Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 18 November, 10:50

Affärsvärlden - 27 dec 17 kl. 13:14

Christer Gardell: "Svårt att lämna Volvo"Cevian Capital säljer innehavet i Volvo till kinesiska Geely. "Det är svårt att lämna ett bolag som har betytt så mycket för oss", säger Christer Gardell till Affärsvärlden..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Gardell, Volvo, Capital, Geely, Christer Gardell, Affärsvärlden

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, Gardell, Svårtatt , lämna, Volvo
DI - 16 jul 14 kl. 11:15

Christer Gardell kräver mer av Volvo

Volvo bör lämna 2014 med en rörelsemarginal på minst 10 procent.”Annars blir vi och alla andra aktieägare besvikna”, säger Ceviangrundaren Christer Gardell..

Kristianstadsbladet - 19 apr 13 kl. 08:30

Christer Jönsson hoppar av MP

Enligt ett pressmeddelande som Miljöpartiet i Hässleholm skickade på onsdagskvällen har Christer Jönsson beslutat att lämna partiet, men också klart deklarerat att han behåller sina politiska förtroendeuppdrag som förste vice ordförande i miljönämnden, ledamot i Helgeåkommittén och ledamot i Vattenvårdsförbundet för Hanöbukten.
? Det är självklart tråkigt men vi hoppas att han fortsätter arbeta för att skydda miljön, skriver Dolores Öhman, ordförande för Miljöpartiet i Hässleholm, i ett pressmeddelande.?

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 16:38

Christer Pålsson blir ny kommunchef

Sommaren 2012 slutade han som kommunchef i Bromölla och efter bara fyra månader som stadsdirektör i Landskrona fick han sparken. Nu är det klart att Christer Pålsson blir kommunchef i Bjuv.
Under uppmärksammade former fick Christer Pålsson lämna sin tjänst som stadsdirektör i Landskrona i början av januari.

YA - 07 okt 13 kl. 10:26

Christer Akej motionerar om gårdsförsäljning

Gårdsförsäljning och bygglov fortsätter att vara heta ämnen för moderate riksdagsledamoten Christer Akej, som i år lämnat in 17 motioner i eget namn.
I fredags var det sista dagen för riksdagsledamöterna att lämna in motioner för den här perioden. Simrishamns flitige motionär Christer Akej (M) hade lämnat in 17 motioner i eget namn och ytterligare ett flertal motioner tillsammans med en eller flera andra riksdagsledamöter.

Hela Gotland - 21 mar 14 kl. 09:04

Därför slutar Tommy Gardell

Tommy Gardell, avgående LO-chef på Gotland, fyller 60 år i höst och tycker att det är hög tid att lämna över till någon som är yngre. Nu vet vi vad han tänker göra.  .

Skånskan - 10 jul 16 kl. 09:49

Årets Skump Christer Jönsson i briljant dansuppvisning

sjöbo Danslärare Christer Jönsson tilldelades priset Årets Skump på Hultivalen i Hårderupshult i lördags.
– Du har visat upp en positiv bild av bygden genom dina turneringar med Vollsjö danssportklubb runt om i Sverige, sa Bertil Persson, ordförande i föreningen Skumpen.Frenningebon Christer Jönsson är initiativtagare till den ideella danssportföreningen som i dag har omkring 300 medlemmar, de flesta från Österlen, men också många från Mellanskåne.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 05:00

Tvingades lämna sina stolar

höör När fullmäktige klubbade kommunrevisorernas anmärkning av kommunstyrelsen och socialnämnden gapade tillfälligt flera stolar tomma i lokalen. De prickade politikerna fick nämligen inte delta i beslutet.Ja, det var en ovanlig kväll i Höörs kommunfullmäktige på så vis att två anmärkningar delades ut av församlingen i enlighet med revisorernas förslag.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 06:30

Österbor vill lämna Lund

VEBERÖD Ett upprop har gått ut till alla hushåll i Veberöd. Syftet är att undersöka intresset för att lämna Lund och skapa en ny självständig enhet i öster – kanske med namnet Romele kommun.
Bakom initiativet står privatpersonen och Veberödsbon Bob Schuler.

Nya Wermlands Tidningen - 23 sep 13 kl. 10:55

Avbrottet knäckte Christer Sundell Bil

Christer Sundell har varit bilföretagare i 25 år. I början av september fick han lämna in företagets konkursansökan då alla försök att rekonstruera Christer Sundell Bil AB misslyckats. Upprinnelsen till det hela var en brand i verkstaden som innebar ett avbrott som knäckte ekonomin..

DI - 30 maj 18 kl. 07:45

Christer Zaar lämnar som koncernchef under hösten

Actic Groups VD och koncernchef, Christer Zaar, har kommit överens med styrelsen att lämna bolaget under hösten 2018. Christer Zaar har enligt avtal sex månaders uppsägningstid och kommer att fortsätta verka som koncernchef till en efterträdare har rekryterats, samt även avsluta vissa pågående projekt inom Actic..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 08:22

Volvo stämmer Scania

Volvo stämmer Scania för intrång på ett patent rörande en särskild växellåda..

Affärsvärlden - Igår: 14:10

BMW 530e laddhybrid – körglädje med komfort och prestanda

Följ med tiden och den utsläppsfria körningen, utan att tumma på dina krav. BMW 530e Sedan ger flexibiliteten att köra en effektiv laddhybrid som behållit 5-seriens hyllade egenskaper..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:20

Säljer förfallna lån för halv miljard

Nischbanken Resurs har ingått ett så kallat "forward flow"-avtal med kredithanteringsföretagen Alektum, Axactor och Lowell om att löpande sälja delar av svenska och norska förfallna lånefordringar..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:40

Teckningskursen i Saabs nyemission klar

Saab har fastställt att teckningskursen för den företrädesemission som offentliggjordes i oktober ska vara 225 kronor per aktie..

Affärsvärlden - I förrgår: 08:17

Recipharms vd storsäljer

Recipharms vd och grundare Thomas Eldered har sålt 1.559.125 B-aktier i Recipharm, vilket motsvarar 12,7 procent av hans totala aktieinnehav, till en svensk institutionell investerare..

Affärsvärlden - I förrgår: 07:13

Vinsten växer i NCAB

NCAB, som säljer mönsterkort som använda i många olika elektroniska produkter, redovisar en vinstökning i det tredje kvartalet. Men vd Hans Ståhl ser tecken på lägre ökningstakt i orderingången..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:45

Energibolag rasade på Wall Street

De ledande börserna i New York återhämtade sig på torsdagskvällen efter en svag inledning på handelsdagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:37

Balco köper renoveringsbolag

Balco har förvärvat TBO-Haglinds, verksamma inom renoveringssegmentet avseende balkongentreprenader i Sverige..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:36

Annie Lööf får sonderingsuppdraget

Talmannen ger Centerpartiets ledare Annie Lööf i uppdrag att uppdrag att sondera förutsättningarna för en regering som kan tolereras av riksdagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 06:32

Surt läge för villaförsäljarna

Försäljare av villor får i allt högre utsträckning nöja sig med ett lägre pris. Var tredje villa i Sverige såldes under utgångspris i oktober, enligt statistik från Hemnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.