SVT > Ekonomi

Friday, 17 August, 15:06

SVT - 28 dec 17 kl. 11:35

Thomas Bodström nekas ansvarsfrihet i Allras styrelsePensionsbolagets Allras nya styrelse vill inte ge ansvarsfrihet till flera personer i den tidigare styrelsen, bland andra Thomas Bodström och den tidigare vd:n Alexander Ernstberger. Det rapporterar Dagens Industri..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bodström, Allras, Thomas Bodström, Alexander Ernstberger, Dagens Industri

Dela artikeln

4117 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, Bodström, nekas, ansvarsfriheti , Allras, styrelse
DN - 28 dec 17 kl. 11:32

Allras revisorer vill neka Thomas Bodström ansvarsfrihet

Thomas Bodström, bör nekas ansvarsfrihet för sin tid i Allras styrelse 2016. Det menar Allras nya revisorer Mazar, uppger di.se.

Aftonbladet - 28 dec 17 kl. 11:02

Bodström nekas ansvarsfrihet i Allras styrelse

Aftonbladet - 28 dec 17 kl. 11:02

Bodström nekas ansvarsfrihet efter Allra-härvan

Cornucopia - 15 okt 17 kl. 12:20

Bodström nekas bli landshövding - nu finns exitmöjlighet för Eliasson

Advokaten Tomas Bodström (s), mest känd för att ha suttit i styrelsen för bedrägerifondbolaget Allra, samt för att 2010 vägrat ta drogtester, samt förstås Bodströmsamhället från sin tid som övervakningsminister i sosseriets förra regering, fick inte bli landshövding i Stockholm län. Det öppnar nu för möjligheten att sosseriet ska kunna köpa rikspolischefen Dan Eliassons fortsatta tystnad via landshövdingeposten.
Skriver mest det här inlägget för att äntligen få en användning av det här fotot ur bildbanken.

Dagens PS - 28 dec 17 kl. 12:23

Pinsamt bakslag för Allra-vd:n och Bodström

Nya revisorerna avstyrker ansvarsfrihet för duon. I stort sett hela den tidigare styrelsen i det skandalomsusade pensionsbolaget avstyrks ansvarsfrihet av Allras nya revisorer, berättar Di som tagit del av revisionsberättelsen. Den nya revisionsbyrån Mazars har tagit över räkenskaperna i Allra efter Deloitte, som hoppade av och anmälde bolaget i början av året.

Expressen - 28 dec 17 kl. 10:52

Smällen för Bodström: Får inte ansvarsfrihet

Allras nya revisorer vägrar gå med på ansvarsfrihet för delar av den tidigare styrelsen.Det visar den nya revisionsberättelsen, enligt Dagens industri.I den tidigare styrelsen ingår Thomas Bodström, Alexander Ernstberger och Ebba Lindsö..

Sydsvenskan - 18 okt 12 kl. 06:30

Ex-ledare för HA nekas jaktvapen

Förre Hells Angels-ledaren Thomas Möller nekas vapenlicens med hjälp av hemligstämplade underrättelseuppgifter.? Det är bara för att jävlas med mig, säger Möller. Jag vet folk som suttit flera år på kåken och fått licens fem år efter de har kommit ut.

DN - 28 maj 14 kl. 13:43

Ex-ledare för Hells Angels nekas vapentillstånd

Hells Angels tidigare ledare Thomas Möller nekas licens för sina jaktgevär. Det framgår av ett beslut i Högsta förvaltningsdomstolen..

YLE - 12 maj 17 kl. 13:23

Revisorer vill inte ge Raseborgs högsta tjänstemän ansvarsfrihet

En revisionsbyrå vill inte ge fyra tjänstemän i Raseborg ansvarsfrihet för år 2016. Tidigare stadsdirektören Tom Simola är en av tjänstemännen. Det handlar om byte av ett nytt e-postsystem som blivit dyrt för staden.

Fler nyheter från SVT

SVT - I förrgår: 18:54

SVT erfar: Regeringen vill tvinga elbolagen att sänka priserna

Regeringen beslutar på torsdag att avgifterna för elnätet ska sänkas kraftigt, erfar SVT. De flesta elnätskunderna kan få upp till 21 procents lägre avgift efter år 2020 enligt regeringens egna beräkningar..

SVT - 06 aug 18 kl. 09:46

Bensinen rekorddyr efter ny höjning

Priset på bensin i Sverige ligger på den högsta nivån hittills sedan ledande bensinbolag höjt riktpriset med tio öre. Efter höjningen kostar en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 16:26 kronor..

SVT - 30 jul 18 kl. 10:01

Sveriges tillväxt starkare än väntat

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växte med 1,0 procent under andra kvartalet jämfört med första kvartalet i år. BNP-talen är starkare än väntat och det är i första hand exporten som drar uppåt överraskande mycket, enligt SEB-ekonomen Olle Holmgren..

SVT - 26 jul 18 kl. 22:50

Facebook rasar på börsen

För andra dagen i rad rasar Facebook på börsen, som fick se en fjärdedel av sitt börsvärde, 119 miljarder dollar, utraderat i samband med bolagets kvartalsrapport i går..

SVT - 18 jul 18 kl. 13:40

Ny brakförlust för Postnord

Den statskontrollerade svensk-danska paket- och brevleverantören Postnord redovisar en brakförlust för årets andra kvartal på 912 miljoner kronor före skatt. Det kan jämföras med förlusten före skatt på 293 miljoner kronor ett år tidigare..

SVT - 18 jul 18 kl. 11:05

Telekomjätten Ericsson går bättre än väntat

Efter radikala nedskärningar och en reducerad personalstyrka har Ericsson fått upp lönsamheten. – Vi ser en förbättrad vinstnivå, säger Börje Ekholm vd på telekomjätten..

SVT - 17 jul 18 kl. 08:28

Lyft på bred front för SEB-banken

Bankkoncernen SEB redovisar ett vinstlyft för årets andra kvartal. Vd Johan Torgeby ser en ökad aktivitetsnivå inom alla kundsegment..

SVT - 10 jul 18 kl. 21:06

Torkan ger rejäl prisuppgång på el

I juni låg elpriset i Sverige på den högsta siffran för en junimånad på tio år. Den huvudsakliga förklaringen är det torra vädret, som slår hårt mot vattenkraften..

SVT - 07 jul 18 kl. 18:48

Expertens bästa tips: Så klarar du ekonomin i sommar

Svenskarnas skuld till Kronofogden växer och under sommaren riskerar många att skuldsätta sig. Här ger ekonomisk rådgivaren Anders Lindén sina bästa tips på hur du fixar ekonomin i sommar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.