VA > Ekonomi

Friday, 17 August, 15:06

Liknande nyheter

Taggar: Mark, Zuckerbergs, nyårslöfte, Skydda, Facebookfrån , statlig, inblandning
IDG - 07 jan 16 kl. 06:01

Därför kan Zuckerbergs nyårslöfte sätta fart på AI-utvecklingen


En del lovar att träna mer, andra att svära mindre. Mark Zuckerbergs nyårslöfte kan ge hela AI-branschen en knuff i rätt riktning..

Affärsvärlden - 05 jan 18 kl. 07:48

Zuckerbergs nyårslöfte: Skydda användarna

Att skydda Facebooks användare från hat och förtal, och skydda hela tjänsten från diverse staters inblandning. Det är det personliga målet för bolagets vd Mark Zuckerberg 2018, skriver Reuters..

Dagensanalys.se - 05 jan 18 kl. 13:01

Nu ska Mark Zuckerberg fixa Facebook

Mark Zuckerbergs nyårslöfte till alla användare är att han ska fokusera på att fixa det som är fel med Facebook. Det gäller mobbning, valpåverkan och att Facebook ska kännas meningsfull. Mark Zuckerberg som grundade Facebook för över tio år sedan har sedan 2009 antagit en ny utmaning.

SVT - 05 jan 15 kl. 08:37

Mark Zuckerberg startar bokklubb

Facebookgrundarens nyårslöfte är att läsa en bok varannan vecka..

Dagens PS - 23 jan 17 kl. 08:50

Rykte: Zuckerberg vill bli president

Washington Post uppger nu att Facebookgrundaren Mark Zuckerberg ruvar på att bli president, enligt Dina Pengar i Expressen. Washington Post hänvisar till spekulationer i flera amerikanska medier, som menar att mångmiljardären och techsnillet på senare tid gjort en hel del saker som kan tyda på att han förbereder sig på att på sikt ta plats i Vita huset i Washington, där republikanen Donald Trump under stora protester installerades så sent som i fredags. Mark Zuckerberg har bland annat riktat stort tack till poliser för deras hårda arbete, där till har han besökt en rodeo och gjort planteringar i en park.

Barometern - 20 dec 13 kl. 08:18

Reformera alkoholpolitiken

”I?dag är gränshandeln med öl mycket omfattande vilket tydligt visar sig genom att mellan var tredje och var fjärde öl som dricks i Sverige är köpt utanför våra gränser.” Det är snart jul och nyår.

YA - 27 dec 13 kl. 03:55

Hammenhög skänker hopp

Mellandagarna brukar höra till mina favoritdagar på året. Julen är överstökad, alla måsten avklarade. Det finns tid att njuta av julklapparna, äta upp resterna av julmaten och fundera över året som komma skall.

Barometern - 31 dec 13 kl. 11:06

Kalmarträd kan rädda liv i Kenya

Under 2013 har kalmarbor planterat över 10 000 nya träd i Afrika genom Vi-skogen. Lägg till det träd som företag, organisationer och privatpersoner runt om i landet planterat under året och antalet blir över en halv miljon. Det är en viktig insats som vi är mycket tacksamma för.

DN - 04 jan 15 kl. 08:32

Facebookgrundaren Zuckerberg startar bokklubb


Facebookgrundaren Mark Zuckerberg har avgett sitt nyårslöfte för 2015: Han ska starta en bokklubb, skriver CNN. Varannan vecka ska datagurun läsa en ny bok, och han har bjudit in folk från hela världen att delta - på sin Facebooksida..

DN - 04 jan 15 kl. 08:32

Facebookgrundaren Zuckerberg startar bokklubb


Facebookgrundaren Mark Zuckerberg har avgett sitt nyårslöfte för 2015: Han ska starta en bokklubb, skriver CNN. Varannan vecka ska datagurun läsa en ny bok, och han har bjudit in folk från hela världen att delta - på sin Facebooksida..

Fler nyheter från VA

VA - 45 minuter sedan

FN-svenskens jobbstartup rider på vågen av unga som hoppar av ekorrhjulet för att söka mening

Att göra världen bättre har blivit status bland unga. Men länge var det en djungel att söka tjänster på organisationer som EU, Unicef och FN. En startup på Norrsken har löst problemet med en egen algoritm – och gensvaret från världen är enormt.

VA - 1 timme sedan

Svenska 27-åriga Citi-tjejen som blev utvald för storbankens volontärsarbete i Uganda – och fick en idol på köpet

Citis 27-åriga associate Emma Tillberg kom nyligen hem från volontärsarbete i Uganda, där storbanken erbjuder finansiell rådgivning till lokala entreprenörer för att ge deras företag chansen att växa och bidra till att minska landets omfattande arbetslöshet. Äventyret gav en idol på köpet – Dr Joan. .

VA - 3 timmar sedan

Han ska revolutionera musikindustrin med AI: ’Vi vill bygga den nya tidens skivbolag från grunden’

Snafu Records är skivbolaget som ska revolutionera musikindustrin underifrån – med hjälp av AI. Hör grundaren Ankit Desai berätta hur i podden Min bästa idé. .

VA - 4 timmar sedan

Medicinteknikbolaget störtdyker på börsen efter besked om försenad säljstart - kostar bolaget miljontals kronor

Uppskjuten säljstart och utökade kostnader imponerar inte på börsen. .

VA - 5 timmar sedan

Byggjätten slår förväntningarna – rusar på börsen

Peab kunde visa upp ett överraskande bra resultat. .

VA - 5 timmar sedan

Superentreprenören som byggt ett miljardimperium med två tomma händer: Ska bygga Sveriges billigaste bostäder

Fastighetsnestorn Jan Persson begick sitt livs största misstag när han sålde alla sina bolag när han fyllde 40. Men han har startat på nytt. Nu har han passerat 70 och som ägare till fastighetsbolaget Kilenkrysset ska han bygga Sveriges billigaste bostäder.

VA - 5 timmar sedan

Nu ökar priserna på bostadsrätter i hela landet

Priserna på bostadsrätter vänder uppåt. .

VA - 5 timmar sedan

Elon Musk öppnar upp sig om det senaste året: 'Har varit det svåraste och mest smärtsamma i min karriär'

Det har varit ett tufft år för superentreprenören - och än är det inte över. .

VA - 5 timmar sedan

Uniqlos vd: Vi ska driva försäljning – tillsammans med H&M

Om exakt en vecka får H&M ny konkurrens på hemmaplan från Uniqlo – men den japanske vd:n hävdar att kedjorna kommer att driva försäljning tillsammans. .

VA - 23 timmar sedan

Uppgifter: Volvo Cars närmar sig notering i Stockholm

Kan listas innan årsskiftet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.