Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 16:28

Affärsvärlden - 27 dec 17 kl. 13:14

Christer Gardell: "Svårt att lämna Volvo"Cevian Capital säljer innehavet i Volvo till kinesiska Geely. "Det är svårt att lämna ett bolag som har betytt så mycket för oss", säger Christer Gardell till Affärsvärlden..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Gardell, Volvo, Capital, Geely, Christer Gardell, Affärsvärlden

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, Gardell, Svårtatt , lämna, Volvo
DI - 16 jul 14 kl. 11:15

Christer Gardell kräver mer av Volvo

Volvo bör lämna 2014 med en rörelsemarginal på minst 10 procent.”Annars blir vi och alla andra aktieägare besvikna”, säger Ceviangrundaren Christer Gardell..

Kristianstadsbladet - 19 apr 13 kl. 08:30

Christer Jönsson hoppar av MP

Enligt ett pressmeddelande som Miljöpartiet i Hässleholm skickade på onsdagskvällen har Christer Jönsson beslutat att lämna partiet, men också klart deklarerat att han behåller sina politiska förtroendeuppdrag som förste vice ordförande i miljönämnden, ledamot i Helgeåkommittén och ledamot i Vattenvårdsförbundet för Hanöbukten.
? Det är självklart tråkigt men vi hoppas att han fortsätter arbeta för att skydda miljön, skriver Dolores Öhman, ordförande för Miljöpartiet i Hässleholm, i ett pressmeddelande.?

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 16:38

Christer Pålsson blir ny kommunchef

Sommaren 2012 slutade han som kommunchef i Bromölla och efter bara fyra månader som stadsdirektör i Landskrona fick han sparken. Nu är det klart att Christer Pålsson blir kommunchef i Bjuv.
Under uppmärksammade former fick Christer Pålsson lämna sin tjänst som stadsdirektör i Landskrona i början av januari.

YA - 07 okt 13 kl. 10:26

Christer Akej motionerar om gårdsförsäljning

Gårdsförsäljning och bygglov fortsätter att vara heta ämnen för moderate riksdagsledamoten Christer Akej, som i år lämnat in 17 motioner i eget namn.
I fredags var det sista dagen för riksdagsledamöterna att lämna in motioner för den här perioden. Simrishamns flitige motionär Christer Akej (M) hade lämnat in 17 motioner i eget namn och ytterligare ett flertal motioner tillsammans med en eller flera andra riksdagsledamöter.

Hela Gotland - 21 mar 14 kl. 09:04

Därför slutar Tommy Gardell

Tommy Gardell, avgående LO-chef på Gotland, fyller 60 år i höst och tycker att det är hög tid att lämna över till någon som är yngre. Nu vet vi vad han tänker göra.  .

Skånskan - 10 jul 16 kl. 09:49

Årets Skump Christer Jönsson i briljant dansuppvisning

sjöbo Danslärare Christer Jönsson tilldelades priset Årets Skump på Hultivalen i Hårderupshult i lördags.
– Du har visat upp en positiv bild av bygden genom dina turneringar med Vollsjö danssportklubb runt om i Sverige, sa Bertil Persson, ordförande i föreningen Skumpen.Frenningebon Christer Jönsson är initiativtagare till den ideella danssportföreningen som i dag har omkring 300 medlemmar, de flesta från Österlen, men också många från Mellanskåne.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 05:00

Tvingades lämna sina stolar

höör När fullmäktige klubbade kommunrevisorernas anmärkning av kommunstyrelsen och socialnämnden gapade tillfälligt flera stolar tomma i lokalen. De prickade politikerna fick nämligen inte delta i beslutet.Ja, det var en ovanlig kväll i Höörs kommunfullmäktige på så vis att två anmärkningar delades ut av församlingen i enlighet med revisorernas förslag.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 06:30

Österbor vill lämna Lund

VEBERÖD Ett upprop har gått ut till alla hushåll i Veberöd. Syftet är att undersöka intresset för att lämna Lund och skapa en ny självständig enhet i öster – kanske med namnet Romele kommun.
Bakom initiativet står privatpersonen och Veberödsbon Bob Schuler.

Nya Wermlands Tidningen - 23 sep 13 kl. 10:55

Avbrottet knäckte Christer Sundell Bil

Christer Sundell har varit bilföretagare i 25 år. I början av september fick han lämna in företagets konkursansökan då alla försök att rekonstruera Christer Sundell Bil AB misslyckats. Upprinnelsen till det hela var en brand i verkstaden som innebar ett avbrott som knäckte ekonomin..

DI - 30 maj 18 kl. 07:45

Christer Zaar lämnar som koncernchef under hösten

Actic Groups VD och koncernchef, Christer Zaar, har kommit överens med styrelsen att lämna bolaget under hösten 2018. Christer Zaar har enligt avtal sex månaders uppsägningstid och kommer att fortsätta verka som koncernchef till en efterträdare har rekryterats, samt även avsluta vissa pågående projekt inom Actic..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Fabege tecknar låneavtal om 1,6 miljarder

Fastighetsbolaget Fabege lånar upp 1,6 miljarder kronor från Brunswick..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fitch varnar för växande skuldberg

Det stora och snabbt växande offentliga skuldberget i världen kan skapa budget- och betalningsproblem när det globala ränteläget stiger, varnar ratinginstitutet Fitch Ratings i en färsk rapport..

Affärsvärlden - Igår: 15:43

Han är världens mest underskattade vd

Microsofts vd Satya Nadella toppar för tredje året i rad tidningen Fortunes lista över de mest underskattade företagsledarna..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Utebliven Millicom-affär tynger

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen mer negativt än vad förhandel indikerade. Den uteblivna affären mellan Millicom, där Kinnevik är storägare, väger tungt i den negativa vågskålen med stora nedgångar för de båda bolagen i Stenbeckssfären..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Castellum överträffar förväntningarna

Utdelningen höjs 15 procent till 6:10 kronor (5:30) och vd:n Henrik Saxborn konstaterar att utdelningen därmed höjs för 21:a året i rad..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Analytiker: Utmaningar redan inprisade - köp Dometic

Utmaningarna på den amerikanska husbilsmarknaden är redan inprisade i Dometics aktiekurs och nu det räcker med små positiva signaler för utlösa en positiv kursutveckling i fritidsbolagets aktie..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

First North-bolagets vd lämnar med omedelbar verkan

Advenica meddelar att vd Einar Lindquist lämnar bolaget omgående men kommer att finnas tillgänglig under uppsägningstiden..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Mejerijätte varslar

Upp till 100 personer varslas vid den finska mejerijätten Valios huvudkontor, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Det innebär att 660 personer berörs av uppsägningshot..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Hamnarbetarnas strejk är i gång

Henrik Collvin, ordförande i avdelning 30 i Hamnarbetarförbundet i Malmö, leder nu sina medlemmar i strejken, som brutit ut i 15 svenska hamnar. "Detta är inte något vi vill, men vi har inte kunnat hitta någon annan lösning", säger han..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Omsättningstapp för spelutvecklaren

First North-listade spelutvecklaren MAG Interactive redovisar en nettoomsättning för det första kvartalet (september-november) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019 på 40,4 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.