Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 25 April, 00:07

Affärsvärlden - 27 dec 17 kl. 13:14

Christer Gardell: "Svårt att lämna Volvo"Cevian Capital säljer innehavet i Volvo till kinesiska Geely. "Det är svårt att lämna ett bolag som har betytt så mycket för oss", säger Christer Gardell till Affärsvärlden..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Gardell, Volvo, Capital, Geely, Christer Gardell, Affärsvärlden

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, Gardell, Svårtatt , lämna, Volvo
DI - 16 jul 14 kl. 11:15

Christer Gardell kräver mer av Volvo

Volvo bör lämna 2014 med en rörelsemarginal på minst 10 procent.”Annars blir vi och alla andra aktieägare besvikna”, säger Ceviangrundaren Christer Gardell..

Kristianstadsbladet - 19 apr 13 kl. 08:30

Christer Jönsson hoppar av MP

Enligt ett pressmeddelande som Miljöpartiet i Hässleholm skickade på onsdagskvällen har Christer Jönsson beslutat att lämna partiet, men också klart deklarerat att han behåller sina politiska förtroendeuppdrag som förste vice ordförande i miljönämnden, ledamot i Helgeåkommittén och ledamot i Vattenvårdsförbundet för Hanöbukten.
? Det är självklart tråkigt men vi hoppas att han fortsätter arbeta för att skydda miljön, skriver Dolores Öhman, ordförande för Miljöpartiet i Hässleholm, i ett pressmeddelande.?

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 16:38

Christer Pålsson blir ny kommunchef

Sommaren 2012 slutade han som kommunchef i Bromölla och efter bara fyra månader som stadsdirektör i Landskrona fick han sparken. Nu är det klart att Christer Pålsson blir kommunchef i Bjuv.
Under uppmärksammade former fick Christer Pålsson lämna sin tjänst som stadsdirektör i Landskrona i början av januari.

YA - 07 okt 13 kl. 10:26

Christer Akej motionerar om gårdsförsäljning

Gårdsförsäljning och bygglov fortsätter att vara heta ämnen för moderate riksdagsledamoten Christer Akej, som i år lämnat in 17 motioner i eget namn.
I fredags var det sista dagen för riksdagsledamöterna att lämna in motioner för den här perioden. Simrishamns flitige motionär Christer Akej (M) hade lämnat in 17 motioner i eget namn och ytterligare ett flertal motioner tillsammans med en eller flera andra riksdagsledamöter.

Hela Gotland - 21 mar 14 kl. 09:04

Därför slutar Tommy Gardell

Tommy Gardell, avgående LO-chef på Gotland, fyller 60 år i höst och tycker att det är hög tid att lämna över till någon som är yngre. Nu vet vi vad han tänker göra.  .

Skånskan - 10 jul 16 kl. 09:49

Årets Skump Christer Jönsson i briljant dansuppvisning

sjöbo Danslärare Christer Jönsson tilldelades priset Årets Skump på Hultivalen i Hårderupshult i lördags.
– Du har visat upp en positiv bild av bygden genom dina turneringar med Vollsjö danssportklubb runt om i Sverige, sa Bertil Persson, ordförande i föreningen Skumpen.Frenningebon Christer Jönsson är initiativtagare till den ideella danssportföreningen som i dag har omkring 300 medlemmar, de flesta från Österlen, men också många från Mellanskåne.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 05:00

Tvingades lämna sina stolar

höör När fullmäktige klubbade kommunrevisorernas anmärkning av kommunstyrelsen och socialnämnden gapade tillfälligt flera stolar tomma i lokalen. De prickade politikerna fick nämligen inte delta i beslutet.Ja, det var en ovanlig kväll i Höörs kommunfullmäktige på så vis att två anmärkningar delades ut av församlingen i enlighet med revisorernas förslag.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 06:30

Österbor vill lämna Lund

VEBERÖD Ett upprop har gått ut till alla hushåll i Veberöd. Syftet är att undersöka intresset för att lämna Lund och skapa en ny självständig enhet i öster – kanske med namnet Romele kommun.
Bakom initiativet står privatpersonen och Veberödsbon Bob Schuler.

Nya Wermlands Tidningen - 23 sep 13 kl. 10:55

Avbrottet knäckte Christer Sundell Bil

Christer Sundell har varit bilföretagare i 25 år. I början av september fick han lämna in företagets konkursansökan då alla försök att rekonstruera Christer Sundell Bil AB misslyckats. Upprinnelsen till det hela var en brand i verkstaden som innebar ett avbrott som knäckte ekonomin..

DI - 30 maj 18 kl. 07:45

Christer Zaar lämnar som koncernchef under hösten

Actic Groups VD och koncernchef, Christer Zaar, har kommit överens med styrelsen att lämna bolaget under hösten 2018. Christer Zaar har enligt avtal sex månaders uppsägningstid och kommer att fortsätta verka som koncernchef till en efterträdare har rekryterats, samt även avsluta vissa pågående projekt inom Actic..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Köp billigt tobaksbolag

ANALYS Danska tobaksbolaget STG har fallit på börsen trots stigande vinstprognoser. Affärsvärlden ser en för lågt värderad aktie..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Sälj SAS inför hyresnotan

ANALYS I 2019 års första rapportkvartal lyfter Stockholmsbörsens bolag in stora hyresskulder i räkenskaperna. SAS är bland de sista ut, men det är läge att sälja flygaktien redan nu..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Invänta bättre köpläge prispressaren

ANALYS Trots kursras och fortsatt stark kundtillströmning är Avanza för högt värderat för att Affärsvärlden ska trycka på köpknappen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Sjunkande småhuspriser

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Mäklare spår sjunkande bostadspriser

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Från Bonnier till bostäder

Hemnet fortsätter att växa under vd Cecilia Beck-Friis..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

”Det våras för Byggmax”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Hälsan framför allt

Hälsovårdssektorn tar allt större plats på Stockholmsbörsen. Affärsvärlden har synat bolagen i branschen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

”Starkaste vinnarkultur vi mött”

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Hyresskulder upp till ytan

Från och med 2019 års första rapportkvartal tvingas Stockholmsbörsens bolag att lyfta in omfattande egna hyresskulder i räkenskaperna. Affärsvärlden har räknat på några av de mer kniviga fallen – SAS är ett av dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.