DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 15:58

DI - 04 jan 18 kl. 21:48

USA drar in stöd till PakistanUSA drar in sitt ekonomiska säkerhetsstöd till Pakistan, liksom överföringen av militär utrustning. Hjälpen kan dock återupptas om Pakistan tar krafttag mot terrorism, heter det i uttalandet från utrikesdepartementet i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Pakistan, Washington

Dela artikeln

124 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAdrar in , stödtill , Pakistan
Nyhetskanalen - 08 maj 11 kl. 18:27

USA kräver att Pakistan utreder

Hur kunde Usama bin Ladin hålla sig gömd i Pakistan, en kort bilfärd från huvudstaden och bara några minuters promenad från ett militärhögkvarter? Nu kräver USA:s president Barack Obama i en tv-intervju att Pakistan utreder frågan..

UNT - 25 maj 11 kl. 23:59

Färre USA-soldater i Pakistan

USA kommer att minska antalet militärer stationerade i Pakistan. Beslutet kommer efter de spänningar som uppstått mellan de två länderna efter USA:s dödliga attack mot al-Qaidaledaren Usama bin Laden. (TT).

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd


USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif.Relationerna var nere på fryspunkten 2011, bland annat på grund av dödandet av Usama bin Ladin och drönarattackerna.

UNT - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan länderna förbättrats. Upptiningen innebär att USA åter kan ge militärt bistånd. 2014 har över 300 miljoner dollar avsatts.

BT - 21 okt 13 kl. 02:26

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif. Relationerna var nere på fryspunkten 2011, bland annat på grund av dödandet av Usama bin Ladin och drönarattackerna.

SVT - 04 maj 11 kl. 09:37

USA-stöd till Pakistan ifrågasätts

I USA:s kongress växer kritiken mot det amerikanska miljardstödet till Pakistan militär.Landet där han kunde gömma sig så länge..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 11 kl. 07:28

Bombdåd mot USA-fordon i Pakistan

En person dödades och flera skadades i ett bombdåd i Peshawar i Pakistan i morse. USA:s ambassad i Islamabad uppger att dådet riktade sig mot diplomatbilar från det amerikanska konsulatet..

NSD - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif..

NT - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif..

SvD - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan länderna förbättrats..

Sydsvenskan - 21 okt 13 kl. 04:06

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Liberalerna ställer in partiråd

Liberalerna har beslutat att inte genomföra sitt planerade partiråd på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

"Mycket tekniskt kvar att lösa"

Efter en vecka av förhandlingar på tjänstemannanivå är det nu dags för ministrarna att ta över på klimatmötet i polska Katowice. Hittills har kompromissviljan varit god – men återstår gör svåra frågor som rapportering och finansiering. .

DI - 15 minuter sedan

Amazons e-handel snart i Sverige?

Amazon har under stort hemlighetsmakeri köpt mark på tre svenska orter. Samtidigt har det länge glunkats om att e-handelsjätten ska etablera sig i Sverige. Nu kallar jätten till presskonferens.

DI - 30 minuter sedan

Säljrådet slog för hårt – nu är det köpläge

För ett år sedan satte Di sälj på medicinteknikbolaget. Sedan dess har aktien fallit med 38 procent och marknaden verkar ha gett upp hoppet.  Vi tycker tvärtom att aktien nu är både billig och köpvärd..

DI - 45 minuter sedan

Efter raset: SEB sänker riktkursen för Kinnevik, upprepar köp

SEB sänker riktkursen för Kinnevik till 255 från 270 kronor och upprepar köp..

DI - 45 minuter sedan

Patentdom kan stoppa Iphone i Kina – Apple backar i förhandeln

Qualcomm har vunnit en preliminär seger i ett patentmål mot Apple i Kina. En kinesisk domstol har enligt Reuters förbjudit import och försäljning av ett antal Iphonemodeller i Kina..

DI - 45 minuter sedan

USA-börserna: Terminer på Wall Street pekar på grönt

Med 45 minuter kvar till öppning är det krattat för comeback i New York där terminerna pekar mot en visserligen försiktig, men tydlig börsöppning på plus..

DI - 1 timme sedan

Miljarder i sänkt skatt – detta innebär M och KD:s budget

Mer till kommunerna, förstärkt jobbskatteavdrag och höjd brytpunkt för statlig skatt är några av de prioriterade områdena i M/KD-budgeten. .

DI - 1 timme sedan

Enzymatic får avslag på överklagan i Tyskland om förkylningsspray

Enzymatica meddelar att en domstol i Frankfurt har avslagit överklagandet av en tidigare dom avseende marknadsföringen av förkylningssprayen Viruprotect i Tyskland. .

DI - 1 timme sedan

Bil Sweden: Bonus malus slår fel

Bonus malus-systemet slår fel och gör det svårt att nå Sveriges klimatmål. Tvärtom riskerar fler utsläppsfarliga bilar konkurrera ut miljövänligare alternativ. Det menar Bil Swedens vice vd, Jessica Alenius.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.