Nyteknik > Teknik

Wednesday, 19 December, 15:11

Liknande nyheter

Taggar: Europeiska, myndigheter, tittar, Space, x-kopia
Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 15:35

Vi tittar alltmer på sport via mobilen

Trendbrott i videokonsumtion via mobilen – innehåll som är längre än 10 minuter blir allt mer populärt och sport likaså. Global Video Index, som visar videotrender online avslöjar bland annat att europeiska konsumenter tittar mer och mer på sport via mobiltelefonen i jämförelse med resten av världen. Vi tittar mer och mer på längre videomaterial, oavsett vilken enhet som används, och video i mobilen fortsätter att öka.

Computer Sweden - 18 jan 17 kl. 08:56

Apples europeiska skattenota växer – enbart räntan är på miljardbelopp


Apples nota för obetalda skatter i Irland stiger stadigt i väntan på att europeiska myndigheter ska fastställa kraven..

IDG - 18 jan 17 kl. 08:56

Apples europeiska skattenota växer – enbart räntan är på miljardbelopp


Apples nota för obetalda skatter i Irland stiger stadigt i väntan på att europeiska myndigheter ska fastställa kraven..

DI - 16 dec 15 kl. 12:47

Även Tyska myndigheter tittar på Boschs roll i VW-skandal

Tyska åklagare har inlett en förundersökning för att utröna om anställda på Bosch hjälpte Volkswagen att lura utsläppstester, rapporterar Dow Jones Newswires..

Corren - 19 okt 11 kl. 20:41

Nu får Europa sitt eget GPS-system RUAG Space har levererat delar

I dag, torsdag skjuts de två första satelliterna i Galileo-systemet upp från den europeiska rymdbasen i Franska Guyana. På RUAG Space i Linköping, som levererat vitala delar, håller man tummarna för att uppskjutningen ska lyckas..

YLE - 24 mar 15 kl. 13:45

UEFA: Fler europeiska lag till fotbolls-VM

UEFA:s generalsekreterare Gianni Infantino vill att fler europeiska landslag ska få spela fotbolls-VM. I VM i Brasilien 2014 spelade 13 europeiska lag och UEFA vill att 15 landslag från Europa ska få spela om världsmästerskapet 2018. Det europeiska fotbollsförbundet UEFA anser att Europa är värd minst en plats till i nästa fotbolls-VM.

Dagensanalys.se - 18 maj 16 kl. 17:47

Europeiska annonseringen online överträffar TV-marknaden med rekordhöga 36.2 miljarder euro

Under den 10:e upplagan av sin årliga konferens Interact meddelade IAB Europe att annonseringen online växte med 13,1% till ett marknadsvärde av 36.2 miljarder euro för 2015 och därmed överträffar den europeiska TV marknadens reklaminvesteringar med 33,3 miljarder euro. IAB Europe Adex Benchmark Research visar i år på en ökning på 30 miljarder euro netto för online annonsering under de senaste 10 åren.

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 11 kl. 12:16

Dead Space 2 till Wii dog

Dead Space fick faktiskt skåda dagens ljus på Nintendos Wii, men då i form av Dead Space: Extraction. Däremot ska Electronic Arts enligt CVG har övervägt och påbörjat en konvertering av Dead Space 2 till samma konsol..

Kristianstadsbladet - 29 okt 13 kl. 20:11

USA-myndigheter avvisar spionkritik


Amerikanska underrättelsechefer frågades på tisdagen ut i den amerikanska senaten, efter att en rad avslöjanden om amerikansk avlyssning väckt stor ilska världen över. USA:s chef för nationell underrättelseverksamhet, James Clapper, försvarade USA:s agerande och framhöll att det inom underrättelseverksamhet är en självklarhet att övervaka utländska ledare. Han sade också att andra länder regelbundet spionerar på amerikanska politiker och myndigheter.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Saab får beställning på Carl Gustaf M4

Ny kund, som inte är namngiven, har beställt vapensystemet av Saab..

Nyteknik - 1 timme sedan

Volvo säljer Wireless Car till Volkswagen

Volvokoncernen säljer 75,1 procent av aktierna i det helägda dotterbolaget Wireless Car, som säljer tjänster och lösningar för uppkopplade personbilar till globala bilproducenter, till Volkswagengruppen..

Nyteknik - 1 timme sedan

Skriv under juridiskt bindande avtal och affärer med BankID

Vi har vant oss vid att lämna in deklarationen med mobilen. Nu fortsätter den digitala resan som förenklar juridiskt bindande avtal mellan flera parter. Tjänsten min.

Nyteknik - 1 timme sedan

Miljonregn över svenska elcykeln Like Bike - men allt var en bluff

Den rekordbilliga svenska elcykeln har samlat in 2,5 miljoner kronor. Men nu pekar allt på att Like Bike är en blåsning, skriver Breakit..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Felstavad runsten i talrika Upplandsfynd

Vad gör man åt en felstavad runsten? Hackar dit en rättelse så klart. Ett exempel på detta ingår i senare tids digra runstensfynd i Uppland..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Biobränsle i pumpen på svenska flygplatser

Fem av Sveriges största flygplatser kommer från och med onsdagen att blanda ut flygbränslet i pumparna med bioflygbränsle..

Nyteknik - 4 timmar sedan

EU:s plastförbud snart i hamn

Förbudet mot ett antal olika produkter av engångsplast inom EU har kommit ett steg närmare införande..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Nio presenterar sin andra elbil – crossovermodellen ES6

Den kinesiska tillverkaren debuterade med en sjusitsig suv. Nu lanserar Nio crossovern ES6 – en fyrhjulsdriven modell med över 500 hk, som ska klara 51 mil på en laddning..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Nu stängs Tysklands sista stenkolsgruva

En nära 200-årig epok går i graven när Tysklands sista stenkolsgruva, Prosper-Haniel i Bottrop, stängs. För gruvstaden innebär det en stor omställning – medan miljöorganisationer vill skynda på utfasningen av fossila bränslen i landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.