SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 20 January, 03:58

SmålandsPosten - 28 dec 17 kl. 06:59

Nystart i grannbyn efter storvarsletStorvarsel och uppsägningar – sommaren fick en mörk start på Invacares fabrik i Diö. Samtidig blev bolagets bantning en nystart för många anställda som gick vidare till andra jobb. Ett tiotal tidigare Invacareanställda har börjat jobba på Swepart transmission i Liatorp..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Invacares, Diö, Invacareanställda, Swepart, Liatorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nystarti , grannbynefter , storvarslet
UT - 03 jul 17 kl. 16:35

Flera frågor efter storvarslet

Alla verkar ha tagits på sängen av storvarslet på B&B Tools. – Jag tror ine ens att vår vd visste om det i förväg, säger en anställd med insyn i verksamheten..

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Politikerbloggen - 24 mar 11 kl. 12:51

FORUM Blir kongressen en nystart för Socialdemokraterna?

POLITIKERBLOGGEN FORUM. I morgon startar Socialdemokraternas extrakongress. Den har rubriken ?

HBL - 03 sep 13 kl. 10:55

"En nystart för företaget"

Statsminister Jyrki Katainen fick besked om Nokias beslut att sälja mobiltelefonin till Microsoft per telefon i går kväll. ? Det är en ju en stor nyhet, men ännu kan jag inte säga vad det har för betydelse för arbetsplatserna i Finland.

Västerbottens Folkblad - 17 nov 11 kl. 09:21

Nystart för exportföretag

SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. Arctic Business Incubator invigde i går sitt nya kontor i företagshuset Entreprenören.

Vimmerby Tidning - 23 mar 12 kl. 08:28

Mörlunda gör nystart i sexan

Mörlunda har de senaste säsongerna varit den här regionens stora jojo-lag mellan division 5 och 6. Nu gör man en nystart med ny tränare.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stöd till företag i nystart-zoner

Nystart-zoner bör inrättas i områden med låg sysselsättning, många invånare med försörjningsstöd och låg utbildning, föreslår en utredning. Mindre företag inom zonerna ska enligt förslaget kunna få kraftigt sänkta arbetskostnader i upp till sju år. Företagen föreslås få ett avdrag av socialavgifter på max cirka 70 000 kronor per anställd och år.

Kristianstadsbladet - 21 mar 13 kl. 10:00

Lindgren söker nystart i Åhus

I dag släpps biljetterna till IFK Kristianstads två första hemmamatcher i slutspelet. Samtidigt tar Ola Lindgren laget till Åhus för ett tvådagarsläger. "Det blir en nystart", säger IFK-tränaren.

YLE - 30 apr 13 kl. 05:53

Walls: Nystart för Raseborg i fallet Nieminen-Räntilä

Nu gäller det för staden att ta en nystart i fallet, anser Anders Walls (sfp), stadsstyrelseordförande i Raseborg. Högsta förvaltningsdomstolen anser att Raseborgs stad skall upphäva det beslut som togs då Eila Nieminen-Räntiläs arbetsuppgifter förändrades. Utvecklingsplaneringstjänsten omvandlades till att hon främst skulle arbeta för landskapsbyrån och enbart till 40 % med kommunens utveckling.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Jordskalv skakade Chile

En jordbävning som uppmätts till 6,7 på Richterskalan har drabbat Chile. Skalvet inträffade 10. 32 på kvällen, lokal tid, några mil söder om hamnstaden Coquimbo i centrala Chile.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Dödssiffran stiger i Mexiko

Dödssiffran efter explosionen i centrala Mexiko fortsätter att stiga. Omar Fayad, guvernör i Hidalgo, uppger att minst 73 människor har mist livet och ytterligare minst 74 är skadade. Olyckan inträffade i fredags vid en läckande oljepipeline där ett okänt antal personer försökte stjäla oljan som rann ut.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

May hoppas på Irlandsavtal

Theresa May förbereder nästa steg kring brexit. Brittiska uppgifter pekar mot att en uppgörelse med Irland ska få ett motsträvigt parlament att rösta för ett avtal. På måndagen ska May berätta om sina framtida brexitplaner.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

SVA: Samma smittkälla för campylobacter

Med största sannolikhet har det pågående utbrottet av campylobacter hos människor en och samma smittkälla inom produktionen av kycklingar, visar analyser från Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA). Utbrottet identifierades i slutet av november med fler sjukdomsfall än normalt.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lindstedt slog ut Larsson

Robert Lindstedt vann nattens svenskduell i Australian Open. I par med Kristina Mladenovic besegrade han Johanna Larsson och Dominic Inglot i mixeddubbelns första omgång. Segersiffrorna skrevs till 6-2, 6-2.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Man rånad och misshandlad i sitt hem

En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus efter att flera gärningsmän bröt sig in i hans bostad under lördagskvällen. Ett vittne upptäckte vid strax före 23. 30 på kvällen att flera gärningsmän bröt upp en balkongdörr till en bostad i Helsingborg.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Domstol - Tshisekedi Kongos president

Det ifrågasatta valresultatet i Kongo-Kinshasa står fast. Författningsdomstolen i landet avslog oppositionskandidaten Martin Fayulus överklagan och utropar Félix Tshisekedi till ny president.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Mack hade diesel i bensinpumpen

Flera bilar fick sina motorer förstörda under fredagskvällen efter att ha fått diesel i tanken istället för bensin. Bilarna hade tankat på en mack i Årjängs kommun och när flera bilister som tankat på stationen fick motorstopp insåg bensinmacken att bensinpumpen var fylld med diesel.(TT).

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Växjö: Bil fattade eld på parkering

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Bokk: ”Jag har förbättrat en massa saker”

Mot Skellefteå hade han chans på chans men missade och missade. Mot Frölunda kom äntligen Dominik Bokk med i målprotokollet. – Jag lär mig otroligt mycket här i Växjö, säger den tyske supertalangen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.