Barometern > Nyheter

Tuesday, 16 October, 12:00

Barometern - 28 dec 17 kl. 10:24

Nytt år och nya lagar – de här bör du ha koll påNästa år skärps reglerna för hur man får bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder. Dessutom gäller det att låta bli mobiltelefonen när du kör bil..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, åroch nya , lagarde här , bördu , ha koll på
UNT - 22 jan 18 kl. 08:01

Nytt material lagar hål i huvuden

Det mest avancerade implantatet de tagit fram var när hela 80 procent av en kvinnas skallben skulle ersättas..

YLE - 17 aug 16 kl. 04:28

Franchising sysselsätter allt fler, men kontrolleras inte av egna lagar

Franchising sysselsätter allt fler finländare. Ändå finns det ingen egen lagstiftning för franchisingföretagande i Finland, bara allmänna lagar och ett etiskt regelverk. Franchisingföretagarna sysselsätter snart 100 000 finländare, och det är inte längre bara McDonalds, Kotipizza och R-kiosken som följer den här företagsmodellen.

Skånskan - 02 nov 15 kl. 04:00

Lagar ska gälla alla

Opinion I går skulle mi­grant­lä­gret på Sor­gen­fri i Mal­mö av­hy­sas. Mark­ä­ga­ren skulle med hjälp av po­lisen få till­ba­ka sin mark. Det var på tiden.

E24 - 21 dec 11 kl. 14:23

Nytt år - nya lagar

Ett nytt år närmar sig och med det följer en rad lagändringar. Nu presenterar regeringen ett 50-tal viktigare lagar och förordningar som börjar gälla nästa år eller redan har införts under hösten..

BT - 30 dec 11 kl. 09:42

18 lagar som införs 2012

BT listar 18 nya lagar och förordningar som införs vid årskiftet. Sänkt moms på restaurang- och cateringtjänster Momsen sänks från 25 till 12 procent. Syftet är att det ska öka tillväxten och sysselsättningen i restaurangbranschen.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt år, nya lagar

Imorgon är det nytt år och då träder en rad nya lagar i kraft. ÖP listar några av förändringarna..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt år ? nya lagar

Nu är det nytt år och då träder en rad nya lagar i kraft. ÖP listar några av förändringarna..

Nyteknik - 25 sep 15 kl. 13:13

Nytt material ger däck som lagar sig själv

Bildäck som lagar sig själva. Det kan bli möjligt med ett nytt innovativt material, utvecklat av polymerforskare..

Magazin24 - 01 jan 16 kl. 11:57

Nya lagar träder i kraft

Nytt år innebär nya lagar. Träder i kraft från 1 januari 2016. Ett nytt år innebär alltid nya, förändrade och borttagna lagtexter i lagboken.

Skånskan - 21 maj 18 kl. 06:00

Lätt och roligt i nytt matprogram från SVT

Just nu spelar SVT in ett nytt matlagningsprogram, Timjan, tupp & tårta, i matkreatören och tv-kocken Lisa Lemkes hem i Falkenberg. På plats finns också bloggaren Emma Lindquist från Ystad som ska stå för fantasifulla dukningar i programmet.
– Jag tar det lite over the top kan man säga, det är inga vanliga dukningar, avslöjar hon,Emma Lindquist om …
.

SVT - 02 jan 11 kl. 17:28

Nya lagar ger fler kaféer alkoholtillstånd

Nytt år betyder inte bara nyårslöften - nej, från och med den 1 januari gäller också en rad nya lagar. ABC har kikat på vilka som påverkar stockholmarna mest..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Miljardböter för Audi

Tyska biljätten Audi tvingas böta 800 miljoner euro, drygt åtta miljarder svenska kronor, för inblandningen i dieselskandalen som briserade 2015. Audi skriver i ett uttalande att man accepterar bötesbeloppet samtidigt som ägaren Volkswagen i sin tur meddelar att koncernens intäkter kommer att påverkas.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

SD utmanade praxis

Sverigedemokraterna utmanade den rådande praxisen i fullmäktige på måndagskvällen men fick inte med sig några andra partier..

Barometern - 30 minuter sedan

Just nu: ”Väldigt beklagligt om det blir en nedläggning”

Utan några tidigare tecken på problem meddelar Cementa att produktionen kan läggas ned. För ansvariga på kommunen var det ett oväntat besked..

Barometern - 30 minuter sedan

Konsumenter prioriterar miljön framför mode

Stopp för slit och släng - många svenska konsumenter vill inte längre köpa kläder för att bara använda en kort tid. Intresset för miljön är större än för mode och kläder, enligt en färsk webbundersökning.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Kvinna hittad död på Ålandsfärja

En finländsk kvinna har hittats död i en hytt på Tallink Siljas passagerarfartyg Baltic Princess, som trafikerar rutten Stockholm-Åbo, rapporterar Ilta-Sanomat. Polisen utreder fallet och förhör en man i 30-årsåldern som reste tillsammans med kvinnan.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

"The jinx"-miljonär i rätten

Är bevisen tillräckliga för en mordrättegång mot den 75-årige amerikanske multimiljonären Robert Durst? Den frågan utreds just nu i amerikansk domstol och på måndagen hördes nya vittnen i fallet där Durst misstänks ha mördat sin vän Susan Berman i början av 2000-talet.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Övergrepp och mobbning i brittiska underhuset

En djupt rotad kultur av sexuella övergrepp, trakasserier och mobbning i det brittiska underhuset avslöjas i en ny rapport, skriver New York Times.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Svenska silverlaget tävlar på Friends

För en månad sedan var de sekunder från ett historiskt VM-guld i laghoppning. Nu är det klart att det svenska silverlaget - Fredrik Jönsson, Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson - ställer upp i Sweden International Horse Show i månadsskiftet november-december.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Ärende om MRSA-utbrott avslutat

Det utbrott av MRSA-bakterier som drabbade ett äldreboende i Högsby i somras stoppades och nu avslutas ärendet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.