DI > Ekonomi

Saturday, 17 March, 05:31

DI - 22 dec 17 kl. 14:35

H&D Wireless tecknar tyskavtalH&D Wireless, som börsdebuterade på fredagsmorgonen, har tecknat samarbetsavtal med tyska Macnica Europe om distribution av HDW-trådlösa moduler för den tyska IoT-marknaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wireless, Macnica Europe, HDW, IoT

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&D, Wireless, tecknar, tyskavtal
Affärsvärlden - 24 nov 14 kl. 11:52

Ericsson tecknar femårsavtal

Ericsson har utsetts till ensam leverantör till Econet Wireless i Zimbabwe..

HBL - 02 jul 14 kl. 17:35

Nokia Networks köper SAC Wireless

Nokia Networks köper ett amerikanskt företag i samma bransch. SAC Wireless sysselsätter ungefär 450 personer. Parterna gick inte ut med något pris på affären.

DI - 23 dec 14 kl. 08:47

Wireless Maingate säljs till USA

Amerikanska Sierra Wireless, som är noterat på Nasdaq, köper upp svenska Wireless Maingate för 90 miljoner dollar kontant, motsvarande cirka 700 miljoner svenska kronor..

Mobil - 23 dec 14 kl. 09:58

Sierra Wireless köper svenska Maingate

Svenska M2M-experten Wireless Maingate framöver en del av kanadensiska Sierra Wireless..

Affärsvärlden - 01 mar 12 kl. 09:25

De ger sig in i striden om Cable & Wireless

En ny intressent överväger att lägga bud på telekombolaget Cable & Wireless..

The Local - 03 mar 12 kl. 06:35

'Fusilli' radio waves open up the wireless world: study

Swedish and Italian researchers have claimed that radio waves that move like pasta spirals could help unclog the wireless world by boosting the power of radio communications without the need for more bandwidth..

Datormagazin - 10 jan 13 kl. 11:45

Seagate kommer med Central och Wireless

Hårddisktillverkaren Seagate inleder året med två innovativa produkter för användning i hemmet och på rörlig fot, Seagate Central och Seagate Wireless..

Expressen - 25 apr 13 kl. 10:32

Nu tar telejätten över hela Verizon Wireless

NEW YORK. Telejätten Verizon Communications planerar att ta full kontroll över Verizon Wireless från delägaren Vodafone..

Affärsvärlden - 29 aug 13 kl. 09:37

Media: Vodafone nära sälja Verizon Wireless

Den låsta ägarsituationen i den amerikanska teleoperatören Verizon Wireless sägs nu vara på väg mot en upplösning..

DI - 03 sep 13 kl. 07:46

Vodafone säljer andel i Verizon Wireless

Mobiloperatören Vodafone bekräftade i ett pressmeddelande under den tidiga måndagskvällen tidigare medieuppgifter om att man säljer sitt 45-procentiga innehav i den nordamerikanska verksamheten Verizon Wireless till amerikanska partnern Verizon för 130 miljarder dollar..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Carl Icahn har gått in i Newell Brands

Ägaraktivisten Carl Icahn har skaffat sig en ägarandel på 6,9 procent i detaljhandelskedjan Newell Brands, enligt en inlaga till myndigheten SEC som Bloomberg News tagit del av..

DI - 7 timmar sedan

EU sätter press på tech-jättarna: "De kommer att lyssna"

EU måste satsa mer pengar på att förebygga cyberbrott och ta i med hårdhandskarna om techjättarna inte tar större ansvar i kampen mot terrorpropaganda och hat på nätet. Det konstaterade Julian King, EU:s kommissionär med ansvar för säkerhetsfrågor, under en pressträff i Stockholm på fredagen..

DI - 10 timmar sedan

Lotta Engzell-Larsson: Historiskt löneskifte för kvinnor

LEDARE. Ny statstik från fackförbundet Saco visar att det nu finns två akademikeryrken av 34 granskade där kvinnor tjänar mer än män. .

DI - 8 timmar sedan

Stigande oljepris lyfte amerikansk energisektor

New York-börserna avslutade veckan med försiktigt stigande index. Den politiska osäkerheten, med personalturbulens i Vita Huset, kunde inte rå på den positiva börsen..

DI - 8 timmar sedan

EU:s nya regelverk gör svenska bolag nervösa

Nya EU-regler har gjort de svenska börsbolagen mer nervösa, och tvingar fram fler vinstvarningar. Det säger Björn Kristiansson, expert på bolagsstyrning. ”Det är nattsvart.

DI - 8 timmar sedan

Johan Wendel: Teknokraterna sitter i Bryssel och laborerar med experiment

Ingen har kunnat undgå att alltfler vinstvarningar kommit ut på udda tider. Den elaka tolkningen har varit att bolag velat dölja dåliga siffror och sopa dem under mattan. Men uppenbarligen ställer de nya EU-reglerna till det för de noterade bolagen.

DI - 9 timmar sedan

Nordax vd Carl Jacob Lundblad har sålt alla sina aktier

Carl Jacob Lundblad har sålt samtliga sina 567.688 aktier i Nordax, där han är vd. Försäljningen gjordes till kursen 60 kronor, enligt Finansinspektionens insynsrapportering..

DI - 9 timmar sedan

Här är svenska fakturan Nordkorea vill glömma

Nordkoreas utrikesminister Ri Yong-Ho förlänger sitt Sverigebesök över helgen. Om mötena får någon påverkan på landets drygt 40-åriga miljardskuld till Sverige återstår att se. "Frågan är inte om vi kommer få tillbaka pengarna, utan när", säger Anna-Karin Jatko, generaldirektör på Exportkreditnämnden, till Di..

DI - 9 timmar sedan

Steve Jobs gamla jobbansökan såld

En fyra decennier gammal jobbansökan, en sida lång, har sålts på en amerikansk auktion för 174.000 dollar, motsvarande 1,4 miljoner kronor. Personen som låg bakom ansökan: Apples grundare Steve Jobs..

DI - 10 timmar sedan

Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen

GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade ”walk-outs” från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.