Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:28

Dagens PS - 10 jan 18 kl. 09:32

JUST NU: Kursrally på 11,8 procent i ComhemSammanslagningen med Tele2 ger aktien eld i baken. Comhem är den aktie som enligt Di:s Börsmorgon går starkast i morgonhandeln på Stockholmsbörsens storbolagslista. Så här säger Di:s Ulf Petersson i Börsmorgon om affären mellan Comhem och Tele2: ”Jag tror att den är jättebra, jag kan se många synergieffekter både inom den löpande verksamheten och när man ska investera i nya verksamheter”. Tidigare under morgonen uttalade sig även Samuel Skott, som är Tele2:s svenska vd: ”Jag tror att den stora vinningen här är att vi får ett komplett erbjudande tillsammans”. Comhems vd Anders Nilsson kommenterade det så här: ”Det är det här som är kärnan i företaget framgent och det är där vi blir starka tillsammans” till Di, som uppger att konkurrenten Telia nu fr
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JUST NU, Comhem, Tele2, Di, Börsmorgon, Stockholmsbörsens, Ulf Petersson, Samuel Skott, Anders Nilsson, Telia, Norden, Stockholmsbörsen, MTG, JM, Nordea, Enquest, Pareto, SAS, DiTV, Dagensps

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Kursrally, 11,8procent i , Comhem
Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 15:37

Comhem lockar kunderna med ny teknik


Tv-marknaden förändras just nu i rasande fart och fram till i dag har en av branschens jättar, Comhem med närmare 1,8 miljoner anslutna hushåll, haft svårt att hänga med i svängarna.Om knappt två veckor lanserar dock bolaget tjänsten Tivo där alla kanaler, hyrfilmer, playtjänster och appar samlas på en och samma plats. Allt material blir tillgängligt i såväl tv:n som i datorn och surfplattan.

BT - 25 sep 13 kl. 15:39

Comhem lockar kunderna med ny teknik

Tv-marknaden förändras just nu i rasande fart och fram till i dag har en av branschens jättar, Comhem med närmare 1,8 miljoner anslutna hushåll, haft svårt att hänga med i svängarna. Om knappt två veckor lanserar dock bolaget tjänsten Tivo där alla kanaler, hyrfilmer, playtjänster och appar samlas på en och samma plats. Allt material blir tillgängligt i såväl tv:n som i datorn och surfplattan.

NSD - 25 sep 13 kl. 15:37

Comhem lockar kunderna med ny teknik

Tv-marknaden förändras just nu i rasande fart och fram till i dag har en av branschens jättar, Comhem med närmare 1,8 miljoner anslutna hushåll, haft svårt att hänga med i svängarna..

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 13 kl. 15:39

Comhem lockar kunderna med ny teknik

Tv-marknaden förändras just nu i rasande fart och fram till i dag har en av branschens jättar, Comhem med närmare 1,8 miljoner anslutna hushåll, haft svårt att hänga med i svängarna. Om knappt två veckor lanserar dock bolaget tjänsten Tivo där alla kanaler, hyrfilmer, playtjänster och appar samlas på en och samma plats. Allt material blir tillgängligt i såväl tv:n som i datorn och surfplattan..

NT - 25 sep 13 kl. 15:37

Comhem lockar kunderna med ny teknik

Tv-marknaden förändras just nu i rasande fart och fram till i dag har en av branschens jättar, Comhem med närmare 1,8 miljoner anslutna hushåll, haft svårt att hänga med i svängarna..

Corren - 13 jan 16 kl. 18:08

Stillbild drabbar Comhem-tv

Bredbandsleverantören Comhem har just nu ett fel som gör att tv-tittare i Östergötland endast ser stillbild..

Expressen - 06 nov 17 kl. 20:33

Tekniska problem hos Comhem

Comhem har tekniska problem under måndagskvällen. – En del av våra kunder har hastighetsproblem och vi felsöker just nu, säger Fredrik Hallstan, presschef till Aftonbladet. .

Expressen - 10 jan 18 kl. 07:13

JUST NU: Comhem slukas av Tele 2

Tele 2 och Comhem slås ihop till ett bolag och byter namn till "Nya Tele 2".– Det finns i nuläget inte några beslut om väsentliga förändringar av Tele 2 eller Comhems anställda, skriver de i ett pressmeddelande..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 12 kl. 10:10

Stort avbrott av Comhem i Helsingborg

Just nu ligger Comhems tjänster nere i stora delar av Helsingborg..

