Barometern > Nyheter

Sunday, 24 June, 20:23

Liknande nyheter

Taggar: Överklagar, nekat, bygglov
Kristianstadsbladet - 26 jan 18 kl. 20:30

Hässleholm: Kommunen JO-anmäls efter nekat bygglov

En privatperson har anmält Hässleholms kommun till Justitieombudsmannen (JO). Anledningen är ett nekat bygglov. .

Barometern - 31 maj 14 kl. 08:25

Restaurang till salu efter nekat bygglov

Mark- och miljödom­stolen avslår överklagandet om bygglov för uteservering på Himla Gott. Nu ligger verksamheten ute på annons. Det var i april i?

YA - 22 okt 15 kl. 03:00

Ilska över nekat bygglov

Hon ville ha sina barn som grannar och skänkte dem var sin tomt att bebygga. Dottern är på plats, men nu har sonen nobbats bygglov. Mamma Tina Ingelgren är mäkta förgrymmad över hur ärendet har hanterats..

YA - 22 okt 15 kl. 03:00

Ilska över nekat bygglov

Hon ville ha sina barn som grannar och skänkte dem var sin tomt att bebygga. Dottern är på plats, men nu har sonen nobbats bygglov. Mamma Tina Ingelgren är mäkta förgrymmad över hur ärendet har hanterats..

SVT - 06 aug 13 kl. 17:14

Souleyman överklagar nekat visum

Den syriske artisten Omar Souleyman överklagar nu beslutet att inte ge honom visum för att kunna resa till Sverige och uppträda..

Sydöstran - 05 aug 16 kl. 14:47

Dotter överklagar nekat bidragsstöd

Omsorgsnämnden har avslagit en kvinnas ansökan om anhörigbidrag för hennes dementa mamma. Nu överklagar hon beslutet..

Blekinge Läns tidning - 25 jan 16 kl. 14:45

Försvaret överklagar tre bygglov

Miljö- och byggnadsnämnden beviljade bygglov för tre villor på olika platser i Ronneby. Försvaret överklagade och länsstyrelsen går på samma linje..

YA - 17 jul 17 kl. 00:01

Sjöbohem överklagar bygglov

Sjöbohem överklagar ett bygglov då de anser att beslutet innebär att den sökande går in på fastighetsbolagets tomt..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 11 kl. 22:42

Kan bli villa trots nekat bygglov

Kommunen ska handlägga ett ärende om att bygga ett bostadshus vidare. Det beslutar länsstyrelsen och upphäver därmed ett beslut som samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott fattat..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Bergs kommun överklagar upprivet bygglov

Det villabygge Dollarstores ägare Peter Ahlberg planerat för i hans hemby Vigge blir nu ett fall för mark- och miljödomstolen. Bergs kommun tänker nämligen överklaga länsstyrelsens beslut att riva upp det beviljade bygglovet..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Forskare: Kan bli stora protester

Några timmar efter att vallokalerna i Turkiet stängt pågår röstsammanräkningen för fullt. Enligt de officiella siffrorna har den sittande presidenten Recep Tayyip Erdogan en klar ledning och är på god väg att vinna presidentvalet i första omgången.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Fifa startar utredning efter bråket

Fifa inleder en utredning mot två tyska ledare efter bråket i samband med slutsignalen i lördagens VM-match mot Sverige. Disciplinkommittén meddelar att man utreder de tyska ledarna för "händelserna i slutet av matchen mellan Tyskland och Sverige".(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Lugnt i midsommartrafiken - trots olyckor

När många ska ta sig hem från midsommarfiranden blir det trångt på vägarna. Trafikolyckorna och köerna har avlöst varandra under söndagen. - Vi uppmanar förstås folk att ta det lugnt och hålla avstånd, säger Mikael Lindgren på polisen i Uppsala.

Barometern - 1 timme sedan

Just nu: Polisen om midsommar i länet - ”Som en vanlig lönehelg”

Extrainsatt personal och förberedelser för en stökig helg. Så såg polisens arbete ut inför midsommar, men helgen visade sig bli lugn..

Barometern - 1 timme sedan

Nygamla dinosaurier lockar många biobesökare

Actionäventyret "Jurassic world: Fallen kingdom" går hem på biograferna. När amerikanska Box office-listan sammanställde helgens biobesök stod det klart att del två i dinosauriesagan toppar listan och har spelat in 150 miljoner dollar, motsvarande nästan 1 333 miljoner kronor.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Just nu: Larm om båt som gått på grund

Barometern - 1 timme sedan

Lägenhetsbrand i Ystad - en skadad

En lägenhet har brunnit på översta våningen i ett flerfamiljshus i centrala Ystad. Larmet inkom till SOS Alarm vid 18-tiden. En person fick föras med ambulans till sjukhus men det är inte känt hur allvarligt skadad personen är.

Barometern - 1 timme sedan

Japan tog poäng mot Senegal

Senegal ledde två gånger om. Men Japan gav sig inte. Matchen mellan de obesegrade lagen i grupp H slutade oavgjort, 2-2.

Barometern - 1 timme sedan

Bergs fråga: Var var VAR?

Var var VAR? Det undrade Marcus Berg i mötet med Tyskland - och frågan fanns kvar även dagen efter 1-2-förlusten i Sotji. - Jag tror inte han kollade överhuvudtaget, säger han.

Barometern - 1 timme sedan

Wettergren ångrar inte bytena mot Tyskland

Det var dagen efter i Gelendzjik. Men det var också dagen med tre dagar kvar tills allt avgörs mot Mexiko i Jekaterinburg. - Jag kan lova att vi ska göra allt vi kan för att slå Mexiko, säger Peter Wettergren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.