DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 17:31

DI - 04 jan 18 kl. 21:48

USA drar in stöd till PakistanUSA drar in sitt ekonomiska säkerhetsstöd till Pakistan, liksom överföringen av militär utrustning. Hjälpen kan dock återupptas om Pakistan tar krafttag mot terrorism, heter det i uttalandet från utrikesdepartementet i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Pakistan, Washington

Dela artikeln

124 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USAdrar in , stödtill , Pakistan
Nyhetskanalen - 08 maj 11 kl. 18:27

USA kräver att Pakistan utreder

Hur kunde Usama bin Ladin hålla sig gömd i Pakistan, en kort bilfärd från huvudstaden och bara några minuters promenad från ett militärhögkvarter? Nu kräver USA:s president Barack Obama i en tv-intervju att Pakistan utreder frågan..

UNT - 25 maj 11 kl. 23:59

Färre USA-soldater i Pakistan

USA kommer att minska antalet militärer stationerade i Pakistan. Beslutet kommer efter de spänningar som uppstått mellan de två länderna efter USA:s dödliga attack mot al-Qaidaledaren Usama bin Laden. (TT).

Kristianstadsbladet - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd


USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif.Relationerna var nere på fryspunkten 2011, bland annat på grund av dödandet av Usama bin Ladin och drönarattackerna.

UNT - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan länderna förbättrats. Upptiningen innebär att USA åter kan ge militärt bistånd. 2014 har över 300 miljoner dollar avsatts.

BT - 21 okt 13 kl. 02:26

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif. Relationerna var nere på fryspunkten 2011, bland annat på grund av dödandet av Usama bin Ladin och drönarattackerna.

SVT - 04 maj 11 kl. 09:37

USA-stöd till Pakistan ifrågasätts

I USA:s kongress växer kritiken mot det amerikanska miljardstödet till Pakistan militär.Landet där han kunde gömma sig så länge..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 11 kl. 07:28

Bombdåd mot USA-fordon i Pakistan

En person dödades och flera skadades i ett bombdåd i Peshawar i Pakistan i morse. USA:s ambassad i Islamabad uppger att dådet riktade sig mot diplomatbilar från det amerikanska konsulatet..

NSD - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif..

NT - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats. Det sade tjänstemän i Washington på söndagen, i samband med ett besök av Pakistans premiärminister Nawaz Sharif..

SvD - 21 okt 13 kl. 02:23

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan länderna förbättrats..

Sydsvenskan - 21 okt 13 kl. 04:06

USA ger åter Pakistan militärbistånd

USA har i tysthet återupptagit säkerhetssamarbetet med Pakistan, sedan relationerna mellan de båda länderna förbättrats..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Taurus gör miljonförlust

Forsknings- och utvecklingsbolaget Taurus Energy, listat på Spotlight, redovisar ett koncernresultat efter skatt på -1,5 miljoner kronor (-1,3) för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal som avslutades den sista maj 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Handeln nedåt på viktiga H&M-marknaden

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln sjönk med 1 procent under förra veckan, jämfört med motsvarande vecka året innan..

DI - 15 minuter sedan

Andreas Cervenka: Farlig personkult skördar nya offer bland investerarna

Hon beskrevs som nästa Steve Jobs och hennes företag Theranos värderades till 90 miljarder kronor. Men imperiet var byggt på lögner och i fredags åtalades Elizabeth Holmes för bedrägeri.  Skandalen väcker många frågor om kulturen i Silicon Valley.

DI - 45 minuter sedan

Disciplinärende mot Cassandra Oil

Nasdaq har beslutat att överlämna ett disciplinärende rörande kritik mot Cassandra Oils informationsgivning till Nasdaq Stockholms Disciplinnämnd..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Tesla klättrar uppåt

De ledande börserna på Wall Street inledde handelsveckan med negativa rörelser efter fortsatt oro kring handelskonflikten mellan USA och Kina. .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Global oro tynger fortfarande

Risksentimentet tyngdes på måndagen av oro för ett globalt handelskrig och euron pressades inledningsvis av fortsatt oro kopplad till den tyska regeringskoalitionen..

DI - 1 timme sedan

Perssons bolag överväger att utöka storleken på riktade emissionen

Investmentbolaget Pegroco Invest överväger att utöka storleken på den planerade riktade nyemissionen av stamaktier till 275 miljoner kronor, jämfört med tidigare intervall på 150-200 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Finansjätten gör stor nedskärning

Finansjätten Axas fondenhet Axa Investment Managers drar ned med totalt 210 arbetstillfällen..

DI - 1 timme sedan

JC:s revisor slår ned på årsredovisningen

När klädkedjan JC:s årsredovisning till slut kommit in till Bolagsverket står det klart att revisorn inte är nöjd. Alls. I stället avstyrker revisorn att bolagsstämman fastställer årsredovisningen.

DI - 1 timme sedan

Nischer Properties får miljonstöd för studentbostäder

Fastighetsbolaget Nischer Properties har beviljats statligt investeringsstöd på 17,6 miljoner kronor av Länsstyrelsen i Värmland för byggnation av 128 studentbostäder vid Karlstad universitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.