DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:31

DI - 04 jan 18 kl. 21:48

USA drar in stöd till PakistanUSA drar in sitt ekonomiska säkerhetsstöd till Pakistan, liksom överföringen av militär utrustning. Hjälpen kan dock återupptas om Pakistan tar krafttag mot terrorism, heter det i uttalandet från utrikesdepartementet i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Pakistan, Washington

Dela artikeln

125 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAdrar in , stödtill , Pakistan
Nyhetskanalen - 08 maj 11 kl. 18:27

USA kräver att Pakistan utreder

Hur kunde Usama bin Ladin hålla sig gömd i Pakistan, en kort bilfärd från huvudstaden och bara några minuters promenad från ett militärhögkvarter? Nu kräver USA:s president Barack Obama i en tv-intervju att Pakistan utreder frågan..

UNT - 25 maj 11 kl. 23:59

Färre USA-soldater i Pakistan

USA kommer att minska antalet militärer stationerade i Pakistan. Beslutet kommer efter de spänningar som uppstått mellan de två länderna efter USA:s dödliga attack mot al-Qaidaledaren Usama bin Laden. (TT).

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd


USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif.Relationerna var nere på fryspunkten 2011, bland annat på grund av dödandet av Usama bin Ladin och drönarattackerna.

UNT - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan länderna förbättrats. Upptiningen innebär att USA åter kan ge militärt bistånd. 2014 har över 300 miljoner dollar avsatts.

BT - 21 okt 13 kl. 02:26

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif. Relationerna var nere på fryspunkten 2011, bland annat på grund av dödandet av Usama bin Ladin och drönarattackerna.

SVT - 04 maj 11 kl. 09:37

USA-stöd till Pakistan ifrågasätts

I USA:s kongress växer kritiken mot det amerikanska miljardstödet till Pakistan militär.Landet där han kunde gömma sig så länge..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 11 kl. 07:28

Bombdåd mot USA-fordon i Pakistan

En person dödades och flera skadades i ett bombdåd i Peshawar i Pakistan i morse. USA:s ambassad i Islamabad uppger att dådet riktade sig mot diplomatbilar från det amerikanska konsulatet..

NSD - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif..

NT - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif..

SvD - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan länderna förbättrats..

Sydsvenskan - 21 okt 13 kl. 04:06

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 10 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 10 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.