DI > Ekonomi

Tuesday, 16 January, 12:41

DI - 22 dec 17 kl. 14:35

H&D Wireless tecknar tyskavtalH&D Wireless, som börsdebuterade på fredagsmorgonen, har tecknat samarbetsavtal med tyska Macnica Europe om distribution av HDW-trådlösa moduler för den tyska IoT-marknaden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wireless, Macnica Europe, HDW, IoT

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&D, Wireless, tecknar, tyskavtal
Affärsvärlden - 24 nov 14 kl. 11:52

Ericsson tecknar femårsavtal

Ericsson har utsetts till ensam leverantör till Econet Wireless i Zimbabwe..

HBL - 02 jul 14 kl. 17:35

Nokia Networks köper SAC Wireless

Nokia Networks köper ett amerikanskt företag i samma bransch. SAC Wireless sysselsätter ungefär 450 personer. Parterna gick inte ut med något pris på affären.

DI - 23 dec 14 kl. 08:47

Wireless Maingate säljs till USA

Amerikanska Sierra Wireless, som är noterat på Nasdaq, köper upp svenska Wireless Maingate för 90 miljoner dollar kontant, motsvarande cirka 700 miljoner svenska kronor..

Mobil - 23 dec 14 kl. 09:58

Sierra Wireless köper svenska Maingate

Svenska M2M-experten Wireless Maingate framöver en del av kanadensiska Sierra Wireless..

Affärsvärlden - 01 mar 12 kl. 09:25

De ger sig in i striden om Cable & Wireless

En ny intressent överväger att lägga bud på telekombolaget Cable & Wireless..

The Local - 03 mar 12 kl. 06:35

'Fusilli' radio waves open up the wireless world: study

Swedish and Italian researchers have claimed that radio waves that move like pasta spirals could help unclog the wireless world by boosting the power of radio communications without the need for more bandwidth..

Datormagazin - 10 jan 13 kl. 11:45

Seagate kommer med Central och Wireless

Hårddisktillverkaren Seagate inleder året med två innovativa produkter för användning i hemmet och på rörlig fot, Seagate Central och Seagate Wireless..

Expressen - 25 apr 13 kl. 10:32

Nu tar telejätten över hela Verizon Wireless

NEW YORK. Telejätten Verizon Communications planerar att ta full kontroll över Verizon Wireless från delägaren Vodafone..

Affärsvärlden - 29 aug 13 kl. 09:37

Media: Vodafone nära sälja Verizon Wireless

Den låsta ägarsituationen i den amerikanska teleoperatören Verizon Wireless sägs nu vara på väg mot en upplösning..

DI - 03 sep 13 kl. 07:46

Vodafone säljer andel i Verizon Wireless

Mobiloperatören Vodafone bekräftade i ett pressmeddelande under den tidiga måndagskvällen tidigare medieuppgifter om att man säljer sitt 45-procentiga innehav i den nordamerikanska verksamheten Verizon Wireless till amerikanska partnern Verizon för 130 miljarder dollar..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kina lånar ut 2.000 miljarder till "nya sidenvägen"

Kinas utvecklingsbank kommer att ge lån på 250 miljarder dollar, motsvarande 2 000 miljarder kronor, till nya Sidenvägen.  .

DI - 1 timme sedan

ECB kritiseras för bristande krisberedskap

Europeiska centralbankens organisation för krishantering av banker är i stort bra, men vissa brister finns. Dessa brister gäller riktlinjer för ECB-personal för dels bedömningar att ingripa tidigt och dels bedömningar när en bank går i konkurs eller håller på att gå i konkurs. Det sade EU:s revisionsrätt i en rapport som presenterades på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Morgan Stanley: Riksbanken dröjer längre med räntehöjning

Inflationen stiger i Sverige och inflationstrycket är nu tillbaka. I närtid väntas dock inflationen sjunka tillbaka och Riksbanken kommer inte att börja höja reporäntan så tidigt reporäntebanan antyder. Det skriver Morgan Stanley i en analys av inflationen i Sverige och Norge..

DI - 1 timme sedan

L vill lösa polisbrist med beredskapspoliser

Liberalerna tar fasta på försvarsberedningens förslag och vill återinföra den så kallade beredskapspolisen. Men L anser att denna polisstyrka också ska kunna användas i fredstid..

DI - 45 minuter sedan

EU-räd mot pappersföretag

EU-kommissionen bekräftade på tisdagen att man har genomfört en så kallad gryningsräd mot ett företag inom kraftpapper. Det tillkännagav kommissionen i ett pressmeddelande. Vare sig företaget eller EU-landet namngavs..

DI - 30 minuter sedan

Gaming Corps genomför emission

Gaming Corps har beslutat om en kvittningsemission om cirka 845.000 kronor. Därtill har utbyte av konvertibler påkallats till ett belopp om cirka 777.

DI - 2 timmar sedan

Bannons tur att grillas av utskott

President Donald Trumps omtvistade tidigare chefsstrateg Steve Bannon ska i dag frågas ut av representanthusets underrättelseutskott. Temat för frågestunden, som sker bakom stängda dörrar, är utredningen om rysk inblandning i USA:s presidentval 2016..

DI - 2 timmar sedan

Brittiska producentpriser steg mer än väntat

Brittiska producentpriser steg 0,4 procent i december, jämfört med månaden före, enligt icke säsongsjusterad statistik. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg priserna 3,3 procent.  .

DI - 2 timmar sedan

Lyft för brittiska huspriser

De brittiska huspriserna steg 5,1 procent i november jämfört med samma månad föregående år. Det rapporterar det brittiska statistikkontoret, ONS..

DI - 2 timmar sedan

Storbritanniens inflation i linje med förväntan

Storbritanniens konsumentpriser steg 0,4 procent i december jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 3,0 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.