Barometern > Nyheter

Wednesday, 15 August, 08:59

Barometern - 28 dec 17 kl. 10:24

Nytt år och nya lagar – de här bör du ha koll påNästa år skärps reglerna för hur man får bete sig på nätet och på sociala medier. Det blir bland annat lättare att straffa spridning av kränkande bilder. Dessutom gäller det att låta bli mobiltelefonen när du kör bil..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, åroch nya , lagarde här , bördu , ha koll på
UNT - 22 jan 18 kl. 08:01

Nytt material lagar hål i huvuden

Det mest avancerade implantatet de tagit fram var när hela 80 procent av en kvinnas skallben skulle ersättas..

YLE - 17 aug 16 kl. 04:28

Franchising sysselsätter allt fler, men kontrolleras inte av egna lagar

Franchising sysselsätter allt fler finländare. Ändå finns det ingen egen lagstiftning för franchisingföretagande i Finland, bara allmänna lagar och ett etiskt regelverk. Franchisingföretagarna sysselsätter snart 100 000 finländare, och det är inte längre bara McDonalds, Kotipizza och R-kiosken som följer den här företagsmodellen.

Skånskan - 02 nov 15 kl. 04:00

Lagar ska gälla alla

Opinion I går skulle mi­grant­lä­gret på Sor­gen­fri i Mal­mö av­hy­sas. Mark­ä­ga­ren skulle med hjälp av po­lisen få till­ba­ka sin mark. Det var på tiden.

E24 - 21 dec 11 kl. 14:23

Nytt år - nya lagar

Ett nytt år närmar sig och med det följer en rad lagändringar. Nu presenterar regeringen ett 50-tal viktigare lagar och förordningar som börjar gälla nästa år eller redan har införts under hösten..

BT - 30 dec 11 kl. 09:42

18 lagar som införs 2012

BT listar 18 nya lagar och förordningar som införs vid årskiftet. Sänkt moms på restaurang- och cateringtjänster Momsen sänks från 25 till 12 procent. Syftet är att det ska öka tillväxten och sysselsättningen i restaurangbranschen.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt år, nya lagar

Imorgon är det nytt år och då träder en rad nya lagar i kraft. ÖP listar några av förändringarna..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt år ? nya lagar

Nu är det nytt år och då träder en rad nya lagar i kraft. ÖP listar några av förändringarna..

Nyteknik - 25 sep 15 kl. 13:13

Nytt material ger däck som lagar sig själv

Bildäck som lagar sig själva. Det kan bli möjligt med ett nytt innovativt material, utvecklat av polymerforskare..

Magazin24 - 01 jan 16 kl. 11:57

Nya lagar träder i kraft

Nytt år innebär nya lagar. Träder i kraft från 1 januari 2016. Ett nytt år innebär alltid nya, förändrade och borttagna lagtexter i lagboken.

Skånskan - 21 maj 18 kl. 06:00

Lätt och roligt i nytt matprogram från SVT

Just nu spelar SVT in ett nytt matlagningsprogram, Timjan, tupp & tårta, i matkreatören och tv-kocken Lisa Lemkes hem i Falkenberg. På plats finns också bloggaren Emma Lindquist från Ystad som ska stå för fantasifulla dukningar i programmet.
– Jag tar det lite over the top kan man säga, det är inga vanliga dukningar, avslöjar hon,Emma Lindquist om …
.

SVT - 02 jan 11 kl. 17:28

Nya lagar ger fler kaféer alkoholtillstånd

Nytt år betyder inte bara nyårslöften - nej, från och med den 1 januari gäller också en rad nya lagar. ABC har kikat på vilka som påverkar stockholmarna mest..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Varning för skönmålad regeringsprognos

Tunga ekonomer varnar för skönmålade tillväxtutsikter i regeringens prognoser som presenteras i Harpsund, drygt tre veckor inför valet. - Det är klart att det finns en sådan frestelse, säger professor Lars Calmfors.(TT).

Barometern - 10 minuter sedan

Kristersson toppar förtroendemätning

Ulf Kristersson (M) fortsätter ha ett stabilt förtroende bland väljarna enligt Novus senaste mätning. Den som gått starkast framåt senaste månaderna är dock Kristdemokraternas Ebba Busch Thor. Moderaternas Ulf Kristersson ligger fortfarande i förtroendetoppen med 35 procent, enligt Novus nya mätning.

Barometern - 5 minuter sedan

Bättre än väntat för dansk vindkraftsbolag

Danska vindkraftsbolaget Vestas redovisar en vinst före skatt på 245 miljoner euro, motsvarande drygt 2,5 miljarder kronor för det andra kvartalet. Det kan jämföras med vinst före skatt på 247 miljoner euro under samma period i fjol.(TT).

Barometern - 5 minuter sedan

Fox News: Danmark är inte Venezuela

Det amerikanska tv-ankaret Trish Regan på kanalen Fox News förtydligar nu vad hon menade med sitt inslag där Danmark jämfördes med Venezuela och där danskarna framställdes som ett folk som varken vill jobba eller studera.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Googles röstassistent förstår svenska

Google lanserar nu sin digitala röstassistent på svenska. Flera företag har hängt på och utvecklat speciella röststyrda funktioner. Inom de kommande veckorna ska svenska användare kunna säga till telefonen att till exempel svara på frågor, skicka ett sms, leta upp en plats eller spela en låt.

Barometern - 30 minuter sedan

Rebecca & Fiona till Statement Festival

Rebecca & Fiona och Jenny Wilson är klara för Statement Festival. Därmed är artistlistan för den uppmärksammade festivalen komplett. På Statement Festival, som arrangeras på Bananpiren i Göteborg mellan den 31 augusti och 1 september, är bara kvinnor, transpersoner och icke-binära välkomna.

Barometern - 1 timme sedan

Japans kejsare "djupt ångerfull" över kriget

På årsdagen av Japans kapitulation efter andra världskriget förmedlade den abdikerande kejsaren Akihito ett budskap av fred och försoning. Samtidigt undvek premiärminister Shinzo Abe ett besök vid ett kontroversiellt krigsminnesmärke.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Clas Ohlsons försäljning ökade i juli

Butikskedjan Clas Ohlsons försäljning steg med 7 procent till 658 miljoner kronor i juli, jämfört med ett år tidigare. I juli i fjol låg omsättningen på 616 miljoner kronor. Även bolagets tillväxt i e-handeln ökar.

Barometern - 1 timme sedan

Dags igen för Allsång i stadsparken

På söndag är det för tionde gången dags för allsång i stadsparken. Alla bjuds in till en kväll av allsång och glädje. .

Barometern - 1 timme sedan

Turkiet trappar upp med nya tullar mot USA

Turkiet har beslutat att fördubbla landets tullar på vissa produkter från USA, såsom personbilar, alkohol och tobak - i ett svar mot vad regeringen beskriver som en attack mot den turkiska ekonomin. Åtgärderna presenteras i ett läge av växande spänningar mellan de Nato-allierade länderna.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.