DI > Ekonomi

Wednesday, 21 February, 02:19

DI - 05 jan 18 kl. 11:28

Biltest: Suzukin har imponerande låg förbrukningSwift delar bottenplatta med Ignis och den större Baleno, som fanns på plats i Tannis i fjol. Redan då körde vi det mildhybridsystem som Suzuki har utvecklat. Nu fanns det i Swift ihop med en trecylindrig enlitersmotor på 112 hk. Systemet innehåller ett 12-volts litiumjonbatteri och en kombinerad startmotor och generator, som tar tillvara rörelseenergi när man bromsar och lagrar den i batteriet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ignis, Baleno, Tannis, Suzuki, Swift

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biltest, Suzukinhar , imponerande, låg, förbrukning
DI - 16 maj 17 kl. 16:01

Biltest: Volvos nya bil imponerar

BARCELONA. Första provkörningen av nya Volvo XC60 kan sammanfattas med ett enda ord: imponerande..

BT - 06 aug 12 kl. 14:47

Imponerande trippel av Larsson

Mångsidige storfiskaren Peter Larsson från Borås bättrade på sin redan digra storfisklista vid ett besök ute vid Bratten. Totalt drog man ett 20-tal kvalificerade storfiskar av ett flertal olika arter varav Peters topp 3 var i en klass för sig. Den mest imponerande fisken var en sällsynt klorocka på hela 1,65 kg.

Uppsalanyheter.se - 26 jul 14 kl. 23:30

Personbästa och imponerande Karlsson

Dragracing: Elsa Karlsson som inledde helgens tävlingar med två försiktiga körningar slog till med personbästa och en imponerande körning på lördagen.Elsa Karlsson som inledde helgens tävlingar med två försiktiga körningar slog till med personbästa och en imponerande körning på lördagen.   Med tre starter i Malmö och två starter på fredagen i Tierp imponerade Pro Stock Bike "Rookien" Elsa Karlsson i sin blott sjätte start.

Cornucopia - 11 feb 15 kl. 20:25

Imponerande rysk militär logistik

"Amatörer räknar brigader och divisioner, proffs tittar på logistiken." - Jag, inspirerad av någon annanUnder det kalla kriget sades det att Warzawapaktens och i synnerhet Sovjetunionens logistik skulle bryta samman inom 4 - 10 veckor när tredje världskriget bröt ut, och det därför var helt avgörande för kommunisterna att lägga så mycket av västvärldens territorium under sig så fort som möjligt. Fast nu kan man inte annat än bli imponerad av rysk militär logistik, när man klarat av att föra krig i Ukraina i sju månader, även om det är en något förenklad bild.

Uppsalanyheter.se - 27 sep 15 kl. 23:32

Imponerande start av FBC Uppsala

SSL Dam: FBC Uppsalas innebandydamer har fått bästa tänkbara starten på årets Superliga. På söndagen följde man upp segern mot Dalen med en imponerande seger mot Täby på bortaplan.FBC Uppsalas innebandydamer har fått bästa tänkbara starten på årets Superliga.

IDG - 07 jan 11 kl. 13:16

Imponerande prestanda i Motorolas Ipad-utmanare

Motorola visade i går upp surfplattan Xoom som är packad med imponerande hårdvara och kör dessutom på Android 3.0..

Dalarnas tidningar - 08 mar 11 kl. 10:25

Sanna imponerande snabb

[SPEEDSKI/SUN PEAKS] Sanna Tidstrand visade imponerande form när världscupen i speedski fortsatte i Sun Peks. Sälentjejen tog andra raka världscupsegern och imponerade..

BT - 18 mar 11 kl. 10:32

"Imponerande" kamp mot grova brott

Polisens stora satsning mot den grova organiserade brottsligheten har lett till fängelsedomar på sammanlagt 191 år, enligt en ny rapport.
"Imponerande", menar justitieminister Beatrice Ask (M).
För snart två år drogs polisens satsning mot den grova organiserade brottsligheten (GOB) i gång med pukor och trumpeter.

