SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 15 October, 10:48

SmålandsPosten - 28 dec 17 kl. 06:59

Nystart i grannbyn efter storvarsletStorvarsel och uppsägningar – sommaren fick en mörk start på Invacares fabrik i Diö. Samtidig blev bolagets bantning en nystart för många anställda som gick vidare till andra jobb. Ett tiotal tidigare Invacareanställda har börjat jobba på Swepart transmission i Liatorp..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Invacares, Diö, Invacareanställda, Swepart, Liatorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nystarti , grannbynefter , storvarslet
UT - 03 jul 17 kl. 16:35

Flera frågor efter storvarslet

Alla verkar ha tagits på sängen av storvarslet på B&B Tools. – Jag tror ine ens att vår vd visste om det i förväg, säger en anställd med insyn i verksamheten..

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Politikerbloggen - 24 mar 11 kl. 12:51

FORUM Blir kongressen en nystart för Socialdemokraterna?

POLITIKERBLOGGEN FORUM. I morgon startar Socialdemokraternas extrakongress. Den har rubriken ?

HBL - 03 sep 13 kl. 10:55

"En nystart för företaget"

Statsminister Jyrki Katainen fick besked om Nokias beslut att sälja mobiltelefonin till Microsoft per telefon i går kväll. ? Det är en ju en stor nyhet, men ännu kan jag inte säga vad det har för betydelse för arbetsplatserna i Finland.

Västerbottens Folkblad - 17 nov 11 kl. 09:21

Nystart för exportföretag

SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. Arctic Business Incubator invigde i går sitt nya kontor i företagshuset Entreprenören.

Vimmerby Tidning - 23 mar 12 kl. 08:28

Mörlunda gör nystart i sexan

Mörlunda har de senaste säsongerna varit den här regionens stora jojo-lag mellan division 5 och 6. Nu gör man en nystart med ny tränare.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stöd till företag i nystart-zoner

Nystart-zoner bör inrättas i områden med låg sysselsättning, många invånare med försörjningsstöd och låg utbildning, föreslår en utredning. Mindre företag inom zonerna ska enligt förslaget kunna få kraftigt sänkta arbetskostnader i upp till sju år. Företagen föreslås få ett avdrag av socialavgifter på max cirka 70 000 kronor per anställd och år.

Kristianstadsbladet - 21 mar 13 kl. 10:00

Lindgren söker nystart i Åhus

I dag släpps biljetterna till IFK Kristianstads två första hemmamatcher i slutspelet. Samtidigt tar Ola Lindgren laget till Åhus för ett tvådagarsläger. "Det blir en nystart", säger IFK-tränaren.

YLE - 30 apr 13 kl. 05:53

Walls: Nystart för Raseborg i fallet Nieminen-Räntilä

Nu gäller det för staden att ta en nystart i fallet, anser Anders Walls (sfp), stadsstyrelseordförande i Raseborg. Högsta förvaltningsdomstolen anser att Raseborgs stad skall upphäva det beslut som togs då Eila Nieminen-Räntiläs arbetsuppgifter förändrades. Utvecklingsplaneringstjänsten omvandlades till att hon främst skulle arbeta för landskapsbyrån och enbart till 40 % med kommunens utveckling.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Hög igenkänningsfaktor för kattlängtare

Vem har inte önskat sig något litet och fluffigt som till exempel en kattunge. Grabben Gunnar längtar nästan ihjäl sig och på något sätt ska det väl gå att fixa?.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Costello jobbar med sina hjältar

Elvis Costellos nya skiva "Look now", som släpptes i veckan, innehåller samarbeten med två av hans musikaliska hjältar: Carole King och Burt Bacharach. Men låtarna är inte nya - "Burnt sugar is so bitter" skrev Costello och King tillsammans för över 20 år sedan.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Starka bilder av skilsmässa

Hur gör man och hur känns det när ens föräldrar separerar? ”Pang poff Pavlo” är en rak och engagerande bilderbok som fokuserar helt på barnens situation vid en skilsmässa. Recensenten Jonna Fries har läst den..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Costello bäst i ballader med vibrato

Declan Patrick MacManus twittrade häromdagen om att mamma Lilian blivit sjuk och att han tvingas ställa in diverse engagemang i samma veva som nya skiva ges ut. Han hade spelat in plattan i sviterna efter en sin egen sjukdom, som tvingade honom att ställa in en världsturné..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sara Beischer återvänder till den lätt förvirrade samtiden

Sara Beischer är tillbaka med en ny roman om det ofrivilliga vårdbiträdet Moa. Maria Store läser en författare med pondus och energi..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Begravningsstämning i Tysklands storpartier

Valet i sydtyska Bayern blev en förkrossande motgång för kristsociala CSU, som styrt det välmående alplandet i årtionden. Resultatet lär utlösa chockvågor även i Berlin, där förbundskansler Angela Merkel kämpar för att hålla ihop sin regering.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Zlatan överraskade thailändskt pojklag

Kampen för att rädda tolv pojkar och deras fotbollstränare ur en grotta i Thailand blev en världsnyhet under sommaren. I helgen var de thailändska pojkarna med i den amerikanska talkshowen "The Ellen DeGeneres Show" och fick sig en överraskning när en av deras idoler, Zlatan Ibrahimovic, kom in i studion.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Statsvetare: Krävs sakpolitiska eftergifter

Stefan Löfven säger sig vara redo att bilda nästa regering och det mesta talar för att han får sonderingsuppdraget av talmannen. Men låsningarna är fortfarande många och frågan är om Löfven kan göra alla parter tillräckligt nöjda.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Boktoppen – Sara Stridsberg återtar förstaplatsen

Recensenterna väljer de bästa böckerna just nu..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sigrid Rausing skriver lågmält om den makabra drogtragedin

Den bisarra nyheten att Tetra Pak-arvtagaren Hans Kristian Rausing hade gömt sin fru Eva, död genom en överdos, under en hög sängkläder i två månader, dolde givetvis en tragedi. Nu berättar systern Sigrid Rausing om den i bokform. Aase Berg har läst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.