Nyteknik > Teknik

Wednesday, 19 December, 14:18

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals hyrbilarska , levererasig , självamed , förarlös, teknik
YLE - 07 jun 14 kl. 08:00

Tar robotarna våra jobb?

Kommer robotarna att ta över mitt jobb, mina barns jobb eller mina barnbarns jobb i framtiden? Svaret är ja. Det är helt klart att robotar kommer att ta över allt mer av jobben, men samtidigt skapas nya hela tiden.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Volvo säljer Wireless Car till Volkswagen

Volvokoncernen säljer 75,1 procent av aktierna i det helägda dotterbolaget Wireless Car, som säljer tjänster och lösningar för uppkopplade personbilar till globala bilproducenter, till Volkswagengruppen..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Skriv under juridiskt bindande avtal och affärer med BankID

Vi har vant oss vid att lämna in deklarationen med mobilen. Nu fortsätter den digitala resan som förenklar juridiskt bindande avtal mellan flera parter. Tjänsten min.

Nyteknik - 1 timme sedan

Miljonregn över svenska elcykeln Like Bike - men allt var en bluff

Den rekordbilliga svenska elcykeln har samlat in 2,5 miljoner kronor. Men nu pekar allt på att Like Bike är en blåsning, skriver Breakit..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Felstavad runsten i talrika Upplandsfynd

Vad gör man åt en felstavad runsten? Hackar dit en rättelse så klart. Ett exempel på detta ingår i senare tids digra runstensfynd i Uppland..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Biobränsle i pumpen på svenska flygplatser

Fem av Sveriges största flygplatser kommer från och med onsdagen att blanda ut flygbränslet i pumparna med bioflygbränsle..

Nyteknik - 3 timmar sedan

EU:s plastförbud snart i hamn

Förbudet mot ett antal olika produkter av engångsplast inom EU har kommit ett steg närmare införande..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Nio presenterar sin andra elbil – crossovermodellen ES6

Den kinesiska tillverkaren debuterade med en sjusitsig suv. Nu lanserar Nio crossovern ES6 – en fyrhjulsdriven modell med över 500 hk, som ska klara 51 mil på en laddning..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Nu stängs Tysklands sista stenkolsgruva

En nära 200-årig epok går i graven när Tysklands sista stenkolsgruva, Prosper-Haniel i Bottrop, stängs. För gruvstaden innebär det en stor omställning – medan miljöorganisationer vill skynda på utfasningen av fossila bränslen i landet..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Dödligheten i cancer minskar

Allt fler svenskar drabbas av cancer, men allt färre dör av sin sjukdom. Men trots att dödligheten i cancer går ner finns det fortfarande många cancersjukdomar som skördar tusentals svenskars liv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.