Metro - 25 sep 13 kl. 15:40

Comhem lockar kunderna med ny teknik

Tv-marknaden förändras just nu i rasande fart och fram till i dag har en av branschens jättar,....

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 17 timmar sedan

H&M brottas med besvärlig logistik

H&M:s produktion i Etiopien går trögt med volymer som inte alls möter den nivå man räknade med när produktionen startades för fem år sedan, enligt uppgifter till Placera. Enligt uppgift är det logistiken som sätter käppar i hjulen. Transporten av kläderna går genom två vägar, antingen Djibouti med havsåtkomst i norr eller grannen Kenya i söder.

Dagens PS - 17 timmar sedan

Prischock bland bostäder – nu på ”ruskiga nivåer”

Betydligt mycket värre jämfört med de senaste åren, konstaterar Di och hänvisar till färska siffror. Antalet bostadsrätter som antingen prissänkts eller inte kunnat säljas och därför behöver återpubliceras på bostadssajterna fortsätter att ligga på rekordhöga nivåer. Det konstaterar jätten Booli som publicerar första siffror för februari, som citeras av nyhetsbyrån Direkt och Di.

Dagens PS - 18 timmar sedan

Toppchef får sluta på stört

Den högt uppsatta Nike-chefen Trevor Edwards har lämnat bolaget med omedelbar verkan, skriver The New York Post med hänvisning till ett memo. Bakgrunden uppges vara olämpligt beteende. Det ska enligt uppgift röra sig om olämpligt beteende från Trevor Edwards sida efter att ”flera starka och modiga anställda” klivit fram, sade vd Mark Parker i memot.

Dagens PS - 19 timmar sedan

Bankboss byter sida – från BoE till Barclays

David Thorburn uppges vara på väg att nomineras till styrelsen i brittiska storbanken Barclays. Där ska han ansvara för riskkommittén för den brittiska verksamheten, enligt uppgifter till Sky News. Tidigare i veckan meddelades att David Thorburn lämnar Bank of England för att återvända till den privata sektorn, men det avslöjades då inte vilket företag som avsågs.

Dagens PS - 19 timmar sedan

Ka-shing! Kinesiska miljardären går i pension

Li Ka-Shing har meddelat att han lämnar alla sina uppdrag i det företagsimperium han byggt upp, rapporterar CNBC. Den 89-åriga miljardären väljer att gå i pension, vilket innebär att han slutar vara styrelseordförande för konglomeratet CK Hutchison och fastighetsjätten CK Asset Holdings. Li Ka-Shing sade under en presskonferens på fredagen att han inte kapar banden helt utan förblir involverad som senior rådgivare.

Dagens PS - 18 timmar sedan

Företag bötfälls för bajsreklam

Informationsgranskningsnämnden (IGN) anser att företagets reklam är vilseledande, skriver Aftonbladet. Det är företaget Valneva Sweden AB som nu åker på böter på 90.000 kronor för sin reklam för läkemedlet Dukoral.

Dagens PS - 19 timmar sedan

BÖRSFALL: Ras på 18 procent på några minuter

Morgonens rapport blev en besvikelse. Men det blev snabbt värre för MQ Holding när börsen öppnade. Klädbolaget chockade analytiker med att vända till förlust under det brutna räkenskapsåret 2017/2018 tredje kvartal.

Dagens PS - 19 timmar sedan

Ericsson-vd:n putsar till förlusten

Telekomjätten snyggar till siffrorna i en omräkning enligt en ny standard, rapporterar TT. Omräkningen, där Ericsson justerar omsättningen och resultatet för 2016 och 2017, kallas IFRS 15 – och det handlar enligt nyhetsbyrån om redovisningstekniska ändringar som inte påverkar bolagets kassaflöden. Ericssons aktie är också oförändrad, framgå det, på börsen.

Dagens PS - 20 timmar sedan

Kina: Finns inga vinnare i handelskrig

Det finns inga vinnare i handelskrig och inga parter bör ta några chanser. Det säger det kinesiska utrikesdepartementet på fredagen, enligt Bloomberg News. Uttalandet är i linje med tidigare kommentarer från Kina angående de amerikanska importtullarna på stål och aluminium.

Dagens PS - Igår: 14:56

Strejk hotande nära på Air France

Elva fackförbund som representerar personalen på Air France har på torsdagen röstat för en strejk fredagen den 23 mars. Det rapporterar AFP. Piloterna är sedan tidigare indragna i en lång dispyt med den franska flygjätten över lönenivåerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.