SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 22 August, 09:52

SmålandsPosten - 28 dec 17 kl. 06:59

Nystart i grannbyn efter storvarsletStorvarsel och uppsägningar – sommaren fick en mörk start på Invacares fabrik i Diö. Samtidig blev bolagets bantning en nystart för många anställda som gick vidare till andra jobb. Ett tiotal tidigare Invacareanställda har börjat jobba på Swepart transmission i Liatorp..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Invacares, Diö, Invacareanställda, Swepart, Liatorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nystarti , grannbynefter , storvarslet
UT - 03 jul 17 kl. 16:35

Flera frågor efter storvarslet

Alla verkar ha tagits på sängen av storvarslet på B&B Tools. – Jag tror ine ens att vår vd visste om det i förväg, säger en anställd med insyn i verksamheten..

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Politikerbloggen - 24 mar 11 kl. 12:51

FORUM Blir kongressen en nystart för Socialdemokraterna?

POLITIKERBLOGGEN FORUM. I morgon startar Socialdemokraternas extrakongress. Den har rubriken ?

HBL - 03 sep 13 kl. 10:55

"En nystart för företaget"

Statsminister Jyrki Katainen fick besked om Nokias beslut att sälja mobiltelefonin till Microsoft per telefon i går kväll. ? Det är en ju en stor nyhet, men ännu kan jag inte säga vad det har för betydelse för arbetsplatserna i Finland.

Västerbottens Folkblad - 17 nov 11 kl. 09:21

Nystart för exportföretag

SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. Arctic Business Incubator invigde i går sitt nya kontor i företagshuset Entreprenören.

Vimmerby Tidning - 23 mar 12 kl. 08:28

Mörlunda gör nystart i sexan

Mörlunda har de senaste säsongerna varit den här regionens stora jojo-lag mellan division 5 och 6. Nu gör man en nystart med ny tränare.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stöd till företag i nystart-zoner

Nystart-zoner bör inrättas i områden med låg sysselsättning, många invånare med försörjningsstöd och låg utbildning, föreslår en utredning. Mindre företag inom zonerna ska enligt förslaget kunna få kraftigt sänkta arbetskostnader i upp till sju år. Företagen föreslås få ett avdrag av socialavgifter på max cirka 70 000 kronor per anställd och år.

Kristianstadsbladet - 21 mar 13 kl. 10:00

Lindgren söker nystart i Åhus

I dag släpps biljetterna till IFK Kristianstads två första hemmamatcher i slutspelet. Samtidigt tar Ola Lindgren laget till Åhus för ett tvådagarsläger. "Det blir en nystart", säger IFK-tränaren.

YLE - 30 apr 13 kl. 05:53

Walls: Nystart för Raseborg i fallet Nieminen-Räntilä

Nu gäller det för staden att ta en nystart i fallet, anser Anders Walls (sfp), stadsstyrelseordförande i Raseborg. Högsta förvaltningsdomstolen anser att Raseborgs stad skall upphäva det beslut som togs då Eila Nieminen-Räntiläs arbetsuppgifter förändrades. Utvecklingsplaneringstjänsten omvandlades till att hon främst skulle arbeta för landskapsbyrån och enbart till 40 % med kommunens utveckling.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Valöverklagan i Zimbabwe tas upp i domstol

Zimbabwes författningsdomstol tar under onsdagen upp oppositionspartiet MDC:s överklagan av resultatet i landets presidentval den 30 juli.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

"Vi sitter ihop med varandra som i en väv"

Han är nästan fyrtio, har två barn, gråa hårstrån och kan numera känna igen sin pappa i sig själv, även behovet att fly. Någonstans där föddes också Jonas Hassen Khemiris nya roman, "Pappaklausulen". Albert Bonniers förlag i Stockholm.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Minaj beskyller Travis Scott för listfusk

Hiphopstjärnan Nicki Minaj riktar en ny ordsalva mot rapparen Travis Scott. I sitt radioprogram på Apples Beats 1 anklagar hon Scott för att ha manipulerat till sig sin förstaplats på Billboardlistan med sitt album "Astroworld", skriver NME.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Oförändrat på börsen

Stockholmsbörsen pendlar kring nollstrecket i öppningshandeln. Även på de större Europabörserna är förändringarna inledningsvis små. Efter cirka tio minuters handel ligger det breda OMXS-indexet på oförändrad nivå jämfört med stängning i går.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rumänsk ledare om protesterna: Kuppförsök

Den senaste tidens omfattande protester mot regeringen i Rumänien var en del av ett misslyckat försök att störta regeringen. Det hävdar det socialdemokratiska regeringspartiet PSD:s ledare Liviu Dragnea.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten i världen slutar i år

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport. Med start nästa år lämnar världssamfundet år av kraftig tillväxt bakom sig.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fortsatt stabil tillväxt för Fortnox

Ännu ett tillväxtkvartal kan läggas till handlingarna för Växjöföretaget Fortnox. Man har nu sammanlagt 233 000 kunder som i snitt betalar 127 kronor i månaden för företagets IT-baserade ekonomi- och administrationstjänster. Det redovisar man i onsdagens delårsrapport..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Arla ger ekobönder stöd

Från den 1 oktober får Arlas ekobönder 30 öre extra betalt per liter för sin mjölk. Stödet är till för att hjälpa de bönder som drabbats av de högre kostnaderna för ekologiskt foder i spåren av sommarens torka, skriver lantbrukets affärstidning ATL.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Filmrecension: Equalizer 2

Denzel Washington är perfekt i rollen som den vemodiga och rättskaffens mordmaskinen McCall. Men med en alldeles för lång speltid blir resten av filmen ironiskt nog mycket ojämn. Robert McCall är något så nobelt som en hämnare på de svagas sida.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Filmrecension: Videomannen

I en kärleksförklaring till italiensk b-filmsskräck och 1980-tals-våfflat hår glänser Stefan Sauk och Lena Nilsson i en på alla sätt oväntad film om människor på marginalen. Det fanns en tid då Ennio (efter Morricone, såklart) var vhs-kung och hade Sveriges bästa videobutik.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.