Sydsvenskan - 08 apr 11 kl. 14:01

Gaby ans the guns är imponerande avspända


Stämningen som råder när Gaby And The Guns håller releasefest på Inkonst är inte svår att koppla till de tillvägagångsätt som präglat skapandet av deras andra album, ?Bränner staden?. Med skivan släppt på egen etikett har den lundensiska, numera Malmö-huserande, kvartetten arbetat ihop med vänner och bekanta för att få ihop allt det material som behövs utöver musiken: videor, webb, form och pr.

Sydsvenskan - 08 apr 11 kl. 14:01

Gaby and the guns är imponerande avspända


Stämningen som råder när Gaby And The Guns håller releasefest på Inkonst är inte svår att koppla till de tillvägagångsätt som präglat skapandet av deras andra album, ?Bränner staden?. Med skivan släppt på egen etikett har den lundensiska, numera Malmö-huserande, kvartetten arbetat ihop med vänner och bekanta för att få ihop allt det material som behövs utöver musiken: videor, webb, form och pr.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Spiltan lägger Pardoxpengar på Boulebar

Investmentbolaget Spiltan, storägare i dataspelsutvecklaren Paradox Interactive, går in i en mer jordnära bransch. Med en investering på 20 miljoner kronor greppas 25 procent av snabbväxande kedjan Boulebar..

DI - 3 timmar sedan

New York-börser: Wal-Mart sänke humöret

USA-börserna backade när handelsveckan inleddes på Wall Street efter långhelgen. Wal-Marts kvartalsvinst var sämre än väntat och tillväxten i näthandeln saktade in kraftigt under julhandeln jämfört med året innan..

DI - 4 timmar sedan

Här är svenskarnas drömbostad

Drömmen om ett eget hus är starkast när svenskarna får välja bostad. Men bostadsrätten är på stark frammarsch. Var fjärde hushåll föredrar en ägd lägenhet..

DI - 5 timmar sedan

Sparkade Ericssonchefen får nytt jobb

Den tidigare Ericsson-vd:n Jan Frykhammar blir ny styrelseledamot i it-bolaget Telavox..

DI - 5 timmar sedan

Råvaror: Begränsade rörelser

Priserna på råolja och basmetaller uppvisade under tisdagen begränsade förändringar. Prisskillnaden mellan den amerikanska WTI-oljan och den dyrare Nordsjöoljan Brent minskade något när båda kontrakten närmade sig varandra..

DI - 5 timmar sedan

Analys till salu lockar fler bolag

Det sker stora förändringar inom storbankernas analys av svenska börsbolag.  Nu kan Di avslöja att den topprankade banken SEB börjar med så kallad uppdragsanalys där bolagen själva finansierar analysen..

DI - 5 timmar sedan

Ulf Petersson: Börsen borde ge bolagen mer hjälp

  Beskedet att SEB följer efter storbankerna Nordea och Danske Bank och börjar ta betalt av börsbolagen för aktieanalys är ett tydligt tecken på att analysen i sig inte har uppskattats av bankernas kunder, fondbolagen. I varje fall har inte uppskattningen varit tillräckligt stor för att fonderna ska vara beredda att själva betala notan nu när fondbolagen inte längre smidigt kan skicka över analyskostnaden till fondandelsägarna..

DI - 5 timmar sedan

Jan Wahlström köper i Elos Medtech

Jan Wahlström, som är vd för Elos Medtech, har köpt sammanlagt 3.800 aktier i bolaget vid två transaktioner under måndagen och tisdagen. Kurserna uppgick till cirka 68-69 kronor per aktie, innebärande en total köpeskilling om cirka 0,26 miljoner kronor.

DI - 6 timmar sedan

Göran Jonsson: Tronskifte på den svenska kroghimlen

KÖPENHAMN. Mitt under Dagens industris segerintervju med Björn Frantzén på scenen i det pampiga rådhuset i Köpenhamn bryter Mathias Dahlgren in, räcker honom handen och säger: "Grattis!".

DI - 6 timmar sedan

HSBC-chefen lämnar efter vänd nedåttrend

HONGKONG. Efter sex år med vikande intäkter lyckades vd Stuart Gulliver – lagom till sin avgång – vända trenden för HSBC. Men det är inte slut på motgångarna för bankjätten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.