SVT > Ekonomi

Saturday, 26 May, 16:04

SVT - 28 dec 17 kl. 11:35

Thomas Bodström nekas ansvarsfrihet i Allras styrelsePensionsbolagets Allras nya styrelse vill inte ge ansvarsfrihet till flera personer i den tidigare styrelsen, bland andra Thomas Bodström och den tidigare vd:n Alexander Ernstberger. Det rapporterar Dagens Industri..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bodström, Allras, Thomas Bodström, Alexander Ernstberger, Dagens Industri

Dela artikeln

4117 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, Bodström, nekas, ansvarsfriheti , Allras, styrelse
DN - 28 dec 17 kl. 11:32

Allras revisorer vill neka Thomas Bodström ansvarsfrihet

Thomas Bodström, bör nekas ansvarsfrihet för sin tid i Allras styrelse 2016. Det menar Allras nya revisorer Mazar, uppger di.se.

Aftonbladet - 28 dec 17 kl. 11:02

Bodström nekas ansvarsfrihet i Allras styrelse

Aftonbladet - 28 dec 17 kl. 11:02

Bodström nekas ansvarsfrihet efter Allra-härvan

Cornucopia - 15 okt 17 kl. 12:20

Bodström nekas bli landshövding - nu finns exitmöjlighet för Eliasson

Advokaten Tomas Bodström (s), mest känd för att ha suttit i styrelsen för bedrägerifondbolaget Allra, samt för att 2010 vägrat ta drogtester, samt förstås Bodströmsamhället från sin tid som övervakningsminister i sosseriets förra regering, fick inte bli landshövding i Stockholm län. Det öppnar nu för möjligheten att sosseriet ska kunna köpa rikspolischefen Dan Eliassons fortsatta tystnad via landshövdingeposten.
Skriver mest det här inlägget för att äntligen få en användning av det här fotot ur bildbanken.

Dagens PS - 28 dec 17 kl. 12:23

Pinsamt bakslag för Allra-vd:n och Bodström

Nya revisorerna avstyrker ansvarsfrihet för duon. I stort sett hela den tidigare styrelsen i det skandalomsusade pensionsbolaget avstyrks ansvarsfrihet av Allras nya revisorer, berättar Di som tagit del av revisionsberättelsen. Den nya revisionsbyrån Mazars har tagit över räkenskaperna i Allra efter Deloitte, som hoppade av och anmälde bolaget i början av året.

Expressen - 28 dec 17 kl. 10:52

Smällen för Bodström: Får inte ansvarsfrihet

Allras nya revisorer vägrar gå med på ansvarsfrihet för delar av den tidigare styrelsen.Det visar den nya revisionsberättelsen, enligt Dagens industri.I den tidigare styrelsen ingår Thomas Bodström, Alexander Ernstberger och Ebba Lindsö..

Sydsvenskan - 18 okt 12 kl. 06:30

Ex-ledare för HA nekas jaktvapen

Förre Hells Angels-ledaren Thomas Möller nekas vapenlicens med hjälp av hemligstämplade underrättelseuppgifter.? Det är bara för att jävlas med mig, säger Möller. Jag vet folk som suttit flera år på kåken och fått licens fem år efter de har kommit ut.

DN - 28 maj 14 kl. 13:43

Ex-ledare för Hells Angels nekas vapentillstånd

Hells Angels tidigare ledare Thomas Möller nekas licens för sina jaktgevär. Det framgår av ett beslut i Högsta förvaltningsdomstolen..

YLE - 12 maj 17 kl. 13:23

Revisorer vill inte ge Raseborgs högsta tjänstemän ansvarsfrihet

En revisionsbyrå vill inte ge fyra tjänstemän i Raseborg ansvarsfrihet för år 2016. Tidigare stadsdirektören Tom Simola är en av tjänstemännen. Det handlar om byte av ett nytt e-postsystem som blivit dyrt för staden.

Fler nyheter från SVT

SVT - 21 maj 18 kl. 20:22

Den turkiska valutan rasar i värde

Den turkiska valutan, liran, fortsätter att rasa i värde och har nu nått en historisk bottennivå mot dollarn..

SVT - 21 maj 18 kl. 19:58

Google utmanar Spotify med ny musiktjänst

Google skruvar upp volymen när nätjätten lanserar sin nya musiktjänst Youtube Music. Men att den skulle kunna utmanövrera marknadsledaren Spotify, har Lars Nylin, chefredaktör för Musikindustrin, svårt att se..

SVT - 13 maj 18 kl. 12:03

Majoriteten av pensionärerna har mer köpkraft nu än när de arbetade 

Många av dagens pensionärer har fått det så mycket bättre ekonomiskt att de har mer pengar att röra sig med i dag än de hade vid när de arbetade. Det visar en sammanställning SVT Nyheter gjort utifrån statistik från Statistiska centralbyrån..

SVT - 13 maj 18 kl. 07:33

Pensionärer reser oftare – 8 av 10 seniorer reser utomlands varje år

Pensionärer reser allt mer utomlands och stannar också borta längre. Äldre är i dag en köpstark grupp och pensionärers resande ökar kraftigt enligt resebranschen..

SVT - 12 maj 18 kl. 16:19

Gunnar och Inger, 80: ”Vi har nog aldrig haft så bra ekonomi som nu”

Gunnar och Inger Drakenberg i Täby har fyllt 80 år. Men trots att de blivit pensionärer tycker de att deras ekonomin är bättre än någonsin..

SVT - 12 maj 18 kl. 06:42

Vilka fördelar finns med den svaga kronan? SVT Nyheter reder ut

Extrapris på den svenska kronan innebär generellt att vi blir fattigare – men det finns även en uppsida av myntet. SVT:s reporter Ulf Hambreus tydliggör för- och nackdelarna med den svaga kronan..

SVT - 12 maj 18 kl. 06:42

Vinnare och förlorare på en svag svensk krona

Den svenska kronan har försvagats kraftigt mot euron de senaste åren. Men är det bra eller dåligt? Här är vinnarna och förlorarna på en svag svensk valuta..

SVT - 09 maj 18 kl. 05:42

Klart att Nevs bygger ny elbilsfabrik i Kina

Nu är det helt klart att elbilstillverkaren Nevs också ska bygga en andra biltrafik i Kina. Den ska inte minska chanserna för biltillverkning i Trollhättan, säger Nevs grundare och majoritetsägare Kai Johan Jiang till Ekot..

SVT - 08 maj 18 kl. 12:31

Här är bankerna som erbjuder lägst boränta till sina kunder

Ålandsbanken är den bank som erbjuder sina kunder lägst ränta på rörliga bolån. Deras bolånekunder betalar i snitt 1,32 procent i ränta. Högst snittränta har Handelsbankens kunder..

SVT - 08 maj 18 kl. 10:04

Bankernas marginal på bolån sjunker

Bankernas marginaler på bolån uppgick till 1,64 procent under årets första kvartal. Det är något av ett trendbrott och betydligt lägre än kvartalet innan. Det visar den senaste statistiken från Finansinspektionen, FI..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.