SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:09

SmålandsPosten - 28 dec 17 kl. 06:59

Nystart i grannbyn efter storvarsletStorvarsel och uppsägningar – sommaren fick en mörk start på Invacares fabrik i Diö. Samtidig blev bolagets bantning en nystart för många anställda som gick vidare till andra jobb. Ett tiotal tidigare Invacareanställda har börjat jobba på Swepart transmission i Liatorp..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Invacares, Diö, Invacareanställda, Swepart, Liatorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nystarti , grannbynefter , storvarslet
UT - 03 jul 17 kl. 16:35

Flera frågor efter storvarslet

Alla verkar ha tagits på sängen av storvarslet på B&B Tools. – Jag tror ine ens att vår vd visste om det i förväg, säger en anställd med insyn i verksamheten..

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:43

Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Norrtelje Tidning - 25 maj 16 kl. 13:51

Ledare: Ingen nystart för Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och S-MP-regeringen är i desperat behov av en nystart. Trots att Sveriges ekonomi går bra, så har både S-MP-regeringen uselt förtroende.
Miljöpartiets kris har gjort saken ännu värre.

Politikerbloggen - 24 mar 11 kl. 12:51

FORUM Blir kongressen en nystart för Socialdemokraterna?

POLITIKERBLOGGEN FORUM. I morgon startar Socialdemokraternas extrakongress. Den har rubriken ?

HBL - 03 sep 13 kl. 10:55

"En nystart för företaget"

Statsminister Jyrki Katainen fick besked om Nokias beslut att sälja mobiltelefonin till Microsoft per telefon i går kväll. ? Det är en ju en stor nyhet, men ännu kan jag inte säga vad det har för betydelse för arbetsplatserna i Finland.

Västerbottens Folkblad - 17 nov 11 kl. 09:21

Nystart för exportföretag

SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. SKELLEFTEÅ Exportföretagandet får nystart i Skellefteå. Arctic Business Incubator invigde i går sitt nya kontor i företagshuset Entreprenören.

Vimmerby Tidning - 23 mar 12 kl. 08:28

Mörlunda gör nystart i sexan

Mörlunda har de senaste säsongerna varit den här regionens stora jojo-lag mellan division 5 och 6. Nu gör man en nystart med ny tränare.
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stöd till företag i nystart-zoner

Nystart-zoner bör inrättas i områden med låg sysselsättning, många invånare med försörjningsstöd och låg utbildning, föreslår en utredning. Mindre företag inom zonerna ska enligt förslaget kunna få kraftigt sänkta arbetskostnader i upp till sju år. Företagen föreslås få ett avdrag av socialavgifter på max cirka 70 000 kronor per anställd och år.

Kristianstadsbladet - 21 mar 13 kl. 10:00

Lindgren söker nystart i Åhus

I dag släpps biljetterna till IFK Kristianstads två första hemmamatcher i slutspelet. Samtidigt tar Ola Lindgren laget till Åhus för ett tvådagarsläger. "Det blir en nystart", säger IFK-tränaren.

YLE - 30 apr 13 kl. 05:53

Walls: Nystart för Raseborg i fallet Nieminen-Räntilä

Nu gäller det för staden att ta en nystart i fallet, anser Anders Walls (sfp), stadsstyrelseordförande i Raseborg. Högsta förvaltningsdomstolen anser att Raseborgs stad skall upphäva det beslut som togs då Eila Nieminen-Räntiläs arbetsuppgifter förändrades. Utvecklingsplaneringstjänsten omvandlades till att hon främst skulle arbeta för landskapsbyrån och enbart till 40 % med kommunens utveckling.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kamerun kallar till sig kritisk ambassadör

Regeringen i Kamerun har kallat till sig USA:s ambassadör i landet efter att denne anklagat regeringsstyrkor för övergrepp mot engelskspråkiga minoriteter i landet.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Abrams ett steg närmare historisk post

Demokraten Stacey Abrams har skrivit historia genom att säkra sitt partis nominering till höstens guvernörsval i Georgia. Vinner hon blir hon den första svarta kvinnliga guvernören i USA:s historia.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

SMHI: Ser inget slut på värmen i Kronoberg

Den som trivs bra i solen och värmen har inget att frukta de kommande dagarna, tvärtom: De höga temperaturerna kommer med stor säkerhet att hålla i sig och till och med hamna ännu lite högre. – Det är ett högtrycksbetonat väder som dominerar veckan ut, Lovisa Andersson, jourhavande meteorolog på SMHI, till TT..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Dåligt opinionsläge för S inför valet

Socialdemokraterna går in i valrörelsen med historiskt lågt opinionsstöd. Samtidigt har Sverigedemokraterna medvind. De senaste opinionsmätningarna ökar på dramatiken inför valet september.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Emery tar över Arsenal

Spanjoren Unai Emery tar över efter Arsène Wenger som tränare för fotbollsklubben Arsenal i Premier League, skriver klubben på sin webbplats. Emery har tidigare tränat bland andra Paris Saint-Germain, Sevilla, Spartak Moskva och Valencia.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sex års fängelse för grov våldtäkt mot barn

En man från Västsverige döms av Vänersborgs tingsrätt för bland annat grov våldtäkt mot barn till sex års fängelse och utvisning på livstid. Mannen stod åtalad för en rad brott som han begått mot flera närstående personer under en tvåårsperiod då de levt tillsammans på flera platser i Västra Götaland.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Rysk jättebank drar ner i Europa

Rysslands största bank Sberbank planerar att skala ner på bolagets verksamhet i Europa, vilket följer på bankens beslut att sälja sitt turkiska dotterbolag Denizbank till Dubais största långivare Emirates, meddelade vd:n German Gref i nationell tv på onsdagen.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Länet: Tjuvar slog sönder vägg, körde truck, tog container

På onsdagsmorgonen upptäckte anställda vid ett företag i Traryd en något udda stöld. En container full med aluminium var spårlöst borta..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Saddam Husseins lyxjakt blir hotell

Efter flera år i limbo är det nu klart att Ocean Breeze, förre irakiske diktatorn Saddam Husseins 82 meter långa lyxjakt, ska bli hotell för trötta lotsar.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

SMHI: Ser inget slut på värmen

Den som trivs bra i solen och värmen har inget att frukta de kommande dagarna, tvärtom: De höga temperaturerna kommer med stor säkerhet att hålla i sig och till och med hamna ännu lite högre. - Det är ett högtrycksbetonat väder som dominerar veckan ut, Lovisa Andersson, jourhavande meteorolog på SMHI, till TT.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.