TA > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 01:50

TA - 08 jan 18 kl. 15:30

Klart med ny lokal för Fribergs CykelCykelbutiken lämnar Hamngatan för Hedvägen. I mars öppnar Fribergs Cykel i Jysks gamla lokaler. .
Läs mer på TA
Läs mer om:
Fribergs Cykel, Hamngatan, Hedvägen, Jysks

Dela artikeln

330 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart med ny lokalför , Fribergs, Cykel
Trelleborgs Allehanda - 25 nov 17 kl. 09:00

Fribergs Cykel byter lokal i vår

Byggnaden där Fribergs Cykel huserar kommer att rivas till våren för att ge plats åt det blivande 16-våningshuset som ska byggas på platsen. Men vart cykelbutiken ska ta vägen är ännu oklart..

Jönköpingsnytt - 23 mar 12 kl. 16:08

Fribergs JC i konkurs

Efter en längre tids tvist med franchiseägaren Retail and Brands försattes Företaget Fribergs A6 AB på fredagen i konkurs. Butikerna JC och Brothers and Sisters i centrala Jönköping och på A6 drivs nu av Retail And Brands. - Sorgligt är det allt men för mig känns det ändå som en seger, säger Klas Friberg..

Sydsvenskan - 14 apr 13 kl. 06:30

Ny balans ger mer utrymme åt Fribergs offensiv

Möt MFF:s Mr Hundra Procent ? två skott, två mål för Malmö.
Ny balans på det centrala mittfältet ger ökat utrymme för Erik Fribergs offensiva kvaliteter.

Sydsvenskan - 04 feb 14 kl. 00:25

Fribergs nya lagkompis glömdes bort

Erik Fribergs övergång från Malmö FF till Bologna gick smärtfritt. Det kan man inte säga om Serie A-klubbens nästa nyförvärv..

Expressen - 29 nov 15 kl. 18:26

Fribergs sexåring är årets V75-kung

Vad heter årets V75-kung? Svarade du Mind Your Face har du sällsynt insikt i travets elitserie. Lars Fribergs sexåring klev upp på tronen via en sömnig promenad inför hemmapubliken under Örebros extrainsatta V75-omgång.

Sydsvenskan - 23 apr 16 kl. 21:01

Fribergs magiska afton

SM-slutspel är målvakternas högtid.
Lugimålvakten Emma Fribergs magiska afton gav Lundalaget en drömstart mot Sävehof..

Expressen - 25 maj 16 kl. 07:31

Farmen-deltagaren Gunvor Fribergs nya tatuering

Här är Gunvor Fribergs nya tatuering. På Instagram delar "Farmen"-deltagaren med sig av en bild på förändringen. "Har förresten gaddat mig igen", skriver Gunvor Friberg på Instagram..

Sydsvenskan - 16 mar 13 kl. 06:30

Har du stulit din cykel?

??Folk brukar tro det eftersom den är målad, men jag har papper på den.Cyklar du hela vintern???

Eurosport - 02 jul 11 kl. 10:06

Cykel - Tour de France - Polis stoppade teambuss

Lokal polis beslagtog och genomsökte Quick Steps teambuss på fredagen. En rutinkontroll som fler stall kan förvänta sig..

Kristianstadsbladet - 02 jul 13 kl. 11:30

Cykel för stor för Öresundstågen

Att funktionshindrade inte får ta med sina trehjuliga cyklar på tågen i Skåne kan vara förtäckt diskriminering, anser Göteborgs rättighetscenter mot diskriminering.
En man reagerar över Skånetrafikens regler som innebär att han inte kan ta med sitt hjälpmedel, en trehjulig cykel, ombord på Öresundstågen i Skåne. Enligt reglerna får resenärer ta med sig en vanlig cykel i mån av plats.

Fler nyheter från TA

TA - 13 jan 18 kl. 00:01

En nära och trygg vård

Nyligen vann vårdcentralernas patienter och anställda i Skåne en viktig seger. Med Liberalerna i spetsen beslutade Region Skåne om en extra satsning på Skånes vårdcentraler..

TA - 05 jan 18 kl. 00:01

Miljarder mer till vården – men köerna är kvar

På tio år har skatteintäkterna till vården ökat med över 41 procent, drygt 10,9 miljarder kronor. Men köerna har inte blivit mindre, utan på sina håll tvärtom ökat..

TA - 02 jan 18 kl. 15:00

Skåne: Fler konkurser under 2017

Fler företag gick i konkurs under 2017. I Skåne ökade antalet konkurser med 7 procent..

TA - 02 jan 18 kl. 17:00

Konkurserna ökar i Sverige, men minskar i Trelleborg

Medan konkurserna ökade i Sverige som helhet minskade de i Trelleborg under 2017 jämfört med 2016. Frans Hellstrand, ordförande i Företagarna i Trelleborg, tycker att det stämmer med hans bild av näringslivet i kommunen..

TA - 23 dec 17 kl. 21:00

Hallongården fortsätter växa

Hallongården vill anlägga fler parkeringsplatser. Det populära turistmålet vill utöka antalet platser med 160..

TA - 21 dec 17 kl. 05:00

Tjänsten som chef kan försvinna

Det är inte säkert att Ulf Bingsgård får någon permanent ersättare på posten som näringslivschef. Politikerna ska nu diskutera ifall tjänsten ska återbesättas..

TA - 16 dec 17 kl. 00:01

Vi vill tillåta gårdsförsäljning av öl och vin

Sveriges inhemska vingårdar och ölbryggerier har länge missgynnats av den omoderna alkoholpolitiken. Att låta lokala småskaliga alkoholproducenter få sälja sina varor på den egna gården är en av flera viktiga delar som kan bidra till att utveckla en hel ort. Vi vill snarast tillåta gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker - för fler småföretag och en levande landsbygd som också ökar attraktionskraften i besöksnäringen..

TA - 16 dec 17 kl. 00:01

Moderaternas budgetförslag var ohållbart och illa underbyggt

Med sitt budgetförslag för 2018 var Moderaterna övertygade om att de kunde göra skillnad i att styra Trelleborg, och hänvisade i diskussionen till sina ekonomiska kunskaper..

TA - 04 dec 17 kl. 17:00

Gamla bankomathörnan är borta

Bankomaterna i hörnet av C B–Friisgatan och Algatan togs bort på måndagen. Nu hänvisas kunderna till Valens köpcentrum..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.