone med 5G på MWC i Barcelona

Vilken tillverkare hinner först med en 5G-smartphone? Ja, här har vi något för bettingbolagen att bita i. Nu kommer uppgifter om att LG står i begrepp att visa upp en telefon med stöd för morgondagens snabba mobilnät redan under MWC i Barcelona i februari..

Mobil - Igår: 14:36

Asus försäkrar: Zenfone-serien är inte nedläggninshotad

Efter att Asus presenterade en ”transformationsplan” för sin mobilverksamhet har rykten om att Zenfone-serien skulle vara på väg att läggas ned cirkulerat. Men Asus går nu ut och avvisar alla sådana uppgifter och försäkrar att Zenfone kommer att leva vidare..

Mobil - Igår: 14:40

Huawei P30 Pro ser ut att få minimal sensorpanel

För en kort tid sedan kom tidiga rykten om att Huaweis kommande flaggskepp P30 Pro kommer att ha en sensorpanel. Men enligt läckta bilder på skärmskydd till enheten, så tycks den åtminstone bli väldigt liten..

Mobil - Igår: 15:06

Hallon sänker utlandspriserna

Hallon sänker priset för mobildata i en lång rad länder, men det är inte läge att börja ladda torrents riktigt ännu..

Mobil - Igår: 11:56

Huawei Nova 4 officiellt lanserad

Nova 4 utmärker sig kanske främst för att ha blivit slagen på mållinjen av Samsung med att bli den första lanserade telefonen med hål i skärmen för selfiekamera, men det gör den inte ointressant..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.